- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Canim a 101 online bezlere indirm vardi sanki.150 lira üzeri 20 lira da indrim gibi biseydi heralde.bi bak arastir istersen.tek tek almayla cok pahaliya geliyor.Bizimde ayni kulot bezini aliyorum bulursam asiri rahat
Prima cok kokuyor parfum parfum diye biraktim ben.4 numara bol gelmiyor canim.tam oturuyor.4 le devam mi etsem diye dusunuyorim ama 4 numara uygun bulamiyorum:)ayrica 4+ da var elimde.
Malum ben bezleri stok yaptim.bu zamana kadar aldigim bütün bezleri kalem kalem yazdim.6 numara da dahil toplamda 1 milyara yakin harcamisim bezlere.bezi birakana kadar bez var:)
Piyasadan alsaydim 3 milyar gidecekti:)
8 kilodan sonra 3 kullanilmiyor canim.az kalmis sizinde.ama 4 de emin degilim.kimisi uzun süre kullaniyormuş.
Maşallah minnoşa.sleepy biraz dar gibi primaya göre.
Maşallah nilikoya.goonun kaliplari da büyükmüs ama hic kullanmadim.biz hep prima kullandik.korkuyorum.başka marka almaya.pisik yapar diye.
Benimkile kokmuyor canim.pampers.belki premium care kokuyordur.Prima cok kokuyor parfum parfum diye biraktim ben.
Pampers da aldim. Bana o da kokuyordu. Ben biraz hassasim koku konusunda. Belki ondan.Benimkile kokmuyor canim.pampers.belki premium care kokuyordur.
Ben çoraplı alıştırdım kuzumu, ince çorap oluyor pijama altına.. çıkarırsam ayağı terliyor, çarşafa sürterek uyandırıyor kendini. Çorap terini alıyor sanırım..Ben gece corapla uyutmadim hic.Ayakli tulum giydiriyorum sadece icinde kolsuz citcitli oluyor.Gece soguk zamanlarda icten gogsune bi penye mendillerden koyuyordum ama artik koymuyorum.Burasi bayaa sicak.
Ustune ince battaniye koyuyorum kollarindan asagiya.Zaten kollar havada uyuyor :)
Bebisler pek ortunmez dertlenme :)
Buyugu 5 yasinda hala hic örtünmez yaz kış :)
Gitse de üç günde dönüyor, dönüp düzeni altüst ediyor anında.. gün içinde en az 5-6 şeker ve/veya lokum getiriyor çocuğaKendine söz ver 1 hafta hicbisy deme,o kaşik havada durmasin,oyunlar yemekten sonraya kalsin :) Denemekten zarar gelmez :)
Bide babaanneyi tatile gondermek lazim galiba sizin :)))))
Benim de 4 numara bitiyor ve artık sıkmaya ve sızdırmaya başladı. Şu an 5'e geçmeye hazırız. Sızdırma yoksa, iz yapmıyorsa devam et bence. 5 numara olunca pakette sayı azalıyor biliyorsun :)Merhaba güzel anneler...
Direk konuya gireyim.bebisleriniz kac numara bez kullaniyor?malum büyüdüler.biz 4 kullaniyiruz.tükenmek üzere.elimde 5 numara stoğu var.5 numaraya ne zaman geçicez.ona göre 4 numara alacam.
Olabilir canim.Pampers da aldim. Bana o da kokuyordu. Ben biraz hassasim koku konusunda. Belki ondan.
Ne mutlu sana canim.ins hep böyle olur.Gitse de üç günde dönüyor, dönüp düzeni altüst ediyor anında.. gün içinde en az 5-6 şeker ve/veya lokum getiriyor çocuğacinnet geçirmeme ramak kaldı..
