Ben de başta Goon kullandım 2 ay. Sonra pahalandı değiştirdim. Pampers yakaladım kampanyalı ama kokusu bitirdi beniN
ben de ucuz olmasi sebebiyle memnundum ama goon ile ask yasiyorum. Kalp kalp.
ben bizimkinin emekleyeceğini düşümüyorum cunku yuz ustu durmaktan nefret edıyor hemen sırt ustu gerı donuyo.ayakta durmayı sevıyo sıpa tutun benı ayakta durucam derdındeGunaydinlar, emekleyen oldu mu bebislerimiz arasinda? Eylul geri geri gidiyo yalnizca
yastık bende koydum ama bı sekılde dusuyor yıne en son elımle tuttum.Anne yanınada sığmıyor artık kendı odasına geçirmem lazım saat başı uyanırken nasıl yapıcam onu dusunuyorum hiç uyku uyuyamam o zaman heralde beşiğide cok derin almısım 1,53 boyla cocugu alıp koymak ıskence resmenCanim ayni metehan.ben soyle bi cözüm buldum.uzun rulo bi yastik yaptirdim.metehanin boyunda.yan yatiriyorum.sirtina koyuyorum.bide elimde bi peluş yastik var.onu da yan yatinca karnina sabitliyorum.iki tarafa da meyil edemiyor.cok nadir sirt üstune düstüğü.
ben bizimkinin emekleyeceğini düşümüyorum cunku yuz ustu durmaktan nefret edıyor hemen sırt ustu gerı donuyo.ayakta durmayı sevıyo sıpa tutun benı ayakta durucam derdınde
Fiyatı biraz yüksek göründü de daha goon deneyemedim yoksa kiminle konuşsam çok memnunlarN
ben de ucuz olmasi sebebiyle memnundum ama goon ile ask yasiyorum. Kalp kalp.
hayal ettim de cok tatli :) masallah. bizimki daha sagina soluna donmeye yeni basladi tembel azicik :) gece yatirirken kisa kollu zibin ve alt.pijama corapsiz.bu sekilde olursa terlemiyor.gunduz ev icinde ekstradan penye yelek ve corap giyiyor.kisa kolluya gectik yani.cok terleyen bir bebek.Bizimkide yuzustu durmayi cok seviyor
Bez degistircem habire donuyor
Gece sirtustu koyuyorum bi uyaniyorum yuzustu donmus bile babasina sen mi aldin gece agladimi diyorum yoo ben ellemedim diyor
Yere birakiyorum pirt hemen yuzustu donuyor az once ta salonun kapisinda kadar geri geri gitti :)
Belki sizinki emeklemeden yuruyen bebislerden olur:)
Bu arada yazliklara gecen var mi gunduz ve evde?
Gunaydinlar, emekleyen oldu mu bebislerimiz arasinda? Eylul geri geri gidiyo yalnizca
Ben surekli evde kendim tisort ustu hirkayi giyip cikardigim icin bebek hala uzun kollu ama tulumlar pantolonlar dizinde, coraplar kim bilir nerde... alt taraf yazlik. Yeni seyler almam lazim.Bizimkide yuzustu durmayi cok seviyor
Bez degistircem habire donuyor
Gece sirtustu koyuyorum bi uyaniyorum yuzustu donmus bile babasina sen mi aldin gece agladimi diyorum yoo ben ellemedim diyor
Yere birakiyorum pirt hemen yuzustu donuyor az once ta salonun kapisinda kadar geri geri gitti :)
Belki sizinki emeklemeden yuruyen bebislerden olur:)
Bu arada yazliklara gecen var mi gunduz ve evde?
