2018 Ekim Anneleri

Bugün 6 ay aşılarını oldu kızım. Önceki aşıları rahat atlattık sayılır. Bunda endişeliydim, yazılanları okudukça daha da tırsıyorum aşıdan 2 saat sonra başladı mızmızlanmaya. İnşallah ateşlenmez... Dışarı çıktık oyalandı biraz ama abisi canıma okuyor sabahtan beri.. anlatıyorum bugün kardeşin hasta, idare et diye.. her zamankinden daha çok ilgi bekliyor.. gezdik, parka gittik, zıpzıpa gittik, iki sefer dondurma almaya gittik.. yetinmiyor mübarek.. bahçede salıncak var, o kadar salladım, hâlâ parka gidelim diyor tüketti beni bugün..

kilosu nasil peki merak ettim.yani bulundugu aya gore alt sinirla ust sinirin arasinda mi.
Ayın 29 unda 7 aylık oldu bu ay baktıramadim kilosuna, 6 aylıkken 7200 du ama eminim bu ay kilo alımı olmadı zaten içmesi iyi değildi son bir aydır tavan yaptı sadece sersemken içiyor tamamen bitirmiyor yine 80 CC içse şükrediyorum

Ins fazla rahatsiz etmez simoşu asilar.abisi de gozümün önüne geliyor.tam oyun çağı.keske bi komsu kizi filan olsa gezdirse.guvenilir biri.
Bu arada simoş kilo almis mi bu ay.
Melegimm_2 , L Lawinya34 ,
G Gulcan23 ,
Helinnnnn de uğrayamıyor sanırım.. ben gebelikte pek yazmadan takip ettim ama 6 aydır müdavim oldum, hep burdayım
Ben gebeligin basinda yaziyordum.6.aya kadar yazdim.sonra yaz tatlili ve gittifimiz yerlerde inteenet olmayisindan pek yazmadim.ama okudum.sonra yine yazmaya basladim.

Dün 2 hali yikadim balkonda.bugunde evin icinde bisürü is yaptim ama hâlâ bitmiyor
Daha diger halilar yikanacak.yorgan dosekler sökülcek yünleri yıkanacak.sırınacak.cok isim var çok
Benim suyum çıktı

Dün 2 hali yikadim balkonda.bugunde evin icinde bisürü is yaptim ama hâlâ bitmiyor
Daha diger halilar yikanacak.yorgan dosekler sökülcek yünleri yıkanacak.sırınacak.cok isim var çok
Benim suyum çıktı
Hali yikama yok mu yakinlarda..dogum oncesi yikattim ama az da olsa kirlendiler. Pazartesi telefon acacam. Metrekaresi 5 TL den yikiyorlar.Kapidan alip 4 gun sonra geri getiriyorlar..

Canim benimki saat basi yeme icme keyif ona ragmen 6 aylikken 7200du. Cok da saapma demek ki yetiyor ona.

Benim suyum çıktı
Hali yikanacak kadar isindi mi hava? Kurur mu yani?

Abisini komşuya emanet edip gidecektim kızımla sağlık ocağına, ben de geleyim diye ısrar etti. Komşuyu da alıp topluca gittik. Çocuk sadece ben veya babasıyla olunca rahat ediyor. Babaanneyle zar zor kalıyor, bir sürü dil döküp ikna ediyorum..
Simoş 10,5 kg ve 69 cm. Bu boydaki bebeğe göre oldukça ağır kuzucan. Taşımakta zorlanıyoruz

Verdikce istiyorlar di mi :)) Bizimkide butun gun kosturmaca doymuyor :) hala derdi uyumasak olmaz mi

Insallah sikinti yapmaz Simay'a.Bizimde 3-4 saat sonra huzursuzlukla gecip cok uyumayla bitmisti dinlendi sanirim.Kucagimda tutmustum uyudugu sure boyunca.Uyaninca iyiyfi ateste yapmamisti canim.

Hali yikama yok mu yakinlarda..dogum oncesi yikattim ama az da olsa kirlendiler. Pazartesi telefon acacam. Metrekaresi 5 TL den yikiyorlar.Kapidan alip 4 gun sonra geri getiriyorlar..
Burda var canim.metrekaresi 2 bucuk lira.her sene yikattim.halidaki kücük is lekeleri cikmamisti.bu sene kendim yikamak istiyorum.

Benimki 6 aylikken 7200 gr 68 cmdi. Ince uzun bebek. Seninki ne guzel toparlak. Ama yazin pisik olur kollari bacaklari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…