2018 Ekim Anneleri

Tatvandan pasta aliyorum der.

Bi gece uyku egitimi yapalim dedik. 3 gecedir uyuadan once deli gibi agliyor. Nerden elledik cocugu.

Benim bebegiminde konagi cok fazlaydi katta kaslarina kadar ilerlemisti mustellanin sacli deri icin konak kremini doktor onerdi iki suruste konaktan eser kalmadi konak sampuani konagi yok etmezki konak olusumunu engeller suan sampuaniyla devam ediyorum kremini tavsiye ederim

kremi hiç duymadım bakayım bir

Bizde de konak vardi hatta baya coktu. Ilk zeytinyagi surup ellerimi.guzelce yikayip ellerimle tek tek cikardim. Baya kabuklanmisti cunku. Sonra 2 gunde bir banyo yaptirip banyo once oncesinde zeyrinyagini surdum 1 saat sonra taragiyla tersten tarayarak cikardim. Her seferinde yaotim bunu. Su an azaldi baya. Sanirim konak alerjiden kaynakli.

Kremin adı mustela cradle cap cream Mi nete yazdım o çıktı? Nasıl kullandınız geceden sürün ertesi gün mustela konak önleyici ile yıkayın demişler siz nasıl yaptınız

Her sabah yatakta yarim saat kadar oynuyorlar fix :) bicir bicirlar ya miniklerde hakli gozleri ariyor cidden :)
Baba askina abladan fazlaca aşinayım :)))
Kanguruda uyuyordu parka,bisiklete cikinca ama bebek arabasiyla ilkti bakalim yeni turlara :)
Ama komsumla kahve ictik bahcede bakininca bi sevdi :)
Hava guzel olsundaaa❤
Yine geliyormus soguklar

Kızlar ben bu uyku eğitimine inanmıyorum çocuk sakinse sıkıntısı yoksa zaten uyuyor rahatsızsa ve huysuzsa ver verebilirsen egitimi o zaman inanırım

Aslinda şöyle mesela en basiti.Cocuk gece uyandikca ozellikle gece beslenmesine gerek kalmamaya basladiginda gece memeye dayamak uykulu uykulu daha kolay geliyor insana.Aslinda iste tam o noktada alismis oluyorlar.Sonra bu ogretilenden vazgecirmek zor.
Sadece alternatifi degistirmek sabretmek gereken zamanlar var mesela.Adı egitim iste.Yoksa her bebek annesinin sunduguna gebe.

Biz iyiyiz cok sukur :)
Hayirli olsun dugununuz.
Herkesin kosturmacasi bol canim iyi olunda :)

ya masaallah ya.. bir kazan sarma haaa... ben hic sarma sarmadım hayatımda desemm, yaprak hic almadim mesela, bazen pazara gider orada pismisini alırdım dogum oncesinde, esim şanssız yemek konusunda :))

Insan kabullenince sanki tazeleniyor degil mi :))

ya masaallah ya.. bir kazan sarma haaa... ben hic sarma sarmadım hayatımda desemm, yaprak hic almadim mesela, bazen pazara gider orada pismisini alırdım dogum oncesinde, esim şanssız yemek konusunda :))
Estağfurullah canim.bunlar ögrenilir.
Esinin de sansli oldugu konular var.
Özgüveni tam, arkasinda dağ gibi duran bi kadin var...bu çok sey zaten...
Pismis sarma hic duymadim.hele pazarda hic.öyle daha güzel..
Ben bazen kendi yemeklerimden sıkılıyoum.eldeki daha tatli geliyor.

Ankarada kapali pazarlar var. ust kat giysi vs. alt kat yeme icme uzerine kadınlar evde yapıp pazarda satiyorlar.
gözleme, borek ve pişmiş sarma dolma vs. satılıyor.
kilosu 25-30 arasında yarim kilo sarma alıyordum 2 gün yiyorduk..

Kremin adı mustela cradle cap cream Mi nete yazdım o çıktı? Nasıl kullandınız geceden sürün ertesi gün mustela konak önleyici ile yıkayın demişler siz nasıl yaptınız
Evet o ben hic geceden surmedim banyodan iki saat once surdum banyo yaptirmadan oncede geriye dogru taradim banyodan sonrada ayni sekilde taradim tararken bile bayagi dokuluyordu konaklar

Kızlar mama sandalyesi a101 den denk gelmeyen bulamayanlar cumartesi de şok markete gelecekmiş pilsan mama sandalyesi bakabilirsiniz ona da

Ne güzel.ben gezmek icin bile giderim.
Hele üst kat giysi dedin ya süper.
Fiyati da uygunmuş sarmanin.uğrastigina degmez.

Ben de çok zayıf büyüdüm. 20li yaşlara kadar kemik torbası gibiydim. 165 boy, 50 kg ... 25 yaşında büyüme hormonu durunca kilo almaya başladım. 56 olunca biraz insana benzemiştim :) evleneli 60 - 65 arası geziniyorum. Keşke yine 56 olabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…