Uykusuzlardan merhaba.Nolur uyku düzeninden anlayan biri yardım edebilir mi? Çocuğum 4,5 aylık atak haftası geçmedi az kaldı. Akşam 8-9 arası uykuya geçiriyorum. Tüm gece uyanma çabaları oluyor bazen ve bu beni tüketiyor,bazen ise alışkanlıktan 2 saate bir kalkıp emiyor. Sonra 5te güne başlamaya çalışıyoryani ne yapmam lazım akşam uyku saatini geç vakte çeksem hem kendi dayanmıyor uyuyana kadar sürekli ağlıyor hem de bir bebeğin geç saatte yatmaması gerek diye düşünüyorum
Zaten gündüz uykularımız da berbat günde 3 kez 40 dakikalık uyku yapıyor. Onun dışında genelde uykusu olsa da uyumayan ağlayan bir çocuk. Allah aşkına yardım edinatak haftası ile ilgili ise ben ataktan çok yıprandım
Alışmak zaman alacak :) aslında çok kötü değil de, renk olmamışGünaydın
Nolmuş böyle bu siteye
Sayfa tamamen değişmiş
Hiç beğenmedim
Karma aşı yüzünden malesef. Bizim 2. Ay aşıdında da ateşimiz yükselmişti vurulduğu gün. 4 de de yükseldi. 4. Ayda ama iki gün ateşi çıktı.Merhabalar sizler 4.ay aşısını olmussunuzdur diye sizlere sormaya geldim :) acaba 4. Ay aşısı da 2. Ay aşısı gibi ağır mı geçiyor?
Nolur uyku düzeninden anlayan biri yardım edebilir mi? Çocuğum 4,5 aylık atak haftası geçmedi az kaldı. Akşam 8-9 arası uykuya geçiriyorum. Tüm gece uyanma çabaları oluyor bazen ve bu beni tüketiyor,bazen ise alışkanlıktan 2 saate bir kalkıp emiyor. Sonra 5te güne başlamaya çalışıyoryani ne yapmam lazım akşam uyku saatini geç vakte çeksem hem kendi dayanmıyor uyuyana kadar sürekli ağlıyor hem de bir bebeğin geç saatte yatmaması gerek diye düşünüyorum
Zaten gündüz uykularımız da berbat günde 3 kez 40 dakikalık uyku yapıyor. Onun dışında genelde uykusu olsa da uyumayan ağlayan bir çocuk. Allah aşkına yardım edinatak haftası ile ilgili ise ben ataktan çok yıprandım
Kıyaslama oluyor demi ya benm yaptığım, :)))
Hani tipe bakınca ek gıda çoook uzak kalıyor gibi geliyor.
Dr zaten 4 ayda başla diyen kafalardan. Herşeyini dinlerim ama bu konuda anlaşamıyoruz.
Oturmayan bebeğe yemek saçma geliyo bana.
4 ay aşısı vurulduk ve nöbetteyim.. ateşimiz var.. ilk defa karsılaştıgım için tedirginim.. üzerini örtsem de açsam da rahat edemiyorum..
Çok teşekkür ederim. 2.ay asisinda kök sokturmüştu demek bunda da yandık inşallah sorun olmadan geçer. 1.5 yaşına kadar var galiba aşıları inşallah herkezin ki hep kolay geçer
15 dakikadan fazla emzirmemede dorduncu gun de basariyla gecti. Aksam emzirmesinde uyudu. Memeyi cikarinca huzursuzluk yapti. beyaz gurultuyle sakinlesti.
