2018 Ekim Anneleri

Birbirimize dönsün guzel enerjilerimiz❤
Beklemesen uyanirdi :)
Galiba beklerken rahat oluyoruz,yorgun olup uyanacak diye yatinca hopp ayaktalar :)

Sevindimm cabuk toparlar insallah❤
Ufaklikta nezle hafif gibi dusunuyoruz ama yine de huzurduz ediyor nefes alip verme bile yetiyor galiba.
Ahh anne kucagi,ilac :)

Araniyor :)
Hatta zor dediklerine aslinda ne kolaymis diyorsun bide :))))
Yani aramak geri gelsin demek gibi degilde garip bi his❤özlem

Simay'a havucu haslayip veriyorum ben kizlar.
Uzun uzun kesip haslayip eline,biraz kopartip agzinada veriyorum.Kahvaltida ya da ara bi zamanda.Fikir olur belki.Sebze hasliyorsamda icine kup kup atip oyle veriyorum ezmeden.
Dokunuyorsa ayri tabii.
Ama bende karisik sevmem.Havucu sebzede iri iri haslanmis ozellikle firinda cok severim,kendi tadi cikiyor ortaya :)

Tek basina az yemisti. Iki gundur patates havuc kabak sogan az suyla corba yapip zyagi katip puturlu pure kivaminda yediriyorum. Oyle yiyor.
E elaelif123 sen pirinc demistin. Normal beyaz pirinc mi koydun?

Kızlar, an itibariyle her kaşığa ağzını açan kızım kaşık reddetmeye başladı. Zeytinyağı katınca patatesi yemedi, öğürüp kustu. Biraz durup yoğurt verdim, ikinci kaşığı reddetti. Tekrar vereyim dedim kafasını çevirdi.. bana geçmiş olsun hastalıktandır diye ummaktan başka çarem yok

Sabah 5:45'te güney başladı, bu saate kadar 4 kısa uykuda toplam 1.5 saat uyudu. Her uykuya çok ağlayarak daldı, ağlayarak uyandı.. hatta öğlen uykusu 20 dk sürdüyse, yarısında uykuda ağladı.. diş mi bunlara sebep yahu? Oğlumda uyku düzeni değişmedi diye hatırlıyorum.. her bebek farklı vesselam

Haslaninca yumuşuyor o zaman koparıp yutuyor mu yani. Boğazına kaçar diye ben eline sadece soğuk havuç veriyorum onu da 2 dk sonra atıyor zaten

Diş olabilir canım bizim de çok zorlamıştı Allah kolaylık versin

Tek basina az yemisti. Iki gundur patates havuc kabak sogan az suyla corba yapip zyagi katip puturlu pure kivaminda yediriyorum. Oyle yiyor.
E elaelif123 sen pirinc demistin. Normal beyaz pirinc mi koydun?

Ohh afiyet olsun kuzuya :)
Soganin sarimsagin aromasinida unutmamak lazim.Aslinda hep tuketiyoruz her yedigimizde tatlari oluyor.

Hemen indirme bayraklari canim ya :)
Hasta kuzucuk.Olmasa bile zeytinyagini sevmemis olabilir.Gecicic olarak patatesi yemek istemiyor olabilir.
Kasigi isterse almayacagini gormek bile etkili onlarda artik.Ara ara boyle seylerde olacak.
Stres yapma hic❤
Ozellikle bi sonrakine 'yemiyor' diye dusunerek baslama sakin❤

Ahh kuzum huzursuz belli ki.Diste olabilir.Nezleside belki disten sebep.
Damagi nasil?

Haslaninca yumuşuyor o zaman koparıp yutuyor mu yani. Boğazına kaçar diye ben eline sadece soğuk havuç veriyorum onu da 2 dk sonra atıyor zaten

Yumusuyor evet.Koparip damagiyla ezdirip yutuyor.(5 gun sonra 7 ay doluyor buarada 8e girecek)
Ilk baslarda parmagimla hafif ezerek veriyordum.
Yanindaysan dene ama ufacik bi an bile birakacagin zaman verme alismadan.Cunku cok anlik seyler.Ama vere vere,deneyerek alisacaklar bunuda unutmamak gerek :)
Biberde veriyorum ben eline oyalanacagi zaman.

Zeytinyağı kaşıkla verdiğimde içmişti ama karışım sevmemiş olabilir. Kaka yapmamıştı, karnı dolu diye olabilir.. neyse takipteyim ❤

Damakları sert ama komple alt 6 dişin yeri kabarık sanki. Hatta bilmeden, önce köpek dişleri gelecek zannederim, en kabarık onlar.. salya fena akıyor, omuzlarımı ısırıyor kuzum

Kizlar bugun 6. Ay asilarini yaptirdik oglumun. 11de yaptirdik ogleden sonra 3te aglamaya basladi simdi yeni sustu. Atesi 37.5 oldu aslinda doktor 38 olmadan ilac verme demisti ama verdim ben yine de biran once rahatlasin istedim. Arada ilik banyo yaptirdik o sirada da rahatladi biraz ama banyodan sonra yine basladi aglamaya. Bundan onceki asilari cok kolay atlatmistik. Bu neden boyle oldu anlamadim. Umarim yarina huzursuzlugu kalmaz. Ilk uc ay kolikten cok cektik biz ama ondan sonra hic boyle aglamamisti, cok uzuldum. Bugun ek gida falan da yalan oldu haliyle. Huzursuzlugu gecerse yarin devam etcem

Yarına geçmiş olacak bunlar :)))

Benim kizim da asi oldugu aksam 2 bucuk saat boyunca aglayinca biz de rahatlasin diye calpol vermistik. Daha once bizde de bi sıkıntı olmamisti. 6 ay asisi betermis.

Geçmiş olsun canım ❤ bu ay biraz fazla aşı var, minik bünyelerine yükleniyor tabii.. ama onlar minik savaşçılar aynı zamanda ❤ atlatacak inşallah ❤
Tüm aşı olan bebişlere geçmiş olsun, Allah güç kuvvet versin de hızla antikor üretip aşsınlar süreci ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…