En son haftasonu oyunla kahvaltı ettik, dediğin gibi yapmaya çalışıyorum. Bu hafta da armuta taktı. Günde en az iki kere armut istiyoracıkınca aklına o geliyor hemen. 4 gündür armut aşağı, armut yukarı.. bugün sabahtan beri yedikleri: kahvaltıda üç lokma haşlanmış yumurta, iki lokma peynir, iki lokma ekmek, çay. Öğlen biraz tavuk ayran, peşine armut.. saat 4 gibi ufak bir pişi. Akşam da yine armut.. bu muhteşem bir beslenme benim için bugün babası evde ve babaanne hiç bir şey getiremedi, mutluyum ❤ kızım da çok uslu durdu, bir sürü iş yaptım, kafam rahat miss ❤
Ben de ondan bıraktım. Paddlers alıyorum, kokusuz hiç değilse.. ve uygun fiyataPrima cok kokuyor parfum parfum diye biraktim ben.
Evet ya.niye böyle azaliyorki.kiyafetletin büyük.bedenkeri farkli.fiyata mi oluyor yani.cok sacma.Benim de 4 numara bitiyor ve artık sıkmaya ve sızdırmaya başladı. Şu an 5'e geçmeye hazırız. Sızdırma yoksa, iz yapmıyorsa devam et bence. 5 numara olunca pakette sayı azalıyor biliyorsun :)
Bahçede abartısız her gün 3-4 şeker ambalajı buluyorum yere atılmış. Oğlum çöp kovasına atar, bunları kv yiyor. Dışarıda zaten tüm gün, gezinirken de yiyodur büyük ihtimal.. dişi komple protez zaten yıllardır.. şekeri varsa da bilgimiz yok, doktora gitmiyor çünkü.. ama aşırı kilo var, merdivenden zor inip çıkıyor.. çikolata yiyor mu bilmem ama şekerleme yiyor sürekliOlabilir canim.
Ne mutlu sana canim.ins hep böyle olur.
Bu arada kv o kadar şeker yemeye iyi seker hastasi olmuyor.
Ayrica ne var bu şekerde yani.dişleri de mi curümüyor.ben bayramda bile seker lokum yemem.
Aburcubur severim ama bi cikolatadan fazlasi kesiyor.simdi onu da yemiyorum.
Kv nin evi bence charlie'nin çikolata fabrikasi gibidir:)
4 aylık kontrolde 9 kiloydu, şu an 10'u geçti muhtemelen, tartım yok evde.. cuma günü 6 aylık izlem için sağlık ocağına gidicez, aşılar geldi çattıEvet ya.niye böyle azaliyorki.kiyafetletin büyük.bedenkeri farkli.fiyata mi oluyor yani.cok sacma.
Ara sira kakayi tasiriyor yanlardan.ssence geçmeli miyim?bu arada simay kac kilo oldu ki 5 e gectiniz.paketlerin uzeindeki kilolara göre degil mi?
O yasa gelmis insanlar genelde sağlıģina dikkat eder.senin kv benim kv gibi.o da 105 kilo ve 150 boyunda.ne bulsa yer.sekeri cok sever.bigün bi baktim yattigi yerden ses geliyor.yaklastim.yastiginin altina bi poset seker koymus.yan dönmüs yiyor.felc bide.cocuklari yeme anne.kilo alma daha fazla.kaldiramiyoruz seni diyorlar.banane kaldırmayin bakmayin diyor arsız arsız.Bahçede abartısız her gün 3-4 şeker ambalajı buluyorum yere atılmış. Oğlum çöp kovasına atar, bunları kv yiyor. Dışarıda zaten tüm gün, gezinirken de yiyodur büyük ihtimal.. dişi komple protez zaten yıllardır.. şekeri varsa da bilgimiz yok, doktora gitmiyor çünkü.. ama aşırı kilo var, merdivenden zor inip çıkıyor.. çikolata yiyor mu bilmem ama şekerleme yiyor sürekli
6.ay asisi bizi zorlamadi cok.4.ayda cok zorlanmistik.ins biseycik az canim.4 aylık kontrolde 9 kiloydu, şu an 10'u geçti muhtemelen, tartım yok evde.. cuma günü 6 aylık izlem için sağlık ocağına gidicez, aşılar geldi çattı
Felçli haliyle şekeri nerden bulup koymuş yastık altına, pess!O yasa gelmis insanlar genelde sağlıģina dikkat eder.senin kv benim kv gibi.o da 105 kilo ve 150 boyunda.ne bulsa yer.sekeri cok sever.bigün bi baktim yattigi yerden ses geliyor.yaklastim.yastiginin altina bi poset seker koymus.yan dönmüs yiyor.felc bide.cocuklari yeme anne.kilo alma daha fazla.kaldiramiyoruz seni diyorlar.banane kaldırmayin bakmayin diyor arsız arsız.
