Canım aynen Viks ağır gelir benim oğlumun da tikaniklik sorunu vardi ,doktorum cold mix diye bir damla var onu tavsiye etmişti yakasına ve yastığına damlatiyorsun ben faydasıni gördüm istersen dene sndeTşk ederim.. soğan ı ve buharı denicem, viks agır gercekten , riske girmeye gerek yok..
Mesela neler veriyorsun?Kizlar merhabalar bebislerle hayat nasil gidiyor.ek gidalara basladimi herkez biz 5 aylik olduk basladik mamati sadece yatirirken iciriyorum eskisi gibi vermiyorum sizce kotumu yapiyorum
Şuan için daha erken bence mama sandalyesi dengesini saglayip oturamaz, destekleyerek oturtabilirsin belki ama uzun süreli değil tabiiKizlar merhaba.. benim bebeğim alerjik oldugu için ve neocate mama kullandigi icin ek gidayi doktor 7. 8. Aylarda baslicaz dedi.. ancak artık oturmak istiyor ve yatinca ağliyor.. acaba bi mama sandalyesini simdiden alsam işe yararmi? Kullanişli oluyorlarmı?
56ya bolme kuralina gore 3 saatte bir 143 ml icmesi gerekiyor. Ama emzirdiginde ne kadar ictigini bilmiyoruz. Gece az emdigi icin sabah dengeledigini dusunuyorum ben.150 den 180 180 den de 210 ml ye çıktı. Benim poşetler karisik o an ne cikarsa posetliyorim. 8 kiloyu geçmiştir heralde
Neden kotu yapasin. Bebek doyuyorsa sorun yok.Kizlar merhabalar bebislerle hayat nasil gidiyor.ek gidalara basladimi herkez biz 5 aylik olduk basladik mamati sadece yatirirken iciriyorum eskisi gibi vermiyorum sizce kotumu yapiyorum
Kizlar merhabalar bebislerle hayat nasil gidiyor.ek gidalara basladimi herkez biz 5 aylik olduk basladik mamati sadece yatirirken iciriyorum eskisi gibi vermiyorum sizce kotumu yapiyorum
Simdilik eve duzenli temizlige kadin alarak cozduk gibi baska bisey cikmazsa56ya bolme kuralina gore 3 saatte bir 143 ml icmesi gerekiyor. Ama emzirdiginde ne kadar ictigini bilmiyoruz. Gece az emdigi icin sabah dengeledigini dusunuyorum ben.
Masallah bu arada bebise.
Annen yoruluyorum diyordu. Ne yaptiniz diye soracaktim ben de.
benimki ben yokken iki öğün içiyor 60 ml +60 ml toplam 120ml daha fazlasını icmiyormuş 210 ml Maşallsh iyiymişMama verenler yada biberonla sut verenler bu zamanda ne kadar veriyosunuz ben isteyken sagdigim sutten 1 ogun de 210 cc icti dedi annem bana cok geldi 4.5 aylik daha
En asagida sayfa numaralari yaziyor.Şu sayfadan ileri gidemiyorum kızlar telefonla mi ilgili nasıl ilrrletiyorsunuz sayfaları yardım
Benimki 6 derste 450 ml falan iciyor. Dolaptaki stogum bitmek uzere. Mama aldim. Gunde 450 ml sagmam imkansiz.Ben
benimki ben yokken iki öğün içiyor 60 ml +60 ml toplam 120ml daha fazlasını icmiyormuş 210 ml Maşallsh iyiymiş
En son mesajin altinda diyim. En asagi degilmis.Bende en aşağısı ve bir üstü böyle
masallah nilikoya ek gidaya gecince de kepceyle yiycek heraldeBenimki 6 derste 450 ml falan iciyor. Dolaptaki stogum bitmek uzere. Mama aldim. Gunde 450 ml sagmam imkansiz.
Hahaha. Yemesi annesine, kilo almasi babasina cekmis.masallah nilikoya ek gidaya gecince de kepceyle yiycek heraldekucuk kasiklar kaseler kesmez onu.
Günaydın kızlar
Sayfaları ilerleyemrdiğinden neler yazdığınızı hiç bilmiyorum inşallah her le yolundadır.Ben işe başladım ve ilk haftadan grip salgınından payıma düşeni aldım.Evde maskeyle geziyorum çocuğa ya da bakıcıya bulaşırsa yandım.Ihlamur nane limon tarhana ne varsa içtim daha iyiyim şimfi ama limon sütü kesiyor bilginiz olsun.Dün öğlene kadar gram süt gelmedi çocuk Çığlık çığlığa ağladı mama Yaptım 30 ml biberondan almıyor diye az Yaptım bi şansımı deneyeyim dedim ağladı reddetti önce,sonra biberon ağzında odaları gezdirdim öyle öyle bir süte sonra Aldı şükür ve bitince ağladı bir 30 daha Yaptım içirdim.Tek seferde 60 tan fazlasını içmiyor.Benden sonra da bakıcımızla ayni şekilde Aldı çok sevindim.Bitniş biberon resmini çekti Attı,okulda devamlı o resme baktım mutlu oldum,delilik :)
Bakıcımız da şimdilik iyi gidiypr oğlum o gelince Gülüyor ve ona gitmek istiyor :))))) evde bebek bakımı dılında hiçbir iş yüklemedim iyi vskit geçiriyorlar demekki.Benden bu kadar haberler hoşça bakın kendinize bebişinize.Sadece Cevapları okuyabilecem ek gıdayla ilgili bişeyler de yazarsanız bana çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?