Canım oğlum 9 kilonun üstünde sürekli kucakta taşımasam da beyefendi yatmak yerine beni kucağınıza alın diyor bunların üstüne kızım bu sıralar çok yoruyor geceleri en az iki kez olmak üzere ağlayıp yanına çağırıyor gece en az iki saat de uyumasını bekliyoruz falan derken nasıl ne hallerde yattığımı kalktığımı bilmiyorum of of yorgunluğum çok oluyor vücudum dinlenmiş gibi olsa da ellerim çok ağrıyor. Sağlık ocağına gidip birkaç gün sonra konuşacağım tahlil falan yaptıracağım belki takviye bir şeyler almam gerekiyordur değilse zaten başka bir uzmana giderim.Canim cok geçmis olsun.
Oğlun kaç kilo.aslında taşınmicak kadar degildir de sen cok mi zorladin acaba elini.mesela mutfakta yada bi iş yaparken.
Metehanda sürekli kucagimda.belkide sinir sıkışması filan vardir.benim sol elimin bileginde gangliyon kisti oluştu.ara sira elim tutuluyor.üstüme yorgani bile çekemiyorum.
Bi elinin röntgenini yada yumuşak doku emarini mı çektirsen acaba.egzersiz yapmadan evvel bunu öneririm.çünkü egzersizle ters bi hareket yaparsin sorunlu bölgede.
Cok.geçmiş olsun tekrar.
Güzel şeyler yazmişsin canim niye kırılayim
Ben eşime çok kırgınım.konusu gecti diye yazdim.kavga ettik o sırada herseyi başıma kalktı.hepsi boşmuş.boşa yormusum kendimi.boşa zorlamisim...
Tsk ederim canim.malesef yaranamadim...
Yapiyor ediyor.bi kavgada hepsini basima kalkiyor.
Kızlar ek gıdaya basladinizmi yavaştan yavaştan??
Başladıysaniz neler veriyorsunuz paylaşır mısınız :)
biz doktorun onerisiyle 5 aylik olunca tattirmaya basladik.yani gunde 2-3 kasik (mama kasigi) yiyor.3 gun yogurt verdim.su an elmadayim.3 gunde bir yeni cesitle tanisacak.birkac meyve daha verdikten sonra sebze corbasi puresi gibi seylere gececegim.ama miktar tadimlik gibi olucak bu ay.
Canım oğlum 9 kilonun üstünde sürekli kucakta taşımasam da beyefendi yatmak yerine beni kucağınıza alın diyor bunların üstüne kızım bu sıralar çok yoruyor geceleri en az iki kez olmak üzere ağlayıp yanına çağırıyor gece en az iki saat de uyumasını bekliyoruz falan derken nasıl ne hallerde yattığımı kalktığımı bilmiyorum of of yorgunluğum çok oluyor vücudum dinlenmiş gibi olsa da ellerim çok ağrıyor. Sağlık ocağına gidip birkaç gün sonra konuşacağım tahlil falan yaptıracağım belki takviye bir şeyler almam gerekiyordur değilse zaten başka bir uzmana giderim.
