Gecmis olsun yazacaktim unuttum canim. Kostur kostur eve gelip cocugu yedirip yun kazaklari makineye attim.Kızlar eşim kaç gündür gripli.. doktora git dedim iyiyim diye gitmedi. Evde ıhlamur bal limon falan idare ettik, toparlandı ama beni hasta ettibaşımın ağrısına boğaz ağrısı eklendi.. kızım da genzini çıtlatıp duruyor, var onda da biraz gece 1-6 arası 4 kere ağlayarak uyandı. Emip uyusa da benim pertim çıkıyor hastalıkla birlikte..
Kaç gündür baba hasta diye her an benim kucağımda kuzucuk, oğlum da bir yandan ilgi bekliyor.. tükenmeme ramak kaldı
Evimiz ormanla dipdibe diye bahsetmiştim.. polen mevsimi de geldi.. yağmurlara rağmen, her kuru dakikada rüzgarla sarı polenler geliyor hâlâ.. dün yağmur dindi, yarım saat sonra balkona çıktım, yerler sararmış bilepolen bitene kadar dışarı çıkmak yok bize
Kucağında yıkamaktaki tek sorun kayması ise, kaydırmaz eldivenler var, daha rahat kavrayabilirsin onlarla.forumda sıkca yazan kisileri etiketleyerek bi soru sorayim. tatli anneler bebislerinizi nasil yikiyorsunuz? ben dogdugundan beri kuvetine file takip onun uzerinde odada yikadim.ama artik agirlastigi icin file iyice kuvetin zeminine gidiyor.haliyle birkac defa su dokup bebege kuveti bosaltmam gerekiyor.bu da yorucu oluyor.evimizde kuvetli bir banyo yok.dusa birlikte girip taburede oturup kucagima havlu serip yikadim birkac kere, onda da hareketlendigi icin elimden kayip dusecekmis gibi oluyor korktum. bebek kuvetinin gideri yok.giderli bir kuvet mi alayim.ya da baska ne gibi alternatifler olabilir?plojovic E exelanss Nilsibel @pessinus @Umudumbitmedi_ VosVos35 E elaelif123 tesekkurler simdiden :)
Çocuklar içeride sıkılıyor, keşke çıkabilsek ama gerçekten çok yoğun polen var. Her rüzgar estiğinde göçmen kuş sürüsü misali öbek öbek geliyorlar üzerimize.. katiyyen balkona çamaşır seremiyorum, sapsarı oluyorlar.. şu an rahatsız olduğum için daha da fazla etkiliyor beni. Mutfak menfezinden bile giriyor olmalı ki, kızımı uyuturken engel olamadığım patlama gibi hapşırıklar yüzünden uyandı kaç kere.. zor atıyorum kendimi mutfaktan koridoraGecmis olsun yazacaktim unuttum canim. Kostur kostur eve gelip cocugu yedirip yun kazaklari makineye attim.
Biz bahara seviniyoruz ama alerjik bunyeler icin felaket tabi. Biz agac da gormeden yasayip gidiyoruz istanbul'da.
Cabucak atlatirsiniz insallah. Benim de aylardir bogazim bir gun iyi olsa iki gun kotu. Oyle boyle geciyor zaman. Buyuduler.
Teşekkür ederim gülüm ❤ faranjit üzerine alerjik nezle de oldum galiba.. polenler yüzünden hapşırık furyası yaşıyorumGecmis olsunn❤
Allah yardimcin olsun.
soz konusu bebek olunca su kadarlik oldu su konuda duzene girer artik sozlerine artik inanmiyorum :) ya belli biseyi hep surduruyo.ya da donem donem yeni aliskanliklar gelistiriyo.mesela arkadasimin kizi 2 yasini bitirmek uzere.dogdugundan beri hep aglayan bir bebek oldugunu gece 2 saate bir kalkarsa sukrettigini soyluyor.gerci onlarin evinde stres kavga uzuntu gibi seyler de cok diye biliyorum ama.her bebek farkli iste.biseylerin duzelmesini beklemek sadece hayal kirikligi yapiyo gibime geliyo.bu arada gecenlerde pirasa ve havucu hasladim.haslanirken 2 tatli kasigi irmik ve 1 tatli kasigi salca kattim.blendirdan gecirdim.ac ama keyifli bi zamanina denk geldi 1 kase icti bayila bayila.ama her zaman boyle degil.bazen birgun icinde yedigi ek gida miktari yarim cay bardagi ancak ediyor.bazen 1 cay bardagi.nadiren 2 cay bardagini bulmustur.zorlamiyorum hic.
