Ben çoraplı alıştırdım kuzumu, ince çorap oluyor pijama altına.. çıkarırsam ayağı terliyor, çarşafa sürterek uyandırıyor kendini. Çorap terini alıyor sanırım..
Mühendisinoğlu sayfasında incelemesini görmüştüm canım bakabilirsin istersen birçok marka var oradaBu bezin incelemesi var mı içeriği iyi mi birde inceliği nasıl fiyatı nedir :)
Bu bezin incelemesi var mı içeriği iyi mi birde inceliği nasıl fiyatı nedir :)
Bizde 4 numara tam ama kalcanin yanlarindan kaka taşma yapiyor.4+ya gecersem taşma olmaz mi acaba?Bez numaraları konuşulmuş sayfada benim oğluş da 10 kilo civarı biz sleepy 4 numara kullanıyıruz halen sıkıntımız yok sızdırma vs. Bir de her bebeğin kilosu aynı olsa da kilonum bulunduğu yerlerin oranı farklı olabiliyor. Misal kızımın bir dönem bacakları baya kalın göbeği de hiç yoktu bacak olsa göbek,göbek olsa bacak olmuyordu. Farklılık böyle şeylerden de kaynaklanabiliyor en güzeli deneme yanılma yöntemi.
Onu da deniyim bakayim.Ben de ondan bıraktım. Paddlers alıyorum, kokusuz hiç değilse.. ve uygun fiyata
Biliyorum,çocuğa ağladıktan sonra istediğini vermeyi hep yanlış bulnuşumdur ama iste ağlamasın aman dediğimde kucakta akşamlayıp sabahlamamız gerekiyordu.ek gıda taze olsun diye günlük yapıyordum ama vakumlamak Dediğin gibi iyi olur öyle yapayım canım sabah onun stresi de olmamış olsun :) Aslında eve yemek de akşam oğluş uyurken olabilirdi ama gece uykusuzluğu ve okul sonrası yorgunluktan uyku tatlı geliyor çocukla ayni saatte uyuyordum kalıyordu sabaha :) Artık sabahları tek değilim annemle hallediyoruz her şeyi :)Yani onu son raddeye getirip aglayinca yaparsak biz ögretmis oluyoruz.Bisy olacaksa bastan yapmak bastan evet demek gerek.Taa aglayana kadar ugrasip ya da hayir deyip aglayinca susmayinca yapmak,ögretmek aslinda.Aksamdan yatmadan yarim saatte kucuk kavanozlara ertesi gunun ek gidalari hazirlanabilir.Sicakken koyup kapatip ters cevirmek daha taze kalmasini saglar.Hic yapilamiyorsa bu sekilde olur yani.
Zor yok aslinda kolayini bulmak bizlerin elinde :) herkesin zor sartlari bi sekilde :)
Goon sleepy gibi ince ve uzun. Belini guzel ortuyor. Kaliplari miniese gore buyuk.Goon inceliği nasıl minies kullanıyorum şuan kalınlığı dışında memnunum o daha inceyse goon deneyeceğim bi de ya da molfix falan prima kağıt gibiydi bu baya kalın
Biliyorum,çocuğa ağladıktan sonra istediğini vermeyi hep yanlış bulnuşumdur ama iste ağlamasın aman dediğimde kucakta akşamlayıp sabahlamamız gerekiyordu.ek gıda taze olsun diye günlük yapıyordum ama vakumlamak Dediğin gibi iyi olur öyle yapayım canım sabah onun stresi de olmamış olsun :) Aslında eve yemek de akşam oğluş uyurken olabilirdi ama gece uykusuzluğu ve okul sonrası yorgunluktan uyku tatlı geliyor çocukla ayni saatte uyuyordum kalıyordu sabaha :) Artık sabahları tek değilim annemle hallediyoruz her şeyi :)
Bu arada 7 aydır ilk kez popoda kızarıklık oluyo iki gündür.Sık sık altı değişiliyor,denenmemiş yeni bişey de vermedik,ıslak mendil de her zaman kullandığımız ıslak mendil niye böyle oldu bilmiyorum Yarin doktora götürecem artık.Niye olmuş olabilir kü acaba
Allah yardımcınız olsun canım, bilinçsiz insanla uğraşmak çok zor.. bilgi sahibi olmadan, her konuda fikir sahibidirler zaten.. Allah ıslah etsin...Sekeri benim laftan anlamayan kp alip getiriyor.oğlu anneme yemegi az verin diyor.sagligina dikkat et diyor.ama adam esinin sözünden cikamiyor.bana cikolata getir bademli seker getir.tatli getir diyor.boş gelme ha boş gelme diyor.
Ya o felc gecirdi.3 oğlu kocasi ben 3 ablumlans görevlisi kaldiramadik.söyluyoruz.kaldiramayiz seni diyoruz.hic umrunda değil.
Yatalak olursa bakmak cok zor.altindan almak banyosu temizlifi cok zor.
Maşallah simoşa.
