2018 Ekim Anneleri

Wee baby. Bu hafta ilk kez icmeye basladi. Tam tutamiyo düşürüyor tabi..Hep biberonla veriyordum.
Ben hep kaşıkla ya da bardakla verdim ama şimdi kendi tutmak istiyor tutuyor pipetinden çekiyorda ama dişiylede baskı yapması gerekiyor çok saçma bir yaş bile olsa

Biz de buna benzer bu marka aldik. 27 lira mi neydi aldigimizda. Ilk basta hic icmedi. Iki hafta falan. Simdi elinden dusurmuyor. En iyi oyuncagi oldu. Sulugu gorur de vermezsek agliyor. Onu gorunce yemek yemiyor falan.
Evet bende 27 tl ye aldım pipeti ısırması gerekmesi dışında iyi ama ben bile bulamadım su neden gelmiyor diye .. Pipeti sıkıyosun dişinle ya da dudakla su öyle geliyor

Tabiki, benim demek istedigimde kisa sureler, anne gozetiminde, yoksa koy yurutece 2 saat dursun değil tabi.

Ben de zararli oldugunu bile bile kotu gecen iki gunun ardindan aldim yurutec. 10ar dkdan iki kere koysam oturur birseyler yerim falan diye dusundum. Ama ben bebek ve bebek esyalari konusunda pek bi cahilim, kucagima aldigim, gelisimine sahit oldugum tek bebek kendi bebegim. Neyse aldik yuruteci eve getirdik, e bizim ev kucuk, bu yurutec halida cok zor gidiyor zaten, halisiz alan iyice dar. Bir kac haliyi kaldiriym dedim, onda da yerde surunecegi zaman betonda buz gibi. Zaten degil 10 dk 5 dk zor duruyor icinde, 5 dk icin hali topla-ac usendim. Simdi diger bebek esyalari gibi o da evimizin bir aksesuari oldu bos bos duruyor

Evet bende 27 tl ye aldım pipeti ısırması gerekmesi dışında iyi ama ben bile bulamadım su neden gelmiyor diye .. Pipeti sıkıyosun dişinle ya da dudakla su öyle geliyor

Ben suan aventin pipetli sulugundan kullniyorum, memnunum, kendim de denedim cekince su geliyor. Bizim ictigimiz pipetler gibi cok kolay gelmiyor biraz daha zor ama oglum gayet mutlu bununla

Sizlerinde oyle mi, saçlarım o kadar mat ve cansiz ki.. var mi tavsiyeler?

Ben saclarimin yarisini kaybettim diyebilirim. Yeni yeni azaldi dokulmeleri ama hala dokuluyor. Dokulmenin cok bi cozumu yok bekliceksin demislerdi ama sizin sorun cansizliksa belki dogal yaglar vs cozum olabilir.

Çok iyi olmuş, dun b.mall e gittim. 2 3 marka begendim ama daha 9 kg olmadigimiz icin evde yer tutar diye almadim. Bi de gercekten pahalilar, 2. el alabilirim.

Benim de ikinci el aldigim birkac parca sey olmustu fiyatlari gorunce otokoltugunu da ikinci el alayim diye dusunmustum hatta ama biraz arastirdiktan sonra vazgectim cunku otokoltuklarin guvenlik acisindan bir omru oluyormus, ikinci el alinacaksa mutlaka ilgili firmaya bakima gonderilmesi gerekiyormus diye okumustum. Siz de arastirirsiniz zaten, aklinizda olsun

Ayagina 2 kat corap giyse o kisa sürelerde, bi öneri

Ben saclarimin yarisini kaybettim diyebilirim. Yeni yeni azaldi dokulmeleri ama hala dokuluyor. Dokulmenin cok bi cozumu yok bekliceksin demislerdi ama sizin sorun cansizliksa belki dogal yaglar vs cozum olabilir.
Benim de dökülmeler çok oldu. Dr a bile gittim, cinko degeri vs bakildi, su an kuafordeyim hatta :))) bakim yaptirayim dedim. O kadar cansiz ve kötü geldi ki gözüme..

Onu arastirirken okumustum, biliyorum, yine de tesekkurler fikir icin. Aslinda şöyle de bi şey var, arabada gecirdikleri süre az, veya biz az mi disari cikiyoruz, simdi sorguladım kendimi :)) ( dün aksam Cukurambara kafeye gittik, kendimi aklayim neyse) :)) Tatile gidisteki uzun yol disinda oto koltugu cok da kullanilmiyor. Araba eşimde, ise gidip geliyor, tum gunduz pasif olacak koltuk, her aksam da cikilmiyor ki bi yere. Marka önerilerini bekliyorum..

Ayagina 2 kat corap giyse o kisa sürelerde, bi öneri
Betona ciplak ayak basmasinda sorun yok, yerde surunecegi zaman tum govdesi karni vs yerde oluyor. Ben her seferinde haliyi ac kapa yapmak istemedim, kaldirayim kosede dursun dedim. Ama dedigim gibi onda da yerde yuzustu surunurken sorun. Az onceki mesajda dogru ifade edememisim:)

D dooris123 bazi şeyleri hamile arkadaslarima verecegim. Mesela dönence, yan yatis yastığı vs Ilerde 2. Cocuk dusunur müyüm, düşünmez miyim koca bi soru isareti. Arkadasim diyor ki, "kullandiktan sonra sana geri mi vereyim, yoksa ben de birine mi vereyim" ben de, "3 yil icinde donus yapsazsam ver birine" dedim :))

Adac testinden gecmis modeller guvenlik icin daha iyi olabiliyor. Ben tek tek incelemekle ugrasmayip instagramda bilinen bir sayfanin yildizlar listesinden bakmistim testten gecenlere
hani su onunde bar gibi birsey olan modeller var ya cybexlerde oluyor galiba bir arkadasim onlarin kullaniminin cok zor oldugunu soylemisti. OYUZDen o tarz bir model tercih etmedim gerisi uc asagi bes yukari aynidir diye dusunuyorum

Ben biraz arastirdim, hatta notlar aldım evde. Adac testi ok ama artik yurtdisinda yeni kriter varmis, artik kilo degil boy da kıstasmış.

Ben de dagitmaya basladim bile 2. Cocuk dusunmuyorum. 2-3 cocuklu ailelerin onunde saygiyla egiliyorum ama benim ve esimin (ozellikle benim) kapasitesi tek cocuk. Cok isterim oglumun bir kardesi olsun, birlikte buyusunler ama cok zor bizim icin.

Ben biraz arastirdim, hatta notlar aldım evde. Adac testi ok ama artik yurtdisinda yeni kriter varmis, artik kilo degil boy da kıstasmış.

Ben okadar arastirmamistim ya, demek artik boy da onemli, bazi seyleri aldiktan sonra uzerimden yuk kalkiyor gibi hissediyorum. Otokoltugu da onlardan biri, onu da okuyayim bu neymis vs vs tum gunumu yiyor bazi seyler. Oh aldim kurtuldum boyu da eksik kalsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…