araya giriyorum ama.benim gorumce hem esimi hem kayinpederi doldurmus.kayinpeder diyor ki 'cocugu cok el bebek gul bebek yetistiriyorsunuz.biraz atilgan olsun hareket yapsin.ezilir sonra arkadaslari arasinda.' ben de 'baba ben zaten iyi bakiyorum hareket yaptiriyorum daha ne yapsin bebek.somut bi ornek verir misiniz' dedim.geveledi bisey diyemedi.ne bekliyorlar acaba...
esim henuz ablasinin etkisinde.kendisine anlatsam da mantikli dusunemiyor şu an.insallah birgun evimizin temizligine yemegimize yogurdumuza cocugumuza karisilmamasi gerektigini anlayacak :/Yok artik :)))
Esin ne diyor?
Resmen kadin yedirememis ya sakin oldugunun farkinda aslinda.Sanki okula basliyor seneye he.
Illa sorun yasayacaksin ya da dertleneceksin bu insanlar mutlu insan gormeye alisik degil cidden
esim henuz ablasinin etkisinde.kendisine anlatsam da mantikli dusunemiyor şu an.insallah birgun evimizin temizligine yemegimize yogurdumuza cocugumuza karisilmamasi gerektigini anlayacak :/
Bugün tv de izledim. 2 çocuğu olan arkadaslar için yazıyorum.. ilerisi icin. iki kardeş tartistiklarinda anne baba hakem olmasın asla deniyordu. Çocuklar kendi sorunlarını kendileri çözsün diye..anne baba bi tarafı haklı bulduğunda haksiz bulunan ilerde ozguvensiz haklı bulunan da nasılsa annem babam hep beni korur mantığında oluyormuş..
Kizlar ben bugun yine brokoli koydum tepsisine eline aldi oynadi oynadi cok cok az yedi yuzunu gozunu burustura burustura. Dun kusmustu yedikten sonra bugun kusmadi. Brokoli yedikten sonra kalabalik bir ortama girip cikti. Sonra baya bi agladi simdi zorla uyuttum, cok uyuyan bir cocuk degil ama uyumasa bile boyle aglamazdi. Acaba brokoliden mi rahatsiz oldu ya, brokoli yanlis bir baslangic mi? Yada kalabalik mi rahatsiz etti cozemedim
Kucaktan kucaga gezdirildi valla.. ondan ozaman, alisik degil bide hic kalabaliga. Ben alissin isterim ama evde yalniz olunca olmuyor iste.Kalabalikta olabilir.Cok fazla kucak degistiriyorlarsa boyle ortamlarda ozellikle daha fazla etkilermis.Başı dönüyordur cocuklarin :)
Masallah minişe
Bugun bizde de genel bi uykusuzluk,surekli bi aglama mevcut.
Eşim çocuklar konusunda kimseye kulak vermez, ben ne dersem kabul ediyor artık. Bu seviyeye gelmemiz birkaç yılda oldu tabiiesim henuz ablasinin etkisinde.kendisine anlatsam da mantikli dusunemiyor şu an.insallah birgun evimizin temizligine yemegimize yogurdumuza cocugumuza karisilmamasi gerektigini anlayacak :/
Peki sevdi mi havucu?Havuc dudak kenarlarında minik kizariklik yaptı..
Ne kadar sürede çıktı kızarıklık? Başka bir şeye alerjisi yoktu dimi?Havuc dudak kenarlarında minik kizariklik yaptı..
evet sanirim biraz zaman aliyor.bir de ben universiteden sonra farkli sehirde tek yasadim birkac yil.esim o tecrubeyi yasamamis.haliyle ailesinin etkisinde daha cok kaliyor.insallah duzelir yipranmadan.ne guzel o seviyeye gelmek :) evet oglusum kucaga gelince tepiniyor rahatsiz oluyor.en uzun durdugu benim kucagimdir o da 10 dakika dursa durmak istemez.mama sandalyesi oto koltugu ya da kanepede yatcak illa :)Eşim çocuklar konusunda kimseye kulak vermez, ben ne dersem kabul ediyor artık. Bu seviyeye gelmemiz birkaç yılda oldu tabiiyine de annesi veya ablası bir şey söylese inadına tersini yapmaya meyilli
Kızımın adını koyarken ablam demiş ki, annen bu ismi hayatta beğenmez.. eşim de: o ne karışır, annesi koyacak tabii ki adını demiş ❤
İnşallah eşin de günden güne kendi çekirdek ailesiyle birlik olup, kendi yağında kavrulması gerektiğini öğrenir.
Ek olarak, senin oğlun kucakta mıncıklanmak yerine tek takılmayı, özgür olmayı seviyor. Gayet de kendi ayakları üzerinde duran, güçlü bir birey olmaya aday ❤ maşallah paşamıza ❤
2. gunNe kadar sürede çıktı kızarıklık? Başka bir şeye alerjisi yoktu dimi?
B Bir mucize 'nin kızı da havuca tepki vermişti. Çok da masum bir sebze değil galiba. Ben başlamak istemiyorum nedense havuca..2. gun
Hiç de el bebek gül bebek bir hali yok bence oğlunun. Çocuk bağımsızlığını ilan etmiş de anlamıyor yaşlılarevet sanirim biraz zaman aliyor.bir de ben universiteden sonra farkli sehirde tek yasadim birkac yil.esim o tecrubeyi yasamamis.haliyle ailesinin etkisinde daha cok kaliyor.insallah duzelir yipranmadan.ne guzel o seviyeye gelmek :) evet oglusum kucaga gelince tepiniyor rahatsiz oluyor.en uzun durdugu benim kucagimdir o da 10 dakika dursa durmak istemez.mama sandalyesi oto koltugu ya da kanepede yatcak illa :)
plojovic
Patates ve havuc verdim. Yarin kabak verecegim. Doktorumuz 15 gun sebze ver dedi. Sonra hangi sebzeyi vereyim? Elimde bir liste var. Burda paylasilmisti. Mesela brokoli iyi mi?
Havuc dudak kenarlarında minik kizariklik yaptı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?