Canim benimkidr ayni.sofraya dalacak ne var ne yok silip süpurecek:)Yerim o deli kızı ❤ benimki de vermiyorlar diye ağlıyor ❤ bakıyor herkes birşeyler geveliyor, habire eğiliyor kucağımdan öne doğru :)) dalacak çorbaya ekmeğe :)))
Eski sayfaları okuyamıyorum nerden döncez ya
aslinda bircok seyin mizacla ilgili oldugunu dusunuyorum.yani eger bi hastaligi yoksa ataklara baglamak yerine dogasinin boyle oldugunu kabul etmek lazim.cunku hep atak gececek dersek gecmediginde hep bi hayal kirikligi sabirsizlik yasayabiliriz. biz esimle cok sessiz sakin insanlariz. hamileligim de cok sakin gecti.hamilelikte soyle olur boyle olur denen hicbirseyi yasamadim.sadece karnim buyudu ve biraz kilo aldim.oglum da gece uykusunu seven ve sakin bir bebek dogdugundan beri.atak denen donemleri hic yasamadik.ayda birkac gun farkli davrandigi olur onun disinda sabit.o yuzden mizaca daha cok inaniyorum. :)Aslinda bizim hayatimizi kolaylastirmak degilde amac onlarin hayatini kolaylastirmak..
Yani oncelikle kabullenmeni tavsiye ederim.
Cunku bu kabullenis once seni yumusatacak.
Bu yumusamada uyku saati,gunduz,gece uyanmalari dahil herseyi daha katlanir hale getirir.
Ben hicbiseyi kural gb gormemeni tavsiye ederim.
Gece sadece emip uyuyorsa bu uyuyor demektir.Gece kalkmalarida hala normal.Tum gece uyumasi beklenmez genel olarak.
Onun disinda mizacta onemli.Bazisi cidden uyku sever.
Gunduz uyku durumu yorgunluk getirdiginden sonrasida zor olabilir.
Atak dedigimiz sey buyumek aslinda.Cok dilde ama genel bi durum.Yani bicok sey yapmaya basliyorlar birden.
Bence gunduzu ayarlayarak yumusak bi gecis yapabilirsin.
Az da uyusa uyku bastirdiginda dinlensin.
Cıkkkssss göremedim telefondan mı görünmüyor bilmemEn alta dogru sayfa sayisi yaziyor.Ordan tek tek gidiyor ama onceki gb 3-4 sayfa atliyor mu bilemedim :))))
Aynen beşikte kafasını sağa sola atıyor hızlı şekilde sonucunda uyanıyor. Yada kafasını kaldırmaya çalışıyor yarı uykulu ben de sallıyorumUykusuzlardan merhaba.
Uyanma cabalari oluyor dedin ya, o tam olarak nedir? Uyanmaya calisirken geri mi uyutuyorsun?
Evet her zaman emip uyumuyor ama gözünü bir açıyor 2 saat uyanık. Biliyorum hayatı onlara göre yaşamalıyız ama enerjim kalmayınca kaliteli vakit geçiremiyorum bu sefer. Sürekli uyku hali. Eşim nöbet usulü çalışıyor ve bu uyku konusu beni gerçekten yıpratıyor. Dinlenemeyince sütüm bile herzamanki gibi olmuyor azalıyorAslinda bizim hayatimizi kolaylastirmak degilde amac onlarin hayatini kolaylastirmak..
Yani oncelikle kabullenmeni tavsiye ederim.
Cunku bu kabullenis once seni yumusatacak.
Bu yumusamada uyku saati,gunduz,gece uyanmalari dahil herseyi daha katlanir hale getirir.
Ben hicbiseyi kural gb gormemeni tavsiye ederim.
Gece sadece emip uyuyorsa bu uyuyor demektir.Gece kalkmalarida hala normal.Tum gece uyumasi beklenmez genel olarak.
Onun disinda mizacta onemli.Bazisi cidden uyku sever.
Gunduz uyku durumu yorgunluk getirdiginden sonrasida zor olabilir.
Atak dedigimiz sey buyumek aslinda.Cok dilde ama genel bi durum.Yani bicok sey yapmaya basliyorlar birden.
Bence gunduzu ayarlayarak yumusak bi gecis yapabilirsin.
Az da uyusa uyku bastirdiginda dinlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?