Şükür biz iyiyiz. Biri uyuyo biri uyanıyo benimkiler:) bi sabh 2 saat bide akşam 3.5 saat denk geliyolar:)))epeydir yazmayanlari bir etiketleyelim madem.napmislar :)geranio @hamis @-Sakura- @Semabuse @PeriLous K kubra2553 @Zeynolin44 @Azcoktur @Jenep06 @pixielix @PiandSm @asyam2018 @limonlutarcinlikek kizlar ne yaptiniz.bebisler nasil siz nasilsiniz :)
Oğlum 4,5 yaşında, kreşe kayıt için geç kaldık, sınıflar doldu biz gidene kadar. Seneye ana sınıfına gidecek bakalım..Tsk ederim canim.
Canim burda 2 tane yikamaci var.ikisi de pis yikiyor.düsünsene bi geliyor ki hâlâ lekeler var.bide 2 kere yikadik diyip parasini iki kat aliyorlar.onun icin sinir oldum.evimiz kaloriferliydi.bende tam kömür bosaltilan kapagin üstundeki dairedeyim.balkonlar pencerelerim kurum olmustu.acinca rüzgarla iceri hücum ediyorlar.elimde bez sil dur.bazisi da kaliyordu.iste bu sene ben otirdum cöke cöke fircaladim.temizlendi.
Simosa kilo yakisiyor annesi.masallah pamuk pamuk.ben tombis bebekleri cok seviyorum.dedigin gibi yürüyunce atar kiloyu.ama bu hâli de cok tatlidir kesin.
Ben metehanin her alyini actigimda butlarini öpüyorum.10 kilo ama boğum yok.yuzü de normal.boyu 74 cm.belki de ondan.
Oğluşun kac yasindaydi canim?kres icin erken mi?
Boğum tam olarak nerde canim.bezin olduğu yerlerde bizim de beyazlasmalar pembelesmeler var ama ben bütün bebeklerde olur diye düsünüyorum.
Oo ne mutlu anneanneye ❤ biz de temmuzda misafir edicez anneanneyi.. henüz görüşme fırsatı bulamadık, memleket uzakMerhaba kizlar bizde 2 gun once oglumla tatile geldik annanemizin yanina ilk kez oglumla yolculuk yaptik cok korkuyordum ams cok sukur gelebildik memlekete.sizlerin nasil gidiyor alistiniz iyice bebislere
İşlem tamam gülüm de, o işi ben 3 günde zor bitiririm herhalde (hiç çocuklar tarafından bölünmeden, yemek bulaşık veya başka işe dokunmadan). Senin hamarat olmanla ilgili o kolaylıkSeviyorum aslinda is yapmayi.sadece yetismiyor diye canim sıkıliyor:)
Yatiinca zaten dinleniyor insan.hem temizlik bitip de temiz temiz oturunca mutlu oluyorum.gelip gidip bakiyorum mis gibi diye:)
Yorgan zor degil canim.büyük bi bez ser salona.iplerini makasla kes.şiltesini cirp makineye at.sonra da yünlerini de legene bas.elde yikama toz deterjan dök.cik ustüne.su beyazlayana kadar.hatta 1 gece yumosta beklet.sonrada ertesi gün torbalara koy makinede sıkma proğramina getir.cikani al balkonda naylonun üstüne ser yada kurutma teline ser.sonra da eline ince bi cubuk al döv.kabardiktan sonra da siltesine iğneyle sırı.islem bu.kolay aslinda.sadece cocuk durmaz o ayri:):):)
canim biz tek maaşliyiz.2 kat yikama parasi istiyorlar.bu sene yorganlari battaniyeleri yikamaya verim dedim.adam kapidaydi zaten.bi heves verdim eline.bi dak battaniyeyi ne kadara yikiyorsunuz dedim.25 lira deyince şok oldum.vazgectim dedim.ben nasil verim ki.metosun küvetine bastim battaniyeyi ciktim üstüne yikadim:)
Makinem de 5 kilo.
Annemlerde de hep hali yikardik.salca yapardik.kislik hazirlardik
Hem bizim dükkanımız vardi.çeyiz isi.yorgan perde nevresim filan.bebek uyku seti yastik herseyi yapiyorduk.anne meslegi.onun icin belkide zor gelmiyor.
Hem bu arada kendime dikis makinesi aldim.cok sevincliyim
Sali günü gelicek ins.neler dikicem neler
Evde beşiğe yatmaz, bebek arabasında uyur Niliko, arabada oto koltuğunu beğenmez yaramaz Niliko ❤Ne guzel. Neyle gittiniz? Kac saat yol? Benim de yazin 2 ay tatilim var. Cagiran cok da tek basima yoldan korkuyorum. Aglar durmaz diye. Aslinda toplu tasimaya cok bindik ama 15 20 dakika uzaga gittim en fazla. Otomobille de tek basima hic gitmedim. Cunku pusette oturmuyor. Bosuna arabada yer kaplasin diye almisiz. O kadar bagiriyor ki mecburen kucaga aliyoruz. 9 saat yol gittik. 6 saat boyunca emzirmistim arkada.
bendim.aaa evet deneyebiliriz.esimin ayaklari sallanir heralde ama deneyelim :)Sehir disina gidecegiz, otelde kalacagiz, bebek yatagi yokmus diyen kimdi?
Biz kayinpederlere gittigimizde cift kisilik yatakta yanlamasina yatmistik. Bebegi de yatak basi olan tarafa koymustuk. Bayagi rahat etmistik. Ama uzun boylu insanlar degiliz tabi.
