Kuvetin gideri var. Kaydirmaz alayim. Sagol canim.Giderli küvet ve içine kaydırmaz paspas dene bir de. Kızım küvette çok güzel oturuyor, iki yana tutunuyor
Bende buna benzer bi sepet var altina poposunu acitmasin diye kıyafet serip içine oturtup yıkıyorum rahat oluyor. Hatta a101 katologunda gördüm gelecek urunlerde vardı. Bende ya bimden ya a101den almıştım önceden.Kuvetin gideri var. Kaydirmaz alayim. Sagol canim.
Ben de camasir sepetinde deniyim o zaman. Hem su birikmedigi icin yalayip yiyemez kopukleri.Bende buna benzer bi sepet var altina poposunu acitmasin diye kıyafet serip içine oturtup yıkıyorum rahat oluyor. Hatta a101 katologunda gördüm gelecek urunlerde vardı. Bende ya bimden ya a101den almıştım önceden.
Maşallah diyelimmmm :))
Yakin miydi dogum gunleriniz?
Masada olmalari ayri bi şirin
Dun nilikonun yedikleri
3/4 yumurta sarisi bir kup peynir
Mercimekli yogurtlu kabak 2 yk
2 kayisi 1 erik
4 yk yogurt
2 yk yulafli seftalili muhallebi
Uykusu:
9 uykuya dalis
12 uyanma meme
2 uyanma 50 ml mama
4 uyanma meme
5 uyanma 40 ml mama
6 uyanma meme
7.30 gune baslangic
Uyusun diye mama veriyorum yine uyumuyor. Geceleri bir kere kalkardi. 6 7 arasi uyurken ruyamda 4 disi cikmis gordum. Simdi kontrol ettim. Yok bi sey.
Gunduz 1 bucuk saat disardaydim fizik tedavi icin. Butun gun ya kucagimdaydi ya yanimda.
Atak haftasi da degil bildigim kadariyla.
Benim kızımda pipetli kullanıyor hatta çok sevdi içemez diye düşünürken gördüğü an içmek istiyor tabi bazen oyuncak gibi ordan oraya atıyor
Maşaallah çok güzel oturmuş düzeniniz ben Eylül annesi olmam rağmen hala oturmadı emiyor diye dert etmemekte çalışıyorum ama git gide can alıcı bi hal aldı bazen bütün gün hiç bişy yemek istemiyor ne yemek yapıyorsunuz mesele acaba benim yaptıklarımı beğenmiyor diye düşünüyorum artık
Çok tatlı ya bizde de durum farklı değil banyoda yıkamaya başladık yoksa kendi küvetimden bi gün uçaçak üzerime içindeki suyu oynuyor şampuanını almaya çalışıyor stres her an banyo da çok hareket edemiyor bu seferde fıskiyeden korkup üzerime tırmanıyor
Masallah duzeniniz cok guzel oturmus, ise baslamadan boyle bir duzen oturtmaniz cok iyi olmus, ben de hep bir duzen olsun su saatte su olsun diyorum, ama ne zaman duzen oturtmaya calissam kendimi de oglumu da geriyorum ikimiz de huzursuz oluyoruz. Zaten bizim en buyuk sorunumuz uyku saatleri, bazi gunler hemen uyumak istiyor bazi gunler 5-6saat uyanik kaliyor. Bazi gunler gun boyu sadece 1 saat uyuyor. Uyku duzensiz olunca yemek duzeni de oturmuyor. O yuzden artik iyice saldim, o ne zaman uyumak isterse o ne zaman kasiga agzini acarsa yada o ne zaman emmek isterse.. ipleri iyice onun eline verdim galibadaha ise baslamama var zaten ise baslamadan dusunurum duzeni
Bu arada burda bir mercimek muhabbeti donmustu, sizlerden esinlendim bugun yesil mercimek yaptim verdim. Yemez diye tahmin ediyordum hatta aksama yemegimiz yok o yemez zaten mercimegi ben yerim esime de tost yaparim diye gecirdim aklimdan, cocuk kitliktan cikmis gibi yedi mercimegi. 1 haftanin acisini cikardi resmenartik ben de tost yerim napiym
Dun nilikonun yedikleri
2 kayisi 1 erik
4 yk yogurt
Uykusu:
9 uykuya dalis
12 uyanma meme
2 uyanma 50 ml mama
4 uyanma meme
5 uyanma 40 ml mama
6 uyanma meme
7.30 gune baslangic
Uyusun diye mama veriyorum yine uyumuyor. Geceleri bir kere kalkardi. 6 7 arasi uyurken ruyamda 4 disi cikmis gordum. Simdi kontrol ettim. Yok bi sey.
Gunduz 1 bucuk saat disardaydim fizik tedavi icin. Butun gun ya kucagimdaydi ya yanimda.
