- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Az once yarim muzu kevgirden geçirdim. Armut rendeleyip onu da kevgirden geçirdim. Ikisini karıştırdım yedi.İnşallah sever canım. Muzu ben zorla verdim ne kadat yanlış olsa da yuttu ama diğer herşeyi püskürtüyor.
Karar sizin tabi ama benimki zayıf bebek olduğu halde hiç zorlamıyorum. Ne mama ne ek gıda için. Diliyle ittiği anda bitmiştir benim için. Hem bebeğe hem kendinizi boş yere strese sokmayın derim..ne gerek var.. zaman bu işler. Sabir..İnşallah sever canım. Muzu ben zorla verdim ne kadat yanlış olsa da yuttu ama diğer herşeyi püskürtüyor.
Ben de ogurur gibi yaparsa daha yedirmiyorum.Karar sizin tabi ama benimki zayıf bebek olduğu halde hiç zorlamıyorum. Ne mama ne ek gıda için. Diliyle ittiği anda bitmiştir benim için. Hem bebeğe hem kendinizi boş yere strese sokmayın derim..ne gerek var.. zaman bu işler. Sabir..
Bir yerde okudum parmağı memeye benzetip yemeğe daha iştahlı olabilirler diye. Parmağımla verdim avokadoyu ve yedi bir çay kaşığı yemiştir. Bu başkaları için çok az bir miktqr olabilir ama benim hiç yemeyen bebeğim için çok büyük bir miktar. Öğürünce ben de bırakıyorum. Dün güldürerek ağzını açtırıp hwmwn kaşığı sokup dikkatini yukarı cektim yutması için ama öğürünce bıraktım. Sizinki kaö kgKarar sizin tabi ama benimki zayıf bebek olduğu halde hiç zorlamıyorum. Ne mama ne ek gıda için. Diliyle ittiği anda bitmiştir benim için. Hem bebeğe hem kendinizi boş yere strese sokmayın derim..ne gerek var.. zaman bu işler. Sabir..
Bence cok mantikli seyler yaziyosun. Uslubunu zaten daha once de yazmisimdir :)Ben boyle bazen atlayip yaziyorum fikir yurutuyorum fln ama yazi dili malum mimikler olmayinca nasildir okuyana gore degisiyor :)
Oyle aklima geldi.Kırıyor,düşündürüyor,üzecek bi sekilde yaziyorsam affiniza siginiyorum.Hatta soylerseniz daha mutlu olurum duzeltebilecegim icin :)
Pek huyum degildir ama oluyordur belki de diye dusundum
Bir cay kasigi normal degil mi ya? Yeni alisiyorlar zaten. Yarisi agzindan cikiyor. Geveliyor. Oksuruyor. 20 dk suruyor bir kasik yemesi. Cok da şaapmamak lazim bence.Bir yerde okudum parmağı memeye benzetip yemeğe daha iştahlı olabilirler diye. Parmağımla verdim avokadoyu ve yedi bir çay kaşığı yemiştir. Bu başkaları için çok az bir miktqr olabilir ama benim hiç yemeyen bebeğim için çok büyük bir miktar. Öğürünce ben de bırakıyorum. Dün güldürerek ağzını açtırıp hwmwn kaşığı sokup dikkatini yukarı cektim yutması için ama öğürünce bıraktım. Sizinki kaö kg
Bir yerde okudum parmağı memeye benzetip yemeğe daha iştahlı olabilirler diye. Parmağımla verdim avokadoyu ve yedi bir çay kaşığı yemiştir. Bu başkaları için çok az bir miktqr olabilir ama benim hiç yemeyen bebeğim için çok büyük bir miktar. Öğürünce ben de bırakıyorum. Dün güldürerek ağzını açtırıp hwmwn kaşığı sokup dikkatini yukarı cektim yutması için ama öğürünce bıraktım. Sizinki kaö kg
Evet onu da okudum yemek yerken başka brişey yapmayacakmışız da yemiyor diye ister istemez sıkılıyorum yanlış tabiDikkat dagitmaya calisma canim.Bu zamanla telefona,oyun oynarken pesinden kosturup agzini doldurmaya döner 2 lokma yesin diye.
Ama bunlarin onerilmemesinin sebebi cocuk yemek yedigini anlasin diye zaten.
Istemiyorsa inan vardir bi bildigi.
Haslayip birak onune alip agzina goturmeyi kendi çözsün.
2 tane bisy koy mesela birak o secsin.