Kızlar eşim kaç gündür gripli.. doktora git dedim iyiyim diye gitmedi. Evde ıhlamur bal limon falan idare ettik, toparlandı ama beni hasta ettibaşımın ağrısına boğaz ağrısı eklendi.. kızım da genzini çıtlatıp duruyor, var onda da biraz gece 1-6 arası 4 kere ağlayarak uyandı. Emip uyusa da benim pertim çıkıyor hastalıkla birlikte..
Kaç gündür baba hasta diye her an benim kucağımda kuzucuk, oğlum da bir yandan ilgi bekliyor.. tükenmeme ramak kaldı
Evimiz ormanla dipdibe diye bahsetmiştim.. polen mevsimi de geldi.. yağmurlara rağmen, her kuru dakikada rüzgarla sarı polenler geliyor hâlâ.. dün yağmur dindi, yarım saat sonra balkona çıktım, yerler sararmış bilepolen bitene kadar dışarı çıkmak yok bize
Peki sabah bir kasik kabak yemis, oglen de bir bucuk saat uyumus. Simdi keyfi yerinde. Bir kasik da patates yedireyim mi sence?
ferhunde001 merhaba canım ben eşim varsa odaya küveti taşıyıp odada yıkıyorum küvet için köpüklü file almıştım çok işime yaradı. Eğer eşim olmadan yıkamak zorunda kalırsam da üstüme şort atlet giyip kızımı kucağına alıp banyoda yıkıyorum banyomuz küçük olduğu için mecburen duşun altına birlikte giriyoruz çok hoşuna gidiyor elleriyle suyu tutmaya çalışıyor gülüyor sonra hemen havluya sarıp çıkarıyorum, tabi bende baştan aşağı ıslanmış oluyorum ama çok eğlenceli oluyor.
Gecmis olsun İzmirin havasi berbat bu aramontla cikip tisortle eve donuyoruz
Teşekkür ederim canım ❤VosVos35 geçmiş olsun canım
Canım ben ebebekten sunnybaby taft modelini aldım 300 tl 50 tl de hediye çeki verdiler kurduk hoşumuza gitti ebebekten bakabilirsin canımMAma sandalyesi alan var mi? H sonu alacagiz fakat 1 ay sonra anneme verecegim ben kendime antilop alacagim. Annemde daha konforlu kullanisli pratik bir sey olmasi gerek cunku butun gun eli ayagi olacak yeri geldiginde. Aklimda chicco polly vardi fakat fiyati ucmus
İki kişi olunca küveti içeri taşımak zor gelince bizde de bu şekilde oluyorBizde her aksam yikiyoruz gun asiri birimiz giriyor nasilsa banyoya. Banyoya kim giriyosa o aksam kucaginda yikiyor girmeyen hemen havluyla alip giydiriyor kalanda yikanmis oluyor :)
Merhaba, biz de zorlanıyoruz küvetinde yıkarken.. bizim dusakabin büyük değil orda yıkamak da zor bizim için su aşamada..forumda sıkca yazan kisileri etiketleyerek bi soru sorayim. tatli anneler bebislerinizi nasil yikiyorsunuz? ben dogdugundan beri kuvetine file takip onun uzerinde odada yikadim.ama artik agirlastigi icin file iyice kuvetin zeminine gidiyor.haliyle birkac defa su dokup bebege kuveti bosaltmam gerekiyor.bu da yorucu oluyor.evimizde kuvetli bir banyo yok.dusa birlikte girip taburede oturup kucagima havlu serip yikadim birkac kere, onda da hareketlendigi icin elimden kayip dusecekmis gibi oluyor korktum. bebek kuvetinin gideri yok.giderli bir kuvet mi alayim.ya da baska ne gibi alternatifler olabilir?plojovic E exelanss Nilsibel @pessinus @Umudumbitmedi_ VosVos35 E elaelif123 tesekkurler simdiden :)
Bizim dr her sebze çorbasına kesinlikle z yağ koy dedi. 3 gün kuralına uymaksızın koydum..zeytinyağ alerjisi diye birşey duymadığımdan belki de..cesur davrandım:))Bizim evde cok mutlu bir ortam var yine de uyumuyor. Sadece uykusu varken agliyor. Genelde mutlu bir bebek. Herkese guluyor.
Kabiz olmadigi icin hic zeytinyagi vermedim. 1 haftadir ek gida aliyor. Sizce puresine katsam mi? Onu da 3 gun kuraliyla mi katayim?
Geçmiş olsun.. ailece bi an önce iyilesin..Kızlar eşim kaç gündür gripli.. doktora git dedim iyiyim diye gitmedi. Evde ıhlamur bal limon falan idare ettik, toparlandı ama beni hasta ettibaşımın ağrısına boğaz ağrısı eklendi.. kızım da genzini çıtlatıp duruyor, var onda da biraz gece 1-6 arası 4 kere ağlayarak uyandı. Emip uyusa da benim pertim çıkıyor hastalıkla birlikte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?