Bebeğinizin alerjisi neye bilmiyorum ama benim bebeğiminde besin alerjisi var ek gidaya başladık çocuk alerji ve astım Derneğinin sitesindeki tariflere bakmanızi öneririm. işinize yarar umarım benim için faydalı oldu.Kızlar eşime sade pirinç unu aldırdım bebek muhallebisi için uygundur yazıyor
Birde bebelac tahıllı mama aldırdım neocate vermiycem çok kötü tadı
Birde bunları deniycem
Su ile pirinç ununu pişirip birazda kendi sütümden katıcam
Aynen canım dediğin gibi ikisi de küçük olunca maalesef eller zorlanıyor. Kızım bu sıralar daha fazla paylaşamıyor mesela kardeşine bir şey yaptığı yok ama sürekli üzerimizde. Kendisiyle sürekli oyun oynasak ilgilensek de sürekli onunla konuşalım onun yanında olalım istiyor bir şeyleri nasıl çözeceğimi bilemez haldeyim. Geceleri de kalkmasına sebep siz benim yanıma gelmediniz yalnız kaldım şeklinde oluyor. Bir yandan üzülüyorum bir yandan da kendime diyorum kardeşten önce de ben onun yanında yatmıyordum her anında yoktum şimdi de yanında sürekli ben bakıcımız ya da babası var yalnız bırakmıyoruz onu. Amaaan işin içinden çıkamadım. Bir de bizim eşimle konuşmalarımız ya da telefonla konuşmalarımız hep sabote ediliyor arkada sürekli anlamlı anlamsız ses çıkarıyor yüksek sesle mümkün değil konuşalım bazen uyarıp konuşma bittiğinde döneceğimi söylüyorum eşimle konuşurken mesela o sırada onu duymamaya çalışıyorum bu kez gelip eşimin üzerine atlayıp şakalaşmaya boğuşmaya çalışıyor. Nasıl üstesinden geleceğimAllah yardimcin olsun.2 kucukle.Yukte fazla.
Bizde de buyuk var zaman zaman kucagada aliyorum ama yas itibariyle keyfii bizimki :)
Sizde buyukte kucuk.Ister istemez aliniyor.
Bence de bi kontrole gidip degerlerine,ellerine baktirsan daha iyi olur.
Hem takviye hem spor cok iyi gelir belki
Canim aslinda yapmam demiyor cogunlukla.ama yaptı mi bi kavgada bana diyorki.ben calisiyorum yoruluyorum sen evde oturuyorsun.ben sana yardim ediyorum.elalemin adamlari elini bile sürmüyor dedi.Öyle düsünme aslinda.Sonucta sende ailen icin cabaliyorsun.Sadece ona da cabalamasi icin gerekli detaylari sun.Eger anlamayacaksa baska tabii.Ama konusmak ozellikle önyargısız ve hakli haksiz cikma kaygisi olmadan konusmak her zaman daha guzeldir.
Sen kalbin kırıkken daha da olumsuz dusunme,enerjini dusurme.
Burclar deyince basit kaliyor ama gokyuzu tamamen bi enerji sonucta hepimizi etkiyen.Ve bu donem biraz degisik.Dikkat etmek gerekm
Oğlum da yapıyor bunları baştan beri :/ çok yorucu oluyor.. zamanla azalttı gibi ama bu sefer de tablete sardı. Şarj bitince yine aynı şeyler.. kardeşini uyandıracak gürültülü oyunlar.. düzeliyor ama git gide... Alışacaklar inşallah ❤Aynen canım dediğin gibi ikisi de küçük olunca maalesef eller zorlanıyor. Kızım bu sıralar daha fazla paylaşamıyor mesela kardeşine bir şey yaptığı yok ama sürekli üzerimizde. Kendisiyle sürekli oyun oynasak ilgilensek de sürekli onunla konuşalım onun yanında olalım istiyor bir şeyleri nasıl çözeceğimi bilemez haldeyim. Geceleri de kalkmasına sebep siz benim yanıma gelmediniz yalnız kaldım şeklinde oluyor. Bir yandan üzülüyorum bir yandan da kendime diyorum kardeşten önce de ben onun yanında yatmıyordum her anında yoktum şimdi de yanında sürekli ben bakıcımız ya da babası var yalnız bırakmıyoruz onu. Amaaan işin içinden çıkamadım. Bir de bizim eşimle konuşmalarımız ya da telefonla konuşmalarımız hep sabote ediliyor arkada sürekli anlamlı anlamsız ses çıkarıyor yüksek sesle mümkün değil konuşalım bazen uyarıp konuşma bittiğinde döneceğimi söylüyorum eşimle konuşurken mesela o sırada onu duymamaya çalışıyorum bu kez gelip eşimin üzerine atlayıp şakalaşmaya boğuşmaya çalışıyor. Nasıl üstesinden geleceğim
Geniz eti olabilir mi? İyi bir kbb uzmanına gösterin derim.Kızlar geniz tıkanıklıgına ne yapılır.. hırıl hırıl ne uyuyo ne emiyo, agzıyla nefes almayı öğrendi cocuğum burun iptal nerdeyse.. burun suyuyla temizlemeye calısıyorum fayda etmiyor..