Biz tulumları hiç giyemedik neredeyse.. hediyelerin hepsi kaldı öylece.. sonra pijamaya alıştık, büyük boy tulum da almadım hiç.. çıplak ayak kalmasın diye öyle ince yumuşak çorap giydiriyorum ben de.. yaz geliyor çok şükür ❤ yayılsın yatsın kuzular ❤
Bu arada abimiz yaz kış çorapsız gezdiği için yatağa da çorapla girmiyor haliyleşeş kaza ayağında çorap varsa, yatmadan önce mutlaka çıkarıyor
Oğlum 2 yaşındayken kar yağdı İzmir'e, çocuk hâlâ sayıklıyor kardan adamı ve kar topu oyununuGece seviyorum tulum ben :) şu yazlik hafif pacalilari bekliyorum hatta zevkle giydirecem nasipse :)
Bizde de abla öyle :) Zaten Mayis bebegiydi o da hep yalin ayak yatti hala öyledir.Ustunude örtmez.Gercekten örtünce terliyor.Kucuk pike koyuyorum yanina karnini belini örtuyor bazen.Bikere uyku tulumu almistimda kucuktu gece kalkip ustunu cikarmis öyle uyumustu yine
Soğuk aşığı ve su :) ya kar olsun ya deniz
Metehanda geri geri gidiyor ama cok sinirliGunaydinlar, emekleyen oldu mu bebislerimiz arasinda? Eylul geri geri gidiyo yalnizca
Biz daha hamak besikte yatiyoruz.biraz büyuk anne yanina gore.daha 1 yasina kadar yatar diyorum.besiginizin de ust kademesi yok mu?besigin iki kademesi var bizde.kalkinca iyi olacak.istersen yataga bi dösek daha al canim.hem yükselmis olur.bide belki sizin yorganlarunizdan da katlayip koyabilirsin.yükselir baya.yastık bende koydum ama bı sekılde dusuyor yıne en son elımle tuttum.Anne yanınada sığmıyor artık kendı odasına geçirmem lazım saat başı uyanırken nasıl yapıcam onu dusunuyorum hiç uyku uyuyamam o zaman heralde beşiğide cok derin almısım 1,53 boyla cocugu alıp koymak ıskence resmen
Ah bu bebekler ne cok seviyor acik uyumayi.yigenim ayaklari havada bekliyordu örtüyu örter örtmez hemen itiyordu:)Gece seviyorum tulum ben :) şu yazlik hafif pacalilari bekliyorum hatta zevkle giydirecem nasipse :)
Bizde de abla öyle :) Zaten Mayis bebegiydi o da hep yalin ayak yatti hala öyledir.Ustunude örtmez.Gercekten örtünce terliyor.Kucuk pike koyuyorum yanina karnini belini örtuyor bazen.Bikere uyku tulumu almistimda kucuktu gece kalkip ustunu cikarmis öyle uyumustu yine
Soğuk aşığı ve su :) ya kar olsun ya deniz
Ben surekli evde kendim tisort ustu hirkayi giyip cikardigim icin bebek hala uzun kollu ama tulumlar pantolonlar dizinde, coraplar kim bilir nerde... alt taraf yazlik. Yeni seyler almam lazim.
Gelmis hediyeler var. 9-12 aylari cikarip bakcam bi ara. Yorgun olmazsam...Sobeden aldim ben dun 2 tane sort
Lcwdan da 2 tisort aldim
Suan icin olan bikac uzun taytlarinada makas atip capri yaptim nasilsa seneye giyemicek birak seneyeyi 3. Kez giydigi bi tayt vardi ustelik 18-24 ay almistim baktim sıkmaya baslamis :)
Sobenin kaliplar cok kucuk netten falan alinmaz illa gidilip gorulmesi gerek bence
Biz ek gidaya gecmedik canim.. alerji mamasina ve anne sütüne devam.. 7 bucuk kilo olmasini bekliyir doktor.. heralde 2 ay sonra geceriz..Değısik bi yöntemmis.bende yarin ölceyim bakayim.uyudu simdi.
Alerjiniz nasil oldu canim?ek gida nasil gidiyor?
Biz bunlardan aldik canim. Babamlarin sitesinin havuzuna babamdan baska giren yok. Orda giydircem. Bi de boyun simidi aldim. Yazin tatil isi hala belli olmadigi icin normal mayo almadim. Belki gitmeyiz. Havuza cisi kakasi gecmesin diye bunu ozellikle aldim.Kızlar bende kızıma mayo bakiyorum ama net karar veremedim bi türlü.. h&m de kisa kollu kisa bacakli tulum gibi olanlar var.. birde uzun kollu üst olup alti külot gibi olanlar var.. birde normal mayolar var ama çok beyaz diye onlardan almaya çekiniyorum açıkçası.. illa kremlicez de yani kapalı olsa daha mı iyi sanki..
Biz ek gidaya gecmedik canim.. alerji mamasina ve anne sütüne devam.. 7 bucuk kilo olmasini bekliyir doktor.. heralde 2 ay sonra geceriz..
Biz bunlardan aldik canim. Babamlarin sitesinin havuzuna babamdan baska giren yok. Orda giydircem. Bi de boyun simidi aldim. Yazin tatil isi hala belli olmadigi icin normal mayo almadim. Belki gitmeyiz. Havuza cisi kakasi gecmesin diye bunu ozellikle aldim.
Bikiniler de cok tatli ama di mi? Yine de en iyisi. Uzun kollu ust o zaman.Bende altina mayo bebek bezi giydiririm diye düşünüyorum.. izmir sıcak oluyor belki bayramda girer denize o yüzden bakmaya başladım.. ben kendimde beyaz tenliyim istakoz gibi oluyorum aninda.. kizimda öyle olur heralde nekadar korusak kârdır. Omuzlardan direk yanar diye omuzu kapalilara bakiyorum ama işte net değilim..
Kızlar bende kızıma mayo bakiyorum ama net karar veremedim bi türlü.. h&m de kisa kollu kisa bacakli tulum gibi olanlar var.. birde uzun kollu üst olup alti külot gibi olanlar var.. birde normal mayolar var ama çok beyaz diye onlardan almaya çekiniyorum açıkçası.. illa kremlicez de yani kapalı olsa daha mı iyi sanki..
Biz ek gidaya gecmedik canim.. alerji mamasina ve anne sütüne devam.. 7 bucuk kilo olmasini bekliyir doktor.. heralde 2 ay sonra geceriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?