2018 Ekim Anneleri

Prima cok kokuyor parfum parfum diye biraktim ben.

Ben çoraplı alıştırdım kuzumu, ince çorap oluyor pijama altına.. çıkarırsam ayağı terliyor, çarşafa sürterek uyandırıyor kendini. Çorap terini alıyor sanırım..

Kendine söz ver 1 hafta hicbisy deme,o kaşik havada durmasin,oyunlar yemekten sonraya kalsin :) Denemekten zarar gelmez :)
Bide babaanneyi tatile gondermek lazim galiba sizin :)))))
Gitse de üç günde dönüyor, dönüp düzeni altüst ediyor anında.. gün içinde en az 5-6 şeker ve/veya lokum getiriyor çocuğa cinnet geçirmeme ramak kaldı..
En son haftasonu oyunla kahvaltı ettik, dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. Bu hafta da armuta taktı. Günde en az iki kere armut istiyor acıkınca aklına o geliyor hemen. 4 gündür armut aşağı, armut yukarı.. bugün sabahtan beri yedikleri: kahvaltıda üç lokma haşlanmış yumurta, iki lokma peynir, iki lokma ekmek, çay. Öğlen biraz tavuk ayran, peşine armut.. saat 4 gibi ufak bir pişi. Akşam da yine armut.. bu muhteşem bir beslenme benim için bugün babası evde ve babaanne hiç bir şey getiremedi, mutluyum ❤ kızım da çok uslu durdu, bir sürü iş yaptım, kafam rahat miss ❤

Merhaba güzel anneler...
Direk konuya gireyim.bebisleriniz kac numara bez kullaniyor?malum büyüdüler.biz 4 kullaniyiruz.tükenmek üzere.elimde 5 numara stoğu var.5 numaraya ne zaman geçicez.ona göre 4 numara alacam.
Benim de 4 numara bitiyor ve artık sıkmaya ve sızdırmaya başladı. Şu an 5'e geçmeye hazırız. Sızdırma yoksa, iz yapmıyorsa devam et bence. 5 numara olunca pakette sayı azalıyor biliyorsun :)

Pampers da aldim. Bana o da kokuyordu. Ben biraz hassasim koku konusunda. Belki ondan.
Olabilir canim.
Ne mutlu sana canim.ins hep böyle olur.
Bu arada kv o kadar şeker yemeye iyi seker hastasi olmuyor.
Ayrica ne var bu şekerde yani.dişleri de mi curümüyor.ben bayramda bile seker lokum yemem.
Aburcubur severim ama bi cikolatadan fazlasi kesiyor.simdi onu da yemiyorum.
Kv nin evi bence charlie'nin çikolata fabrikasi gibidir:)

Benim de 4 numara bitiyor ve artık sıkmaya ve sızdırmaya başladı. Şu an 5'e geçmeye hazırız. Sızdırma yoksa, iz yapmıyorsa devam et bence. 5 numara olunca pakette sayı azalıyor biliyorsun :)
Evet ya.niye böyle azaliyorki.kiyafetletin büyük.bedenkeri farkli.fiyata mi oluyor yani.cok sacma.
Ara sira kakayi tasiriyor yanlardan.ssence geçmeli miyim?bu arada simay kac kilo oldu ki 5 e gectiniz.paketlerin uzeindeki kilolara göre degil mi?

Bahçede abartısız her gün 3-4 şeker ambalajı buluyorum yere atılmış. Oğlum çöp kovasına atar, bunları kv yiyor. Dışarıda zaten tüm gün, gezinirken de yiyodur büyük ihtimal.. dişi komple protez zaten yıllardır.. şekeri varsa da bilgimiz yok, doktora gitmiyor çünkü.. ama aşırı kilo var, merdivenden zor inip çıkıyor.. çikolata yiyor mu bilmem ama şekerleme yiyor sürekli

4 aylık kontrolde 9 kiloydu, şu an 10'u geçti muhtemelen, tartım yok evde.. cuma günü 6 aylık izlem için sağlık ocağına gidicez, aşılar geldi çattı

