Her zamanki ornegimi vereyim. 35 yasina gelip sadece meme emen insan olmadigina gore sorun yok.bizim de ilk basladigimiz zamanlarda baya istahli yiyordu.simdi oyle degil.meyve puresi ve yogurt yiyor.sebze corbalarini da bazen iciyor bazen icmiyor.yumurta ve peynir farkli sekillerde farkli saatlerde gunlerde denedim istemedi.yani gunde yedigi yarim cay bardagi kadar ek gida ancak.bazen 1 cay bardagi kadar oluyor.ama yemeyince esim stres yapiyor.sonucta cocuk emiyor.açım ben diye de aglamiyor.ama aksam gelip cocuga biseyler yedirmeye calisip da yemediginde cocuk ac kalacak kilo alamayacak diye endiseleniyor.daha dogrusu gorumcemin etkisiyle endiseleniyor.hani gecenlerde gorumcem geldi cocuk aglarken yogurt yedirmeye calisti yemeyince tadina bakip bu yogurt eksi ondan yemiyor demisti ya.ben hayir biz yiyoruz cocuk da simdi yemek istemiyor baska zaman gayet guzel yiyor dedigimde asla beni takmamisti.gitmis esime sizin yogurdunuz eksi seker katip mayalayin demis.esim de bana diyo yogurdu seker katip mayalarsan daha iyi olurmus ablam dedi.zaten biraz eksiydi.dedim kac aydir yogurt mayaliyorum gayet yedin simdi mi eksi geldi.bisey diyemiyor.
Bugun internetten ona baktim. Alti suzgec gibi di mi? Bi de oturak var. Karar veremedim.Ben banyo için e bebekten delikli plastik kaydırak tipi bişey almıştım kabinde duruyor onda yıkıyorum oğluşu çok rahat oluyo kollar serbest :)
Ben suyu bardakla vermeye çalıştım, içine dilini sokup gülmeye başlıyorIsin ilginci bu kiz biberon aliyor. Sadece suyu icmiyor. Alistirma bardagi alayim ben de o zaman. Normal bardakla mi versem?
Tatlişiiiim. Ben de uyku cayi vermistim icmemisti. Belki kasikla versem icer ama o da iskence gibi.Ben suyu bardakla vermeye çalıştım, içine dilini sokup gülmeye başlıyorneyse ki biberonla içiyor. Şu ana kadar su, rezene ve ıhlamur verdim içiyor. Hepsini ılık ve çayları fazladan sulandırarak.. rezene kabız olunca, ıhlamur da bugünlerde soğuk algınlığına karşı veriyorum, boğazını rahatlatsın diye..
Isin ilginci bu kiz biberon aliyor. Sadece suyu icmiyor. Alistirma bardagi alayim ben de o zaman. Normal bardakla mi versem?
Ben bardakla da denedim ama benimki herseyi kendi yapmak istiyor bardagi da kendi tutmak istedi huysuzlanda direttin bi yandan ben destekledim bi yandan da o tuttu tabi sonuc husran her yer su. Alistirma bardaginda bardagi alip savursa bile su dokulmuyor.Ben suyu bardakla vermeye çalıştım, içine dilini sokup gülmeye başlıyorneyse ki biberonla içiyor. Şu ana kadar su, rezene ve ıhlamur verdim içiyor. Hepsini ılık ve çayları fazladan sulandırarak.. rezene kabız olunca, ıhlamur da bugünlerde soğuk algınlığına karşı veriyorum, boğazını rahatlatsın diye..
Ben de baktim o urunlere bugun, benim de ihtiyacim var kuvette artik durmuyor oglum surekli oturmak istiyor kendi kendine de oturamiyor, onceden kopuk fileyle tek basima yikardim ayak kismini kuvete gecirmiyodum vucudunun yarisi suyun icinde kaliyodu hosuna gidiyodu simdi okadar hareketli ki tek basima zaptedemiyorum. O delikli kaydirak gobi model benim oglana hic uygun degil onda da durmaz illa oturacak cunku, oyuzden ben 15 gun sonra oturaktan almaya karar verdim, bi memlekete gidip gelcez de, ondan sonraBugun internetten ona baktim. Alti suzgec gibi di mi? Bi de oturak var. Karar veremedim.
Evet canım süzgeç gibi olandan,yarı uzanır pozisyonda duruyor oturmuyorBugun internetten ona baktim. Alti suzgec gibi di mi? Bi de oturak var. Karar veremedim.
Hazneli mama kaşığı dene bakalım, daha kolay olur belki ❤Tatlişiiiim. Ben de uyku cayi vermistim icmemisti. Belki kasikla versem icer ama o da iskence gibi.
