- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aynen.gunduz yerde, yere epey genis bi minder yaptik. Uyursa yer minderinde uyuyor, o da makdimim 15 dk :))Biz de gunduz yerde yatiriyoruz. Uyaninca agliyor. Gidip bakiyorum kalkmis oturmus. Cok komik.
Yürütece olumsuz bakış açısı çok yaygınYurutecin zamani geciyor artik aslinda.Onda yaptigi her hareket onu kisitliyor gibi dusun.
Yerde ugrastigi her harekette kaslarini guclendirip onu deneyimli yapiyor :) 1 hafta bile cok farkeder bu durumlarda.
Ek gida konusunda sanirim alerji oldugu icin sen hep bi yanini eksik hissedeceksin.Oysa bizde bile bu hafta sebzeyle gecti.Yani kendini kisitlanmis hissetmezsen verecek seyler hala cok.
Markası ne acaba?Eki Görüntüle 2278019
Bizdeki boyle.Cekince geliyor basta zorlanmisti ama alisti.
Icte damlatmayan aparati var,evde cikariyorum.O zaman cekmedende geliyor.Öyle öyle alisti.Simdi hep cantada :) Bu sefer alistirdim galibaCok hevesim vardi
Tek delik buarada.
Çantaya falan koydugumuzda akıtıyor mu?Wee baby. Bu hafta ilk kez icmeye basladi. Tam tutamiyo düşürüyor tabi..Hep biberonla veriyordum.
21 liraya aldım sanırım e bebekte 18.83 görünüyor fiyatı. 1 tane daha almam lazimzaten onu da ordan alırım artıkNe kadara aldınız e bebekte 20 tl idi sanırım bunu da elime aldım bıraktım
Akitma 0.Çantaya falan koydugumuzda akıtıyor mu?
Akıtmayan bi suluk tavsiyesi istiyorum
Valla ben de yurutece sıcak bakanlardanım..almama nedenim, evim küçük, evim buyuk olsa hemen alirdim. Arkadasim 2 cocugunda da kullandi, biri 14 digeri 11. Ayinda gayet iyi yürümüştü...hem rahatlik, o dolansin sen biraz ev derleYürütece olumsuz bakış açısı çok yaygın
Ama bende farklı oldu belkide yürütecle alakası yok onuda bilmiyorum ama oğlumda bol bol kullandım oğlum 10.ayın sonunda yürüyordu
Şimdi kızım 8 aylık nerdeyse 1 aydır emekliyor, yürütece yine koyuyorum herodayı dolaşıyor,
Çokta mıtlu oluyor yürütecte
Yürütecte adım attıkça bacak kasları güçleniyor, diye düşünüyorum
Yürüme egzersizi gibi sonuçta
Bilmiyorum ben soranlara tavsiye ediyorum yürütec
Aha bizdeki de bunun kirmizisi.Wee baby. Bu hafta ilk kez icmeye basladi. Tam tutamiyo düşürüyor tabi..Hep biberonla veriyordum.
cok okumak uygulamaya calismak insani daha cok geriyor aslinda dediginiz gibi en iyisi yari modern yari geleneksel gitmek.Valla ben de yurutece sıcak bakanlardanım..almama nedenim, evim küçük, evim buyuk olsa hemen alirdim. Arkadasim 2 cocugunda da kullandi, biri 14 digeri 11. Ayinda gayet iyi yürümüştü...hem rahatlik, o dolansin sen biraz ev derle
. Benim bakis acim bu..dr lar farkli konusuyo tabi.. eskiler hep kullanmis..kafa rahat..bugun k validrm diyor ki ne 1 yasa kadar süt mü yasak, ben hep verirdim :)))) ek gida diyorum, "aman evde ne varsa o gun, olurdu sana ek gida" diyoo :)))
Nasıl uyutmuşlar merak ettim benim bebeğim de sadece memede uyur Bi iki saatliğine biyere gitsem anneme bıraksam nasıl uyutacak diye gidemiyorumKizlar ozellikle ise baslayan anneler bebeginiz memeyi reddiyor mu?
Pztsinden beri adam akilli emmiyor gece bile basini geri itiyor sagip biberona koydum yine almiyor cok uzuluyorum pztsi ilk uykusunda cok aglamis memede uyuyordu hep ve ilk defa emmeden uyudu pztsi ya birakirsa?
Soyle bir durumda var bu ara hasta bogazda ve kulakta iltihap var burnu tikali acaba bu yuzden mi?
Aynen, çünkü bunun sonu yok..bilinçli olmak guzel ok ama aşırısı hem kendine sıkıntı hem de ileride çocuğuna bağımlı, herşeyine karisan, saygi duymayan,en dogrusunu ben bilirim tarzi vs.problemler..herseyin asirisi problemdir. Her seyi fazla fazla düşün, kendini harap et, ee sonra aşırı beklenti oluşur ve kendi hayatını kurduğunda gelsin buyuk hayalkirikliklari..cok okumak uygulamaya calismak insani daha cok geriyor aslinda dediginiz gibi en iyisi yari modern yari geleneksel gitmek.
Sanatsever çıktı bizim kızlarmüziğe duyarlı :)) bazen eğlenceli çocuk şarkıları söylüyorum, onları da alkışlıyor keyfi yerindeyse..
Seninki tutunup kalkabiliyor ya, korkunu anlıyorum. İnsanlar böyle böyle yanına yatırıyor işte bebekleri... Neyse ki önümüz yaz, yer yatakları paklar bizi
Mercimek veren var mi? Kac dakika hasladiniz?
E bebekte yok bildigim kadariyla.E bebekte var mı bu ben alt tarafı ince olsun dedim çanta kenarına koynak için ısı korumalı falan yazıyordu sadece çekince gelir sandım boşa gitti :)
Yürütece olumsuz bakış açısı çok yaygın
Ama bende farklı oldu belkide yürütecle alakası yok onuda bilmiyorum ama oğlumda bol bol kullandım oğlum 10.ayın sonunda yürüyordu
Şimdi kızım 8 aylık nerdeyse 1 aydır emekliyor, yürütece yine koyuyorum herodayı dolaşıyor,
Çokta mıtlu oluyor yürütecte
Yürütecte adım attıkça bacak kasları güçleniyor, diye düşünüyorum
Yürüme egzersizi gibi sonuçta
Bilmiyorum ben soranlara tavsiye ediyorum yürütec
Markası ne acaba?
Birde kullanışlımı şöyle uzun ömürlü olsun istiyorum
Valla ben de yurutece sıcak bakanlardanım..almama nedenim, evim küçük, evim buyuk olsa hemen alirdim. Arkadasim 2 cocugunda da kullandi, biri 14 digeri 11. Ayinda gayet iyi yürümüştü...hem rahatlik, o dolansin sen biraz ev derle
. Benim bakis acim bu..dr lar farkli konusuyo tabi.. eskiler hep kullanmis..kafa rahat..bugun k validrm diyor ki ne 1 yasa kadar süt mü yasak, ben hep verirdim :)))) ek gida diyorum, "aman evde ne varsa o gun, olurdu sana ek gida" diyoo :)))
Nasıl uyutmuşlar merak ettim benim bebeğim de sadece memede uyur Bi iki saatliğine biyere gitsem anneme bıraksam nasıl uyutacak diye gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?