2018 Ekim Anneleri

Hosgeldin memleketimize canim gaziemirdesin demi

Hoşgelmişiniz izmirimize :) hangi semte geldiniz.. bizim aşı gecen hafta oldu ama ateş olmadı şükür..
Hoşbulduk :) Buca Şirinyer'deyiz.
İnşallah bizde sorunsuz atlatırız
Hoşgeldiniz güzel İzmir'e ❤ biz de dün yaptırdık 6 ay aşılarını. Huzursuzluk harici ekstra bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah kolay atlatır kızçen
Hoşbulduk :) Hiç aratmadı İstanbul'u iyi ki geldik diyoruz şu an :)
İnşallah kolay geçer evde olmayacağım işe gidicem ondan korkuyorum ya bişey olursa diye.

Hosgeldin memleketimize canim gaziemirdesin demi
Hoşbulduk :) Yok canım Buca Şirinyer'deyiz. Gaziemir de istediğimiz gibi bulamadık. Ya ev eskiydi ya kira çoktu. Birde eşim tek başına iş arasında bakmaya çalışıyordu burası çıktı karşımıza ulaşımı çarşı pazarı her yeri uydu buraya geldi bizde.

İzmir'deki hanımlar doktor arıyorum kızıma. Var mı önerdiğiniz doktor ve hastane?

İzmir'deki hanımlar doktor arıyorum kızıma. Var mı önerdiğiniz doktor ve hastane?

Bucada guzeldir Allah evinize huzur versin her yer guzel olur :)
Balcovada Baskin Kocabas var
Anneside cocuk dr du rahmetli onun elinde buyuduk kardeslerimde bende
Babasida dahiliye uzm
Kendimi bildim bileli bi onlari biliriz o yuzden hic aramadim direk ona gidiyoruz :)

Bugun kontrol vardi 7 ay 1 gunluk oldu Eylul :)
Kuzu kiymasina, organik tavuk bulursak tavugave yumurtaya basliyoruz :)
Migrosta görmüştüm, köy tavuğu yazıyordu, yersek Mavişehir'de organik ürünler pazarı oluyormuş, gitmek nasip olmadı, bir bak istersen

Orası da güzeldir, pazarı, çarşısı, ulaşımı.. Buca'daki bilimum hastane de cabası. Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi iyidir, kalabalık olması dışında tam teşekküllü bir hastane.. Özel hastane olarak da Tınaztepe hastanesi iyidir. Buca tıp da önerilir. Yalnız hiç doktor tanımıyorum oralarda, öğrenirsem yazarım.

Tks ederim canim.estağfurullah.senin 2 cocuk var.is yapilmazki.biri bisey isyer digeri kucak.bende metehan cokta buyumeden yikayim dedim.malum ramazan giriyor.ondan sonra da iyice bei bilir rahat durmaz diye.
Bu arada bizim camasirimiz cok cikiyor.istinasiz hergun 2 makine calisiyor.srecek yer yok diye 2 makine.yoksa daha fazla cikar.esim cok terlyen biri.ve hergün banyo yapiyor.1 günde 1 makine camasir atiyor zaten.bende cok degistiiriyorum.herkes sok oluyor bize.haftada abartisiz 12 ila 15 makine camasir yikaniyor.artik camasir katlamaktan nefret ediyorum.
Bide buz yaz kislik hazirlicam.bu kis hic biseyim yoktu.ne kurutmalik ne yaprak ne tursu nede konserve.yemek yapmakta da vok zorlandim.
Hali yikamak da evet islaninca kaldirmak zor oluyor.esimi cagiriyorum zaten.balkoda yikiyorum.yardim ediyor.
Dikis maskinesi dilegin icinde tsk ederim canim.gelmesini iple cekiyorum.ilk isim yatak odamdaki tülü kisaltip bide yanlara fon dikmek olacak.

Blackout perde aldim ben de gecen. Oda simsiyah oldu, bebege degil (hala gune 5 5.5 gibi basliyoruz) bize faydasi oldu :)))
Bizde bebek odasi yok. Yapmadim oda, ne perdesi ne halisi vs hicbirsey yok. Çok cicili bicili seylerden hoslanmadigim icin yapmadim.

