- 12 Mart 2018
- 1.501
- 2.476
- 133
Icme suyunu gunluk kaynatiyorum. Lazim oldukca kucuk bir cezvede hafif isitiyorum. Derecesine dikkat etmedim. Ilik olarak veriyorum.Mama veren arkadaslar. Her seferinde su kaynatip 50 dereceye gelince mamayi ekleyip 37 dereceye gelince mi iciriyorsunuz? Bu cok zor degil mi? Benim cocugum acliktan ölür.
Kac saatte bir kac ml?Icme suyunu gunluk kaynatiyorum. Lazim oldukca kucuk bir cezvede hafif isitiyorum. Derecesine dikkat etmedim. Ilik olarak veriyorum.
Mustela yi denediniz mi..Aralık ayından beri kullanıyoruz mamayı, evet Dr rapor yazdı mama için, popoda da yuvarlak küçük bir pişik var ama hiç geçmiyor, Dr gittik kaç kez mamadan olmaz diyor, anlamadım çok üzülüyorum ama başka verecek bir seçeneğim yok
sabahtan doldurup kaynatıp ketilda duran suyum var.. sonra ketilda soguyor ya o su..mama yapacağım zaman ketili cok az ılitiyorum. Derece vs yok yani..Mama veren arkadaslar. Her seferinde su kaynatip 50 dereceye gelince mamayi ekleyip 37 dereceye gelince mi iciriyorsunuz? Bu cok zor degil mi? Benim cocugum acliktan ölür.
Canım herşeyi denedim mustela sudocrem hametan mantar kremi bile alıp denedimMustela yi denediniz mi..
O değişir ki..bazen 30 ,bazen yaptığımın tamamı çöp.. bazen 60.. benimki iştahsız.. ortalama ne kadar içiyorsa deneme yanılmayla bulursunuz..Kac saatte bir kac ml?
Aynen..uyanıkken asla.. uykudayken besliyoruz.. bugün de anakucagina koydum..mama kaşığıyla biberonun içinden alıp alıp verdim..Ya kızlar zaten alerji maması veriyorum iki haftadır yorgunluktan ölüyorum yine gaz başladı büyük insan gibi ikinip duruyor sürekli ve uyanıkken ml mama iciremiyorum sersemletip uyurken öyle içiyor bu da çok yoruyor beni iki gündür uykusu da bir tuhaf gece sürekli kipirdiyor elleri yüzünde sürekli, uykumu almadan ise gidiyorum, normalde üç saatte bir 120 içerdi, şimdi kesinlikle uyanıkken içmiyor
Acaba bez mi iyi gelmiyorCanım herşeyi denedim mustela sudocrem hametan mantar kremi bile alıp denedim
O kadar acemiligimiz oldu ki.. normal yani hiç tecrübemiz yoktu..Ben de emzik vermemem gerektigini dusundugum icin ilk 5 gunlukken hastanede hemsirenin soylemesiyle verdim. Almadi tabi. Keske dogar dogmaz vereydim de su anki gibi mememde bebekle yatakta yatmak zorunda kalmayaydim.
