2018 Ekim Anneleri

Ne kadar meraklilar ya. Ne gerek var. Yani keske cipsle hic tanismasaydim da yemeseydim...

bizimki bi 10 gundur filan gece gunduz uyuyor.gunduz 6-7 saat parca parca.gece de 9-10 saat iki parca halinde.ben soguk alginligi gecirdigim icin sutten de bebek uyutan bisey geciyo heralde anne yorulmasin diye.ama uyanik oldugu zamanlar az olunca dogru duzgun ek gida da yedigi yok.bi de dönmüyor henuz.2 ekim dogumlu.belki ortada bi sorun yok da ne biliyim iste bi tuhafima gitti.tum bebeklere bizimkinin uykusundan gelsin insallah :)

Ne kadar dusuncesizce ve had bilmeme durumu.. baskasinin cocuguna ne hakla yiyecek verilir, Allah korusun bogazina kacsa vs nasil hesap verecekler...

T O K A T
E exelanss ne zamandir birilerini tokatlamak istememistim.
Biz de en son yas gunune gittigimizde zorla bir seyler yedirmeye calistilar. Kucagimdan birakmamisim iyi ki. Yoksa kizim kisirla tanisacakti...

Tokat team her daim burada :) ben bi yere gittigimde bi an olsun indirmiyorum kucaktan enkotu babasina veriyorum ne diyim cahil insanlarla mucadele cok zor

Tattigi seyleri tane tane yazmissin ya her birini okurken gozlerim daha cok acildi.. valla bence saglam boz bu insanlari esinide al yanina bi cocuk dr na gidip ne yemeli ne yememeli listesi olusturmasini isteyin

Tattigi seyleri tane tane yazmissin ya her birini okurken gozlerim daha cok acildi.. valla bence saglam boz bu insanlari esinide al yanina bi cocuk dr na gidip ne yemeli ne yememeli listesi olusturmasini isteyin
kotu olduk zaten esimin ailesiyle.aman karismiycaklarsa kotu olalim daha iyi benim icin.tabi bir omur boyle nasil gecer bilmiyorum.doktora gittik esimle ama eskiler nasil cocuk buyutmus kafasinda.sanki cocuk buyudukce bu yeme icme konusundan baslayip baska konulara dogru cok anlasmazliga dusecekmisiz gibi hissediyorum da bakalim zaman gosterecek...

Ne kadar temiz kalplisin. Senin temiz kalbin yavruna yansiyor da uyuyor bence.
Ben hastayken gece gunduz uyumadi bir ay.

maşallah minige ama geçen hafta hastaydım ve bizim oğlanda öyle bir değişiklik görmedim. iyi yapmış sizin minik annesini dinlendirmis, aferin ona

Eski zamanda kalmadık, maalesef her şey değişti.. sağlıklı hiç bir şey kalmadı.. eşin bunu neden kabullenemiyor acaba? Şeker bile masum kaldı, GDO'lu mısırdan mamul glikoz şurubu var her şeyin içinde sonsuza kadar koruyamasak da, ilk aylarında doğru besleyip temelini sağlam atmayı hedefleyebiliriz.. Karatay hoca da anlatıyor bunu. İleride ortaya çıkan bir çok hastalık, bebeklikte ve ilk yıllarında yanlış beslenme kaynaklı

Benim buyuk kiz bebekliginden beri sever yogurt :) Hic uyuttuguna sahit olmadim bende.Hatta uykuyu hic sevmez gunduz uykusunuda 2 yasinda birakmisti.Bize de oyle bi etkisi olmadi

Sade verdim ilk avokado once kendi tadini alsin diye.Az muz katiyorumm bazen.Hurma denedim cok az şu son hafta.Yani bitaneyi yumusatip soyup ezip cay kasiginin ucuyla aliyorum daha cok az.(21 eylul dogumlu)

Bence yine de gitmelisin.Varsayimlarla olacak gibi bisy degil

Sanki cocuk açim ben diye geziyor onlarinda ici parcalandi :) Hakkaten nedir bu cocuklarin agzina bisy verme sevdasi.

O zaman bunca insan sigarada iciyor baslatalim simdiden mideleri cigerleri fln alissin.Ayni mantik yani nesi kotu o zaman.
Yani buyukler hata yapmis demiyorum ama zaman zaman degisen bicok sey.Gereksiz oldugu anlasilan bicok sey var.Yanlis tuketildigi bilinen cok sey var.
Eskiden bu tur seyler birden cikmis cogalmis ve kimse zararli oldugunu dusunmemis bile.
Sonucta nesil nesil hastaliklarda bu yuzden degisiyor.
Yani illa ki ters duseceksiniz ama keskin fikirli olmamak lazim.
Insanlar dogru,haklisin diyebilmeyi unutmus gibi artik...Ya da sende boyle buyutmek istiyorsundur olamaz mi yani.

Benimkine babası pakette hazır kurutulmuş ekmek Aldı geçrnlerde,çorbasına doğrarmışız diye :))))) baş başa bırakmaya korkuyorum ya ne vereceği belli olmaz :))

Trabzon hurmasi mi, medine hurmasi mi?

Şaka mı bunlar? Yaşadığım şehirde değil anneanne babaanne allahın bir kulu tanıdığım yok inanılmaz zor böyle çocuk bakmak birtek yaşayan anlar net ama bunları okuyunca iyi ki dedim iyi yanıda varmış.Kimse ağzına birşey tıkayamıyor en azından. Biz 25ine tam 6 aylık olacağız ilk defa bugün karışık bi sebze çorbası yaptım ona şimdiye kadar sadece yoğurt elma vs. Denedik sadece. Allah size sabır versin net bir şekilde uyatın diyeceğim ama insan eşinin ailesine de o kadar ters çıkamaz ki en azından ben saygıdan çıkamazdım üzüldüm

Help dişimiz öıkmış dün gördüm hem de iki tane yanyana aynı anda çıkıyor çıkaranlat neler yaptınız nasıl hafifler ağrısı bir de emerken ısırıyor ya yazık canı acıyo ama acıtıyor da :) buna çare bulan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…