2018 Ekim Anneleri

Maşallah
Aslinda cok dogru dusunuyorsun.Hic almasan bile olur.Hem yerde dura dura bak nasil cabuk alistigina sahitsin.Her hareketi bi deneyim ona.
Bende yumurta sarisini bazen haslayip bazen 1 cay kasigi tereyagda catalla cevire cevire pisirip veriyorum.Bazen icine taze sogan kavuruyorum bazen kiyma.Bazen sade.Lor verdigim zaman onu zeytinyagli yapiyorum cok kuru gelmiyor agzina.Bende cok severim zeytinyagli dereotlu ya da corekotlu lor Dun kahvaltida sadece kiyma vardi mesela.
Gun ici degisiyor.Bulgurla sebze vardi.
Bu aksam taze fasulye var.
Meyve genelde elinde oluyor artik.Kucuk ya da sert olanlari parmagimla eziyorum.Iste yogurt.Miktarla dengeleniyor gun ici.

Bizde de mamam ozellikle biz bisy yerken :) memem ben oluyorum aba ge,abla gel oluyor :) Bikac bisy daha ve tekrarlamalar,degisik sesler hep deneme ozellikle sabah uyaninca yataktan seslenirken cok oluyor :) ay bide bi bidiklar konusmaya baslayinca ne tatli olacaklar peltek peltek :))))) sonra susmuyorlar zaten :) konusma duzelincede sanki hep konusuyordu gibi geliyor :)

Oğlum alt iki dişini 6 buçuk aylıkken kısa aralıklarla çıkardı, üsttekileri de 9 aylıkken. Bakalım Simaycık ne yapacak. 7 buçuk aylık oldu nerdeyse.. Dönme işi hoşuna gitti her fırsatta yere atıyor kendini. Sonra da dönmeye çalışıyor. Oyuncaklara odaklanıp paso hareket etmeye çalışıyor. Çok zorlanıyor ama garibim :) kilo her yaşta başa bela
Seninkiler fit tabii maşallah daha seri davranıyor kuzucuk. Sandalyeleri de göze kestirdiğine göre yürümesi yakındır

Sevmez mi o kadar dikkatliler meraklilar ki yapabildiklerini gorunce hemen durmadan devam :) yoksa uykuda alkis yapmak nerden cikacak :))))

Huy bence :) cidden babaya cok benziyorlar.Esim 10 dk otursa sıkılır :)
Bakalim ne zaman yuruyecek.

Geçmiş olsun canım benim kızımda enfeksiyon oldu geçti şükür daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama hacamat neden denemiyorsun bir zararı yok faydasını gördüğüm içinde tekrar söylüyorum zeytin ekmek yiyordum sadece biliyorsun ekmeğide evde kendim yapıyordum çünkü fırın ekmeğinede tepki veriyordu şuan çok şükür ben yoğurt peynir tereyağ ve kaymak yiyorum kızımada yoğurt ve peynir veriyorum ufak döküntüler olup sönüyor doktor onları görme dedi huzursuzluk kaşıntı yok lütfwn bir araştır kafayı yemek üzereydim ben sürekli nette bir şeyler bakıyordum çocuğum ne yiyecek ne vereceğin diye aşırı stres yapmıştım ama çok şükür çoğu bitti az kaldı sen bence bir araştır alerji gurubundada arat bir çok kişiyi göreceksin faydasını gören inşallah sizede şifa olsun tüm bebekler kurtulsun şu alerjiden

Hamak beşikler iyiymiş diye okudum ama sever mi acaba

Sevmez mi o kadar dikkatliler meraklilar ki yapabildiklerini gorunce hemen durmadan devam :) yoksa uykuda alkis yapmak nerden cikacak :))))

Huy bence :) cidden babaya cok benziyorlar.Esim 10 dk otursa sıkılır :)
Bakalim ne zaman yuruyecek.
Uykuda kafayı kaldırıp kalkmaya çalışmalar, alkış, konuşma, korkuluklara tutunup kendini çekme.. ne ararsan var :) uyumuyor, savaşıyor mübarek.. yine de şükür, çok değişmiyor uyku düzeni..

Oğlumun sesli bir uğur böceği var, düğmelerine basınca ingilizce renkler, hayvanlar, müzik çalıyor v.s. onalara basıp sesi duyunca alkışlıyor Simay :))) müziğe göre de sallanıyor sağa sola

Alıştırma bardağı alayım dedim bardakla içmeye çok hevesli diye nasıl abarttıysam 1 yaş pipetli pipeti dişinle sıkıp çekince su anca geliyor siz hangisini aldınız acaba ?
Ben marketten wee baby aldim cok severek iciyor. E bebekte daha uçuzmus onu gördüm şuan (

Alıştırma bardağı alayım dedim bardakla içmeye çok hevesli diye nasıl abarttıysam 1 yaş pipetli pipeti dişinle sıkıp çekince su anca geliyor siz hangisini aldınız acaba ?

Bizdeki boyle.Cekince geliyor basta zorlanmisti ama alisti.
Icte damlatmayan aparati var,evde cikariyorum.O zaman cekmedende geliyor.Öyle öyle alisti.Simdi hep cantada :) Bu sefer alistirdim galibaCok hevesim vardi
Tek delik buarada.

Yaaa okudukca sevesim geliyor
Ayni bizde de bi sarki var onu soyleyince alisti basliyor el saklatmaya
Ya sorma gece emmeye uyanincada direkt oturuyor artik korkuyorum bazen
Cok guzeller
Allah bekleyen isteyenlere nasip etsin hayirlisiyla

Cok guzeller
Sanatsever çıktı bizim kızlar müziğe duyarlı :)) bazen eğlenceli çocuk şarkıları söylüyorum, onları da alkışlıyor keyfi yerindeyse..
Seninki tutunup kalkabiliyor ya, korkunu anlıyorum. İnsanlar böyle böyle yanına yatırıyor işte bebekleri... Neyse ki önümüz yaz, yer yatakları paklar bizi

Sabah devlet hastanesine gittim fizik tedavi icin. Sagolsunlar 16 temmuza gun verdiler. Ordan okula gectim. Not cizelgeleri ve sokleri imzalamaya. Sonra bi tip merkezine gidip fizik tedavi icin bi daha muayene oldum. Yarin oraya basliycam. Basim kazan gibi. Nilikonun da uykusu vardi. Memede tepindi biraz. Memeden cikinca yine ariyor. Bugun daha bi saattir goruyorum cocugumu. Basim cok agriyor.

Cok guzeller
Biz de gunduz yerde yatiriyoruz. Uyaninca agliyor. Gidip bakiyorum kalkmis oturmus. Cok komik.

E bebekte var mı bu ben alt tarafı ince olsun dedim çanta kenarına koynak için ısı korumalı falan yazıyordu sadece çekince gelir sandım boşa gitti :)

Ne kadara aldınız e bebekte 20 tl idi sanırım bunu da elime aldım bıraktım

Ne kadara aldınız e bebekte 20 tl idi sanırım bunu da elime aldım bıraktım
Biz de buna benzer bu marka aldik. 27 lira mi neydi aldigimizda. Ilk basta hic icmedi. Iki hafta falan. Simdi elinden dusurmuyor. En iyi oyuncagi oldu. Sulugu gorur de vermezsek agliyor. Onu gorunce yemek yemiyor falan.

Wee baby. Bu hafta ilk kez icmeye basladi. Tam tutamiyo düşürüyor tabi..Hep biberonla veriyordum.

Eklentiler

• 15603486968418603516060316732923.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…