Selamlar hanımlar hepiniz iyisiniz umarım son yazdığımdan beri.
Biz İzmir'e taşındık 2 hafta oldu geleli öncesinde toparlanma telaşı sonra yerleşme bi yandan kızım bi yandan iş başımı kasiyacak zamanim olmadı hep girmek istedim bugüne kismetmis :)
İyi ki gelmisiz diyoruz simdilik, kızıma yaradi İstanbul'daki evimiz güneş almıyordu burası alıyor baya, havası sebze meyvesi daha temiz daha taze geldi bize.
Biz 6'yi bitirdik 1 hafta 10 gündür tadimlara başladık. Kabak havuç elma şimdide yoğurt deniyoruz sıkıntısız gidiyor çok şükür. 1 tatlı kaşığı anca yiyor ama normal sanıyorum şu an için hiç zorlamıyorum.
Klasik başladık cam rendede rendeleyip veriyorum putursuz olsun diye hiç dikkat etmiyorum minik parçalı veriyorum 8 aya doğru eline vermeyi düşünüyorum blwye geçiş için şimdi çok erken geliyor korkuyorum.
Pazartesi 6 ay aşılarını olacak korkmuyor değilim ateş yapar diye işe gidicem o gün inşallah sıkıntısız atlatır kuzum.
Hoşbulduk :) Buca Şirinyer'deyiz.Hoşgelmişiniz izmirimize :) hangi semte geldiniz.. bizim aşı gecen hafta oldu ama ateş olmadı şükür..
Hoşbulduk :) Hiç aratmadı İstanbul'u iyi ki geldik diyoruz şu an :)Hoşgeldiniz güzel İzmir'e ❤ biz de dün yaptırdık 6 ay aşılarını. Huzursuzluk harici ekstra bir sıkıntı yok şimdilik. İnşallah kolay atlatır kızçen
Hoşbulduk :) Yok canım Buca Şirinyer'deyiz. Gaziemir de istediğimiz gibi bulamadık. Ya ev eskiydi ya kira çoktu. Birde eşim tek başına iş arasında bakmaya çalışıyordu burası çıktı karşımıza ulaşımı çarşı pazarı her yeri uydu buraya geldi bizde.Hosgeldin memleketimize canim gaziemirdesin demi
İzmir'deki hanımlar doktor arıyorum kızıma. Var mı önerdiğiniz doktor ve hastane?
Migrosta görmüştüm, köy tavuğu yazıyordu, yersekBugun kontrol vardi 7 ay 1 gunluk oldu Eylul :)
Kuzu kiymasina, organik tavuk bulursak tavugave yumurtaya basliyoruz :)
Orası da güzeldir, pazarı, çarşısı, ulaşımı.. Buca'daki bilimum hastane de cabası. Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi iyidir, kalabalık olması dışında tam teşekküllü bir hastane.. Özel hastane olarak da Tınaztepe hastanesi iyidir. Buca tıp da önerilir. Yalnız hiç doktor tanımıyorum oralarda, öğrenirsem yazarım.Hoşbulduk :) Buca Şirinyer'deyiz.
İnşallah bizde sorunsuz atlatırız
Hoşbulduk :) Hiç aratmadı İstanbul'u iyi ki geldik diyoruz şu an :)
İnşallah kolay geçer evde olmayacağım işe gidicem ondan korkuyorum ya bişey olursa diye.
Hoşbulduk :) Yok canım Buca Şirinyer'deyiz. Gaziemir de istediğimiz gibi bulamadık. Ya ev eskiydi ya kira çoktu. Birde eşim tek başına iş arasında bakmaya çalışıyordu burası çıktı karşımıza ulaşımı çarşı pazarı her yeri uydu buraya geldi bizde.
Tks ederim canim.estağfurullah.senin 2 cocuk var.is yapilmazki.biri bisey isyer digeri kucak.bende metehan cokta buyumeden yikayim dedim.malum ramazan giriyor.ondan sonra da iyice bei bilir rahat durmaz diye.İşlem tamam gülüm de, o işi ben 3 günde zor bitiririm herhalde (hiç çocuklar tarafından bölünmeden, yemek bulaşık veya başka işe dokunmadan). Senin hamarat olmanla ilgili o kolaylıkmaşallah sana ❤
Makine 5 kg olması kötü olmuş, inşallah değiştirirsin, Metoş büyüyünce futboldan çamurlu kıyafetleri bir günde doldurur makineyi
Köyde biz de tütün, bahçe, inekler, hepsini birlikte yapardık. Anne baba ayrıca çalışır, biz de okurduk ama hepsi de olurdu. Kışlık da bodrum dolusu yapılırdı. Hâlâ da yapıyorum herşeyden azar azar ama, temizlik uzun meşakkatli geliyor. Neyse ki büyük şehirde rekabet çok, bir yıkamacıyı beğenmezsem öbürüne yollarım. Bu yaşta halı yıkamak zulüm. Ufak tefek şeyleri yıkasam bile eşimle birlikte yaparım, tek başına kaldırıp sermek mümkün değil benim için. Belim iptal olur anında.. gerçi bebek var, hiç o toplara girmiyorum artık
Dikiş makinen hayırlı olsun ❤ enerjine maşallah
Hamileyken migrostan almistim da cok pahaliydi..Migrosta görmüştüm, köy tavuğu yazıyordu, yersekMavişehir'de organik ürünler pazarı oluyormuş, gitmek nasip olmadı, bir bak istersen
Blackout perde aldim ben de gecen. Oda simsiyah oldu, bebege degil (hala gune 5 5.5 gibi basliyoruz) bize faydasi oldu :)))Tks ederim canim.estağfurullah.senin 2 cocuk var.is yapilmazki.biri bisey isyer digeri kucak.bende metehan cokta buyumeden yikayim dedim.malum ramazan giriyor.ondan sonra da iyice bei bilir rahat durmaz diye.
