2018 Ekim Anneleri

İste sıfır aksiyon sever anneanne/babaanneler icin tum gun yardimci gibi gorunebiliyor.Birebir yakin arkadasim bu sebeple cocugunun ayaginda sorun yasadi.Co kuzun kalmis ve prof bunu daha kapidan girer girmez anladi dedi.
Yani cocuklarla ilgili cogu seyde oldugu gibi 'kullanim hatasi' yoksa tabii ki zarari yok bence de.Illa kullanilmasida gerekmiyor kullanilmamasida.

Ben hep kaşıkla ya da bardakla verdim ama şimdi kendi tutmak istiyor tutuyor pipetinden çekiyorda ama dişiylede baskı yapması gerekiyor çok saçma bir yaş bile olsa

Disiyle baski yapmasi neden gerekiyor?
Benim buyugunun bi suluğu var böyle.Sadece ust kisimda ice girip katlanmasi icin yumusak.Onun disinda sadece pipet.Ama bu kadar kucuk cocuklar pipetle icemeyebilir normal 1 yasta icebiliyorlar ama,yani ogrendikce,kisa sure sonra kullanabilirsiniz yine de bunu da

Son düzenleme:
Ben saclarimin yarisini kaybettim diyebilirim. Yeni yeni azaldi dokulmeleri ama hala dokuluyor. Dokulmenin cok bi cozumu yok bekliceksin demislerdi ama sizin sorun cansizliksa belki dogal yaglar vs cozum olabilir.

Benimde oyleydi.Hatta yanlarim bayaa acildi.Ki ince tellidir saclarim ancak duzeltmistim hamilelik oncesinde.
Hallales bana cok iyi geldi dökülme icin.
Dökülsede yeni saclarda cikarmis gerci.
Sua kisacik kisacik onlerimdeler bayaa cikti :)

Mutfakta ya da koridorda kullanabilirsin sadece yuruteci.Zaman gecirsin istiyorsan :)
Haliyi bi basa rulo yapiver ayakla 3 saniyede acilir

Ben de dagitmaya basladim bile 2. Cocuk dusunmuyorum. 2-3 cocuklu ailelerin onunde saygiyla egiliyorum ama benim ve esimin (ozellikle benim) kapasitesi tek cocuk. Cok isterim oglumun bir kardesi olsun, birlikte buyusunler ama cok zor bizim icin.

Ben bu konuya delilik olarak bakiyordum
Zor ama gercekten.Bambaska bi sorumluluk.Bambaska bi duzen.
Guzelligide bi o kadar eşsiz❤
Ama ne illa kardes olmali ne de olmamali denebilir.
Ailenin saglikli karar almasi en guzeli bu konuda❤

Ruyamda regl olmustum.Nasil kafamdaysa bu sira
O sızım sızım ağrı olur ya dizlere inen gecmiyor,ve agrim oldukca sisiyorum sanki.6 aylik gibiyim suan resmen ve kesin erkek der teyzeler görse
Bende bi gidip sacimi mi kestirsemaynada bakacak baska bisy bulayim.

Aynaya bakmak demisken bazen yuz yikama dis fircalama bile oyle hizli oluyor ki dün marketin kapisinda yansimami gorunce aa ben diye bi ic gecirdimcidden o saate kadar kendimi gormemistim bugun merabalastim atlamadim

Ben de alayim bari, daha once instagramda girmustum ama cok reklm gibi gelmisti hic uzerinde durmamistim oyuzden. Zaten sampuanim da bitti bayadir ya esimin yada oglumun sanpuanini kullaniyorum benim de artik bir sampuanim olmus olur:)

Ah o adet... pazartesi lekelenme oldu ne sevindim çok şükür olacağım artık diye sonrasında ne gelen oldu ne giden ben de her aynaya bakışımda aa kaşlarım uzamış alayım bari diyorum bakıyorum gece oluyor neyse sonraki gün diyorum sonraki gün de aynı muhabbeti yapıp geçiyorum:)

disarda oldugumuz saatler icin hero baby ve hipp kavanoz mamalardan almistim cesit cesit.bazilarini hic yemedi bazilarindan bir iki kasik sadece.oyle olunca ben yedim mamalari.kavanozlarina sabahtan yulafli irmikli muhallebi yapiyorum.elma ya da kayisi rendeleyip ekliyorum bir kasik pekmezle.yanima aliyorum guzel guzel yiyor.biz boyle cozum bulduk disari isine.bi ciktik mi 6-7 saatten once eve giremiyoruz.evde tatsiz tuzsuz haslanmis sebze puresi yiyen bebek kavanoz mamalari hic sevmedi halbuki oyle lezzetli ki kendime mi alsam