O yasa gelmis insanlar genelde sağlıģina dikkat eder.senin kv benim kv gibi.o da 105 kilo ve 150 boyunda.ne bulsa yer.sekeri cok sever.bigün bi baktim yattigi yerden ses geliyor.yaklastim.yastiginin altina bi poset seker koymus.yan dönmüs yiyor.felc bide.cocuklari yeme anne.kilo alma daha fazla.kaldiramiyoruz seni diyorlar.banane kaldırmayin bakmayin diyor arsız arsız.
4 aylık kontrolde 9 kiloydu, şu an 10'u geçti muhtemelen, tartım yok evde.. cuma günü 6 aylık izlem için sağlık ocağına gidicez, aşılar geldi çattı
6.ay asisi bizi zorlamadi cok.4.ayda cok zorlanmistik.ins biseycik az canim.
Bence 11 i gecti senin minnoş kuşun:)maşallah prensese.darisi abisine ins:)

Felçli haliyle şekeri nerden bulup koymuş yastık altına, pess!
İki gün bıraksınlar, ellemesinler de görsün Hanya'yı Konya'yı..

Benimki de o boyda, kilo epey var, belki 110.. Allah korusun, yatalak olsa bittik biz..

Kızım 11'i geçmemiştir, yavaşladı kilo alımı. Başta daha fazla alıyordu, 3-4 ay arası 1 kg aldı. Şimdi de 2 ayda 2'den az olabilir. Az emiyor artık ve daha çok hareket ediyor ❤
Mete oturuyor mu? Neler yapıyor?

Sekeri benim laftan anlamayan kp alip getiriyor.oğlu anneme yemegi az verin diyor.sagligina dikkat et diyor.ama adam esinin sözünden cikamiyor.bana cikolata getir bademli seker getir.tatli getir diyor.boş gelme ha boş gelme diyor.
Ya o felc gecirdi.3 oğlu kocasi ben 3 ablumlans görevlisi kaldiramadik.söyluyoruz.kaldiramayiz seni diyoruz.hic umrunda değil.
Yatalak olursa bakmak cok zor.altindan almak banyosu temizlifi cok zor.
Maşallah simoşa.
Metehan da ne yapsin.dönmuyor.yerde durmuyor ki otursun yada emeklesin.yürutecle evin heruerine gdiyor.benim pesimden geliyor mutfaga.camasir asmaya.gel oğlum diyorum kosuyor:)
Babasi hic yere koymuyor.bide koysamda geri geri gidiyor ama ağlayarak.bu cocuk hic emeklemicek bence.ya kucakta ya yürutecte.sofrada olmak istiyor.yediklerimizden istiyor.bende eline biseyelr veiyirum.aksam pirinc pilavi yiyorduk.icine dusuyor agliyordu.biraz elimle ezerek veridk.agzini aciyor.yeemek istiyor.biraz verdim.rahatladi sustu.

Merhaba güzel anneler...
Direk konuya gireyim.bebisleriniz kac numara bez kullaniyor?malum büyüdüler.biz 4 kullaniyiruz.tükenmek üzere.elimde 5 numara stoğu var.5 numaraya ne zaman geçicez.ona göre 4 numara alacam.
Bizim sleepy 3 numarada halen.. 6600 zaten daha kilosu.. doktor bize bantlar arasi 3 parmak mesafe olunca bir üst numaraya geçin demişti..

Gecen haftayi ayni sekilde gecirdik bir daha geri donmek istemeyecegin zaman ne diye sorarlarsa gecen haftayi soylerim bizde ateş 4 gun surdu antibiyotik bitmedi daha devam ediyoruz 2 tane daha ilaci var oksuruk 2 gundur baya azaldi cumartesi kontrole goturcem bakalım

Minies 4 numaradan sizmaya basladi. 5 aldim oluyor. Sleepy ve goon 4 numara oluyor. Hepsinden kullaniyorum.
Nisan basinda 7200 grdi. Boy 68 cm ama 3 hafta oldu.
Goon inceliği nasıl minies kullanıyorum şuan kalınlığı dışında memnunum o daha inceyse goon deneyeceğim bi de ya da molfix falan prima kağıt gibiydi bu baya kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…