2018 Ekim Anneleri

Kizlar merhabalar bebislerle hayat nasil gidiyor.ek gidalara basladimi herkez biz 5 aylik olduk basladik mamati sadece yatirirken iciriyorum eskisi gibi vermiyorum sizce kotumu yapiyorum

Tşk ederim.. soğan ı ve buharı denicem, viks agır gercekten , riske girmeye gerek yok..
Canım aynen Viks ağır gelir benim oğlumun da tikaniklik sorunu vardi ,doktorum cold mix diye bir damla var onu tavsiye etmişti yakasına ve yastığına damlatiyorsun ben faydasıni gördüm istersen dene snde

Kizlar merhabalar bebislerle hayat nasil gidiyor.ek gidalara basladimi herkez biz 5 aylik olduk basladik mamati sadece yatirirken iciriyorum eskisi gibi vermiyorum sizce kotumu yapiyorum
Mesela neler veriyorsun?
bende ufaktan ufaktan başladım 3 gün kuralina uyarak ilerliyorum tadimlik şeklinde elma armut havuç bugünde patates denedim. Bir iki güne yoğurt deniycem

Ama çoğunlukla anne sütü ve devam sütü veriyorum

Şuan için daha erken bence mama sandalyesi dengesini saglayip oturamaz, destekleyerek oturtabilirsin belki ama uzun süreli değil tabii

150 den 180 180 den de 210 ml ye çıktı. Benim poşetler karisik o an ne cikarsa posetliyorim. 8 kiloyu geçmiştir heralde
56ya bolme kuralina gore 3 saatte bir 143 ml icmesi gerekiyor. Ama emzirdiginde ne kadar ictigini bilmiyoruz. Gece az emdigi icin sabah dengeledigini dusunuyorum ben.
Masallah bu arada bebise.
Annen yoruluyorum diyordu. Ne yaptiniz diye soracaktim ben de.

Anne sutu ya da formul sut yine de esas olmali.
Yani kilosuna gore sütü gunluk almasi gereken miktar sabittir.Tek ya da cift öğünde aliyorsa olur.Ama kafana gore miktar degismemeli.Yani baska bi sorun yoksa vermelisin.
Doktorun en cok yardimci olacak kisi.
Yani bebisler 1 yasinada gelse bu böyle.

Simdilik eve duzenli temizlige kadin alarak cozduk gibi baska bisey cikmazsa

Ben
Mama verenler yada biberonla sut verenler bu zamanda ne kadar veriyosunuz ben isteyken sagdigim sutten 1 ogun de 210 cc icti dedi annem bana cok geldi 4.5 aylik daha
benimki ben yokken iki öğün içiyor 60 ml +60 ml toplam 120ml daha fazlasını icmiyormuş 210 ml Maşallsh iyiymiş

Son düzenleme:
Şu sayfadan ileri gidemiyorum kızlar telefonla mi ilgili nasıl ilrrletiyorsunuz sayfaları yardım

Eklentiler

• image.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 32
E elaelif123 uyutmada sıkıntı çektiğinden bahsetmişsin ben Çevreyi algılamaya başladığından beri kundak yapıp Gözlerini örterek ayakta sallıyorum Gözünü kapatmayınca devamlı beni inceliyo uyumuyor :)

Günaydın kızlar
Sayfaları ilerleyemrdiğinden neler yazdığınızı hiç bilmiyorum inşallah her le yolundadır.Ben işe başladım ve ilk haftadan grip salgınından payıma düşeni aldım.Evde maskeyle geziyorum çocuğa ya da bakıcıya bulaşırsa yandım.Ihlamur nane limon tarhana ne varsa içtim daha iyiyim şimfi ama limon sütü kesiyor bilginiz olsun.Dün öğlene kadar gram süt gelmedi çocuk Çığlık çığlığa ağladı mama Yaptım 30 ml biberondan almıyor diye az Yaptım bi şansımı deneyeyim dedim ağladı reddetti önce,sonra biberon ağzında odaları gezdirdim öyle öyle bir süte sonra Aldı şükür ve bitince ağladı bir 30 daha Yaptım içirdim.Tek seferde 60 tan fazlasını içmiyor.Benden sonra da bakıcımızla ayni şekilde Aldı çok sevindim.Bitniş biberon resmini çekti Attı,okulda devamlı o resme baktım mutlu oldum,delilik :)
Bakıcımız da şimdilik iyi gidiypr oğlum o gelince Gülüyor ve ona gitmek istiyor :))))) evde bebek bakımı dılında hiçbir iş yüklemedim iyi vskit geçiriyorlar demekki.Benden bu kadar haberler hoşça bakın kendinize bebişinize.Sadece Cevapları okuyabilecem ek gıdayla ilgili bişeyler de yazarsanız bana çok sevinirim

Bende en aşağısı ve bir üstü böyle

Eklentiler

• image.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 31
Bende en aşağısı ve bir üstü böyle

Yazi yazdigimiz yerin hemen ustu -sonraki- yazan kisimdan ilerliyorum.
Birde bitince google sayfasinin sag ustunden yildizlayip favorilere ekliyorum.Ordan acinca en son kaldigim sayfadan devam ediyor.

Masallah yavas yavas duzen oturuyor :) Bakici konusunda icinin rahat olmasina sevindim.Daim olsun insallah.
Ek gidada tadimlik ilerliyorum 3 gunle.5bucuk aylik Simay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…