6.ay asisi bizi zorlamadi cok.4.ayda cok zorlanmistik.ins biseycik az canim.
Bence 11 i gecti senin minnoş kuşun:)maşallah prensese.darisi abisine ins:)
Sekeri benim laftan anlamayan kp alip getiriyor.oğlu anneme yemegi az verin diyor.sagligina dikkat et diyor.ama adam esinin sözünden cikamiyor.bana cikolata getir bademli seker getir.tatli getir diyor.boş gelme ha boş gelme diyor.Felçli haliyle şekeri nerden bulup koymuş yastık altına, pess!
İki gün bıraksınlar, ellemesinler de görsün Hanya'yı Konya'yı..
Benimki de o boyda, kilo epey var, belki 110.. Allah korusun, yatalak olsa bittik biz..
Kızım 11'i geçmemiştir, yavaşladı kilo alımı. Başta daha fazla alıyordu, 3-4 ay arası 1 kg aldı. Şimdi de 2 ayda 2'den az olabilir. Az emiyor artık ve daha çok hareket ediyor ❤
Mete oturuyor mu? Neler yapıyor?
Bizim sleepy 3 numarada halen.. 6600 zaten daha kilosu.. doktor bize bantlar arasi 3 parmak mesafe olunca bir üst numaraya geçin demişti..Merhaba güzel anneler...
Direk konuya gireyim.bebisleriniz kac numara bez kullaniyor?malum büyüdüler.biz 4 kullaniyiruz.tükenmek üzere.elimde 5 numara stoğu var.5 numaraya ne zaman geçicez.ona göre 4 numara alacam.
Değısik bi yöntemmis.bende yarin ölceyim bakayim.uyudu simdi.Bizim sleepy 3 numarada halen.. 6600 zaten daha kilosu.. doktor bize bantlar arasi 3 parmak mesafe olunca bir üst numaraya geçin demişti..
Gecen haftayi ayni sekilde gecirdik bir daha geri donmek istemeyecegin zaman ne diye sorarlarsa gecen haftayi soylerim bizde ateş 4 gun surdu antibiyotik bitmedi daha devam ediyoruz 2 tane daha ilaci var oksuruk 2 gundur baya azaldi cumartesi kontrole goturcem bakalımMerhaba kızlar birkaç gündür giremedim nasılsınız bebişler nasıl benim oğluş önceki akşam ateşlendi öksürük de vardı dr götürdük bronşioit olmuş hava verdi antibiyotik tedavisine girdik şu ana kadar hiç hasta olmadı hava değişimi sonucu böyle olmuş bu rahatsızlığı geçiren çok bebiş oldu buralarda antibiyotik tedavisi ne kadar süre sonra iyi geldi öksürük ne zaman geçecek o öksürdükçe kalbim sıkışıyor rabbim dermansız dert vermesin ama ilk defa hastalandı çok kötü oldum birde hava vermenin iyi bir şey olmadığını söylüyor çevredekiler bağımlılık yapıyormuş böyle bir şey duydunuzmu acaba
Goon inceliği nasıl minies kullanıyorum şuan kalınlığı dışında memnunum o daha inceyse goon deneyeceğim bi de ya da molfix falan prima kağıt gibiydi bu baya kalınMinies 4 numaradan sizmaya basladi. 5 aldim oluyor. Sleepy ve goon 4 numara oluyor. Hepsinden kullaniyorum.
Nisan basinda 7200 grdi. Boy 68 cm ama 3 hafta oldu.
Bu bezin incelemesi var mı içeriği iyi mi birde inceliği nasıl fiyatı nedir :)Ben de ondan bıraktım. Paddlers alıyorum, kokusuz hiç değilse.. ve uygun fiyata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?