Aa yeni goruyorum bunu. Olabilir mantikli.Hazneli mama kaşığı dene bakalım, daha kolay olur belki ❤
antilop sipariş ettik bekliyoruz bizdeMAma sandalyesi alan var mi? H sonu alacagiz fakat 1 ay sonra anneme verecegim ben kendime antilop alacagim. Annemde daha konforlu kullanisli pratik bir sey olmasi gerek cunku butun gun eli ayagi olacak yeri geldiginde. Aklimda chicco polly vardi fakat fiyati ucmus
benim oğlanda öyle bu ara. aynı memede maksimum 4dk duruyor sonra diğerine geçiyoruz ya da pozisyon değiştiriyoruz yatıyoruz yürüyoruz zipliyoruz yani iyice şebek etti. hele bi de öğle arasında 1saatlik vakitte emmedi mi canim çok sıkılıyor. sütüm de sağsam da baya azaldı bu aralar. regl olmadım belki olacam ondandır demek istiyorum ama henüz bir aksiyon yok.Nilsibel canım senin kızı benim kıza o kadar benzetiyorum ki uyku sıfır, sürekli kucakta gezmek istiyor ilgi istiyor aşırı hareketli kucağımda kendini sağa sola atmaya çalışıyor sürekli söyleniyor bişeyler anlatmaya çalışıyor☺ Tek farkı benim kız meme düşmanı
Benim oglumda sizin bebis gibiydi geceleri inliyordu vs. Bugun salyasi cok fazlaydi ve hep aglamaklliydi ki aksam dis ucunu gorduk. Sivri minicik disi patlamis:) belki sizinki de disler yakinda gelir
Evet havuç benim kızımdada pişik yaptı@Bir mucize 'nin kızı da havuca tepki vermişti. Çok da masum bir sebze değil galiba. Ben başlamak istemiyorum nedense havuca..
Şu ana kadar yoğurt, muz, elma, patates ve bal kabağı bitti, bugün armut verdim. Havuç beklesin..
Canim onda durmaz benimki.hafif yatay oldugu icin.dik oturmak istiyor.cup diye suyun icine düser.baska bi model var.aslinda onu düsünuyorum.hani alti vakumlu ön ve yanlari simit gibi bi model.hem devrilmez hemde biz yerde yiyoruz onda oturur sofrada diyorumBen banyo için e bebekten delikli plastik kaydırak tipi bişey almıştım kabinde duruyor onda yıkıyorum oğluşu çok rahat oluyo kollar serbest :)
pessinus
Seni instagramda fenomen annelerden biri var şimdi söylemiym adını, ona çok benzetiyorum yazdıklarınla, o musun acaba
Kızıma yedirdim birkaç kez, cok sevdi..ama vücudu kızarmaya başladı, boynundan yüzüne ordan sırtına dogru ilerliyor. Kaşımaya calışıyor müsade etmiyorum..Egzama mı yogurda Karsı alerji mi.. anlamadım. 3 gün kuralına bir türlü uyamadım. Sadece yogurtta istikrarlı davrandık. Patates havuc elma da verdim ama ara ara.. dr gitsem kremle geciştirecek, zaten uzakta kolay gidilmiyor.. bilemedim evde bir şeyler mi yapsamBen cok severim.
Sezen'de cok sever ama Simay babaya cekmis diyoruz bu durumda
Esim yogurtlu bisy sever ama sade yogurt yemez.
Ah o kakalar yok mu o kakalar ne zaman memlekete gelsek yapamıyor çocukcağız iki gün bizimki de fenalardaydı uykularından uyandı çıkramadı dün iki kez dolu dolu yapıp ancak rahatladı. Kesinlikle iştahı etkiliyor bizlerde bile öyle oluyor bebişler ne yapsın yazık. Rahatlamasına sevindim kuzucuğun2 gundur kaka yapmamisti (normalde gunde 2-3 kaka yapar) 3. gune girdik.bugun ogleden sonra bir kaka yapti ki cok fena.oglen uykusundaydi.uyandigini farkettim odaya girdim.oda kaka kokuyor.bi actim altini tamamen kati sari kahve gibi bir kaka.sonra ikindi biraz daha.bu sefer de yesil yilan gibi tamamen kati bi kaka cikti.biraz daha ikindi sari sivi anne sutu kakasi cikti.rahatladi cocuk.sonra acaba ne kadar yer diye denemek icin kolayda yogurt vardi.bir cay bardagi onu yedi.aksam da bir kase patates havuc puresi yedi.kaka yapamamak da istah kesiyor demek ki.ay cok igrenc anlattim ama kusura bakmayin :)
Şu içiyorsa, içebildiği kadar ver bence, idrarı düzelince pişiği daha kolay atlatır. Geçmiş olsun kuzuya ❤Evet havuç benim kızımdada pişik yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?