Canim benimki ac olmasa da meme vermezsem sonsuza kadar aglar.kizlar uyku konusu konusulmus.aklima gelmisken bisey soyleyeyim belki sizin bebeklere de iyi gelir.gun icinde bebegim aglamak istediginde ona izin veriyorum susturmaya calismiyorum.mesela kanepede yatarken gogsunu oksuyorum konusuyorum elini tutuyorum.10-15 dk siddetli agliyor.sonra susuyor rahatlamis oluyor.gulucukler saciyor.hem gunduz hem gece uykusuna rahat geciyor.susturmaya calismak zorla uyutmaya calismak dikkatini dagitmak vb iyi gelmiyormus bebegin yanimizda kucagimizda onunla ilgilenirken aglayip stresini atmasina izin vermemiz gerekiyomus okudugum bi kitapta.cidden bizde ise yariyor.belki denemek istersiniz :)
Suyun içine karbonat ekle pamukla o suya batırıp hafif masaj yap konak yerlerine bi 20dk bekle yıka saçlarını kuzucuğun
iki denemede tamamen gecti konak
Ben de almak istiyordum aktivite masası ama öğleden sonra aklıma geldi, hiç gitmedim. Erken tükeniyor bizde de. Semtte 3 tane a101 var ama çocuklarla gitmek zor. Mama sandalyesi abiden kalma var, temizleyip kullanıcaz artık7 tane a101 gezdik. Mama sandalyesi yok. Aktivite masasi aldik.
gecmis olsun çokça, benim de anne sutu ve mamaya rağmen kilo alimi cok düşük. saglikli olsunlar da..Merhabaaa
Düğünümüz var nete girecek vaktim olmuyor bi taraftan ise başladım çok yoğun geçiyor
Zeynep hanim da bende ıyiyiz. Ben grip oldum ona da geçti şükür iyi ama öksürüyor simdi
Hareketlendi masaallah ayakları kaldırıyor vuruyor falan ama dönmeye çabalamıyor hic
Malesef ki anne sutu ve mamaya rağmen kilo alımı yavaş.
@Lets go @kubra2553 @pessinusplojovic E elaelif123 U Umudumbitmedi_ ismi aklima gelmeyenler nasılsınız tatlı anneler?
Bu arada 1.5 hafta süren bi meme grevi yaşadık onu atlattık şimdi de arada almiyor
Ne hayallerim vardı... şimdi baktim da kac sayfa olmuş ben neden biseye yetişip kendime vakit ayıramıyorum ne uzun sürdü lohusaligim :)
ayni durumdayız..zeytinyagi ,Chicco tarak .Mustela kopuk şampuan vs yok gecmedi.. hala var..Arkadaşlar konağı olup geçiren var mı ya neler denedik Zeytinyağı konak tarağı mustelanın özel şampuanı varmış onu ne denediysek olmadıbaşını tutup duruyor yavrum kaşınıyor herhalde öneriai olan var mı en son sudanmı diye damacana alıp onunla yıkadık ama? Geçirebilen varsa yazarsa sevinirim
Esim iki tanesine saat 11de gitti. Millet kapisinda mi yatiyor nedir.Ben de almak istiyordum aktivite masası ama öğleden sonra aklıma geldi, hiç gitmedim. Erken tükeniyor bizde de. Semtte 3 tane a101 var ama çocuklarla gitmek zor. Mama sandalyesi abiden kalma var, temizleyip kullanıcaz artık
Gule gule kullanin. Bizimkinde +12 ay yaziyor. Daha cok var.Nilsibel ben de bugun Bondigo aldim aktivite maması olarak
ne guzel siz endiselenmiyorsunuz.boyle rahat olmak lazim hayati risk tasimadigi surece.ben ergenlige girene kadar o kadar zayif bir cocuktum ki afrikali cocuklar gibi kemiklerim sayilirdi.sert ruzgar esse yuruyemezdim.cok da yemek secerdim.ergenlikten sonra hic zayifliktan eser kalmadi.o yuzden hic onemsemiyorum er gec insan kilo aliyor bi sekilde.hasta olmasinlar yeter ki :)gecmis olsun çokça, benim de anne sutu ve mamaya rağmen kilo alimi cok düşük. saglikli olsunlar da..
sevgiler :))
sizin kuzu da gule gule kullansin :))Gule gule kullanin. Bizimkinde +12 ay yaziyor. Daha cok var.
