Günde iki bez diyince endişelendim be kuzu.. yarına kadar farklı bir yol izleyip(çok sakin olup şarkılar türküler gülücükler saç ki Mete rahatlasın) gözlemle yavruyu, yine aynı olursa gidin babayla..Var da esim evde değil.bide cok acil bisey gibi görünmüyor.
Yarin evde.
Biliyormusun eşime küstüm.sanırım hiç barışmicam.
Benim başima kalkti.cocugu ayaginda salliyormus da ben ev hanimiymişim.ondan yardim istemiyorum.tek basima bakacam artik.bana cok kötü seyler söyledi.
Aynen öyle canim.2 bez ağırlaşmiyor bile.Günde iki bez diyince endişelendim be kuzu.. yarına kadar farklı bir yol izleyip(çok sakin olup şarkılar türküler gülücükler saç ki Mete rahatlasın) gözlemle yavruyu, yine aynı olursa gidin babayla..
Evet.beni süper kahraman zannediyor ama hic takdir etmiyor.hic övmüyor.hiç sevgisini belli etmiyor.söylemiyor.Sokma akıl olmaz derdi babaannem.
Anlatmaya calismakta zor bu zihniyette degilse.
Ne olursak olalim insaniz,super kahraman degiliz.Bizimde bekledigimiz,istedigimiz,yoruldugumuz zamanlar olmayacaksa evlilik ne demek ki.
Canım yulaf kaçıncı ayda veriliyordu hatırlayamıyorum ama yulaf unuyla da yapılabiliyorsüt yerine su ve anne sütü koyarım da neyle yapayım muhallebiyi nişasta olur mu irmik pek sevmedi pirinç ununun sütsüz olanı var mı acaba onunlada olabilir
Kalsiyum takviyesi aliyor musun? Benim bacaklarim agriyordu. Doktora sordum kullanabilirsin dedi.Kızlar ya bu aralar ellerim özellikle parmaklarım çok ağrıyor ne kadar dinlensem de geçmiyor parmaklarımın ağrısı. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı oğlum da çok ağırlaştı bazen elimden düşürecek gibi oluyorum kucağımda tutarken var mıdır bu durumda olan?
Yok canım ya kullanmıyorum bir ara sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırayım diyorum aslında d vitaminine de bakıyorlar mıydı orada biliyor musun?Kalsiyum takviyesi aliyor musun? Benim bacaklarim agriyordu. Doktora sordum kullanabilirsin dedi.
Gecen sene bakmiyorlardi. Bu sene baktilar. Saglik ocagina gore mi degisiyor. Zaman zaman mi degistiriyorlar bilmiyorum. Gidince sor istersen.Yok canım ya kullanmıyorum bir ara sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırayım diyorum aslında d vitaminine de bakıyorlar mıydı orada biliyor musun?
Olabilir canım bi gideceğim aile hekimine sabah da erken kalkıyorum ama nasıl oluyorsa yetiştiremiyorum zamanı hep bir telaş var evde iş hiç bitmiyorGecen sene bakmiyorlardi. Bu sene baktilar. Saglik ocagina gore mi degisiyor. Zaman zaman mi degistiriyorlar bilmiyorum. Gidince sor istersen.
Aynen öyle canim.2 bez ağırlaşmiyor bile.
1 haftadir da kaka yapmiyor.babasiyla küstüm.bir kelime bile etmiyorum.
Evet.beni süper kahraman zannediyor ama hic takdir etmiyor.hic övmüyor.hiç sevgisini belli etmiyor.söylemiyor.
Bu cumartesi de misafir çağırmıs.en ağır yemeği yapmamı istiyor.üstüne bide tatli pasta filan.
Hic konuşmadim 2 gündür.protesto ediyorum onu.ve bu o deģisene kadar devam edecek...
Bosver yorma kendini. Ben temel ihtiyaclar haric is yapmiyorum. Utuyu falan biraktim.Olabilir canım bi gideceğim aile hekimine sabah da erken kalkıyorum ama nasıl oluyorsa yetiştiremiyorum zamanı hep bir telaş var evde iş hiç bitmiyor
Alışırız inş.. çok faydalanıyoruz çünkü, yapamadıgım için sıkılıp vazgecmek istemiyorum bu sayfadan..
malesef oldu
İnşallah , ama üzerini fazla açmışız heralde bu sefer de üşüttük.. hırıl hırıl yavrum, uyuyamıyo genzi tıkalı öksürük başladı..
Ahh keşke ütü ev işlerini yapıyor olsam da öyle bitiremesem yemek bulaşık ev toparlama benim işler üç buçuk yaşında kızım da olunca yapılan işler ancak bu kadar oluyor bir de mutlaka iki çeşit yemeğimiz oluyor çocuk var yemesi gerek diye ama bitmiyor bitmiyor...Bosver yorma kendini. Ben temel ihtiyaclar haric is yapmiyorum. Utuyu falan biraktim.
ayni ben de oyleyim.yemek yapiyorum duzenli.onun disinda temizlik etraf iyice gozume batinca.utu bizde hic kalmadi esim esnaf oldugundan beri.kot ve kazak standart.ben desen evde esofman.disarda kot ve utu gerektirmeyen bluz. :)Bosver yorma kendini. Ben temel ihtiyaclar haric is yapmiyorum. Utuyu falan biraktim.
Atel kullanıyorum ben. Eczane ve medikalcilerde oluyor. Kas sinir sıkışması var. Kırmadık tabak bardak kalmamıstı evde.. atel ise yaradı epey..Kızlar ya bu aralar ellerim özellikle parmaklarım çok ağrıyor ne kadar dinlensem de geçmiyor parmaklarımın ağrısı. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı oğlum da çok ağırlaştı bazen elimden düşürecek gibi oluyorum kucağımda tutarken var mıdır bu durumda olan?
Lansinoh un orta akisli olanı canim emzik kismi cok yumusak guzel çekip uzatabiliyo ayni memeye yaptiklari gibicanımanabelgunes bir biberon tipi yazmıştın bana çok oldu neydi tekrar yazar misin almıyor biberon oğluş şunu aldım senin tarifine göre almıştım ama yanlış mi tarif ettim acaba bu muydu senin söylediğin ??
Özel sektörde kısmi süreli çalışma hakkı var. Yani yarım zamanlı çalışıp yarı maaşınızı alabilirsiniz. Yasal olarak da işyeri bu hakkı vermek zorunda. Bir araştırın isterseniz. İlk çocuğumda da kullanmıştım. Bu çocuğumda da kullanacağım inşallah.
2 ay öyle çalıştım. şimdi 3 haftadır tam zamanlidayim. alışırız umarım. herkes nasıl yaptıysa öyle yaparım diyerek kendimi ikna etmeye calisiyorumArkadaş sanki kullanmıştı o hakkını diye hatırlıyorum yanlış olmasın tabi görünce yazdım hemen de kendisi daha doğru bilgilendirecektir. Başlarda zor gelebiliyor evde bırakıp işe gitmek hele de yoğun çalışıyormuş ama zamanla alışılıyor bu duruma hem kendimiz hem onlar için çalışıyoruz aslında
sinir germe egzersizleri yapın ve malum çocuklar ağırlaşıyor kuvvetlendirme egzersizleri de yapmak lazımAtel kullanıyorum ben. Eczane ve medikalcilerde oluyor. Kas sinir sıkışması var. Kırmadık tabak bardak kalmamıstı evde.. atel ise yaradı epey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?