Ben uyku tulumu giydiriyorum. Uyanirsa esim cikariyor. Bir daha uyanirsa ben yine giydiriyorum. Cunku ona hep sicak gelir bana soguk. Pijama takimi veya tulum. Corap giydirmiyorum.Bende gece nasıl yatırdığınizi merak ediyorum örtü ortemiyorum doğduğundan beri örtüyü kafasına cekip ağlamaya başlıyor, uyku tulumu giydiriyorum hep, ayakları çıplak mi oluyor gece çorap oluyor mu?
O kadar sicaksa kisa kollu citcitli giydirip sadece ustune penye ya da müslin battaniye örtebilirsin.Sirtina ter bezi koy,uyaninca onu cikarip ince tsort giydirirsin altinada kisa bisy.Uyaninca terli kalip terinin oyle kurumamasina dikkat et sadece canim.İyi akşamlar kızlar .. Evimi bugün aşırı sıcak kızım bugün çok terledi abartısız 10 kere üstünü değiştirdim hasta ederim diye korkuyorum .. Şimdi uyuttum üstüne bir tane uzun kollu zıbın önüne arkasına mendil koydum altınada ayaksız pijama giydirdim terlerse bir şey olur mu bir de sadece bacaklarını mı örteceğim
Bende gece nasıl yatırdığınizi merak ediyorum örtü ortemiyorum doğduğundan beri örtüyü kafasına cekip ağlamaya başlıyor, uyku tulumu giydiriyorum hep, ayakları çıplak mi oluyor gece çorap oluyor mu?
İşte tam da bundan korkuyorum,her isteğini Ağlayarak yaptırabileceğine inanması..Yemek mecbur yapıyordum,yiyordum,ek gıda mecbur hazırlıyordum,bir de gece sık uyanmasından dolayı uykusuzluktan bayılırken ben onun sabah bıcır bıcır olup oyun istemesi,ben gözümü bile açamayınca ağlamasıneyseki annem geldi de ferahladım.Artık zorunlu işler yok :))) bebitomu ağlatmak yok artık :)
Oğlumun aldığı anne sütü harici her şey (ek gıda başlangıç, 4 yıllık besleme mücadelem) her öğün yemeği reddetmekle sonuçlandı. Elim kaşıkla havada beklerken omuz bağlarım kopacak bir gün, o olacakYesin diye kendimi sıkıyorum masada, ne oyunlar şaklabanlıklar.. ona rağmen yemiyor çoğunlukla.. masada gösterdiğim sabrı gün içinde hiç bir konuda gösteremiyorum ne yazık ki.. tüm kredisi orda tükenmiş oluyor paşanın
Merhaba kızlar birkaç gündür giremedim nasılsınız bebişler nasıl benim oğluş önceki akşam ateşlendi öksürük de vardı dr götürdük bronşioit olmuş hava verdi antibiyotik tedavisine girdik şu ana kadar hiç hasta olmadı hava değişimi sonucu böyle olmuş bu rahatsızlığı geçiren çok bebiş oldu buralarda antibiyotik tedavisi ne kadar süre sonra iyi geldi öksürük ne zaman geçecek o öksürdükçe kalbim sıkışıyor rabbim dermansız dert vermesin ama ilk defa hastalandı çok kötü oldum birde hava vermenin iyi bir şey olmadığını söylüyor çevredekiler bağımlılık yapıyormuş böyle bir şey duydunuzmu acaba
Canim yattigi yer de sicak olabilir.mesela artik altina battaniye serme eger seriyorsan.carsafi olsun.bide cok da ince giydirme yine de.bu sefer de ciğerlerini usütür.terini iyi muhafaza edersen yataktan cikar cikmaz hava aldirmadan degsitirirsen bisey olmaz.metehan da cok terkeyen bi bebek.sürekli elim sirtinda olur.esime benden habersiz yataktab cikarma derim.eger mecbur kalirsan hemen üzerini degistir yada bi yelek giydir yada sirtina bez koy.teri üzeinde soğumasin.eti sicak kalsinİyi akşamlar kızlar .. Evimi bugün aşırı sıcak kızım bugün çok terledi abartısız 10 kere üstünü değiştirdim hasta ederim diye korkuyorum .. Şimdi uyuttum üstüne bir tane uzun kollu zıbın önüne arkasına mendil koydum altınada ayaksız pijama giydirdim terlerse bir şey olur mu bir de sadece bacaklarını mı örteceğim
Of cok zor ya.yemeyen surekli kosan zayif bi cocuk.yigenimde bisey yemiyordu.sadece nuti diyordu.gün boyu bisy yediremeyip 6 cesit hazirlayip pesinde koştigunu bilirim ablamin.Oğlumun aldığı anne sütü harici her şey (ek gıda başlangıç, 4 yıllık besleme mücadelem) her öğün yemeği reddetmekle sonuçlandı. Elim kaşıkla havada beklerken omuz bağlarım kopacak bir gün, o olacakYesin diye kendimi sıkıyorum masada, ne oyunlar şaklabanlıklar.. ona rağmen yemiyor çoğunlukla.. masada gösterdiğim sabrı gün içinde hiç bir konuda gösteremiyorum ne yazık ki.. tüm kredisi orda tükenmiş oluyor paşanın
Cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin.Merhaba kızlar birkaç gündür giremedim nasılsınız bebişler nasıl benim oğluş önceki akşam ateşlendi öksürük de vardı dr götürdük bronşioit olmuş hava verdi antibiyotik tedavisine girdik şu ana kadar hiç hasta olmadı hava değişimi sonucu böyle olmuş bu rahatsızlığı geçiren çok bebiş oldu buralarda antibiyotik tedavisi ne kadar süre sonra iyi geldi öksürük ne zaman geçecek o öksürdükçe kalbim sıkışıyor rabbim dermansız dert vermesin ama ilk defa hastalandı çok kötü oldum birde hava vermenin iyi bir şey olmadığını söylüyor çevredekiler bağımlılık yapıyormuş böyle bir şey duydunuzmu acaba
Bizimki de 4 no..sıkmaya baslarsa bi uste geçeriz..Merhaba güzel anneler...