kilo takıntım yok bebeğimde. saglıgı yerinde olsun. gelişim geriliği olmasın, bu yeterli diye düşünüyorum.ne guzel siz endiselenmiyorsunuz.boyle rahat olmak lazim hayati risk tasimadigi surece.ben ergenlige girene kadar o kadar zayif bir cocuktum ki afrikali cocuklar gibi kemiklerim sayilirdi.sert ruzgar esse yuruyemezdim.cok da yemek secerdim.ergenlikten sonra hic zayifliktan eser kalmadi.o yuzden .
bizim burdakileri daha gelmeden satmislar onceden ayirtiyolarmis ikeadan alicam ben artikEsim iki tanesine saat 11de gitti. Millet kapisinda mi yatiyor nedir.
Hoşgeldin canim.Merhabaaa
Düğünümüz var nete girecek vaktim olmuyor bi taraftan ise başladım çok yoğun geçiyor
Zeynep hanim da bende ıyiyiz. Ben grip oldum ona da geçti şükür iyi ama öksürüyor simdi
Hareketlendi masaallah ayakları kaldırıyor vuruyor falan ama dönmeye çabalamıyor hic
Malesef ki anne sutu ve mamaya rağmen kilo alımı yavaş.
@Lets go @kubra2553 @pessinusplojovic E elaelif123 U Umudumbitmedi_ ismi aklima gelmeyenler nasılsınız tatlı anneler?
Bu arada 1.5 hafta süren bi meme grevi yaşadık onu atlattık şimdi de arada almiyor
Ne hayallerim vardı... şimdi baktim da kac sayfa olmuş ben neden biseye yetişip kendime vakit ayıramıyorum ne uzun sürdü lohusaligim :)
Ben gecirdim canim.Arkadaşlar konağı olup geçiren var mı ya neler denedik Zeytinyağı konak tarağı mustelanın özel şampuanı varmış onu ne denediysek olmadıbaşını tutup duruyor yavrum kaşınıyor herhalde öneriai olan var mı en son sudanmı diye damacana alıp onunla yıkadık ama? Geçirebilen varsa yazarsa sevinirim
Benimki bugün cok ağladi.bakalim gece uyuyacak mi:)kizlar uyku konusu konusulmus.aklima gelmisken bisey soyleyeyim belki sizin bebeklere de iyi gelir.gun icinde bebegim aglamak istediginde ona izin veriyorum susturmaya calismiyorum.mesela kanepede yatarken gogsunu oksuyorum konusuyorum elini tutuyorum.10-15 dk siddetli agliyor.sonra susuyor rahatlamis oluyor.gulucukler saciyor.hem gunduz hem gece uykusuna rahat geciyor.susturmaya calismak zorla uyutmaya calismak dikkatini dagitmak vb iyi gelmiyormus bebegin yanimizda kucagimizda onunla ilgilenirken aglayip stresini atmasina izin vermemiz gerekiyomus okudugum bi kitapta.cidden bizde ise yariyor.belki denemek istersiniz :)
8. Sinifi 135 cm boyunda 35 kilo bitirdim. Beni cuce sanuyorlardi. Simdi topac gibiyim masallah.ne guzel siz endiselenmiyorsunuz.boyle rahat olmak lazim hayati risk tasimadigi surece.ben ergenlige girene kadar o kadar zayif bir cocuktum ki afrikali cocuklar gibi kemiklerim sayilirdi.sert ruzgar esse yuruyemezdim.cok da yemek secerdim.ergenlikten sonra hic zayifliktan eser kalmadi.o yuzden hic onemsemiyorum er gec insan kilo aliyor bi sekilde.hasta olmasinlar yeter ki :)
Ben donencenin ustune hic bakmadim. Projeksiyonunu aciyordum zaten ama gece yatmadigi icin cok anlami olmuyor.sizin kuzu da gule gule kullansin :))
piyano kismi dikkatini çekerse çeker..
donenceyi de bu aksam kaldiracam. 0-5 ay yazıyor üstünde..artik projeksiyon kismini kullanmayi düşünüyorum..
Bugün yine agir bi yemek yaptim.U Umudumbitmedi_ Nerelerdesin. Sarma mi gözleme mi ne yapiyorsunuz, acele cevap :)))
Oyle ayirtma oluyor muymus ya. Biz de ikadaki ucuzu alcaz sanirim.bizim burdakileri daha gelmeden satmislar onceden ayirtiyolarmis ikeadan alicam ben artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?