Sehir disina gidecegiz, otelde kalacagiz, bebek yatagi yokmus diyen kimdi?
Biz kayinpederlere gittigimizde cift kisilik yatakta yanlamasina yatmistik. Bebegi de yatak basi olan tarafa koymustuk. Bayagi rahat etmistik. Ama uzun boylu insanlar degiliz tabi.
İyiyiz çok şükür :) Tesadüfen girdim etiketi gordum ne iyi denk geldi uzun uzun yazayım girmisken :)epeydir yazmayanlari bir etiketleyelim madem.napmislar :)geranio @hamis @-Sakura- @Semabuse @PeriLous K kubra2553 @Zeynolin44 @Azcoktur @Jenep06 @pixielix @PiandSm @asyam2018 @limonlutarcinlikek kizlar ne yaptiniz.bebisler nasil siz nasilsiniz :)
Valla tanıyamadımÇoğu seni tanıyamazaltına bi imza atsaydın eski nikinle
Arkadasin kizi buyumus. Yatagini bize verdi. Besigi kaldirdik. Parmakliklarini takmadim. Memede yatarak uyutuyorum. Sonra kaciyorum. Dusmesin diye de uzun yastigi koyuyorum kenara. 50 kilo falan. Itemez. Zaten degisik nefes alsa uyaniyorum. Nilikom cilgin bebek.Evde beşiğe yatmaz, bebek arabasında uyur Niliko, arabada oto koltuğunu beğenmez yaramaz Niliko ❤
Artık yatağında uyuyor ama dimi?
İyiyiz çok şükür :) Tesadüfen girdim etiketi gordum ne iyi denk geldi uzun uzun yazayım girmisken :)
Valla tanıyamadım
Bizde bayram icin bi yer dusunduk. Ilk sorumuz, bebek yatagi oldu, varmis Allahtan..yoksa tiny love i götürürdüm..Sehir disina gidecegiz, otelde kalacagiz, bebek yatagi yokmus diyen kimdi?
Hoşgelmişiniz izmirimize :) hangi semte geldiniz.. bizim aşı gecen hafta oldu ama ateş olmadı şükür..Selamlar hanımlar hepiniz iyisiniz umarım son yazdığımdan beri.
Biz İzmir'e taşındık 2 hafta oldu geleli öncesinde toparlanma telaşı sonra yerleşme bi yandan kızım bi yandan iş başımı kasiyacak zamanim olmadı hep girmek istedim bugüne kismetmis :)
İyi ki gelmisiz diyoruz simdilik, kızıma yaradi İstanbul'daki evimiz güneş almıyordu burası alıyor baya, havası sebze meyvesi daha temiz daha taze geldi bize.
Biz 6'yi bitirdik 1 hafta 10 gündür tadimlara başladık. Kabak havuç elma şimdide yoğurt deniyoruz sıkıntısız gidiyor çok şükür. 1 tatlı kaşığı anca yiyor ama normal sanıyorum şu an için hiç zorlamıyorum.
Klasik başladık cam rendede rendeleyip veriyorum putursuz olsun diye hiç dikkat etmiyorum minik parçalı veriyorum 8 aya doğru eline vermeyi düşünüyorum blwye geçiş için şimdi çok erken geliyor korkuyorum.
Pazartesi 6 ay aşılarını olacak korkmuyor değilim ateş yapar diye işe gidicem o gün inşallah sıkıntısız atlatır kuzum.
Mustela iyi ben onu düşünüyorum birde güneş gözlüğü bakıyorum şimdi..Artik iyi bi güneş koruyucusu arastirmak gerek, var mi öneri ?
Hoşgeldiniz güzel İzmir'e ❤ biz de dün yaptırdık 6 ay aşılarını. Huzursuzluk harici ekstra bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah kolay atlatır kızçenSelamlar hanımlar hepiniz iyisiniz umarım son yazdığımdan beri.
Biz İzmir'e taşındık 2 hafta oldu geleli öncesinde toparlanma telaşı sonra yerleşme bi yandan kızım bi yandan iş başımı kasiyacak zamanim olmadı hep girmek istedim bugüne kismetmis :)
İyi ki gelmisiz diyoruz simdilik, kızıma yaradi İstanbul'daki evimiz güneş almıyordu burası alıyor baya, havası sebze meyvesi daha temiz daha taze geldi bize.
Biz 6'yi bitirdik 1 hafta 10 gündür tadimlara başladık. Kabak havuç elma şimdide yoğurt deniyoruz sıkıntısız gidiyor çok şükür. 1 tatlı kaşığı anca yiyor ama normal sanıyorum şu an için hiç zorlamıyorum.
Klasik başladık cam rendede rendeleyip veriyorum putursuz olsun diye hiç dikkat etmiyorum minik parçalı veriyorum 8 aya doğru eline vermeyi düşünüyorum blwye geçiş için şimdi çok erken geliyor korkuyorum.
Pazartesi 6 ay aşılarını olacak korkmuyor değilim ateş yapar diye işe gidicem o gün inşallah sıkıntısız atlatır kuzum.
Mustela.Artik iyi bi güneş koruyucusu arastirmak gerek, var mi öneri ?
Ay bizimki ayakkabi, corap, bant, sapka ve patikli alti cikariyor. Gozluk takmaz ki.Hoşgelmişiniz izmirimize :) hangi semte geldiniz.. bizim aşı gecen hafta oldu ama ateş olmadı şükür..
Mustela iyi ben onu düşünüyorum birde güneş gözlüğü bakıyorum şimdi..
Artik iyi bi güneş koruyucusu arastirmak gerek, var mi öneri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?