2018 Ekim Anneleri

Canim benimki ac olmasa da meme vermezsem sonsuza kadar aglar.

7 tane a101 gezdik. Mama sandalyesi yok. Aktivite masasi aldik.
Ben de almak istiyordum aktivite masası ama öğleden sonra aklıma geldi, hiç gitmedim. Erken tükeniyor bizde de. Semtte 3 tane a101 var ama çocuklarla gitmek zor. Mama sandalyesi abiden kalma var, temizleyip kullanıcaz artık

Son düzenleme:
gecmis olsun çokça, benim de anne sutu ve mamaya rağmen kilo alimi cok düşük. saglikli olsunlar da..
sevgiler :))

ayni durumdayız..zeytinyagi ,Chicco tarak .Mustela kopuk şampuan vs yok gecmedi.. hala var..
her gittiğimde sordum dr a.
evet uzun surdu konak dedi..zamanla geçer dedi, rahat olun..

Ben de almak istiyordum aktivite masası ama öğleden sonra aklıma geldi, hiç gitmedim. Erken tükeniyor bizde de. Semtte 3 tane a101 var ama çocuklarla gitmek zor. Mama sandalyesi abiden kalma var, temizleyip kullanıcaz artık
Esim iki tanesine saat 11de gitti. Millet kapisinda mi yatiyor nedir.

gecmis olsun çokça, benim de anne sutu ve mamaya rağmen kilo alimi cok düşük. saglikli olsunlar da..
sevgiler :))
ne guzel siz endiselenmiyorsunuz.boyle rahat olmak lazim hayati risk tasimadigi surece.ben ergenlige girene kadar o kadar zayif bir cocuktum ki afrikali cocuklar gibi kemiklerim sayilirdi.sert ruzgar esse yuruyemezdim.cok da yemek secerdim.ergenlikten sonra hic zayifliktan eser kalmadi.o yuzden hic onemsemiyorum er gec insan kilo aliyor bi sekilde.hasta olmasinlar yeter ki :)

kilo takıntım yok bebeğimde. saglıgı yerinde olsun. gelişim geriliği olmasın, bu yeterli diye düşünüyorum.

ferhunde001 bebekler icin her birimiz elimizden geleni yapiyoruz..
Saglikli olduklari surece; bebeğin her hareketinden birsey cikarirsak, bu annede evham ve kaygı bozukluğuna yol acar hem de ilerde anneye bagimli cocuklara, kendi kararlarını alamayan kisilikte bireylere yolacar.

Hoşgeldin canim.
İnanirmisiin bende dün seni düsünüyordum.ismini alintilayip ne yapıyorsun nasilsin yazacaktim..
Bizimkide baya bi süre memede tepindi durdu.su sıra yine emmek istiyor.masallah diyeyim.
Bizde vakit bulamiyoruz valla.cok agladi benimki bugün.ne yerde ne gökte duruyor.
Tabi bende:)
Ben gecirdim canim.
Hıc öyle mustela filan almadim.
Uni bayb almistim.onunla yikadim.2 yikamada gecti.
Evde komilinin bebe yaģı vardi.banyo öncesi boca ettim kafasina.
Bebedorum ikili tarağını almistik.ince ucluyla ters yönlere taradik cikarttik.
Sonra banyo yaptirdim.bitti.
Biz cesmeden akan normal suyla yikadik.kaynatmadik.

Benimki bugün cok ağladi.bakalim gece uyuyacak mi:)

8. Sinifi 135 cm boyunda 35 kilo bitirdim. Beni cuce sanuyorlardi. Simdi topac gibiyim masallah.

sizin kuzu da gule gule kullansin :))
piyano kismi dikkatini çekerse çeker..
donenceyi de bu aksam kaldiracam. 0-5 ay yazıyor üstünde..artik projeksiyon kismini kullanmayi düşünüyorum..
Ben donencenin ustune hic bakmadim. Projeksiyonunu aciyordum zaten ama gece yatmadigi icin cok anlami olmuyor.

Valla
U Umudumbitmedi_ Nerelerdesin. Sarma mi gözleme mi ne yapiyorsunuz, acele cevap :)))
Bugün yine agir bi yemek yaptim.
Kolay yemek begenmiyoruz:)
Belki bilen olur.basalla.diger adı eksili köfte.icli köfte hamuru yoğuruluyor.sonra da nohut büyüklüģünde dökülıyor.
Bu hafta sonu da 2 tepsi icli köfte yaptim.2 gündüz gece gündüz yedik:)
Yapragim yok bu sene.olsa sarardim bi kazan.
Aslinda bugün hamur yogurup kiymali gözleme yapacaktim da vazgectim.yarin yaparim.
Esime diyorum ki sana güzel yemekler yapiyorum.sana tatli bi cocuk dogurdum.hani sen bana ne yapiyorsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…