Canim ben sabah labne peyniri yumuta sarisi cici bebe oglen corba havuc bal kabagi patatez bulgur karisimi bi guzel yiyor aksam uzeri muzlu yogurt yogurtta muzu eziyorum aksam yine corba yatarken mamaMesela neler veriyorsun?
bende ufaktan ufaktan başladım 3 gün kuralina uyarak ilerliyorum tadimlik şeklinde elma armut havuç bugünde patates denedim. Bir iki güne yoğurt deniycem
Ama çoğunlukla anne sütü ve devam sütü veriyorum
Bildigim kadariyla portakal bir yas sonrasiydi. Asitli ya.Kızlar geçen gün kahvaltıda kızım bize bakıp ağlayınca sofrada en doğal olan şey sıkma portakaldan verdim çay kaşığıyla. Erken olduğunu biliyorum ama öyle bir yalandı ki kuzucum, verdim 2-3 kaşık. Ertesi sabah yine verdim, pişman oldum. Pişik oldu kuzumhametan aldım, iki günde iyileşti. Bu sefer de pırasa yemeği yedim, ertesi gün yine pişik. Teni çok narin, çabucak etkileniyor. Elma ve havuç tattırmak istiyordum, beklesem daha iyi olacak sanırım.. bu arada kakası su gibi, bezi açıkken yaptı bir iki defa, yeni doğan haliyle daha koyu yapıyordu. Şimdi çiş kıvamında resmen. Böyle olan var mı?
ben artık sutumun azaldıgını dusunmeye başladım telafi ediyor heralde.Öğlen emzırmeye eve gıttım tutup tutup bırakıyo emzırmek ıcın kac takla attımBen
benimki ben yokken iki öğün içiyor 60 ml +60 ml toplam 120ml daha fazlasını icmiyormuş 210 ml Maşallsh iyiymiş
Bende o Kısım şöyle ...telefondan galiba neyse ilerlemeyimEki Görüntüle 2242798
Yazi yazdigimiz yerin hemen ustu -sonraki- yazan kisimdan ilerliyorum.
Birde bitince google sayfasinin sag ustunden yildizlayip favorilere ekliyorum.Ordan acinca en son kaldigim sayfadan devam ediyor.
Kızlar geçen gün kahvaltıda kızım bize bakıp ağlayınca sofrada en doğal olan şey sıkma portakaldan verdim çay kaşığıyla. Erken olduğunu biliyorum ama öyle bir yalandı ki kuzucum, verdim 2-3 kaşık. Ertesi sabah yine verdim, pişman oldum. Pişik oldu kuzumhametan aldım, iki günde iyileşti. Bu sefer de pırasa yemeği yedim, ertesi gün yine pişik. Teni çok narin, çabucak etkileniyor. Elma ve havuç tattırmak istiyordum, beklesem daha iyi olacak sanırım.. bu arada kakası su gibi, bezi açıkken yaptı bir iki defa, yeni doğan haliyle daha koyu yapıyordu. Şimdi çiş kıvamında resmen. Böyle olan var mı?
Evet C vitamini fazla geliyor. Bana da verin gibi ağlayınca verdim. İlk gün bişey olmadı ama ertesi gün etkiledi. Halbuki çok az içti, hep akıttı ağzından ama küçük daha, yetti ona.. yoğurt da tattırıyorum arada çay kaşığının ucuyla, onu seviyor ama bir müddet sonra mutlaka kusuyor. Ben kızımı erken büyüttüm gözümde.. sağlık ocağındaki hemşire bile 6 aylık gibi diyince :/ ağlasa da vermemek lazım. Sütle idare etsin 1 ay daha. Hiç olmazsa 5 aylık olsunBildigim kadariyla portakal bir yas sonrasiydi. Asitli ya.