Direk konuya gireyim.bebisleriniz kac numara bez kullaniyor?malum büyüdüler.biz 4 kullaniyiruz.tükenmek üzere.elimde 5 numara stoğu var.5 numaraya ne zaman geçicez.ona göre 4 numara alacam.
biz epeydir 3 kullaniyoruz sleepy. (7-7.5 kilo arasi su an bebek) 4e daha gececek gibi durmuyor.Merhaba güzel anneler...
Direk konuya gireyim.bebisleriniz kac numara bez kullaniyor?malum büyüdüler.biz 4 kullaniyiruz.tükenmek üzere.elimde 5 numara stoğu var.5 numaraya ne zaman geçicez.ona göre 4 numara alacam.
Biz sleepy +4 kullanmaya başladık malum 9 kg olduk :))Merhaba güzel anneler...
Minies 4 numaradan sizmaya basladi. 5 aldim oluyor. Sleepy ve goon 4 numara oluyor. Hepsinden kullaniyorum.Merhaba güzel anneler...
Canım miniesten memnun musun esim alıp bir denesek diyor, ben en baştan beri prima premium care kullandım akşam sekizde bağlayıp sabah yedi buçuğa kadar hiç değiştiriyorum herhangi bir sızdırma hiç yapmadı bu zamana kadar, ama masraf olarak bizi bitirdiMinies 4 numaradan sizmaya basladi. 5 aldim oluyor. Sleepy ve goon 4 numara oluyor. Hepsinden kullaniyorum.
Nisan basinda 7200 grdi. Boy 68 cm ama 3 hafta oldu.
Minies kaliplari kucuk oldugu icin biz hic dogru numarayi bulamadik. Onun icin sizdirma problemi yasadik. Hele gecen hafta bazi gunler saat basi bez degistir, popo yika, giysi yika belim koptu. 5 numara daha iyi su an. Sabaha kadar 12 saat sizdirmadi hic. 5 numara al. Buyuk gelirse 4 numara al dene. Gecen hafta 29 liraya almistim. Indirim vardi migrosta. 44 tane var 4 numara pakette. 5 numarada 30lu bir sey hatirlamadim simdi.Canım miniesten memnun musun esim alıp bir denesek diyor, ben en baştan beri prima premium care kullandım akşam sekizde bağlayıp sabah yedi buçuğa kadar hiç değiştiriyorum herhangi bir sızdırma hiç yapmadı bu zamana kadar, ama masraf olarak bizi bitirdiçok pahali, sleppy denemistim her seferinde sızdırıyordu, birde alerjik bir bebek olunca pişik olur diye cesaret edemedim, kilomuz aynı gibi sanırım 7200 falan ancadir bizimki kaç numara alıp deneyeyim şuan kullandığımız 3 tu
Sleepy den memnunum. 4 numara 30 adet 27 ye aliyoruz..Canım miniesten memnun musun esim alıp bir denesek diyor, ben en baştan beri prima premium care kullandım akşam sekizde bağlayıp sabah yedi buçuğa kadar hiç değiştiriyorum herhangi bir sızdırma hiç yapmadı bu zamana kadar, ama masraf olarak bizi bitirdiçok pahali, sleppy denemistim her seferinde sızdırıyordu, birde alerjik bir bebek olunca pişik olur diye cesaret edemedim, kilomuz aynı gibi sanırım 7200 falan ancadir bizimki kaç numara alıp deneyeyim şuan kullandığımız 3 tu
Sleepy den memnunum. 4 numara 30 adet 27 ye aliyoruz..
4 numara bol gelmiyor canim.tam oturuyor.4 le devam mi etsem diye dusunuyorim ama 4 numara uygun bulamiyorum:)ayrica 4+ da var elimde.Bizimki de 4 no..sıkmaya baslarsa bi uste geçeriz..
elinizde 5 no var madem, 1 tane acip bi denermiş gibi yapin ki ne kadar bol geldigini gorursunuz zaten..
8 kilodan sonra 3 kullanilmiyor canim.az kalmis sizinde.ama 4 de emin degilim.kimisi uzun süre kullaniyormuş.biz epeydir 3 kullaniyoruz sleepy. (7-7.5 kilo arasi su an bebek) 4e daha gececek gibi durmuyor.
Maşallah minnoşa.sleepy biraz dar gibi primaya göre.Biz sleepy +4 kullanmaya başladık malum 9 kg olduk :))
Maşallah nilikoya.goonun kaliplari da büyükmüs ama hic kullanmadim.biz hep prima kullandik.korkuyorum.başka marka almaya.pisik yapar diye.Minies 4 numaradan sizmaya basladi. 5 aldim oluyor. Sleepy ve goon 4 numara oluyor. Hepsinden kullaniyorum.
Nisan basinda 7200 grdi. Boy 68 cm ama 3 hafta oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?