Bu arada bizim camasirimiz cok cikiyor.istinasiz hergun 2 makine calisiyor.srecek yer yok diye 2 makine.yoksa daha fazla cikar.esim cok terlyen biri.ve hergün banyo yapiyor.1 günde 1 makine camasir atiyor zaten.bende cok degistiiriyorum.herkes sok oluyor bize.haftada abartisiz 12 ila 15 makine camasir yikaniyor.artik camasir katlamaktan nefret ediyorum.
Bide buz yaz kislik hazirlicam.bu kis hic biseyim yoktu.ne kurutmalik ne yaprak ne tursu nede konserve.yemek yapmakta da vok zorlandim.
Hali yikamak da evet islaninca kaldirmak zor oluyor.esimi cagiriyorum zaten.balkoda yikiyorum.yardim ediyor.
Dikis maskinesi dilegin icinde tsk ederim canim.gelmesini iple cekiyorum.ilk isim yatak odamdaki tülü kisaltip bide yanlara fon dikmek olacak.
Migrosta görmüştüm, köy tavuğu yazıyordu, yersekMavişehir'de organik ürünler pazarı oluyormuş, gitmek nasip olmadı, bir bak istersen
Blackout perde aldim ben de gecen. Oda simsiyah oldu, bebege degil (hala gune 5 5.5 gibi basliyoruz) bize faydasi oldu :)))
Bizde bebek odasi yok. Yapmadim oda, ne perdesi ne halisi vs hicbirsey yok. Çok cicili bicili seylerden hoslanmadigim icin yapmadim.
Güzel gunlerde kullanin canim.ins uzun uyur kuzucuk.Blackout perde aldim ben de gecen. Oda simsiyah oldu, bebege degil (hala gune 5 5.5 gibi basliyoruz) bize faydasi oldu :)))
Bizde bebek odasi yok. Yapmadim oda, ne perdesi ne halisi vs hicbirsey yok. Çok cicili bicili seylerden hoslanmadigim icin yapmadim.
Bizim bebek icin dusundugumuz oda, kucuk bi oda, benim giyinme odam orasi.6 kapakli gardrop var, orda bebek giysilerine yer actim. Odada sadece besige yer var.Güzel gunlerde kullanin canim.ins uzun uyur kuzucuk.
Bebekken biseyler yapmak gercekten hem masrafli hemde kullanmadan değistiriliyor.cünkü cocuk zaten en az 2 sene anne babayla ayni odada kaliyor.sonra da cocuk odasi takimi aliniyor.
Bizim daha bi evimiz yok.kiradayiz diye bisey almadik.ev alinca metehana da bi oda yaparim diye dusünuyorum.kullanisli olmasi ön planda.
Hem erkek cocugu bizimkiler.cicili bicili seyler olmazdi zaten:)
Yıgenim arabali yatak istedi.alindi.belki bu afacanlar da öyle biseyler isticek:)
Kac tanesini ne kadara aldin canim?bizim.burda bi market var.bugün baktim da 4 numara 50 tane bez 40 liraydi.pahalima gitti almadim:)prima.Büyük bir hevesle minies bez almak için gittim denemek için, her numara var 4 numara yok, prima alıp geldim yine olmayınca, bu bez parası bizi bitirecek
Evim kücük demistin bi ara.belki buyük bi eve gecerseniz güzel bi oda yaparsin artikBizim bebek icin dusundugumuz oda, kucuk bi oda, benim giyinme odam orasi.6 kapakli gardrop var, orda bebek giysilerine yer actim. Odada sadece besige yer var.
Organik tavuk düdüklüde kırmızı etle aynı sürede pişmesi lazım. Yine de süreyi uzun tutmakta fayda var, her ihtimale karşıOrganik tavugu bulmanin cok zor oldugunu bulsamda cok uzun saatler pisirmem gerektigini duymustum o yuzden hic arayisa bile girmeyecegim :) yalniz dr dedigi normal markettende de alabilirsin ama o zmn 15 gunde bir verebilirsin organik bulursan haftada 2-3 verebilirsin demisti
Yinede tesekkur ederim paylasimin icin :)
Kahvalti reddini sordum, alternatif sunma eger sunarsan aliskanlik olur yemezsem nasilsa sevdigim gelicek onume dicek dedi.
Loru ve yumurtayi elinle ezip onune koy dedi
Meyve icinde ayni sekilde yemedigini soyledim avakadoyu ez elinle koy onune dedi
Demek ki tatliya degil tuzluya duskun olucak dedi bende oyleyimdir :)
Onumuz ay bu pureler kasiklar bitecek zaten artik eline verip isirmasini ezmesini beklemeler baslicak dedi :)
Aaa geçmiş olsun nasil olduKolum kirildi. Hastaneye yattim. Pzt ameliyat karari olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?