2018 Ekim Anneleri

Uykusuzlardan merhaba.
Uyanma cabalari oluyor dedin ya, o tam olarak nedir? Uyanmaya calisirken geri mi uyutuyorsun?

Merhabalar sizler 4.ay aşısını olmussunuzdur diye sizlere sormaya geldim :) acaba 4. Ay aşısı da 2. Ay aşısı gibi ağır mı geçiyor?

Merhabalar sizler 4.ay aşısını olmussunuzdur diye sizlere sormaya geldim :) acaba 4. Ay aşısı da 2. Ay aşısı gibi ağır mı geçiyor?
Karma aşı yüzünden malesef. Bizim 2. Ay aşıdında da ateşimiz yükselmişti vurulduğu gün. 4 de de yükseldi. 4. Ayda ama iki gün ateşi çıktı.

Çok teşekkür ederim. 2.ay asisinda kök sokturmüştu demek bunda da yandık inşallah sorun olmadan geçer. 1.5 yaşına kadar var galiba aşıları inşallah herkezin ki hep kolay geçer

Aslinda bizim hayatimizi kolaylastirmak degilde amac onlarin hayatini kolaylastirmak..
Yani oncelikle kabullenmeni tavsiye ederim.
Cunku bu kabullenis once seni yumusatacak.
Bu yumusamada uyku saati,gunduz,gece uyanmalari dahil herseyi daha katlanir hale getirir.
Ben hicbiseyi kural gb gormemeni tavsiye ederim.
Gece sadece emip uyuyorsa bu uyuyor demektir.Gece kalkmalarida hala normal.Tum gece uyumasi beklenmez genel olarak.
Onun disinda mizacta onemli.Bazisi cidden uyku sever.
Gunduz uyku durumu yorgunluk getirdiginden sonrasida zor olabilir.
Atak dedigimiz sey buyumek aslinda.Cok dilde ama genel bi durum.Yani bicok sey yapmaya basliyorlar birden.
Bence gunduzu ayarlayarak yumusak bi gecis yapabilirsin.
Az da uyusa uyku bastirdiginda dinlensin.

Bence bi ay genellemesi yok.Gelisim olarak belli oluyor.Yiyeceklere gecince hizli baslamamak onemli o da anneye bagli bi is.
Sen hislerine guven ❤

4 ay aşısı vurulduk ve nöbetteyim.. ateşimiz var.. ilk defa karsılaştıgım için tedirginim.. üzerini örtsem de açsam da rahat edemiyorum..

Gecmis olsun.Düşüyordur insallah atesi.
Bizi ilk gece zorlamisti ama ates olcerde derece cok cogalmadi.
Cok varsa örtme ustude ince kalsin.Ama incecik biseyle karnini vs örtebilirsin.

Çok teşekkür ederim. 2.ay asisinda kök sokturmüştu demek bunda da yandık inşallah sorun olmadan geçer. 1.5 yaşına kadar var galiba aşıları inşallah herkezin ki hep kolay geçer

Bizimde daha huysuz ve sıcak gecmisti.Cok yukselmedi ama.
6 aydan sonra 12 ve 18 var.Özel asilar disinda.
Mesela buyuk kizimida 6. aydaki aşı zorlamisti.Onu bekliyorum simdi merakla

Insallah cok zorlamaz miniğini❤

Çok teşekkür ederim.inşallah sizin bebeğinizide zorlamaz biliyorum onların iyiliği için ama canları yanıyor yazık

Eski sayfaları okuyamıyorum nerden döncez ya

15 dakikadan fazla emzirmemede dorduncu gun de basariyla gecti. Aksam emzirmesinde uyudu. Memeyi cikarinca huzursuzluk yapti. beyaz gurultuyle sakinlesti.

Artik alisma kivamindadir bile :)
Maşallah❤
Senin nicke Niliko gozuyle bakiyorum :)))))

Yerim o deli kızı ❤ benimki de vermiyorlar diye ağlıyor ❤ bakıyor herkes birşeyler geveliyor, habire eğiliyor kucağımdan öne doğru :)) dalacak çorbaya ekmeğe :)))
Canim benimkidr ayni.sofraya dalacak ne var ne yok silip süpurecek:)
Ben dün degil evvel gün ağzına biraz muz biraz da kivi ezip verdim yedi.dün de biz muz yiyorduk huysuzlandi yine verdim.vermeyince ağladi verince sustu:)

aslinda bircok seyin mizacla ilgili oldugunu dusunuyorum.yani eger bi hastaligi yoksa ataklara baglamak yerine dogasinin boyle oldugunu kabul etmek lazim.cunku hep atak gececek dersek gecmediginde hep bi hayal kirikligi sabirsizlik yasayabiliriz. biz esimle cok sessiz sakin insanlariz. hamileligim de cok sakin gecti.hamilelikte soyle olur boyle olur denen hicbirseyi yasamadim.sadece karnim buyudu ve biraz kilo aldim.oglum da gece uykusunu seven ve sakin bir bebek dogdugundan beri.atak denen donemleri hic yasamadik.ayda birkac gun farkli davrandigi olur onun disinda sabit.o yuzden mizaca daha cok inaniyorum. :)

Uykusuzlardan merhaba.
Uyanma cabalari oluyor dedin ya, o tam olarak nedir? Uyanmaya calisirken geri mi uyutuyorsun?
Aynen beşikte kafasını sağa sola atıyor hızlı şekilde sonucunda uyanıyor. Yada kafasını kaldırmaya çalışıyor yarı uykulu ben de sallıyorum geçen sabah 6ya kadar böyleydik. Dün de her saat başı kalktık

Evet her zaman emip uyumuyor ama gözünü bir açıyor 2 saat uyanık. Biliyorum hayatı onlara göre yaşamalıyız ama enerjim kalmayınca kaliteli vakit geçiremiyorum bu sefer. Sürekli uyku hali. Eşim nöbet usulü çalışıyor ve bu uyku konusu beni gerçekten yıpratıyor. Dinlenemeyince sütüm bile herzamanki gibi olmuyor azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…