2018 Ekim Anneleri

Gecmis olsun yazacaktim unuttum canim. Kostur kostur eve gelip cocugu yedirip yun kazaklari makineye attim.
Biz bahara seviniyoruz ama alerjik bunyeler icin felaket tabi. Biz agac da gormeden yasayip gidiyoruz istanbul'da.
Cabucak atlatirsiniz insallah. Benim de aylardir bogazim bir gun iyi olsa iki gun kotu. Oyle boyle geciyor zaman. Buyuduler.

Kucağında yıkamaktaki tek sorun kayması ise, kaydırmaz eldivenler var, daha rahat kavrayabilirsin onlarla.
Ben de hâlâ file üstünde yıkıyorum, küvet derin, idare ediyor şimdilik ama giderli küvet hoşuma gitti internette gördüm ben de.
Kızım ağır bir bebek, babası olmadan çok zor yıkıyorum, belim de rahatsız.. oturmaya çalışıyor bu günlerde, oturtup yıkarız artık

Çocuklar içeride sıkılıyor, keşke çıkabilsek ama gerçekten çok yoğun polen var. Her rüzgar estiğinde göçmen kuş sürüsü misali öbek öbek geliyorlar üzerimize.. katiyyen balkona çamaşır seremiyorum, sapsarı oluyorlar.. şu an rahatsız olduğum için daha da fazla etkiliyor beni. Mutfak menfezinden bile giriyor olmalı ki, kızımı uyuturken engel olamadığım patlama gibi hapşırıklar yüzünden uyandı kaç kere.. zor atıyorum kendimi mutfaktan koridora

Elbette cocuk bu sagi solu belli olmaz ama genel olara cevremde duydugum bu aylarda iyi kotu bir duzeninin olusu..belkide ben uyutamiyorum yani yarim saatten fazlasini saglayamiyorum bilemedim :) aklima takildi bizim dr da gida konusunda yelpazesini baya acti ama iki seyi asla vermiyoruz dedi salca ve seker. Siz verdim demissiniz bir sorun olmadi mi

Gecmis olsun İzmirin havasi berbat bu ara montla cikip tisortle eve donuyoruz

ferhunde001 merhaba canım ben eşim varsa odaya küveti taşıyıp odada yıkıyorum küvet için köpüklü file almıştım çok işime yaradı. Eğer eşim olmadan yıkamak zorunda kalırsam da üstüme şort atlet giyip kızımı kucağına alıp banyoda yıkıyorum banyomuz küçük olduğu için mecburen duşun altına birlikte giriyoruz çok hoşuna gidiyor elleriyle suyu tutmaya çalışıyor gülüyor sonra hemen havluya sarıp çıkarıyorum, tabi bende baştan aşağı ıslanmış oluyorum ama çok eğlenceli oluyor.

MAma sandalyesi alan var mi? H sonu alacagiz fakat 1 ay sonra anneme verecegim ben kendime antilop alacagim. Annemde daha konforlu kullanisli pratik bir sey olmasi gerek cunku butun gun eli ayagi olacak yeri geldiginde. Aklimda chicco polly vardi fakat fiyati ucmus

Bizde her aksam yikiyoruz gun asiri birimiz giriyor nasilsa banyoya. Banyoya kim giriyosa o aksam kucaginda yikiyor girmeyen hemen havluyla alip giydiriyor kalanda yikanmis oluyor :)

Nilsibel canım senin kızı benim kıza o kadar benzetiyorum ki uyku sıfır, sürekli kucakta gezmek istiyor ilgi istiyor aşırı hareketli kucağımda kendini sağa sola atmaya çalışıyor sürekli söyleniyor bişeyler anlatmaya çalışıyor Tek farkı benim kız meme düşmanı

Canım ben ebebekten sunnybaby taft modelini aldım 300 tl 50 tl de hediye çeki verdiler kurduk hoşumuza gitti ebebekten bakabilirsin canım

Merhaba, biz de zorlanıyoruz küvetinde yıkarken.. bizim dusakabin büyük değil orda yıkamak da zor bizim için su aşamada..

Bizim dr her sebze çorbasına kesinlikle z yağ koy dedi. 3 gün kuralına uymaksızın koydum..zeytinyağ alerjisi diye birşey duymadığımdan belki de..cesur davrandım:))

Geçmiş olsun.. ailece bi an önce iyilesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…