- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Daglarda kar var hâlâ.isinmadi.zaten usuyerek yikadim.iki tane 4 metrekarelik yikadim.balkonu yikiyordum.komsudan hortumu almişken hazir bide yikayim cikim dedim.daha cok hali var.2 tane 6 metrekarelik,2 tane 7 metrekare,bi tane 10 metrekarelik,1 tane de 4 metrekarelik kaldi.onlari da 2 ser 2 ser haftada bir ýikar cikarim.Hali yikanacak kadar isindi mi hava? Kurur mu yani?
Maşallah simoşa.metehandan yarim kilo fazla ama boyu kisa:)cok tatli olmustur kesin.pamuk prenses.yerim ben onu.kalp kalp...Abisini komşuya emanet edip gidecektim kızımla sağlık ocağına, ben de geleyim diye ısrar etti. Komşuyu da alıp topluca gittik. Çocuk sadece ben veya babasıyla olunca rahat ediyor. Babaanneyle zar zor kalıyor, bir sürü dil döküp ikna ediyorum..
Simoş 10,5 kg ve 69 cm. Bu boydaki bebeğe göre oldukça ağır kuzucan. Taşımakta zorlanıyoruz
Neyse ki babası geldi de, akşam yemeğinden sonra çıktılar parka. Eve gelince pijamasını giyip sızdıVerdikce istiyorlar di mi :)) Bizimkide butun gun kosturmaca doymuyor :) hala derdi uyumasak olmaz mi
Insallah sikinti yapmaz Simay'a.Bizimde 3-4 saat sonra huzursuzlukla gecip cok uyumayla bitmisti dinlendi sanirim.Kucagimda tutmustum uyudugu sure boyunca.Uyaninca iyiyfi ateste yapmamisti canim.
Gülüm üşütme kendini, sütüne de yansır, gaz yapar Metoşa.. bir sürü halı, yıka yıka bitmez.. bence yıkamacıyı değiştir veya havaların ısınmasını bekle..Daglarda kar var hâlâ.isinmadi.zaten usuyerek yikadim.iki tane 4 metrekarelik yikadim.balkonu yikiyordum.komsudan hortumu almişken hazir bide yikayim cikim dedim.daha cok hali var.2 tane 6 metrekarelik,2 tane 7 metrekare,bi tane 10 metrekarelik,1 tane de 4 metrekarelik kaldi.onlari da 2 ser 2 ser haftada bir ýikar cikarim.
Hali yikamacilar hic temiz yikmadilar gecen sene.verdigim para bosuna gitti.
Maşallah simoşa.metehandan yarim kilo fazla ama boyu kisa:)cok tatli olmustur kesin.pamuk prenses.yerim ben onu.kalp kalp...
Oğlusun ilgi istiyor canim senden.bi yere birakirsan terkedilgini dusünüyor heralde.keske kv oturakli biri olsaydi da gözü kapali birakabilseydin canim.
İnşallah açık olunca fazla pişik yapmazBenimki 6 aylikken 7200 gr 68 cmdi. Ince uzun bebek. Seninki ne guzel toparlak. Ama yazin pisik olur kollari bacaklari.
Tsk ederim canim.Masallah valla..
Canim burda 2 tane yikamaci var.ikisi de pis yikiyor.düsünsene bi geliyor ki hâlâ lekeler var.bide 2 kere yikadik diyip parasini iki kat aliyorlar.onun icin sinir oldum.evimiz kaloriferliydi.bende tam kömür bosaltilan kapagin üstundeki dairedeyim.balkonlar pencerelerim kurum olmustu.acinca rüzgarla iceri hücum ediyorlar.elimde bez sil dur.bazisi da kaliyordu.iste bu sene ben otirdum cöke cöke fircaladim.temizlendi.Gülüm üşütme kendini, sütüne de yansır, gaz yapar Metoşa.. bir sürü halı, yıka yıka bitmez.. bence yıkamacıyı değiştir veya havaların ısınmasını bekle..
Simoş bildiğin tombiş. Ayına göre normal kız boyunda, hatta %90-%95'lik dilimde ama kilo fazla. Hareketlenince atar inşallah..
