Tatvandan pasta aliyorum der.Valla
Bugün yine agir bi yemek yaptim.
Kolay yemek begenmiyoruz:)
Belki bilen olur.basalla.diger adı eksili köfte.icli köfte hamuru yoğuruluyor.sonra da nohut büyüklüģünde dökülıyor.
Bu hafta sonu da 2 tepsi icli köfte yaptim.2 gündüz gece gündüz yedik:)
Yapragim yok bu sene.olsa sarardim bi kazan.
Aslinda bugün hamur yogurup kiymali gözleme yapacaktim da vazgectim.yarin yaparim.
Esime diyorum ki sana güzel yemekler yapiyorum.sana tatli bi cocuk dogurdum.hani sen bana ne yapiyorsun:)
Benim bebegiminde konagi cok fazlaydi katta kaslarina kadar ilerlemisti mustellanin sacli deri icin konak kremini doktor onerdi iki suruste konaktan eser kalmadi konak sampuani konagi yok etmezki konak olusumunu engeller suan sampuaniyla devam ediyorum kremini tavsiye ederimArkadaşlar konağı olup geçiren var mı ya neler denedik Zeytinyağı konak tarağı mustelanın özel şampuanı varmış onu ne denediysek olmadıbaşını tutup duruyor yavrum kaşınıyor herhalde öneriai olan var mı en son sudanmı diye damacana alıp onunla yıkadık ama? Geçirebilen varsa yazarsa sevinirim
kremi hiç duymadım bakayım birBenim bebegiminde konagi cok fazlaydi katta kaslarina kadar ilerlemisti mustellanin sacli deri icin konak kremini doktor onerdi iki suruste konaktan eser kalmadi konak sampuani konagi yok etmezki konak olusumunu engeller suan sampuaniyla devam ediyorum kremini tavsiye ederim
Bizde de konak vardi hatta baya coktu. Ilk zeytinyagi surup ellerimi.guzelce yikayip ellerimle tek tek cikardim. Baya kabuklanmisti cunku. Sonra 2 gunde bir banyo yaptirip banyo once oncesinde zeyrinyagini surdum 1 saat sonra taragiyla tersten tarayarak cikardim. Her seferinde yaotim bunu. Su an azaldi baya. Sanirim konak alerjiden kaynakli.Arkadaşlar konağı olup geçiren var mı ya neler denedik Zeytinyağı konak tarağı mustelanın özel şampuanı varmış onu ne denediysek olmadıbaşını tutup duruyor yavrum kaşınıyor herhalde öneriai olan var mı en son sudanmı diye damacana alıp onunla yıkadık ama? Geçirebilen varsa yazarsa sevinirim
Kremin adı mustela cradle cap cream Mi nete yazdım o çıktı? Nasıl kullandınız geceden sürün ertesi gün mustela konak önleyici ile yıkayın demişler siz nasıl yaptınızBenim bebegiminde konagi cok fazlaydi katta kaslarina kadar ilerlemisti mustellanin sacli deri icin konak kremini doktor onerdi iki suruste konaktan eser kalmadi konak sampuani konagi yok etmezki konak olusumunu engeller suan sampuaniyla devam ediyorum kremini tavsiye ederim
O bisiklet araba turunu biz de yaptık bir önceki gün :) tek farkla, benim bıdık arabada uyudu. Hava mis, takıldık oğlumla. Yüzüstü durmayı çok seviyor, kucakta ise %80 oturur vaziyette durmayı tercih ediyor. Ben yanındayım ama gözleri hep abisini arıyor, sesleniyor resmen uyansın diye bu sabah :)) tabii ki baba gelince gözü hep babada... Bir sütçü de ben :)))) kızlar adaş diye bu kadar olmaz ki ❤
Kızlar ben bu uyku eğitimine inanmıyorum çocuk sakinse sıkıntısı yoksa zaten uyuyor rahatsızsa ve huysuzsa ver verebilirsen egitimi o zaman inanırım
Merhabaaa
Düğünümüz var nete girecek vaktim olmuyor bi taraftan ise başladım çok yoğun geçiyor
Zeynep hanim da bende ıyiyiz. Ben grip oldum ona da geçti şükür iyi ama öksürüyor simdi
Hareketlendi masaallah ayakları kaldırıyor vuruyor falan ama dönmeye çabalamıyor hic
Malesef ki anne sutu ve mamaya rağmen kilo alımı yavaş.
@Lets go K kubra2553pessinus plojovic E elaelif123 U Umudumbitmedi_ ismi aklima gelmeyenler nasılsınız tatlı anneler?
