Çok şükür bizde iyiyiz. Sizede geçmiş olsunMerhabaaa
Düğünümüz var nete girecek vaktim olmuyor bi taraftan ise başladım çok yoğun geçiyor
Zeynep hanim da bende ıyiyiz. Ben grip oldum ona da geçti şükür iyi ama öksürüyor simdi
Hareketlendi masaallah ayakları kaldırıyor vuruyor falan ama dönmeye çabalamıyor hic
Malesef ki anne sutu ve mamaya rağmen kilo alımı yavaş.
@Lets go K kubra2553 @pessinusplojovic E elaelif123 U Umudumbitmedi_ ismi aklima gelmeyenler nasılsınız tatlı anneler?
Bu arada 1.5 hafta süren bi meme grevi yaşadık onu atlattık şimdi de arada almiyor
Ne hayallerim vardı... şimdi baktim da kac sayfa olmuş ben neden biseye yetişip kendime vakit ayıramıyorum ne uzun sürdü lohusaligim :)
Ben Paddlers aldım 144 adet 89.90 TL. Kampanya vardı, bitmeden tekrar almak lazımSleepy kullanan arkadaslar a101 den aldık,34 adet 24.90 fiyat uygundu.
Teşekkür ederim hemen alayım bari ya zararsız deniyor evet ama saçına dokunup dokunup mızmızlanıyor yavrum kaşınıyo muhtemelenEvet o ben hic geceden surmedim banyodan iki saat once surdum banyo yaptirmadan oncede geriye dogru taradim banyodan sonrada ayni sekilde taradim tararken bile bayagi dokuluyordu konaklar
Canim.bu mama sandalyesi cok mu gerekli?Ben Paddlers aldım 144 adet 89.90 TL. Kampanya vardı, bitmeden tekrar almak lazım
Evet yaa haftasonu soğuyor yine.. klasik Şubat geri dönüyor.. bizim bu akşam çok tatlıydı halleri. Oğlum çığlık çığlığa odanın ortasında sütçü beygiri gibi dönüyor, kızım ellerini uzatmış kahkaha ile karışık laf atıyor abisine :) o da koşmak istiyor resmen, ileri atıyor kendini.. Neyse, birini terden ötürü soydum, öbürünü salyadan.. yeni pijamalar giyip yattılar ❤Her sabah yatakta yarim saat kadar oynuyorlar fix :) bicir bicirlar ya miniklerde hakli gozleri ariyor cidden :)
Baba askina abladan fazlaca aşinayım :)))
Kanguruda uyuyordu parka,bisiklete cikinca ama bebek arabasiyla ilkti bakalim yeni turlara :)
Ama komsumla kahve ictik bahcede bakininca bi sevdi :)
Hava guzel olsundaaa❤
Yine geliyormus soguklar
Rica ederim insallah faydasini gorursunuz bizim gibiTeşekkür ederim hemen alayım bari ya zararsız deniyor evet ama saçına dokunup dokunup mızmızlanıyor yavrum kaşınıyo muhtemelen
Ben de ekip içinde yardım ederim ama kendi evimde sadece bir kere sardım o da oğlum için. Eşim sarma YEMİYOR :))) çok şanslıyım :)))ya masaallah ya.. bir kazan sarma haaa... ben hic sarma sarmadım hayatımda desemm, yaprak hic almadim mesela, bazen pazara gider orada pismisini alırdım dogum oncesinde, esim şanssız yemek konusunda :))
Benim esimin en sevdigi yemekBen de ekip içinde yardım ederim ama kendi evimde sadece bir kere sardım o da oğlum için. Eşim sarma YEMİYOR :))) çok şanslıyım :)))
Sen komşularla gün falan da yaparsın kız :)) o zaman başkasının yaptığı yemeklerden bolca yersinEstağfurullah canim.bunlar ögrenilir.
Esinin de sansli oldugu konular var.
Özgüveni tam, arkasinda dağ gibi duran bi kadin var...bu çok sey zaten...
Pismis sarma hic duymadim.hele pazarda hic.öyle daha güzel..
Ben bazen kendi yemeklerimden sıkılıyoum.eldeki daha tatli geliyor.
Paddlers bebek bezi canım, sandalye oğlumda almıştım, iki yıl boyunca kullandık, ihtiyaç bence.. yeni oturmaya başlayınca karşısına geçip yedirmek için büyük kolaylık sağlıyorCanim.bu mama sandalyesi cok mu gerekli?
Bizim burda da 2 tane a101 var.
Esimin öğrenci orda müdür.
Isime yaramaz diye düsündüm almadim.
Cok gerekliyse söyliyim bana ayirsin.
Deli gibi yemek seçen oğlum, gittiğimiz yerlerde tabakta sarma varsa hepsini bitirir. Babasının tabağına geçer. Eşimin de canına minnet, yemediği için oğluşa veriyor, beğenmedi sanmasınlar diye, çocuk seviyor yesin modunda. Elim de yatkın değil, çok uzun sürüyor yalnız yapmak.. ben de halamlara giderken sipariş veriyorum, sarıyorlar, orda yiyoruz oğlumla ❤Benim esimin en sevdigi yemek
Evet yaa haftasonu soğuyor yine.. klasik Şubat geri dönüyor.. bizim bu akşam çok tatlıydı halleri. Oğlum çığlık çığlığa odanın ortasında sütçü beygiri gibi dönüyor, kızım ellerini uzatmış kahkaha ile karışık laf atıyor abisine :) o da koşmak istiyor resmen, ileri atıyor kendini.. Neyse, birini terden ötürü soydum, öbürünü salyadan.. yeni pijamalar giyip yattılar ❤
Ben de ekip içinde yardım ederim ama kendi evimde sadece bir kere sardım o da oğlum için. Eşim sarma YEMİYOR :))) çok şanslıyım :)))
Saol canim. Kapisinda yatalim geceden.Kızlar mama sandalyesi a101 den denk gelmeyen bulamayanlar cumartesi de şok markete gelecekmiş pilsan mama sandalyesi bakabilirsiniz ona da
165 boya 56 cok az degil mi?Ben de çok zayıf büyüdüm. 20li yaşlara kadar kemik torbası gibiydim. 165 boy, 50 kg ... 25 yaşında büyüme hormonu durunca kilo almaya başladım. 56 olunca biraz insana benzemiştim :) evleneli 60 - 65 arası geziniyorum. Keşke yine 56 olabilsem
Tatlislar yaa... iki gundur meme ucum ilk zamanlardaki gibi sizlamaya basladi. Yine silikon uc takicam boyle devam ederse.1000 küsür mesaj okuyup geldim
1ay geriden gelince bir şey de yazamadım
Alerji sorunu yaşayanlar çok geçmiş olsun inşaallah en az hasarla atlatırsınız
Nilsibel benim kızım da niliko gibi bütün gün memeyi ağzından çıkarmasam hayat onun için daha güzel olurdu emzirmekten eridim resmen
Lansinoh krem de iyiTatlislar yaa... iki gundur meme ucum ilk zamanlardaki gibi sizlamaya basladi. Yine silikon uc takicam boyle devam ederse.
Valla hayat kurtarıcı bile:)) o ayrı bi meseledeCanim.bu mama sandalyesi cok mu gerekli?
Bizim burda da 2 tane a101 var.
Esimin öğrenci orda müdür.
Isime yaramaz diye düsündüm almadim.
Cok gerekliyse söyliyim bana ayirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?