2018 Ekim Anneleri

Var da esim evde değil.bide cok acil bisey gibi görünmüyor.
Yarin evde.
Günde iki bez diyince endişelendim be kuzu.. yarına kadar farklı bir yol izleyip(çok sakin olup şarkılar türküler gülücükler saç ki Mete rahatlasın) gözlemle yavruyu, yine aynı olursa gidin babayla..

Biliyormusun eşime küstüm.sanırım hiç barışmicam.
Benim başima kalkti.cocugu ayaginda salliyormus da ben ev hanimiymişim.ondan yardim istemiyorum.tek basima bakacam artik.bana cok kötü seyler söyledi.

Sokma akıl olmaz derdi babaannem.
Anlatmaya calismakta zor bu zihniyette degilse.
Ne olursak olalim insaniz,super kahraman degiliz.Bizimde bekledigimiz,istedigimiz,yoruldugumuz zamanlar olmayacaksa evlilik ne demek ki.

Günde iki bez diyince endişelendim be kuzu.. yarına kadar farklı bir yol izleyip(çok sakin olup şarkılar türküler gülücükler saç ki Mete rahatlasın) gözlemle yavruyu, yine aynı olursa gidin babayla..
Aynen öyle canim.2 bez ağırlaşmiyor bile.
1 haftadir da kaka yapmiyor.babasiyla küstüm.bir kelime bile etmiyorum.
Sokma akıl olmaz derdi babaannem.
Anlatmaya calismakta zor bu zihniyette degilse.
Ne olursak olalim insaniz,super kahraman degiliz.Bizimde bekledigimiz,istedigimiz,yoruldugumuz zamanlar olmayacaksa evlilik ne demek ki.
Evet.beni süper kahraman zannediyor ama hic takdir etmiyor.hic övmüyor.hiç sevgisini belli etmiyor.söylemiyor.
Bu cumartesi de misafir çağırmıs.en ağır yemeği yapmamı istiyor.üstüne bide tatli pasta filan.
Hic konuşmadim 2 gündür.protesto ediyorum onu.ve bu o deģisene kadar devam edecek...

süt yerine su ve anne sütü koyarım da neyle yapayım muhallebiyi nişasta olur mu irmik pek sevmedi pirinç ununun sütsüz olanı var mı acaba onunlada olabilir
Canım yulaf kaçıncı ayda veriliyordu hatırlayamıyorum ama yulaf unuyla da yapılabiliyor

Kızlar ya bu aralar ellerim özellikle parmaklarım çok ağrıyor ne kadar dinlensem de geçmiyor parmaklarımın ağrısı. Tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı oğlum da çok ağırlaştı bazen elimden düşürecek gibi oluyorum kucağımda tutarken var mıdır bu durumda olan?

Kalsiyum takviyesi aliyor musun? Benim bacaklarim agriyordu. Doktora sordum kullanabilirsin dedi.

Kalsiyum takviyesi aliyor musun? Benim bacaklarim agriyordu. Doktora sordum kullanabilirsin dedi.
Yok canım ya kullanmıyorum bir ara sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırayım diyorum aslında d vitaminine de bakıyorlar mıydı orada biliyor musun?

Yok canım ya kullanmıyorum bir ara sağlık ocağına gidip kan değerlerime baktırayım diyorum aslında d vitaminine de bakıyorlar mıydı orada biliyor musun?
Gecen sene bakmiyorlardi. Bu sene baktilar. Saglik ocagina gore mi degisiyor. Zaman zaman mi degistiriyorlar bilmiyorum. Gidince sor istersen.

Gecen sene bakmiyorlardi. Bu sene baktilar. Saglik ocagina gore mi degisiyor. Zaman zaman mi degistiriyorlar bilmiyorum. Gidince sor istersen.
Olabilir canım bi gideceğim aile hekimine sabah da erken kalkıyorum ama nasıl oluyorsa yetiştiremiyorum zamanı hep bir telaş var evde iş hiç bitmiyor

Aslinda bazi seylere alismakta mumkun.
Yani sen bile esin seviyor diye evi temiz tutmanin derdine dusup bundan mutlu oluyorsun zaman zaman.Yani senin enerjin moralin yerindeyken esin istemesede yapsan mutlu olursun.Ama bazen iyi hissetmiyorken olmadigida olacak elbet.Gorev gibi gormemek baskasi istiyor diye yapmamak lazim.
Herseye yetismen gerekmiyor.Kendine yuk etme.Alistirma.
Cunku anladigim kadariyla yapman gerektigi icin yapiyorsun gibi dusunuyor o da.
Sen yine de konus.Konusmak en guzeli.Kendini anlat ona sor.Hallederek ilerleyin.
Sevgisinin evin temizligiyle alakasi yoktur heralde.Yani ev teniz olmasada bahsedilir bisy.

Ev temiz fln derkende sanki cok piss gibi oldu:) yazi dili farkli oluyor ama seni kiracak bisy soylemedigimi bilmeni isterim.

Misafiri sormadan cagirmis bide yemegimi seciyor

Oyy gecmis olsuun❤

canım anabelgunes bir biberon tipi yazmıştın bana çok oldu neydi tekrar yazar misin almıyor biberon oğluş şunu aldım senin tarifine göre almıştım ama yanlış mi tarif ettim acaba bu muydu senin söylediğin ??

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 36
Bosver yorma kendini. Ben temel ihtiyaclar haric is yapmiyorum. Utuyu falan biraktim.
Ahh keşke ütü ev işlerini yapıyor olsam da öyle bitiremesem yemek bulaşık ev toparlama benim işler üç buçuk yaşında kızım da olunca yapılan işler ancak bu kadar oluyor bir de mutlaka iki çeşit yemeğimiz oluyor çocuk var yemesi gerek diye ama bitmiyor bitmiyor...

Bosver yorma kendini. Ben temel ihtiyaclar haric is yapmiyorum. Utuyu falan biraktim.
ayni ben de oyleyim.yemek yapiyorum duzenli.onun disinda temizlik etraf iyice gozume batinca.utu bizde hic kalmadi esim esnaf oldugundan beri.kot ve kazak standart.ben desen evde esofman.disarda kot ve utu gerektirmeyen bluz. :) pessinus un kucuk kizi da olunca ev ister istemez daha cok dagiliyodur biz tek cocuklulara gore :)

Atel kullanıyorum ben. Eczane ve medikalcilerde oluyor. Kas sinir sıkışması var. Kırmadık tabak bardak kalmamıstı evde.. atel ise yaradı epey..

Lansinoh un orta akisli olanı canim emzik kismi cok yumusak guzel çekip uzatabiliyo ayni memeye yaptiklari gibi

2 ay öyle çalıştım. şimdi 3 haftadır tam zamanlidayim. alışırız umarım. herkes nasıl yaptıysa öyle yaparım diyerek kendimi ikna etmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…