Bu arada 1.5 hafta süren bi meme grevi yaşadık onu atlattık şimdi de arada almiyor
Ne hayallerim vardı... şimdi baktim da kac sayfa olmuş ben neden biseye yetişip kendime vakit ayıramıyorum ne uzun sürdü lohusaligim :)
plojovic kaç yere sorduk yok piyasada bulunmuyormuş damla internetten mi versem acaba
ya masaallah ya.. bir kazan sarma haaa... ben hic sarma sarmadım hayatımda desemm, yaprak hic almadim mesela, bazen pazara gider orada pismisini alırdım dogum oncesinde, esim şanssız yemek konusunda :))Valla
Bugün yine agir bi yemek yaptim.
Kolay yemek begenmiyoruz:)
Belki bilen olur.basalla.diger adı eksili köfte.icli köfte hamuru yoğuruluyor.sonra da nohut büyüklüģünde dökülıyor.
Bu hafta sonu da 2 tepsi icli köfte yaptim.2 gündüz gece gündüz yedik:)
Yapragim yok bu sene.olsa sarardim bi kazan.
Aslinda bugün hamur yogurup kiymali gözleme yapacaktim da vazgectim.yarin yaparim.
Esime diyorum ki sana güzel yemekler yapiyorum.sana tatli bi cocuk dogurdum.hani sen bana ne yapiyorsun:)
kizlar uyku konusu konusulmus.aklima gelmisken bisey soyleyeyim belki sizin bebeklere de iyi gelir.gun icinde bebegim aglamak istediginde ona izin veriyorum susturmaya calismiyorum.mesela kanepede yatarken gogsunu oksuyorum konusuyorum elini tutuyorum.10-15 dk siddetli agliyor.sonra susuyor rahatlamis oluyor.gulucukler saciyor.hem gunduz hem gece uykusuna rahat geciyor.susturmaya calismak zorla uyutmaya calismak dikkatini dagitmak vb iyi gelmiyormus bebegin yanimizda kucagimizda onunla ilgilenirken aglayip stresini atmasina izin vermemiz gerekiyomus okudugum bi kitapta.cidden bizde ise yariyor.belki denemek istersiniz :)
Estağfurullah canim.bunlar ögrenilir.ya masaallah ya.. bir kazan sarma haaa... ben hic sarma sarmadım hayatımda desemm, yaprak hic almadim mesela, bazen pazara gider orada pismisini alırdım dogum oncesinde, esim şanssız yemek konusunda :))
Ankarada kapali pazarlar var. ust kat giysi vs. alt kat yeme icme uzerine kadınlar evde yapıp pazarda satiyorlar.Estağfurullah canim.bunlar ögrenilir.
Esinin de sansli oldugu konular var.
Özgüveni tam, arkasinda dağ gibi duran bi kadin var...bu çok sey zaten...
Pismis sarma hic duymadim.hele pazarda hic.öyle daha güzel..
Ben bazen kendi yemeklerimden sıkılıyoum.eldeki daha tatli geliyor.
Evet o ben hic geceden surmedim banyodan iki saat once surdum banyo yaptirmadan oncede geriye dogru taradim banyodan sonrada ayni sekilde taradim tararken bile bayagi dokuluyordu konaklarKremin adı mustela cradle cap cream Mi nete yazdım o çıktı? Nasıl kullandınız geceden sürün ertesi gün mustela konak önleyici ile yıkayın demişler siz nasıl yaptınız
Ne güzel.ben gezmek icin bile giderim.Ankarada kapali pazarlar var. ust kat giysi vs. alt kat yeme icme uzerine kadınlar evde yapıp pazarda satiyorlar.
gözleme, borek ve pişmiş sarma dolma vs. satılıyor.
kilosu 25-30 arasında yarim kilo sarma alıyordum 2 gün yiyorduk..
Açılışta kuyruk oluyorlar mübarek :)) hiç şansım yok :)Esim iki tanesine saat 11de gitti. Millet kapisinda mi yatiyor nedir.
Ben de çok zayıf büyüdüm. 20li yaşlara kadar kemik torbası gibiydim. 165 boy, 50 kg ... 25 yaşında büyüme hormonu durunca kilo almaya başladım. 56 olunca biraz insana benzemiştim :) evleneli 60 - 65 arası geziniyorum. Keşke yine 56 olabilsemne guzel siz endiselenmiyorsunuz.boyle rahat olmak lazim hayati risk tasimadigi surece.ben ergenlige girene kadar o kadar zayif bir cocuktum ki afrikali cocuklar gibi kemiklerim sayilirdi.sert ruzgar esse yuruyemezdim.cok da yemek secerdim.ergenlikten sonra hic zayifliktan eser kalmadi.o yuzden hic onemsemiyorum er gec insan kilo aliyor bi sekilde.hasta olmasinlar yeter ki :)
Rica ederim. Şimdiden kolay gelsin diyorum o zmn:))uzun uzun anlatmissin cok tesekkur ederim.evet gercekten cok zor ve sabir gerektiren surec.tebrik ediyorum sizi:) arastiriyorum bende tam kafamda netlestireyim baslicam insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?