2018 Ekim Anneleri

sinir germe egzersizleri yapın ve malum çocuklar ağırlaşıyor kuvvetlendirme egzersizleri de yapmak lazım
Saat 17:30 sabahtan beri sadece 40 dk uyudu. Su anda sallıyorum ayağımda elinde çıngırak. Boşa uğraşma uyumayacam der gibi bakıyo :)) Vakit bulsam spor merkezi var yakinimda. Eşim akşamlari git diyor ama halim kalmıyor gitmeye..

Misafir çağırıyorsa ağırlasın kolaysa.. Allah yardımcın olsun kuzum, yetiştirilme tarzını beğenmiyorum eşinin, çok sabit fikirli. Okumuş ama kafa aynı kalmış ne yazık ki.. inşallah tatlıya bağlanır. Ev hanımı olmak, ayak ayak üstüne atıp oturmak değildir ki.. hele sen çokça hamarat bir hatunsun. Hallediyorsun diye basit sanıyor işleri

Biliyormusun eşime küstüm.sanırım hiç barışmicam.
Benim başima kalkti.cocugu ayaginda salliyormus da ben ev hanimiymişim.ondan yardim istemiyorum.tek basima bakacam artik.bana cok kötü seyler söyledi.
ev hanımı annelik babalık ayrı ayrı kavramlar. herşeyi sizden mi bekliyor ???

daha öncede yazmıştım. çocukların enerjisi var uyumak istemiyorlar keşfetmek istiyorlar. yormak lazım onları. hem eğlenmiş oluyor hem yoruluyor sonra daha kolay uykuya gecebiliyor.yani bizde genellikle öyle. kendi oynar sonra ben bi güzel onu evirir ceviririm oyuncaklara uzanma aktiviteleri felan şarkı acarım dansederiz sonra emzirme derken iyice yorulmuş oluyor

spor merkezine gitmenize gerek yok evde de yapabilirsiniz. özellikle sinir germe , esnetme egzersizlerini mutlaka yapın derim.

Eylulde sadece yarim saat uyudu sabah 8 den bu saate :) ben artik uyutmaya calismiyorum kendisi uykusu gelince emerken uyuyor dalmissa besigine koyuyorum dalmamissa kucagimda tutuyorum napalim

Kızlar eşime sade pirinç unu aldırdım bebek muhallebisi için uygundur yazıyor
Birde bebelac tahıllı mama aldırdım neocate vermiycem çok kötü tadı
Birde bunları deniycem
Su ile pirinç ununu pişirip birazda kendi sütümden katıcam

Tahıllı mama kaç aydan itibaren uygun, üstünde yazar. İçindekiler bölümünü okumak lazım, süt olabilir içinde. Muhallebi konusunu halletmen iyi olmuş, afiyet olsun kuzuya ❤

Güzel şeyler yazmişsin canim niye kırılayim
Ben eşime çok kırgınım.konusu gecti diye yazdim.kavga ettik o sırada herseyi başıma kalktı.hepsi boşmuş.boşa yormusum kendimi.boşa zorlamisim...
Tsk ederim canim.malesef yaranamadim...
ev hanımı annelik babalık ayrı ayrı kavramlar. herşeyi sizden mi bekliyor ???
Yapiyor ediyor.bi kavgada hepsini basima kalkiyor.

Kızlar ek gıdaya basladinizmi yavaştan yavaştan??

Başladıysaniz neler veriyorsunuz paylaşır mısınız :)

biz 20 eylül dogumluyuz canım
Anne sütü tam gaz devam ediyoruz
Öğlen sebze haşlayıp veriyorum havuç patates brokoli denedik içine bazen irmik yada pirinç koyuyorum
Ikındı vakti meyve veriyorum muz ezip veriyorum ve elmayı cam rendede rendeleyip veriyorum
Sabah ve gece yatmadan tahıllı mama aldım onu vericem
Alerjımız var alerjı maması basladık ama tadı berbat ağlaya ağlaya zorla veriyordum kıyamadım bıraktım onu

Ben korkuyorum henüz birşey vermeye..dr kontrolünde soracam.

biz doktorun onerisiyle 5 aylik olunca tattirmaya basladik.yani gunde 2-3 kasik (mama kasigi) yiyor.3 gun yogurt verdim.su an elmadayim.3 gunde bir yeni cesitle tanisacak.birkac meyve daha verdikten sonra sebze corbasi puresi gibi seylere gececegim.ama miktar tadimlik gibi olucak bu ay.

Peki o egzersizlerin örneklerini nereden bulabilirim canım oğlum çok ağırlaştı dayanmıyor bileklerim artık
Canim cok geçmis olsun.
Oğlun kaç kilo.aslında taşınmicak kadar degildir de sen cok mi zorladin acaba elini.mesela mutfakta yada bi iş yaparken.
Metehanda sürekli kucagimda.belkide sinir sıkışması filan vardir.benim sol elimin bileginde gangliyon kisti oluştu.ara sira elim tutuluyor.üstüme yorgani bile çekemiyorum.
Bi elinin röntgenini yada yumuşak doku emarini mı çektirsen acaba.egzersiz yapmadan evvel bunu öneririm.çünkü egzersizle ters bi hareket yaparsin sorunlu bölgede.
Cok.geçmiş olsun tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…