Geçmiş bitmiş olsun inş hastalığınız bebekler hastalandıkları dönemde sağlıklı beslenemedikleri için kilo alımları yavaşlayabiliyor kilo verebiliyorlar bu konuda endişeniz olmasın antibiyotik kullandım diye de suçlu hissetmeyin önemli olan bebeğinizin iyi olması sonuçta kullanmasa geçmeyebilir ya da daha uzun sürüp daha çok zarar verebilirdi. Uyku düzenleri sürekli değişiyor ve değişmeye devam da edecek sizin bir hastalık döneminiz geçmiş ki düzenin bozulması çok normal küçük değişiklikler bile zaman zaman bu düzenleri değiştirir tavsiyem biraz daha sabretmeniz her şey yerli yerine oturacaktır. Aç olsaydı tepkileri daha farklı olurdu mama vermenize gerek yok eğer bir sağlık uzmanı tarafından tavsiye edilmediyse zamanla aralıklarını açar. Bizim de bir dönem 5-6 saat bazen kalkmadan devam ederdi bu sıralar en uzun 3.5 saat falan uyuyor emmeye kalkıp devam ediyor. Bir süre buna devam edip belki sonraları gece beslenmelerini azaltmak istiyorsanız bebeğin durumuna göre hareket edersiniz. Kolay gelsinKızlar bir haftadır bebeğim hastaydı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım çok üzgünümbide üstüne bebeğim memeyle uyuyo ve hasta olduğundan beri gece 2 saatte Bi uyanıyor kendi düzeni vardi gece geç uyurdu 1gibi ama 6 7 ye kadar uyanmazdı şimdi hem geç uyuyo hem uyanıp meme istiyor üstüne bugün aşısı vardı Bi baktık hiç kilo almamış sadece boyu uzamış 3cm hemşire olabilir hastalıktan vermiştir kilo belki dedi ama içim hiç rahat değil bugüne dek hiç mama vermedim aslında sürümde var ama doymuyor mu diye kafama çok taktım 4 ay 20 günlük bebeğim acaba sadece geceleri mama mı versem ya kafam çok karışık
Bazen tecrübe olsa da net davranamıyoruz her durum kendine özgü oluyor ama haklısınız ilk çocukta insan neyin daha iyi olabileceğiyle ilgili daha çok tereddütte kalabiliyor önünde bir örneği olmadığı içinO kadar acemiligimiz oldu ki.. normal yani hiç tecrübemiz yoktu..
Çok yorucu böyle yıprandım iki haftadır, alerjisi, gazı, yememesi, bakıcıya da zor böyle olunca, kucaktan da inmek isteniyorAynen..uyanıkken asla.. uykudayken besliyoruz.. bugün de anakucagina koydum..mama kaşığıyla biberonun içinden alıp alıp verdim..
Mama daha tok tutabilir ancak sen yine de daha küçük bir dozla başla bence. Tadına alışınca artırırsın. 210 cc 7 ölçek mama için. Sen 4 yap mesela, 120 cc su ekle. Bi baksın Niliko tadına ❤Tamam canim. Ben de halamiza soyliyim oyle yapsin. Hipp aldik. Kutusunda oyle yaziyordu da.
Bi de 5 ay sonrasi bir ogunde 210 ml su ile hazirlayin diyor. Mama eklenince 235 oluyor. Verirsek icer ama cok degil mi? Bir seferde kusmaz mi? Bir de anladigim kadariyla sonra 4-5 saat yememesi lazim. Ben bu cocugun 2 saatten fazla yemeden durduguna rastlamadim. Seninki duruyor mu?
En baştan beri prima premium care kullanıyorum hiç değiştirmedim ilk üç ay birşey yoktu sonra olduAcaba bez mi iyi gelmiyor
Bakicilarin aldigi para helal..hakkiyla yapsinlar yeter ki. Gercekten zor, bebek bakmak. Hele uyumayan ve istahsiz bebek yorucu.. saglikli olsunlar da kuzular.. bu bir surec..Allah saglik versin tum cocuklara..Yarın sabah dr a gidecez..sonra yazarım burdanÇok yorucu böyle yıprandım iki haftadır, alerjisi, gazı, yememesi, bakıcıya da zor böyle olunca, kucaktan da inmek isteniyorniye uyanıkken istemiyorlardı canım istahsiz zaten dediğin gibi birde mama hazırlayıp döküyorum bazen
Ben de oyle dusundum. Icmezse dokmek var cunku.Mama daha tok tutabilir ancak sen yine de daha küçük bir dozla başla bence. Tadına alışınca artırırsın. 210 cc 7 ölçek mama için. Sen 4 yap mesela, 120 cc su ekle. Bi baksın Niliko tadına ❤
Bize de prima iyi gelmedi. Basta Prima p.care di. şimdi sleepyEn baştan beri prima premium care kullanıyorum hiç değiştirmedim ilk üç ay birşey yoktu sonra oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?