Merhaba canım bebeğinde bi gelişme var mı çok giremedim için konuyu kaçırmış olabilirim benim bebeğime de egzama dedi cildiye dr kortizonlu krem verdi kullandım geçti dah sonra yine tekrarları ve bu sefer sürünce kremi sadece hafifleme oluyor kremi bırakınca hiç sürmemişim gibi oluyor çocuk dr inek sütü alerjisi olabilir dedi kan testi yaptı 10 gün diyet sonrA kontrol dedi bu arada 1 haftadır kakada kan görünmeye başladı tahlile yolladım bişe yok dediler alerjiden olabilir dediler bende süt ve ürünleri et yumurta tavuk domates kuruyemiş buğday ve türevlerini tüketmiyorum alerjik mama aldırdım anne sütünün yetmediği yerlerde vermek için be günde 30 ila 60 cc arası destek veriyorum diyetime rağmen yine gerileme olmadı mamayı inceledim üstünde laktoz intoleransı için uygundur diyor kazeın hidrolizat(süt proteini) var içeriğinde siz mama kullanıyor musunuz işe başlayacağım haftaya mecbur mama vermek zorunda kalacağızSağolasın .. Herşeyi kestim artık tek zeytin ekmek yemeğe başlamıştım yine geçmedi gruptan bir arkadaş uyardı sağolsun ekmeklerin içinde peyniraltı suyu tozu olabilir dikkat et diye ihe den alıyordum ekmeği hemen sitesine girdim baktım hem peyniraltı suyu hem süt ve süt ürünleri bulunur yazıyor ..ekmeği kendim yaptım bu sefer birde komilinin z.yağı çok asitli değilmiş egzamaya kullanmış biri iyi gelmiş onu aldım z.yağ gibi değil rengi hakikaten sarı sürdüm o da iyi geldi şuan çok şükür kilo almayada başladı .. yoksa çıldırma noktasına gelmiştim çocuğun yüzünü öyle gördükçe öteki yanağada geçti gözüne alnına sıçradı bacaklar dr larda doğru bir şey demiyor her biri bi ilaç yazıp yolluyor çok şükür 2 gündür rahatladım ..
Merhaba sizin bebeğinizin neye alerjisi var bu besin alerjisi süt alerjisinden farklı mı acabaBebeğinizin alerjisi neye bilmiyorum ama benim bebeğiminde besin alerjisi var ek gidaya başladık çocuk alerji ve astım Derneğinin sitesindeki tariflere bakmanızi öneririm. işinize yarar umarım benim için faydalı oldu.