Metehan da ne yapsin.dönmuyor.yerde durmuyor ki otursun yada emeklesin.yürutecle evin heruerine gdiyor.benim pesimden geliyor mutfaga.camasir asmaya.gel oğlum diyorum kosuyor:)
Babasi hic yere koymuyor.bide koysamda geri geri gidiyor ama ağlayarak.bu cocuk hic emeklemicek bence.ya kucakta ya yürutecte.sofrada olmak istiyor.yediklerimizden istiyor.bende eline biseyelr veiyirum.aksam pirinc pilavi yiyorduk.icine dusuyor agliyordu.biraz elimle ezerek veridk.agzini aciyor.yeemek istiyor.biraz verdim.rahatladi sustu.
İçeriği losyon yüzünden sınıfta kalmış olabilir, incelenmesini araştırmadım canım. Losyon kendi sitesinde de yazıyor, ordan biliyorum.Bu bezin incelemesi var mı içeriği iyi mi birde inceliği nasıl fiyatı nedir :)
Biz tulumları hiç giyemedik neredeyse.. hediyelerin hepsi kaldı öylece.. sonra pijamaya alıştık, büyük boy tulum da almadım hiç.. çıplak ayak kalmasın diye öyle ince yumuşak çorap giydiriyorum ben de.. yaz geliyor çok şükür ❤ yayılsın yatsın kuzular ❤Ayakli tam tulum giydiriyorum canim bende.
Cok sicaklar disinda yalin ayak yatmadi.Yani yine tulumun icinde.Onun icinede ayri giydirmiyorum sadece corap.
Bide tulumun kucuk gelmemesine dikkat ediyorum.Totis kismiyla ayaklar bol bol rahat oluyor :) yaz gelsede cıbıl cıbıl yatsalar :)
Gerçekten emekler mi yakinda.ya cok sinirli.geri geei gidiyor ama söyleniyor.agliyor.en sonunda kafamiz sisiyor aliyoruz yerden.biz böyle yaptikca firsat biliyor gibi.ama yürütece bağımli oldu.evin heryerinde vecihi gibi dolaniyor.biz yemek yerken yerde bi daliyor sofraya.ne var ne yok saçıliyor.ayranlar yerlerde:)Allah yardımcınız olsun canım, bilinçsiz insanla uğraşmak çok zor.. bilgi sahibi olmadan, her konuda fikir sahibidirler zaten.. Allah ıslah etsin...
Metoş büyümek için can atıyorönce geri geri giderler merak etme ağlaması da sinirden, zorlandığı için.. emekler yakında
Canim ayni metehan.ben soyle bi cözüm buldum.uzun rulo bi yastik yaptirdim.metehanin boyunda.yan yatiriyorum.sirtina koyuyorum.bide elimde bi peluş yastik var.onu da yan yatinca karnina sabitliyorum.iki tarafa da meyil edemiyor.cok nadir sirt üstune düstüğü.Cok uykum var son bi kac gündür benim sipa yan donup yatmaya çalışıyor geri dusunce uyanıyor ağlıyor dun gece tavan yapti artik aaat basi aglayarak uyandi. Arkasina yastik fln koyuyorum yine kar etmiyor. En son sabah 5 te elimle tuttum sırtından oyle uyududa bende azcik uyudum
Apatmanda cok normal.gecen sene bi anne kiz oturuyordu.kiz öğretmendi.annesi de memur akli basinda hanim bi teyze.ama gel görki öyle kavga ediyorlardi ki herseyi duyuyorduk.birbirlerini öldürecekler yakinda diyordum.kiz annesinden nefret ettigini defolup gitmesini söylüyordu.annesi de ona bağiriyordu.hic huzur yoktu evlerinde.sabah 5 de bile kavga gürültü.ben hic sikayete gitmedim.sonra tasinip gittiler.onun üstündeki adam da kadini dövuyormus sürekli.onlarinda sesi.dun aksam komsulardan birinin siddetli kavgasi yuzunden uyuyamadik yine dogru durust.aylardir o kadar siddetli (esyalar firlatilip duvarlara carpiyor) kavga ediyorsunuz bosansaniz keske diyesim geldi :/ hep de sansima her oturdugum evde mutlaka alt ust ya da yan komsudan biri mutlaka esyalari firlatarak bol kufurlu kavga ediyor olur...
Elinde varmış nasılsa deneyebilirsin bence canım 4+ olanı olmazsa büyük numara denersinBizde 4 numara tam ama kalcanin yanlarindan kaka taşma yapiyor.4+ya gecersem taşma olmaz mi acaba?
Metehanin baldir kismi etli.karnı fit:)
Kilosu da senin oğlusunla ayni.
Minies güzel ama beni tatmin etmeyen iki nokta oldu biri bezin ped kısmı bezin bitminde değil biraz daha ortada kalakalıyor oğlum kaka yaptığında oradan taşmıştı çoğunlukla bir de kalıp olarak küçük bunların dışında güzeldi benceGoon sleepy gibi ince ve uzun. Belini guzel ortuyor. Kaliplari miniese gore buyuk.
ben de ucuz olmasi sebebiyle memnundum ama goon ile ask yasiyorum. Kalp kalp.Minies güzel ama beni tatmin etmeyen iki nokta oldu biri bezin ped kısmı bezin bitminde değil biraz daha ortada kalakalıyor oğlum kaka yaptığında oradan taşmıştı çoğunlukla bir de kalıp olarak küçük bunların dışında güzeldi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?