- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Saat 17:30 sabahtan beri sadece 40 dk uyudu. Su anda sallıyorum ayağımda elinde çıngırak. Boşa uğraşma uyumayacam der gibi bakıyo :)) Vakit bulsam spor merkezi var yakinimda. Eşim akşamlari git diyor ama halim kalmıyor gitmeye..sinir germe egzersizleri yapın ve malum çocuklar ağırlaşıyor kuvvetlendirme egzersizleri de yapmak lazım
Misafir çağırıyorsa ağırlasın kolaysa.. Allah yardımcın olsun kuzum, yetiştirilme tarzını beğenmiyorum eşinin, çok sabit fikirli. Okumuş ama kafa aynı kalmış ne yazık ki.. inşallah tatlıya bağlanır. Ev hanımı olmak, ayak ayak üstüne atıp oturmak değildir ki.. hele sen çokça hamarat bir hatunsun. Hallediyorsun diye basit sanıyor işleriAynen öyle canim.2 bez ağırlaşmiyor bile.
1 haftadir da kaka yapmiyor.babasiyla küstüm.bir kelime bile etmiyorum.
Evet.beni süper kahraman zannediyor ama hic takdir etmiyor.hic övmüyor.hiç sevgisini belli etmiyor.söylemiyor.
Bu cumartesi de misafir çağırmıs.en ağır yemeği yapmamı istiyor.üstüne bide tatli pasta filan.
Hic konuşmadim 2 gündür.protesto ediyorum onu.ve bu o deģisene kadar devam edecek...
ev hanımı annelik babalık ayrı ayrı kavramlar. herşeyi sizden mi bekliyor ???Biliyormusun eşime küstüm.sanırım hiç barışmicam.
Benim başima kalkti.cocugu ayaginda salliyormus da ben ev hanimiymişim.ondan yardim istemiyorum.tek basima bakacam artik.bana cok kötü seyler söyledi.
Saat 17:30 sabahtan beri sadece 40 dk uyudu. Su anda sallıyorum ayağımda elinde çıngırak. Boşa uğraşma uyumayacam der gibi bakıyo :)) Vakit bulsam spor merkezi var yakinimda. Eşim akşamlari git diyor ama halim kalmıyor gitmeye..
Saat 17:30 sabahtan beri sadece 40 dk uyudu. Su anda sallıyorum ayağımda elinde çıngırak. Boşa uğraşma uyumayacam der gibi bakıyo :)) Vakit bulsam spor merkezi var yakinimda. Eşim akşamlari git diyor ama halim kalmıyor gitmeye..
Tahıllı mama kaç aydan itibaren uygun, üstünde yazar. İçindekiler bölümünü okumak lazım, süt olabilir içinde. Muhallebi konusunu halletmen iyi olmuş, afiyet olsun kuzuya ❤Kızlar eşime sade pirinç unu aldırdım bebek muhallebisi için uygundur yazıyor
Birde bebelac tahıllı mama aldırdım neocate vermiycem çok kötü tadı
Birde bunları deniycem
Su ile pirinç ununu pişirip birazda kendi sütümden katıcam
Güzel şeyler yazmişsin canim niye kırılayimAslinda bazi seylere alismakta mumkun.
Yani sen bile esin seviyor diye evi temiz tutmanin derdine dusup bundan mutlu oluyorsun zaman zaman.Yani senin enerjin moralin yerindeyken esin istemesede yapsan mutlu olursun.Ama bazen iyi hissetmiyorken olmadigida olacak elbet.Gorev gibi gormemek baskasi istiyor diye yapmamak lazim.
Herseye yetismen gerekmiyor.Kendine yuk etme.Alistirma.
Cunku anladigim kadariyla yapman gerektigi icin yapiyorsun gibi dusunuyor o da.
Sen yine de konus.Konusmak en guzeli.Kendini anlat ona sor.Hallederek ilerleyin.
Sevgisinin evin temizligiyle alakasi yoktur heralde.Yani ev teniz olmasada bahsedilir bisy.
Ev temiz fln derkende sanki cok piss gibi oldu:) yazi dili farkli oluyor ama seni kiracak bisy soylemedigimi bilmeni isterim.
Misafiri sormadan cagirmis bide yemegimi seciyor
Tsk ederim canim.malesef yaranamadim...Misafir çağırıyorsa ağırlasın kolaysa.. Allah yardımcın olsun kuzum, yetiştirilme tarzını beğenmiyorum eşinin, çok sabit fikirli. Okumuş ama kafa aynı kalmış ne yazık ki.. inşallah tatlıya bağlanır. Ev hanımı olmak, ayak ayak üstüne atıp oturmak değildir ki.. hele sen çokça hamarat bir hatunsun. Hallediyorsun diye basit sanıyor işleri
Yapiyor ediyor.bi kavgada hepsini basima kalkiyor.ev hanımı annelik babalık ayrı ayrı kavramlar. herşeyi sizden mi bekliyor ???
Peki o egzersizlerin örneklerini nereden bulabilirim canım oğlum çok ağırlaştı dayanmıyor bileklerim artıksinir germe egzersizleri yapın ve malum çocuklar ağırlaşıyor kuvvetlendirme egzersizleri de yapmak lazım
biz 20 eylül dogumluyuz canımKızlar ek gıdaya basladinizmi yavaştan yavaştan??
Başladıysaniz neler veriyorsunuz paylaşır mısınız :)
Ben korkuyorum henüz birşey vermeye..dr kontrolünde soracam.biz 20 eylül dogumluyuz canım
Anne sütü tam gaz devam ediyoruz
Öğlen sebze haşlayıp veriyorum havuç patates brokoli denedik içine bazen irmik yada pirinç koyuyorum
Ikındı vakti meyve veriyorum muz ezip veriyorum ve elmayı cam rendede rendeleyip veriyorum
Sabah ve gece yatmadan tahıllı mama aldım onu vericem
Alerjımız var alerjı maması basladık ama tadı berbat ağlaya ağlaya zorla veriyordum kıyamadım bıraktım onu
Ben sabirsizlikla doktor dan izin cikmasini bekliyorum daha 6 ayin dolmasina 1.5 ay varKızlar ek gıdaya basladinizmi yavaştan yavaştan??
Peki o egzersizlerin örneklerini nereden bulabilirim canım oğlum çok ağırlaştı dayanmıyor bileklerim artık
biz doktorun onerisiyle 5 aylik olunca tattirmaya basladik.yani gunde 2-3 kasik (mama kasigi) yiyor.3 gun yogurt verdim.su an elmadayim.3 gunde bir yeni cesitle tanisacak.birkac meyve daha verdikten sonra sebze corbasi puresi gibi seylere gececegim.ama miktar tadimlik gibi olucak bu ay.Kızlar ek gıdaya basladinizmi yavaştan yavaştan??
Canim cok geçmis olsun.Peki o egzersizlerin örneklerini nereden bulabilirim canım oğlum çok ağırlaştı dayanmıyor bileklerim artık
Teşekkür ederim canım video falan da var mıdır acaba nette?resimli broşür tarzı bulmaya çalışayım. paylaşırım en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?