Bizim son zamanlarda arttı canım tüm ilgiyi üzerine istiyor. Bizimki de tv ye sarmıştı kaldıramıyorduk başından en son radikal bir karar alarak tv yi tamamen kapattık ilk birkaç gün o boşluğu doldurmak çok zor oldu sonra alıştı şükür sadece günde birkaç kez telefondan istediği videolardan açıyorum sonra alıyorum telefonu. Zaman zaman kriz yaratsa da bir şeylerle doldurmaya çalışıyoruz zamanı. Umarım zamanla azalır tabi geceleri bizi yanına istemesindeki temel sebeplerden biri kardeşinin bizim yanımızda yatıyor oluşu. Yapabilirsem oğlum 10-11 aylıkken odasını ayırmayı düşünüyorum o zaman biraz rahatlarız gibi geliyor bak herkes odasında yatıyor diyerekOğlum da yapıyor bunları baştan beri :/ çok yorucu oluyor.. zamanla azalttı gibi ama bu sefer de tablete sardı. Şarj bitince yine aynı şeyler.. kardeşini uyandıracak gürültülü oyunlar.. düzeliyor ama git gide... Alışacaklar inşallah ❤
Aynen canım dediğin gibi ikisi de küçük olunca maalesef eller zorlanıyor. Kızım bu sıralar daha fazla paylaşamıyor mesela kardeşine bir şey yaptığı yok ama sürekli üzerimizde. Kendisiyle sürekli oyun oynasak ilgilensek de sürekli onunla konuşalım onun yanında olalım istiyor bir şeyleri nasıl çözeceğimi bilemez haldeyim. Geceleri de kalkmasına sebep siz benim yanıma gelmediniz yalnız kaldım şeklinde oluyor. Bir yandan üzülüyorum bir yandan da kendime diyorum kardeşten önce de ben onun yanında yatmıyordum her anında yoktum şimdi de yanında sürekli ben bakıcımız ya da babası var yalnız bırakmıyoruz onu. Amaaan işin içinden çıkamadım. Bir de bizim eşimle konuşmalarımız ya da telefonla konuşmalarımız hep sabote ediliyor arkada sürekli anlamlı anlamsız ses çıkarıyor yüksek sesle mümkün değil konuşalım bazen uyarıp konuşma bittiğinde döneceğimi söylüyorum eşimle konuşurken mesela o sırada onu duymamaya çalışıyorum bu kez gelip eşimin üzerine atlayıp şakalaşmaya boğuşmaya çalışıyor. Nasıl üstesinden geleceğim
Canim aslinda yapmam demiyor cogunlukla.ama yaptı mi bi kavgada bana diyorki.ben calisiyorum yoruluyorum sen evde oturuyorsun.ben sana yardim ediyorum.elalemin adamlari elini bile sürmüyor dedi.
Benim kırıldıvim nokta biz kavga ettik.yine süt meselesi ve kv.
Onun yüzünden tartistik.
Son günlerde metehan emmiyordu.bende sütüm azalir diye sagiyordum icmedigi zaman.gün icinde kucagimda emmek istemeyince de biberonla veriyorum.
Esim de bunu annesine söyledi.annesi de sagmasin emzirsin sütü çekilir dedi.esimde cocuk emmiyor onun icin sagip veriyoruz dedi.hâlâ konusuyor.esimde laf anlatmaya calisiyor.tlf kapandi.bende kizdim.niye herseyi anlatiyorsun niye söylüyorsun dedim.
Zamaninda sağ ver diyordu.simdi sagma diyor kadin.
Neyse biz esimle birbirimize girdik.
Bana ağır şeyler söyledi.ben sustum dinledim.sonra pisman oldu.özür diledi.sinirle cikti ağzimdan dedi ama ben tamamiyle sustum.kac gündür de konusmuyorum.
Ben artik bıktım herseyi her akşam annesine söylemesinden.
Kadin herseyimizi biliyor.ne pisirdiniz nereye gittiniz ne yapisyorsunuz sorulari altinda esim sabahtan aksama herseyi anlatiyor.tabi ben çıldıriyorum.
Bu adamin ağzını dikmenin bi yolu yok mu acaba.
Kızlar geniz tıkanıklıgına ne yapılır.. hırıl hırıl ne uyuyo ne emiyo, agzıyla nefes almayı öğrendi cocuğum burun iptal nerdeyse.. burun suyuyla temizlemeye calısıyorum fayda etmiyor..
Bende hiç ise yaramadı promalt.. maltana bir tık artırmıştı..Malt içeceği ebebekte promalt var 24 al 12 öde. Öyle olunca 3 liraya geliyor. Joker’de karamalz diye bişi var onun tanesi 1 lira.
Diye bir mesaj atti esim. Sut arttirmak isteyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?