Istersen biraz ara ver
Bence hic yavas degilsiniz, sadece anne sutu veya formul mama alirken aniden farkli tatlarla tanisiyor minicik bebekler, agirdan almakta fayda var. farkli birseyler olsun istiyorsaniz birkac meyveyi karistirip verebilirsiniz. Ek gida tarifleri hakkinda pak bilgim yok deneyimli arkadaslar yazacaktir:)Merhabaaa
Sınavlar basladi öncesi dersler yoğun olunca soru hazırlamak falan derken yazamadim
Ben cook tıkandım 6.ayda nişastaya geçeriz demişti doktor şimdi patates tattiriyorum
Şimdiye kadar
Bal kabagi
Armut
Elma
Havuç
Avakado
Yoğurt
Labne
Ayva
Patates yedik
Ve ben şimdi neverecegim bilemiyorum muzu en sona bırakacağım arada kabız oluyor çünkü
Ispanak düşünüyordum baktim ki o +8 ay yaziyor
Yumurtadan korkuyorum alerji olur diye
Sizler neler verdiniz
Ben çok mu yavaş ilerliyorum?
Lütfen yardımmmm
plojovic
ben şu el.yakmayan sıcaklık kısmında fire veriyorumYoğurt çok daha basit aslında. El yakmayan sıcaklıktaki süt kavanozlara boşaltılır. İçine tatlı kaşığı ile taze yoğurt katıp karıştırılır. Örtüp karanlık bir yerde 6 saat kadar mayalanması beklenir.
Ben akşam 5 lt süt alıyorum, pişirip ılınmasını bekliyorum. Kavanozlara mayalayıp, sarıp yatıyorum, sabah erken üzerini açıyorum, yarım saat sonra dolaba kaldırıyorum. Bir hafta boyunca evde yoğurdum oluyor böylece
Merhabaaa
Sınavlar basladi öncesi dersler yoğun olunca soru hazırlamak falan derken yazamadim
Ben cook tıkandım 6.ayda nişastaya geçeriz demişti doktor şimdi patates tattiriyorum
Şimdiye kadar
Bal kabagi
Armut
Elma
Havuç
Avakado
Yoğurt
Labne
Ayva
Patates yedik
Ve ben şimdi neverecegim bilemiyorum muzu en sona bırakacağım arada kabız oluyor çünkü
Sizler neler verdiniz
Lütfen yardımmmm
plojovic
Ac kalmiyor ki boyle dusun ve rahatla :)Evet onu da okudum yemek yerken başka brişey yapmayacakmışız da yemiyor diye ister istemez sıkılıyorum yanlış tabi
Bebişin kızıl ötesi ateş ölçeri varsa iş görürben şu el.yakmayan sıcaklık kısmında fire veriyorum
Tez çocuğu tekvando kursuna yazdıraraya giriyorum ama.benim gorumce hem esimi hem kayinpederi doldurmus.kayinpeder diyor ki 'cocugu cok el bebek gul bebek yetistiriyorsunuz.biraz atilgan olsun hareket yapsin.ezilir sonra arkadaslari arasinda.' ben de 'baba ben zaten iyi bakiyorum hareket yaptiriyorum daha ne yapsin bebek.somut bi ornek verir misiniz' dedim.geveledi bisey diyemedi.ne bekliyorlar acaba...
Merhaba canim.plojovic
Hepimiz sana soruyoruz ve ne kadar iyi niyetli oldugunu biliyoruz.
Kalp kalp.
U Umudumbitmedi_ metoş napiyo? Savasci oglum.
Aklıma kemal sunalin filmi geldi.mazlumu getirin...araya giriyorum ama.benim gorumce hem esimi hem kayinpederi doldurmus.kayinpeder diyor ki 'cocugu cok el bebek gul bebek yetistiriyorsunuz.biraz atilgan olsun hareket yapsin.ezilir sonra arkadaslari arasinda.' ben de 'baba ben zaten iyi bakiyorum hareket yaptiriyorum daha ne yapsin bebek.somut bi ornek verir misiniz' dedim.geveledi bisey diyemedi.ne bekliyorlar acaba...
Yumurtanin sarisini verebilirsin.Merhabaaa
Şimdiye kadar
Bal kabagi
Armut
Elma
Havuç
Avakado
Yoğurt
Labne
Ayva
Patates yedik
Sizler neler verdiniz
Lütfen yardımmmm
plojovic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?