3 ekim Eylus 21 ekim ben
Simdi babamiz dusunsun
Yerim ben o sebzeci kuzuyuBen kafama gore takiliyorum hicbir yerden tarif bakmiyorum. Demlik boyutunda ufak bi tencere edindim ve onu Eylusun saydim. İcine o gun evde ne sebze varsa atip az su koyup blendir veya catal yapip yaninda yogurduyla yediriyorum. Misal kiymali yapcaksam az z.yagiyla yada 1 ceri domates rende suyuyla beraber pisiriyorum yine sebzeleri atip devam. Mesela h sonuna dogru evde kalmadi bisey az mercimek 1 tanede kirmizi biber corba yaptim 2 gun onu tuketti aksamlari
Gaz yapmış olmasın gece o kadar sık beslenmek? Meme vermediğin saatlerde su mu verseniz acaba? Tatile gidip döndünüz sanırım, hava değişimi de etkiler çocuğu.. Yavaş yavaş alışır inşallahDun nilikonun yedikleri
2 kayisi 1 erik
4 yk yogurt
Uykusu:
9 uykuya dalis
12 uyanma meme
2 uyanma 50 ml mama
4 uyanma meme
5 uyanma 40 ml mama
6 uyanma meme
7.30 gune baslangic
Gayet uyumludur başak ve boğa :) ikisi de titizlenir var gücüyleAhh babalar :) baba ne burcu dengeyi merak ettim? :)))
Bizde baba boğa (mayis 8) Sezen boğa (mayis 10)
Ben başak (eylul 16) Simay basak (eylul 21)
Hatta Sezen'in yukselenide başak
Eylul 16 ayni zamanda evlilik tarihimiz ve evliligimizde başak denebilir
Sarma dolma kolay da bayram temizligi zor canim.Yaaa 2 tencere mi, ben 1 tane saramiyorum..denemedim hiç, zahmetli çok. D dooris123 cukurambar nisantasi pazarinda sarma dolma satiliyor, haberiniz vardir. Her sene1 gun once ailelerle bayramlasip kaçıyoruz.Kalsam ne, tatsiz tuzsuz bayramlar, zorunlu ziyaretler, hoslanmiyorum, Ali de ilerde biz gibi olur kesin, (rol model olayi) gezsin valla, ben nasil dolma yapacam :))
Canım bende senin gibi yapıyorum ama kızım 2 kaşıktan sonra kitliyor ağzını sadece eline verdiğim seyleri yiyor meyve salatalık falan gün içinde yemekte verilmiyor ki eline nerdeyse 2 aydın yumurta yemiyor verdiğim seylerde önce elime bakıyor ne veriyorum diyeBen kafama gore takiliyorum hicbir yerden tarif bakmiyorum. Demlik boyutunda ufak bi tencere edindim ve onu Eylusun saydim. İcine o gun evde ne sebze varsa atip az su koyup blendir veya catal yapip yaninda yogurduyla yediriyorum. Misal kiymali yapcaksam az z.yagiyla yada 1 ceri domates rende suyuyla beraber pisiriyorum yine sebzeleri atip devam. Mesela h sonuna dogru evde kalmadi bisey az mercimek 1 tanede kirmizi biber corba yaptim 2 gun onu tuketti aksamlari
Bumbar miSarma dolma kolay da bayram temizligi zor canim.
Zamanla yaptikca sende alisirsin.hem birileri olsa konusa konusa guzel olur.bidr yaniniza kahve alir sohbet muhabbet biter hepsi.
Ali kesin sever sarmayi.genel olarak erkekler cok sever.zaten erkek milleti nerdr zahmetli bisey var onu sever:)
Benim esim icli kofte sarma dolma kebap karin bumbar dolmasi sever.yap diyince yapiyoruz mecbur:)
Allah gönlümüze göre versin inşaallah hayırlı bi yere çıkar tayininizKızlar cok heyecanliyim.
Bugün ildısı atamalari basliyor.
Bu sene artik gitmeyi istiyoruz.cok sıkıldım burda.5 yıldır burdayiz.artik biraz malatya adiyaman cevresine gelmek istiyorum.ama hiç acılmıyor
Ins bu sene metehanin şansina güzel yerler acilir da bizde bi düzen kurariz.
Tayin ha cikti cikacak derken 5 sene ne doğru düzgün esya aldim nede kolilerden esyalarimi cikarabildim.
Dualarınıza ihtiyacim var
Tek. Başınıza zor olmuyor mu bnde ailemle aynı şehirde yaşamıyorum. Aylıksız izindeyim eşim yoğun çalışıyor bazen çok geç geliyor eve ozamanlar çok yorgun hissediyorum kendimiBen evde tek oldugumda mama sandalyesine otutturup yikiyorum. Mama sandalyesi daha rahat ama heryeri yikanmiyor, zaten mama sandalyesindeyse sadece su tutup cikartiyorum ne sampuan ne de lif.
Iki kisiysek biri kucuaginda yikiyor digeri alip giydiriyor. Ama kucakta yikamak zor gercekten. Heryere atliyor, ittiriyor vs. Cok hareketlenirse dizlerimin uzerine karni gelecek sekilde yuzustu yatiriyorum sampuanini oyle yapiyorum. Bazen okadar daraliyorum ki filmlerdeki gibi legenin icine koyup kafasina tasla vura vura yikayasim geliyor
Tsk ederim canim.ins.Bumbar mi ❤ Cok severim. Ozellikle bumbar. Anneannemler yazlari tekir yaylasinds oluyor, her yaz ailece bir hafta orada zaman geciririz. Gecen yaz ben de onlarla birlikte mumbar doldurdum. Ama evde tek basima yapamam heralde. Masallah siz pek marifetlisiniz, esiniz cocugunuz cok sansli:) isallah atamalarda da gonlunuze gore bir yer acilir, duzeniniz oturur
Cok saol canim.ins ya.hayırlısıyla güzel yerler acilsin ins.Allah gönlümüze göre versin inşaallah hayırlı bi yere çıkar tayininiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?