2018 Ekim Anneleri

Yarin farkli bi dr a goturecegim canim ben bakalim ne dicek dayanicak gucum kalmadi cunku
İnşallah bir sıkıntısı yoktur canım acaba atak haftasında mıdur diye düşündüm ama insan tedirgin de oluyor tabi, bir yeri mi acıyor acaba diye düşünüyorum. Rabbim korusun bebişlerimixi inşallah güzel geçer muayeneniz canım

Ben onu hic sevmedim canim. Iki tup var. Cok az kullandim. Yapiskan yapisi var ya. Bi de onu surunce gogus pedi koymam lazim. Kiyafetlere leke yapiyor. Gogus pedi de daha cok canimi acitiyor.
lansinoh g pedi kullanıyordum sutum daha iyi geldigi zamanlar..memnundum da.. artik sut cok az. g pedi kullanmıyorum..

Hmm biizmkide 3 doğdu 10 gun once 5 kg di.
Aynen bizimkide 8nde 5 dolcak. Alttan alttan gidiyor. Ben saglik ocaklarindaki yorumlari dinlemyrm bile asi yapsinlar yeter:)))
Zaten düzenli takipte doktora gidiyoruz orada daha doğru sonuc veriyor sanki

dr 500 gr dedi 4. aydan sonra ortalama

400 gr aldı bu ay
Cocugun kilosu ile bozdum kafayı

Ek gıdaya tam 6.ay olunca mi geçeceğiz
Ekim 6 doğumlu nisan 6.da 7.ayın içine giriyoruz o zaman mi başlamalıyım
Doktoru meyve yalatabilirsin dedi iki defa muz bi defa elma yaladı muzu sevdi :)
3 gün kurali var ya ona gore devam edeceğiz dimi

Ek gıda hazırlıkları yapiyorum buharda pisirici ve via kaplar aldim
Sandalye mama tabağı önlük ve suluk alacagim
Başka ne alabilirm

Az kilo alan bebeklere 4. Aydan itibaren baslanabiliyor diye biliyorum.

:)) et var var :) yani şuan 60ım ama hala fitlik yok.
Herkesin vucudu farkli demek ki. Ben boyuma ragmen 50 kiloyken geberiktim. Kadina benzemiyordum. Orta okula mi gidiyorsun liseye mi diyorlardi. 55 olunca guzel oldum. Simdi 70. Michelin adami var ya onun gibiyim. Hahaha.

165 boya 56 cok az degil mi?
Ben 157yim. 56 kilo oldugum zaman iyiydim. Hayal gibi geliyor o gunler. Tam bir ekmek pehlivaniyim.
25'e kadar 50 gidince 56 ile yüzüm parladı inan :)) ekmek ben de yemeden duramıyorum. Karnım doymuyor resmen.. bir de zayıf yıllarımda makarna ve pilavı ekmekle yiyenlerdendim. Metabolizma uçuyordu :)) şimdi tatlıya sardım, mide ve bel bölgesinde birikim oldu gitmiyor. Spor şart, yoksa kıyafet uymuyor

170 için ideal kilo 60 aslında ama yapı meselesi biraz herhalde. Benim üst beden iri, omuzlar kollar kaslıydı gençken, kuzenler Rambo derdi bana :)) ama görüntü zayıftı yine de. Ömrümde basen çıkmadı ama bel bölgesi zorluyor bu aralar :))

Ben 5.5 aylikken baslamayi dusunuyorum. Bizde hersey hazir abladan kalma bazi seylerimiz var. eksikleride tamamladim. Liste ciktilarimi da aldim.

Herkesin vucudu farkli demek ki. Ben boyuma ragmen 50 kiloyken geberiktim. Kadina benzemiyordum. Orta okula mi gidiyorsun liseye mi diyorlardi. 55 olunca guzel oldum. Simdi 70. Michelin adami var ya onun gibiyim. Hahaha.
:))) biz sevmiyrz kiloyu ya. Yani suan kendi ailemin yanindayim. Kardeslerim bile ablaa onu bunu yeme der:)))) ailede annem kiloludur biraz. Bizde de onun korkusu var herlde

Ya 170 e 60 nasil normal bilemyrum bende:))) hani kendime bakinca pek norml durmuyor ama tabi iki dogum sonrasi belkide normldir:)) benm hedef 38 ve mediuma rahatça girmek:)) zaten 55 altı bende istemyrm gerçktn iskelet gibi o zamnlar:))

Ya 170 e 60 nasil normal bilemyrum bende:))) hani kendime bakinca pek norml durmuyor ama tabi iki dogum sonrasi belkide normldir:)) benm hedef 38 ve mediuma rahatça girmek:)) zaten 55 altı bende istemyrm gerçktn iskelet gibi o zamnlar:))
Ben de 165 boy ve 56 kiloda 38 beden oluyorum. Kadınlarda ideal kilo basit hesapla:
1,60 için : 60-10=50
1,70 için : 70-10=60
Erkekler için de direk virgül sonrası, yani 1,80 boyunda erkek için ideal kilo 80.

Bir de işin sağlık boyutu var. Mesela benim için sağlıklı üst kilo sınırı 65. Ondan yukarısı dizlere yük oluyor. O yüzden mümkün mertebe 60'ı gecmemeliyim. Bu yaşta zayıflamak biraz zor ama boğazımı tutarsam olabilir kanımca :)

Nilsibel kendi yazdığımı okudum, ne biçim yazmışım. 25 yaşıma kadar 50 kg gittim, 56 kg iyi oldu :) özetle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…