2018 Ekim Anneleri

Biz en baştan beri eşimle yıkıyoruz eşim artık sen yıkarsın büyüdü artık diyordu meğer büyüyünce hiç olmuyormus bizimde öyle sıcak soguk ayarlamak zor oluyor cidden alalacele yıkayıp çıkıyoruz zaten hergün poposu yıkıyorum o kafam rahat oluyor o da seviyor

Hadi söyleyin, bayramda neler yaptiniz, yiyecek?
Bayramda oturdum 2 tencere sarma dolam yaptim.evi dip köse temizledim.camlar perdeler pert etti beni.
Tatli yapmadim.hazir aldim.baska da bi sey yok.metoşla anca bu kadar oldu:)
Bu arada metos 2.gribini geciriyor.üst üste grip oldu.
Ben metosu eski tip leğende yikiyorum.oturtuyorum.annelerimiz nasil yikiyorsa oyle yikıyorum.zorlanmiyorum.
Ama iste banyoda yikanmiyor agliyor.salonun ortasinda yikayip legendeki suyu da balkona döküp cıkıyoruz.kolaylik oluyor.

Yaaa 2 tencere mi, ben 1 tane saramiyorum..denemedim hiç, zahmetli çok. D dooris123 cukurambar nisantasi pazarinda sarma dolma satiliyor, haberiniz vardir. Her sene1 gun once ailelerle bayramlasip kaçıyoruz.Kalsam ne, tatsiz tuzsuz bayramlar, zorunlu ziyaretler, hoslanmiyorum, Ali de ilerde biz gibi olur kesin, (rol model olayi) gezsin valla, ben nasil dolma yapacam :))

Giderli küvet ve içine kaydırmaz paspas dene bir de. Kızım küvette çok güzel oturuyor, iki yana tutunuyor

Hahahaa :)) Sultan filmindeki türkan sorayin oglunu yikama sahnesi geldi gozumun önüne:)))
Gecen eve geldim, babanne 2 dk ligina koymus camasir sepetine, kuzu gibi durmus :)))
Oturmaya başlamadan koydum ben çamaşır sepetine kızımı. Kendisi içine atlamaya çalışıyordu kucağımdan. Ben de yastıklarla destek yapıp koydum, bayıldı. Hâlâ çamaşır katlarken bir posta içine giriyor. Hatta çamaşırları önüne döküyorum, karıştırsın diye, gözü sepette kalıyor

Bizde de cogunlukla buyuk yikaniyor once sonra ben giriyorum cikmama yakin Simay'i veriyor esim soyup,ben yikayip yine esime veriyorum,bende son bi su dus alip cikiyorum,giyinme fasillari buyugun saci vs derken bi aksami katlediyoruz :)))))
Gunduz zaten yalniz oldugum icin giremiyorum ama esim gelince bazen soruyor sagolsun o zamanlar iyi geliyor yukarda yazdigim hengame yasanmadan :)
Bazi seyler ne manali olmus,ne degerli

Omuzlarimda kestirdim, bağlanabilir sekilde, malum sicaklar..

Yakismistir :)severim kisa sac.
Benim sol tarafim omuza yakin suan :) sag daha kisa kulak altina ulasti.
Normalde sag tamamen kisacikti sol az uzun.Canim cekti anlatinca
Ama bi yandanda düzleyim diyorum asimetrik sekil gitsin.Ay hayallere daldim suan o bile iyi geldi

Bende anlayamadım normal çekiyor kızım ama su gelmiyor aynı şekil kendim denedim olmadı dudakla sıkınca su geliyor çok ilginç normal pipet gibi olsaydı içebilecekti yani

Belki cocuklar oyle yapar diye mi ki :)
Mantik olarak vakumladigindan gelir gerci.
Ama ne olursa olsun normalde sen cekince gelmesi gerekir pipet gibi.

Esin annesi istedi diye haftasonu sizi birakip gider mi?
Yoksa hepiniz gidip az durup cikip birliktede vakit mi gecirirsiniz?
2.secenek olabilecekse kayinvalideni kabullenip esininde annesi oldugunu dusunerek biraz yumusayabilirsin artik.Unut demiyorum zordur elbette ama insanlari uslandirmaya kalkmak imkansiz.Bak cocuklarimiz var yeri geliyor 5 yasinfa kizima bile kendi secimlerinin disinda zorlama yapamiyoruz.
Yani herkes ayti bi birey.Herkesin kendince dusunceleri var.Rahatsiz etme hakkini vermez elbette ama ne esin annesinden sorumlu ne de sen.Degismez yani.
Otur konus ya da anlar mi?

Bazi muhabbetler cok konusuldukca insanlata yer yapiyor diye dusunuyorum ben.Şu zamanda boyle baskalarinin cocuklarimiza yorum yapmasi,oneride bulunmasi vb lohusaya iyilik edin gibi soylemler bi yandan ister istemez insanda daha fazla takilmayada sebep oluyor.
Yani o desin vermiyoruz de gec.Zorla verir mi?
Cok istiyorsan şu yemekten yap de ya da?Belki bisyler yapmak sorumluluk almak istiyordur.
Ama iste kilit nokta eş.O gönül yapmiyorsa aranizi dengeleyemiyorsa zor.

Ama sen onu kafana taktikca sen daha cok zarar goruyorsun.

Bende bu sekilde yapiyorum.Meyve dedigim gibi elinde oluyor genelde.Pisirmiyorum pek.
Bi yere cikacaksamda butun alip hemen orda hallediyorum.Meyve ve yogurt isi kolay :)
Bana da kotu gelmiyor.Ilk kizimda hic kullanmadim ama suan bazilarinin iceriginin iyi olusu,ne okuyacagimi bilmek,en azindan zor zamanlarda kurtarici olarak bakabiliyorum daha ilimliyim ilkine gore :)

Maşallah diyelimmmm :))
Yakin miydi dogum gunleriniz?
Masada olmalari ayri bi şirin

Şu oturak gibi olan banyo aparati işinize yarar mi ki?

sesli gulup tum ahaliyi uyandiracaktim nerdeyse

Poposunu oturtmadan once ve kaldirinca yine bi elinle yikasan? Yani hic yoktan iyidir :))))
Daha dur kacacak desem?

Gecmis olsuun

Ali sarma severse sana da bi kolay gelir
Birlikte sararsiniz 3-4 seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…