2018 Ekim Anneleri

Sehir disina gidecegiz, otelde kalacagiz, bebek yatagi yokmus diyen kimdi?
Biz kayinpederlere gittigimizde cift kisilik yatakta yanlamasina yatmistik. Bebegi de yatak basi olan tarafa koymustuk. Bayagi rahat etmistik. Ama uzun boylu insanlar degiliz tabi.

Oğlum 4,5 yaşında, kreşe kayıt için geç kaldık, sınıflar doldu biz gidene kadar. Seneye ana sınıfına gidecek bakalım..

Simoşun boğumlar bezden 2 parmak aşağıda, terlediği için kızarıyor arada. Bez izi hep dediğin gibi zaten. 5 numara şart oldu bize

Merhaba kizlar bizde 2 gun once oglumla tatile geldik annanemizin yanina ilk kez oglumla yolculuk yaptik cok korkuyordum ams cok sukur gelebildik memlekete.sizlerin nasil gidiyor alistiniz iyice bebislere
Oo ne mutlu anneanneye ❤ biz de temmuzda misafir edicez anneanneyi.. henüz görüşme fırsatı bulamadık, memleket uzak

Ek gıda serüveni nasıl gidiyor? Ben henüz öğün vermiyorum, tarımla ilerliyoruz. 6 ay 2 günlük kızım, yeni aşı oldu..

İşlem tamam gülüm de, o işi ben 3 günde zor bitiririm herhalde (hiç çocuklar tarafından bölünmeden, yemek bulaşık veya başka işe dokunmadan). Senin hamarat olmanla ilgili o kolaylık maşallah sana ❤

Makine 5 kg olması kötü olmuş, inşallah değiştirirsin, Metoş büyüyünce futboldan çamurlu kıyafetleri bir günde doldurur makineyi

Köyde biz de tütün, bahçe, inekler, hepsini birlikte yapardık. Anne baba ayrıca çalışır, biz de okurduk ama hepsi de olurdu. Kışlık da bodrum dolusu yapılırdı. Hâlâ da yapıyorum herşeyden azar azar ama, temizlik uzun meşakkatli geliyor. Neyse ki büyük şehirde rekabet çok, bir yıkamacıyı beğenmezsem öbürüne yollarım. Bu yaşta halı yıkamak zulüm. Ufak tefek şeyleri yıkasam bile eşimle birlikte yaparım, tek başına kaldırıp sermek mümkün değil benim için. Belim iptal olur anında.. gerçi bebek var, hiç o toplara girmiyorum artık

Dikiş makinen hayırlı olsun ❤ enerjine maşallah

Evde beşiğe yatmaz, bebek arabasında uyur Niliko, arabada oto koltuğunu beğenmez yaramaz Niliko ❤
Artık yatağında uyuyor ama dimi?

bendim.aaa evet deneyebiliriz.esimin ayaklari sallanir heralde ama deneyelim :)

Bizde öyle yaptik +1 farkla Bebis ben kızım eşim sıralandık

İyiyiz çok şükür :) Tesadüfen girdim etiketi gordum ne iyi denk geldi uzun uzun yazayım girmisken :)
Çoğu seni tanıyamaz altına bi imza atsaydın eski nikinle
Valla tanıyamadım

Selamlar hanımlar hepiniz iyisiniz umarım son yazdığımdan beri.

Biz İzmir'e taşındık 2 hafta oldu geleli öncesinde toparlanma telaşı sonra yerleşme bi yandan kızım bi yandan iş başımı kasiyacak zamanim olmadı hep girmek istedim bugüne kismetmis :)

İyi ki gelmisiz diyoruz simdilik, kızıma yaradi İstanbul'daki evimiz güneş almıyordu burası alıyor baya, havası sebze meyvesi daha temiz daha taze geldi bize.

Biz 6'yi bitirdik 1 hafta 10 gündür tadimlara başladık. Kabak havuç elma şimdide yoğurt deniyoruz sıkıntısız gidiyor çok şükür. 1 tatlı kaşığı anca yiyor ama normal sanıyorum şu an için hiç zorlamıyorum.
Klasik başladık cam rendede rendeleyip veriyorum putursuz olsun diye hiç dikkat etmiyorum minik parçalı veriyorum 8 aya doğru eline vermeyi düşünüyorum blwye geçiş için şimdi çok erken geliyor korkuyorum.

Pazartesi 6 ay aşılarını olacak korkmuyor değilim ateş yapar diye işe gidicem o gün inşallah sıkıntısız atlatır kuzum.

Son düzenleme:
Kızlar minies bez alıp deneyeceğim kilomuz 7200 boy var kilo yok, Prima premium care 3 kullanıyorduk kenarları sıkıyor gibi artık, minies kaç numara alayim?

Evde beşiğe yatmaz, bebek arabasında uyur Niliko, arabada oto koltuğunu beğenmez yaramaz Niliko ❤
Artık yatağında uyuyor ama dimi?
Arkadasin kizi buyumus. Yatagini bize verdi. Besigi kaldirdik. Parmakliklarini takmadim. Memede yatarak uyutuyorum. Sonra kaciyorum. Dusmesin diye de uzun yastigi koyuyorum kenara. 50 kilo falan. Itemez. Zaten degisik nefes alsa uyaniyorum. Nilikom cilgin bebek.

Bizde bayram icin bi yer dusunduk. Ilk sorumuz, bebek yatagi oldu, varmis Allahtan..yoksa tiny love i götürürdüm..

Hoşgelmişiniz izmirimize :) hangi semte geldiniz.. bizim aşı gecen hafta oldu ama ateş olmadı şükür..
Artik iyi bi güneş koruyucusu arastirmak gerek, var mi öneri ?
Mustela iyi ben onu düşünüyorum birde güneş gözlüğü bakıyorum şimdi..

Hoşgeldiniz güzel İzmir'e ❤ biz de dün yaptırdık 6 ay aşılarını. Huzursuzluk harici ekstra bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah kolay atlatır kızçen

Hoşgelmişiniz izmirimize :) hangi semte geldiniz.. bizim aşı gecen hafta oldu ama ateş olmadı şükür..

Mustela iyi ben onu düşünüyorum birde güneş gözlüğü bakıyorum şimdi..
Ay bizimki ayakkabi, corap, bant, sapka ve patikli alti cikariyor. Gozluk takmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…