Oğlumu bıraktığım kişi bitişik komşum, bize geldi, yanında duracaktı ama onu da kabul etmedi çocuk.. ilgiyi baba gösteriyor daha çok. Biraz babaya yönelmesi iyi olur. Çok anneci benim kuzu, kopmuyor eteğimden ❤❤❤
Boğum tam olarak nerde canim.bezin olduğu yerlerde bizim de beyazlasmalar pembelesmeler var ama ben bütün bebeklerde olur diye düsünüyorum.İnşallah açık olunca fazla pişik yapmazşimdilik pantolonun içinde pembelik oluyor bazen boğumlarda
Arkadasim kac kisisin sen valla masallah sanada ama hali fln neyse de dossek fln zor ya canina yazikDün 2 hali yikadim balkonda.bugunde evin icinde bisürü is yaptim ama hâlâ bitmiyor
Daha diger halilar yikanacak.yorgan dosekler sökülcek yünleri yıkanacak.sırınacak.cok isim var çok
Benim suyum çıktı
Bilmiyorum canım ya çok üzülüyorum asıl taktiğim kilo değil yedircem diye uğraşmak beni çok yıpratıyorCanim benimki saat basi yeme icme keyif ona ragmen 6 aylikken 7200du. Cok da saapma demek ki yetiyor ona.
Seviyorum aslinda is yapmayi.sadece yetismiyor diye canim sıkıliyor:)Arkadasim kac kisisin sen valla masallah sanada ama hali fln neyse de dossek fln zor ya canina yazik
canim biz tek maaşliyiz.2 kat yikama parasi istiyorlar.bu sene yorganlari battaniyeleri yikamaya verim dedim.adam kapidaydi zaten.bi heves verdim eline.bi dak battaniyeyi ne kadara yikiyorsunuz dedim.25 lira deyince şok oldum.vazgectim dedim.ben nasil verim ki.metosun küvetine bastim battaniyeyi ciktim üstüne yikadim:)U Umudumbitmedi_ Ankarada begenmeyince geri alip yikiyorlar, 2. Kez odeme olmuyor ama..
Siz gerçekten çok hamaratsiniz.. hem yemek hem ev isi. Benim yorganlar bile kuru temizlemeye gidiyor. Ben ev isi yapmayi sevmiyorum. Camasir bile kuruduktan 3-5 gun sonra katlaniyor.. bebekten oncede oyleydi..(bebek bahanesi degil yani) Değil hali yikama, hiç hali silmedim hayatimda. Eskiden annem kendi evindekileri bayram öncesi silerdi..son yillarda hali yikamaya göndermeye dondu iş tamamen. siz "hali yikayacam yorgan vs" yazinca icimden ilk tepki "nasillll yaniii" oluyo :)))
Is yapmakta hic gönlüm yok..bi yemek yapiyorum duzenli.
Canim kırılma ama kendini çok yıpratiyorsun.yazdiklarini okuyunca cok üzülüyorum.Bilmiyorum canım ya çok üzülüyorum asıl taktiğim kilo değil yedircem diye uğraşmak beni çok yıpratıyor
Ben okurken yoruldum valla kolay gelsin yun yorgan fln kullanmıyorum ben hazirlar iyidir ceyizimde vardı bitane o da vakumlu hurcta duruyor hala. Caanim hazir yorgan at makinaya as bittiSeviyorum aslinda is yapmayi.sadece yetismiyor diye canim sıkıliyor:)
Yatiinca zaten dinleniyor insan.hem temizlik bitip de temiz temiz oturunca mutlu oluyorum.gelip gidip bakiyorum mis gibi diye:)
Yorgan zor degil canim.büyük bi bez ser salona.iplerini makasla kes.şiltesini cirp makineye at.sonra da yünlerini de legene bas.elde yikama toz deterjan dök.cik ustüne.su beyazlayana kadar.hatta 1 gece yumosta beklet.sonrada ertesi gün torbalara koy makinede sıkma proğramina getir.cikani al balkonda naylonun üstüne ser yada kurutma teline ser.sonra da eline ince bi cubuk al döv.kabardiktan sonra da siltesine iğneyle sırı.islem bu.kolay aslinda.sadece cocuk durmaz o ayri:):):)
canim biz tek maaşliyiz.2 kat yikama parasi istiyorlar.bu sene yorganlari battaniyeleri yikamaya verim dedim.adam kapidaydi zaten.bi heves verdim eline.bi dak battaniyeyi ne kadara yikiyorsunuz dedim.25 lira deyince şok oldum.vazgectim dedim.ben nasil verim ki.metosun küvetine bastim battaniyeyi ciktim üstüne yikadim:)
Makinem de 5 kilo.