Migrosta görmüştüm, köy tavuğu yazıyordu, yersek Mavişehir'de organik ürünler pazarı oluyormuş, gitmek nasip olmadı, bir bak istersen

Organik tavugu bulmanin cok zor oldugunu bulsamda cok uzun saatler pisirmem gerektigini duymustum o yuzden hic arayisa bile girmeyecegim :) yalniz dr dedigi normal markettende de alabilirsin ama o zmn 15 gunde bir verebilirsin organik bulursan haftada 2-3 verebilirsin demisti
Yinede tesekkur ederim paylasimin icin :)

Kahvalti reddini sordum, alternatif sunma eger sunarsan aliskanlik olur yemezsem nasilsa sevdigim gelicek onume dicek dedi.
Loru ve yumurtayi elinle ezip onune koy dedi
Meyve icinde ayni sekilde yemedigini soyledim avakadoyu ez elinle koy onune dedi
Demek ki tatliya degil tuzluya duskun olucak dedi bende oyleyimdir :)
Onumuz ay bu pureler kasiklar bitecek zaten artik eline verip isirmasini ezmesini beklemeler baslicak dedi :)

Bende henuz yapmadim ama simdi simdi eksikligini hisseder gibiyim. Cunku esyalari gitgide cogaliyor ve dolapta bebegime ayirdigim yer karismaya basladi :) oyuncaklari bi yerde falan :) ikea tarzi istiyorum sanirim. Sade bir dolap birde buyuyen yatak. Suan park yatagi var 3 yasina kdr kullanir diye dusunuyorum 3 ten sonrada buyuyen yatak bi yanini duvara sabitlerim diger yanina korunak gerekirse.

Güzel gunlerde kullanin canim.ins uzun uyur kuzucuk.
Bebekken biseyler yapmak gercekten hem masrafli hemde kullanmadan değistiriliyor.cünkü cocuk zaten en az 2 sene anne babayla ayni odada kaliyor.sonra da cocuk odasi takimi aliniyor.
Bizim daha bi evimiz yok.kiradayiz diye bisey almadik.ev alinca metehana da bi oda yaparim diye dusünuyorum.kullanisli olmasi ön planda.
Hem erkek cocugu bizimkiler.cicili bicili seyler olmazdi zaten:)
Yıgenim arabali yatak istedi.alindi.belki bu afacanlar da öyle biseyler isticek:)

Bizim bebek icin dusundugumuz oda, kucuk bi oda, benim giyinme odam orasi.6 kapakli gardrop var, orda bebek giysilerine yer actim. Odada sadece besige yer var.

Büyük bir hevesle minies bez almak için gittim denemek için, her numara var 4 numara yok, prima alıp geldim yine olmayınca, bu bez parası bizi bitirecek

Büyük bir hevesle minies bez almak için gittim denemek için, her numara var 4 numara yok, prima alıp geldim yine olmayınca, bu bez parası bizi bitirecek
Kac tanesini ne kadara aldin canim?bizim.burda bi market var.bugün baktim da 4 numara 50 tane bez 40 liraydi.pahalima gitti almadim:)prima.

Bizim bebek icin dusundugumuz oda, kucuk bi oda, benim giyinme odam orasi.6 kapakli gardrop var, orda bebek giysilerine yer actim. Odada sadece besige yer var.
Evim kücük demistin bi ara.belki buyük bi eve gecerseniz güzel bi oda yaparsin artik
Bizim evimiz cok büyük.dolduramiyoruz:)
Minnoş evde ne tatli olur.temizligi toplanmasi kolay.ne guzel.

Organik tavuk düdüklüde kırmızı etle aynı sürede pişmesi lazım. Yine de süreyi uzun tutmakta fayda var, her ihtimale karşı
Düşünecek olursak, market tavuğu yerine 15 günde 1 köy tavuğu satın alıp versek, hem çok maliyetli olmaz, hem düzgün besin almış olur kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…