Ben de alayim bari, daha once instagramda girmustum ama cok reklm gibi gelmisti hic uzerinde durmamistim oyuzden. Zaten sampuanim da bitti bayadir ya esimin yada oglumun sanpuanini kullaniyorum benim de artik bir sampuanim olmus olur:)

Aslinda iste onunda zarari var.Cocuklarinkilerin bazi degerleri farkli olurmus yetiskinlere gore.
Ben ilk Prozinc'in sacima gore uygun olanindan kullandigimda gercekten işe yaradıgını gordum.Toparlanmisti saclarim.Yanlarim kapanmisti,coktu,ve saglikliydi.Bi sure kullandim.Sonra degistirmek gerekiyor sanirim sacin yapisi degisince belki de cesidini.
Bi donem baska kullandim.Iste hamilelik sonrasida bunu.Bende oyle dusunmustum ama son care olarak almistim :)
O olmasada dikkat etmek gerekiyor sanirim yaş gectikcede.

Ahh o simdi şunu yapsam daha iyiler....
Bize cok zaman varmis gibi geliyor ama nedense bize kalmiyor :)))
Lekelenme sonrasida iyice geldi gelecek demek.Hormonlarda tavandir

Milupanin organik olanindan aliyorum ben cok zorda kaldigimda ama meyve olanini aldim yemek hic almadim icindekiler kisminda da bi milupa icime sinmisti

Ben hipp aldim 2 kez.Havuc-elma olandan.Acil ciktigimiz bi andı.Yemisti :)
Kavanozlar iş gorüyor cidden.Gecen piknige giderken bikac tane lazim olunca iyi oldu :)

Uzun sure disarda kalirsak ek gida vermiyorum ben. Bir sey olur mu ki. Evde bile dun mesela ugrasip yaptigim yemekten bir kasik yedi. Ben de disari giderken kasmiyorum. Zaten bi yere gittigimiz de yok ya. Bizimki bir hurmayi bir yogurdu hic reddetmiyor.

Milupanin organik olanindan aliyorum ben cok zorda kaldigimda ama meyve olanini aldim yemek hic almadim icindekiler kisminda da bi milupa icime sinmisti

Bende aklimda Hipp'in sadece elma,sadece armut,elma - havuc olanini aklimda tutmusum.Ilave seker,nisasta vb bisy yoktu.Ayni markalarin bazi urunleri bile tercih edilmeyecek türden.Cok degisken.
Yine bi bakmak lazim.
Yaptigimdan hep yedekliyorum 1 öğünlük olacak sekilde dolaba cok kolaylik oluyor cikarkende.Buyudukce daha kolay aslinda şu geçişler.Disariya tasimalar fln :)

Niliko'nun durumu belli eder.
Bizde oturmus bi durum var mesela miktarlar cok olmasada.
Az kalirsa doymamis oluyor gece uyanisi daha fazla oluyor uykusu gecisi farkediyor.
Eger ögünü tam almissa daha rahat oluyor kendiside.
Haftaya 9 aylik oluyor.

Ahh o simdi şunu yapsam daha iyiler....
Bize cok zaman varmis gibi geliyor ama nedense bize kalmiyor :)))
Lekelenme sonrasida iyice geldi gelecek demek.Hormonlarda tavandir
İlk çocukta hiç böyle olmamıştı 4.5 aylıkken direkt başlamıştı rahatlamıştım bunda bir türlü rahatlayamıyorum kilom da çakılı kaldı duygu durumum berbat gelse de rahatlasam. Kendimize cidden zaman kalmıyor hele dışarı çıkacaksak çocukları hazırla çantalarını hazırla yap et derken üstüme bir şeyler geçirip çıkıyorum çoğu zaman. Pazartesi işe başlıyorum iki haftalığına da olsa belki bir şeyler değişir kendime özenirim. Allahım umutlarımı nelere bağladım

Benim de saçım o kadar kotu geldi ki gözümde. Sabah gidip boya, kesim fön yaptirdim, kadin oldugumu anladim :)) nasil bi perisan haldeysem..

Benim buara 0 dedim ya ek gida, 2 gun once dedim belki onlari yer,bi umut, cesit cesit meyve pureleri, kavanoz seyler aldim. Hepsini actim..sira sira yok 1 cay kasigi yediremedim. 48 saat yazili ustunde, Su an disardayim, ziyan olacak, eve gidince ben yiyeyim bari..

Ise baslamak iyi oluyo, yoksa asla sacimi taramiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…