Bizimkinin aksine bana zaafı var babasıyla yan yana durmam bile sinirlerini bozuyordu bir dönem hala yanına sokulamam:)düzelecek umarım hiçbir şey aynı kalmıyor düzenler değişiyor yalnızca bu dönem biraz yıprattıKardesinde etkisi mutlaka oluyor ama kendisininde donemleri oluyor oylede dusunmek lazim.Yani en azindan sadece kardese yukleyip acabalara dusmemek lazim hep :) Oda konusu haric.Ki haklilar diye dusunuyorum :)))
Onlar bizde bile var :) o zamanlardaykende kucagimda bile olsa babasina dogru egilir aramiza girer babamm diye sirinlik yapardi :)) kizlarin babaya zaafı var cokca.
Bu aralar iki meme emziriyorum. Sagmaya sut kalmiyor. Gece de iki kere kalkiyorum ya ucuncuye kalkmak istemiyorum. Artik gun icinde sizlamiyor bile. Bugun bos dersimde fotokopi cekeyim diye eve gelmedim. Cok vicdan yaptim. Fotokopi de cekmedim. Ama gelmeyince gun cabuk gecti. Diger turlu yoruluyormusum.Bende hiç ise yaramadı promalt.. maltana bir tık artırmıştı..
Yok canım et degil belli muks var.. dra Cuma gününe alabildim randevu ondan önce evde ne yapabilirim arastırıyorum ama hep daha büyük bebekler için cözüm önerileri var.. kuzumu hiç ağlatmadık nerdeyse , ağlamayı öğrendi bunun yüzünden ve hiç beceremiyo rastgele bagırıyoGeniz eti olabilir mi? İyi bir kbb uzmanına gösterin derim.
Başından su dökmeyi beceremedim hala, öyle çırpınıyo bagırıyo ki, kendisini boğmaya calıştıgımızı sanıyo heralde..azcık viksli buharı tutsam acaba agır mı gelir!Fizyolojigi gun icinde 3-4 kez yap.
Yatarken egimli yatirmakta fayda saglar.
Bu konuda en iyisi banyo diye dusunuyorum.
Anne ya da baba tutup oturtarak ara ara bastan döke döke oldukca sökülüyor.
Başından su dökmeyi beceremedim hala, öyle çırpınıyo bagırıyo ki, kendisini boğmaya calıştıgımızı sanıyo heralde..azcık viksli buharı tutsam acaba agır mı gelir!
Tşk ederim.. soğan ı ve buharı denicem, viks agır gercekten , riske girmeye gerek yok..Hic denemedim bilemem canim.
Ama ozellikle 2 yas alti icin cozumden cok sorun cikarabilecegini duymustum.Bildigim kadariyla onerilmiyor hic.
Alternatif urunler var ama onlardanda denemedim.
Basindan dokmesende buhar yapin banyoda.En az 10 dk durun.Rahatlatir.
Odaya sogani yaridan bölüp koyabilirsin.Kokuyu hafifletmek icin karanfilde batirabilirsin.
Sicakligi dusurup bol havalandirm olabilir.
Doktorda gerekli gorurse açıcı serum fizyolojik önerir.(daha etkili,az kullanimli,ilac gb oluyor)
Çok geçmiş olsun canımYok canım et degil belli muks var.. dra Cuma gününe alabildim randevu ondan önce evde ne yapabilirim arastırıyorum ama hep daha büyük bebekler için cözüm önerileri var.. kuzumu hiç ağlatmadık nerdeyse , ağlamayı öğrendi bunun yüzünden ve hiç beceremiyo rastgele bagırıyo
Ben assos mavisini sectim.ay karmakarısık oldu.ama sevdim.ne çingene ruhluymuşum:)Kizlar buarada sayfanin en alt solunda Standart Tema yazan yer var.Firca resmi var kenarinda.Tam olarak 'bize ulasin' yazan yerin ustu hemen.
Ordan sayfanin rengini degistirebiliyorsunuz.
Kadinlar kulubu rengini secince eskisi gb alintilarin rengide sayfa gb oluyor.Yani daha az karisik duruyor belki kolaylik olur
Bizde 5 aylığız, sizden daha da zayıf, benim kuş.. sağlıklı olsunlar da..Kizlar ben sadece alerji maması verdiğim halde niye böyle, kollarında bayadır egzama var artmadida azalmadida, aynen duruyor, mustela aldım arada sürüyorum, bişey sürmeye de korkar oldum, şimdi sağlık ocağından geldik beş aylık oldu geçen ay 6200 dü kıyafeti ile 6700 geldi,boy da 68 cm, baş çevresi 42, 2800 doğmuştuk iyi mi sizce şuan için, haftaya Dr a gidip ek gıdayı konuşacağım birde demir kullanımını
iyi bence kilo alimi sagligi iyi olsun daKizlar ben sadece alerji maması verdiğim halde niye böyle, kollarında bayadır egzama var artmadida azalmadida, aynen duruyor, mustela aldım arada sürüyorum, bişey sürmeye de korkar oldum, şimdi sağlık ocağından geldik beş aylık oldu geçen ay 6200 dü kıyafeti ile 6700 geldi,boy da 68 cm, baş çevresi 42, 2800 doğmuştuk iyi mi sizce şuan için, haftaya Dr a gidip ek gıdayı konuşacağım birde demir kullanımını
Canım bizde sadece neocate mama alıyoruz neden 7.ay tam tersi ben şimdi başlamak istiyorum Dr gidicem bu yüzden beş aylık oldu, ek gıda ile kakanın toparlanacagi söyleniyor alerji grubunda.Kizlar merhaba.. benim bebeğim alerjik oldugu için ve neocate mama kullandigi icin ek gidayi doktor 7. 8. Aylarda baslicaz dedi.. ancak artık oturmak istiyor ve yatinca ağliyor.. acaba bi mama sandalyesini simdiden alsam işe yararmi? Kullanişli oluyorlarmı?
Tahinin üstündeki yağ iyi geliyor deniyordu ..kizlar benim gogus ucunda catlaklar olustu kaniyo emzirdikce.duzelene kadar silikon gogus koruyucu mu kullansam napsam?var mi tecrubesi olan?lanolin krem kullaniyorum ama hemen etki etmedi tabi
Kizlar merhaba.. benim bebeğim alerjik oldugu için ve neocate mama kullandigi icin ek gidayi doktor 7. 8. Aylarda baslicaz dedi.. ancak artık oturmak istiyor ve yatinca ağliyor.. acaba bi mama sandalyesini simdiden alsam işe yararmi? Kullanişli oluyorlarmı?
Renk tonlari guzel aslinda :)Ben assos mavisini sectim.ay karmakarısık oldu.ama sevdim.ne çingene ruhluymuşum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?