Annemlerde de hep hali yikardik.salca yapardik.kislik hazirlardik
Hem bizim dükkanımız vardi.çeyiz isi.yorgan perde nevresim filan.bebek uyku seti yastik herseyi yapiyorduk.anne meslegi.onun icin belkide zor gelmiyor.
Hem bu arada kendime dikis makinesi aldim.cok sevincliyim
Sali günü gelicek ins.neler dikicem neler
Canim hazir yorganlar hafif oluyor.ben ağir yorgan severim.al basacak şöyle sırtıma.yataktan dayak yemiş gibi kalkmaliyim:)Ben okurken yoruldum valla kolay gelsin yun yorgan fln kullanmıyorum ben hazirlar iyidir ceyizimde vardı bitane o da vakumlu hurcta duruyor hala. Caanim hazir yorgan at makinaya as bitti
Neyse ki babası geldi de, akşam yemeğinden sonra çıktılar parka. Eve gelince pijamasını giyip sızdıSezen aktiviteye doymadı demek bazı günler oğlum da böyle, gece yarısına kadar direnir uykuya. Halbuki erken de kalkıyor
Maşallah Simaycığa ❤❤❤ darısı başımıza, şimdilik yok şükür ateşi. Akşam üzeri biraz memede uyudu, uyanınca biraz oyun falan, oyalandı. Babası, babaannesi falan eğlendirdi, uyku saati gelince huysuzluk arttı. Uyudu ama uykuda konuşuyor hâlâ
Merhaba kizlar bizde 2 gun once oglumla tatile geldik annanemizin yanina ilk kez oglumla yolculuk yaptik cok korkuyordum ams cok sukur gelebildik memlekete.sizlerin nasil gidiyor alistiniz iyice bebislere@Melegimm_2 , L Lawinya34 ,
@Gulcan23 ,
@Helinnnnn de uğrayamıyor sanırım.. ben gebelikte pek yazmadan takip ettim ama 6 aydır müdavim oldum, hep burdayım
Evet kubrada yok ne zamandandir
Ben de uyku konusunda oyleyim ya...Bilmiyorum canım ya çok üzülüyorum asıl taktiğim kilo değil yedircem diye uğraşmak beni çok yıpratıyor
Ne guzel. Neyle gittiniz? Kac saat yol? Benim de yazin 2 ay tatilim var. Cagiran cok da tek basima yoldan korkuyorum. Aglar durmaz diye. Aslinda toplu tasimaya cok bindik ama 15 20 dakika uzaga gittim en fazla. Otomobille de tek basima hic gitmedim. Cunku pusette oturmuyor. Bosuna arabada yer kaplasin diye almisiz. O kadar bagiriyor ki mecburen kucaga aliyoruz. 9 saat yol gittik. 6 saat boyunca emzirmistim arkada.Merhaba kizlar bizde 2 gun once oglumla tatile geldik annanemizin yanina ilk kez oglumla yolculuk yaptik cok korkuyordum ams cok sukur gelebildik memlekete.sizlerin nasil gidiyor alistiniz iyice bebislere
Ben de öyle düşündüm.Çiş ve kakası kokmazken kokuyor mesela ,yapısı değişti.Aile hekimi iki merhem Yazmış bel günde geçirir Demiş bakalımO kizariklik bizde de var. Doktorla konustuk sabah, artik hem büyüdüklerinden hem de ek gidadan kaynaklanan artan asitik yapidan dolayi bu kizariklik, ve normal, Mustelaya devam et dedi...
Arada okuyup cikiyorum:)) yetişemiyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?