2018 Ekim Anneleri

Canim ben sabah labne peyniri yumuta sarisi cici bebe oglen corba havuc bal kabagi patatez bulgur karisimi bi guzel yiyor aksam uzeri muzlu yogurt yogurtta muzu eziyorum aksam yine corba yatarken mama

Kızlar geçen gün kahvaltıda kızım bize bakıp ağlayınca sofrada en doğal olan şey sıkma portakaldan verdim çay kaşığıyla. Erken olduğunu biliyorum ama öyle bir yalandı ki kuzucum, verdim 2-3 kaşık. Ertesi sabah yine verdim, pişman oldum. Pişik oldu kuzum hametan aldım, iki günde iyileşti. Bu sefer de pırasa yemeği yedim, ertesi gün yine pişik. Teni çok narin, çabucak etkileniyor. Elma ve havuç tattırmak istiyordum, beklesem daha iyi olacak sanırım.. bu arada kakası su gibi, bezi açıkken yaptı bir iki defa, yeni doğan haliyle daha koyu yapıyordu. Şimdi çiş kıvamında resmen. Böyle olan var mı?

Bildigim kadariyla portakal bir yas sonrasiydi. Asitli ya.

Ben

benimki ben yokken iki öğün içiyor 60 ml +60 ml toplam 120ml daha fazlasını icmiyormuş 210 ml Maşallsh iyiymiş
ben artık sutumun azaldıgını dusunmeye başladım telafi ediyor heralde.Öğlen emzırmeye eve gıttım tutup tutup bırakıyo emzırmek ıcın kac takla attım

Eki Görüntüle 2242798

Yazi yazdigimiz yerin hemen ustu -sonraki- yazan kisimdan ilerliyorum.
Birde bitince google sayfasinin sag ustunden yildizlayip favorilere ekliyorum.Ordan acinca en son kaldigim sayfadan devam ediyor.
Bende o Kısım şöyle ...telefondan galiba neyse ilerlemeyim

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 34

Aslinda şoyle dusunmeliyiz.Pişik onun etkisinin dışa vuranı bide...
Bagirsaklari toparladikca duzelir bence kakasida.

Bildigim kadariyla portakal bir yas sonrasiydi. Asitli ya.
Evet C vitamini fazla geliyor. Bana da verin gibi ağlayınca verdim. İlk gün bişey olmadı ama ertesi gün etkiledi. Halbuki çok az içti, hep akıttı ağzından ama küçük daha, yetti ona.. yoğurt da tattırıyorum arada çay kaşığının ucuyla, onu seviyor ama bir müddet sonra mutlaka kusuyor. Ben kızımı erken büyüttüm gözümde.. sağlık ocağındaki hemşire bile 6 aylık gibi diyince :/ ağlasa da vermemek lazım. Sütle idare etsin 1 ay daha. Hiç olmazsa 5 aylık olsun

ben artık sutumun azaldıgını dusunmeye başladım telafi ediyor heralde.Öğlen emzırmeye eve gıttım tutup tutup bırakıyo emzırmek ıcın kac takla attım
Aynen ben de mücadele ediyorum resmen süt olsun dşye zorla idare ediyorum

Sindirim sistemleri 6. Gelisiyormuş ya, demek ki daha çok erken kuzu için..

Bende o Kısım şöyle ...telefondan galiba neyse ilerlemeyim
Araya reklam girmiş, onun üstünde ne var? Son mesajın hemen altında, ilk sayfaya giden ok, Önceki, bulunduğumuz ve sayfa sayısı aynı kutuda, Sonraki, son sayfaya ok
Şeklinde küçük bir yapı bu, gözden kaçıyor bazen

Kızlar mama sandalyesi ne düşünüyorsunuz???

Aldınız mi?

Ben joie multiply düşündüm ama bilemedim

Hem erken hem de abartıp portakal verdim kızım 9 kilo, büyüdü zannettim zaar
Annemde dün ben girmeden yemeğin suyuna parmağını batırıp yalatmis
Coook kızdım
Ben muz yalatiyorumbir iki defa onu seviyor

Cani cektigi icin agladigina emin misin? Ben cok kuralci biinsan oldugum icin etkilenmiyorum. Tas kalpli miyim neyim. Haha. Bizimki biz yerken anakucaginda oluyorsa aglayinca kucagimiza aliyoruz susuyor.

Cani cektigi icin agladigina emin misin? Ben cok kuralci biinsan oldugum icin etkilenmiyorum. Tas kalpli miyim neyim. Haha. Bizimki biz yerken anakucaginda oluyorsa aglayinca kucagimiza aliyoruz susuyor.
Kucağımda da ağlıyor ki.. uzanıyor öne atıyor kendini.. elma dilimi uzatıyorum hemen dil dışarıda, yalıyor. Yoğurt veriyorum hazır yemeye.. iştahlı bir çocuk maşallah ❤ meraklı da.. herkes sofrada keyifle bir şeyler geveliyor, noluyor acaba diye atıyor kendini ortaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…