Bende o Kısım şöyle ...telefondan galiba neyse ilerlemeyim
Aynen ben de mücadele ediyorum resmen süt olsun dşye zorla idare ediyorumben artık sutumun azaldıgını dusunmeye başladım telafi ediyor heralde.Öğlen emzırmeye eve gıttım tutup tutup bırakıyo emzırmek ıcın kac takla attım
Sindirim sistemleri 6. Gelisiyormuş ya, demek ki daha çok erken kuzu için..Evet C vitamini fazla geliyor. Bana da verin gibi ağlayınca verdim. İlk gün bişey olmadı ama ertesi gün etkiledi. Halbuki çok az içti, hep akıttı ağzından ama küçük daha, yetti ona.. yoğurt da tattırıyorum arada çay kaşığının ucuyla, onu seviyor ama bir müddet sonra mutlaka kusuyor. Ben kızımı erken büyüttüm gözümde.. sağlık ocağındaki hemşire bile 6 aylık gibi diyince :/ ağlasa da vermemek lazım. Sütle idare etsin 1 ay daha. Hiç olmazsa 5 aylık olsun
Araya reklam girmiş, onun üstünde ne var? Son mesajın hemen altında, ilk sayfaya giden ok, Önceki, bulunduğumuz ve sayfa sayısı aynı kutuda, Sonraki, son sayfaya okBende o Kısım şöyle ...telefondan galiba neyse ilerlemeyim
Hem erken hem de abartıp portakal verdimSindirim sistemleri 6. Gelisiyormuş ya, demek ki daha çok erken kuzu için..
Annemde dün ben girmeden yemeğin suyuna parmağını batırıp yalatmisHem erken hem de abartıp portakal verdimkızım 9 kilo, büyüdü zannettim zaar
Chicco pollyKızlar mama sandalyesi ne düşünüyorsunuz???
Aldınız mi?
Ben joie multiply düşündüm ama bilemedim
Cani cektigi icin agladigina emin misin? Ben cok kuralci biinsan oldugum icin etkilenmiyorum. Tas kalpli miyim neyim. Haha. Bizimki biz yerken anakucaginda oluyorsa aglayinca kucagimiza aliyoruz susuyor.Evet C vitamini fazla geliyor. Bana da verin gibi ağlayınca verdim. İlk gün bişey olmadı ama ertesi gün etkiledi. Halbuki çok az içti, hep akıttı ağzından ama küçük daha, yetti ona.. yoğurt da tattırıyorum arada çay kaşığının ucuyla, onu seviyor ama bir müddet sonra mutlaka kusuyor. Ben kızımı erken büyüttüm gözümde.. sağlık ocağındaki hemşire bile 6 aylık gibi diyince :/ ağlasa da vermemek lazım. Sütle idare etsin 1 ay daha. Hiç olmazsa 5 aylık olsun
Masallah kizina. Bizimki sizden bir ay buyuk nerdeyse. 6600 gram. Ama daha buyuk olsa bas edemezdim sanki. Allah dagina gore kar verir ya.Hem erken hem de abartıp portakal verdimkızım 9 kilo, büyüdü zannettim zaar
Yemegin suyu da doktorlarin bos besin dedigi birsey. Besin degeri yok, doyuruculugu yok, bosuna midede yer kapliyor.Annemde dün ben girmeden yemeğin suyuna parmağını batırıp yalatmis
Coook kızdım
Ben muz yalatiyorumbir iki defa onu seviyor
Yemeğin suyuna daha var aynen.. muz değil de elma dilimi yalıyor benimki. Dil dışarıda, tatmaya hazır her daim :) minik gurmeler ❤Annemde dün ben girmeden yemeğin suyuna parmağını batırıp yalatmis
Coook kızdım
Ben muz yalatiyorumbir iki defa onu seviyor
Kucağımda da ağlıyor ki.. uzanıyor öne atıyor kendini.. elma dilimi uzatıyorum hemen dil dışarıda, yalıyor. Yoğurt veriyorum hazır yemeye.. iştahlı bir çocuk maşallah ❤ meraklı da.. herkes sofrada keyifle bir şeyler geveliyor, noluyor acaba diye atıyor kendini ortaya..Cani cektigi icin agladigina emin misin? Ben cok kuralci biinsan oldugum icin etkilenmiyorum. Tas kalpli miyim neyim. Haha. Bizimki biz yerken anakucaginda oluyorsa aglayinca kucagimiza aliyoruz susuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?