2018 Ekim Anneleri

Yürütece olumsuz bakış açısı çok yaygın
Ama bende farklı oldu belkide yürütecle alakası yok onuda bilmiyorum ama oğlumda bol bol kullandım oğlum 10.ayın sonunda yürüyordu
Şimdi kızım 8 aylık nerdeyse 1 aydır emekliyor, yürütece yine koyuyorum herodayı dolaşıyor,
Çokta mıtlu oluyor yürütecte
Yürütecte adım attıkça bacak kasları güçleniyor, diye düşünüyorum
Yürüme egzersizi gibi sonuçta
Bilmiyorum ben soranlara tavsiye ediyorum yürütec

Markası ne acaba?
Birde kullanışlımı şöyle uzun ömürlü olsun istiyorum

Valla ben de yurutece sıcak bakanlardanım..almama nedenim, evim küçük, evim buyuk olsa hemen alirdim. Arkadasim 2 cocugunda da kullandi, biri 14 digeri 11. Ayinda gayet iyi yürümüştü...hem rahatlik, o dolansin sen biraz ev derle
. Benim bakis acim bu..dr lar farkli konusuyo tabi.. eskiler hep kullanmis..kafa rahat..bugun k validrm diyor ki ne 1 yasa kadar süt mü yasak, ben hep verirdim :)))) ek gida diyorum, "aman evde ne varsa o gun, olurdu sana ek gida" diyoo :)))

cok okumak uygulamaya calismak insani daha cok geriyor aslinda dediginiz gibi en iyisi yari modern yari geleneksel gitmek.

Kizlar ozellikle ise baslayan anneler bebeginiz memeyi reddiyor mu?
Pztsinden beri adam akilli emmiyor gece bile basini geri itiyor sagip biberona koydum yine almiyor cok uzuluyorum pztsi ilk uykusunda cok aglamis memede uyuyordu hep ve ilk defa emmeden uyudu pztsi ya birakirsa?
Soyle bir durumda var bu ara hasta bogazda ve kulakta iltihap var burnu tikali acaba bu yuzden mi?

Nasıl uyutmuşlar merak ettim benim bebeğim de sadece memede uyur Bi iki saatliğine biyere gitsem anneme bıraksam nasıl uyutacak diye gidemiyorum

cok okumak uygulamaya calismak insani daha cok geriyor aslinda dediginiz gibi en iyisi yari modern yari geleneksel gitmek.
Aynen, çünkü bunun sonu yok..bilinçli olmak guzel ok ama aşırısı hem kendine sıkıntı hem de ileride çocuğuna bağımlı, herşeyine karisan, saygi duymayan,en dogrusunu ben bilirim tarzi vs.problemler..herseyin asirisi problemdir. Her seyi fazla fazla düşün, kendini harap et, ee sonra aşırı beklenti oluşur ve kendi hayatını kurduğunda gelsin buyuk hayalkirikliklari..
-Demek istedigim zaten hepimiz elimizden geleni yapiyoruz, ama biz de insaniz, hersey
mükemmel kusursuz olamaz ki, hayat öyle birsey degil.. (anne sutum hep az oldugundan ve ne yesem icsem yok, fazla fazla elimden geleni yaptim, maalesef hemen hemen hep mama verdim, tabiki isterdim hep anne sutu olsun, onunla beslensin, tabiki cok uzuldum bu duruma, ama hersey planlandigi gibi olmuyor)

Son düzenleme:

2 gundur daha da hizlandi masallah.
Sever bnm kizlar muzik :) bende severim.Dinlendirir cok.Bi ısığımız hoparlörlü koridorda sesi ondan acip egleniyoruz :)
Buarada yok cok sicak beraber yatmak icin,besigini alt kademeye aldik simdilik iyi.Azcik akli basina gelsin önünü acacagim.

Govdeyle kuvvet aldiklari icin ogrendikleri zamanda olumsuz etkileyebilir.Yurutec sadece aileye kolaylik bence :)
Yoksa cocuk her turlu eglenip,dolanip geciriyor gununu.Bacak kaslari emeklemeye calisip ugrastikca,az az yuruttukce,tutunup kalkmaya calistikcada gucleniyor.Ben öz hareketten yanayım sanırım sadece.
Bende ilk kizimda 7 ay civari annem isteyip aldigi icin kullandim kisa surede de cikardim evden.Tam ogrenme asamasiydi.9 aylik yurudu kizim.
Bence aile dogru kullandiktan sonra iyisi/kotusu yok.Ama yanlis kullanimlarda zarar gorende var uzun sure kalmamali.
Bu ufakliktada annem ona aldim buna da alacam diye aldi.20 gun kalmistir evde.Kuzenime verdim.Zaten artik gerek bile kalmadi.

Markası ne acaba?
Birde kullanışlımı şöyle uzun ömürlü olsun istiyorum

Tek deliği var.
Icinde seffaf bi aparat var takiliysa cekince geliyor ve cantada ya da kapagi aciksa akmiyor.
O aparati cikarirsaniz cekmedende kolay iciyor ama cantadada akar.
Markasi Suavinex.Ben heves ettigim icin ve urunlerini begendigim icin aldim acikcasi :)

Aslinda hani bebek dogunca yikamayin diyorlar ya gobegi dusene kadar.Islak birakilmasin mikrop kapmasin diye.Cunku vaka cok.Önlem yikamayin demek.
Iste yurutecte olay bu.Cunku ona birakip cok fazla kaldiginda bacak ve kaval kemiginde baski yapabiliyor.Ev icinde yuksek alcak farki varsa (eşik),tutunup uzanabildiginde uzerine bisy cekebildiginde,buyudukce sarkip agirlikla dusebildiginde ornegin artik sikinti zamanlari.
Hersey ailede bitiyor yani.
Araclar kendi bisy yapmiyor bence :)

Nasıl uyutmuşlar merak ettim benim bebeğim de sadece memede uyur Bi iki saatliğine biyere gitsem anneme bıraksam nasıl uyutacak diye gidemiyorum

İlk gun annemin kucaginda uyumus ama yarim saatlik mucadele sonunda. Dunde iyice uykusunun gelmesini beklemeden ilk sinyallerde hemen ayakta sallamaya baslamislar uyumus bakaliim bugun nasil olucak

Ben yurutec kullaniyorum. Ama altinda bi bez parcasi var yani ayaklari yere degmiyor yurume hareketi yok yalnizca kanguruda durur gibi duruyor. Bizim dr yurutecin tek zarari merdivenli ve esikli ev baska zarari yok dedi. Tabi saatlerce durmuyor ustunde max yarim saat onundeki oyuncaklarla oynuyor tmm. Bende gelenekciyim biz hepimiz kullanmisiz diyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…