2018 Ekim Anneleri

ailemle ayni sehirdeyim ama aramiz arabayla 40 dk.bi de bizimkiler surekli seyahatteler ankarada durduklari pek yok.aynen esim aksam 8de gelir haftanin 6 gunu.tek yasiyo gibiyim alistim artik.2 sene ucretsiz izni kullanicam heralde sonuna kadar.

ailemle ayni sehirdeyim ama aramiz arabayla 40 dk.bi de bizimkiler surekli seyahatteler ankarada durduklari pek yok.aynen esim aksam 8de gelir haftanin 6 gunu.tek yasiyo gibiyim alistim artik.2 sene ucretsiz izni kullanicam heralde sonuna kadar.
Haklısın çok zor oluyor ben kabullenmek istemiyorum sanırım durumu bu yüzdem bazen çok geriliyoruz eşimle bnde sık sık gidemiyorum memlekete bizim tarafta ilk torun kızım çok seviyorlar çok özlüyorlar benim yalnız bakıyor olmamada üzülüyorlar bende 2 sene aldım izni büyük ihtimalle kullanıcaö zaman çabuk geçiyor 9 ay oldu bile

Bizim babada boga 5 mayis :) aman aman boga burcu cok inaaaatt cok :) sizin dengeler daha supermis

Ben ailemle ayni sehirde yasasaydim da pek bir sey degismezdi. Annem dogumdan sonra bizde kalmaya geldiginde hadi oglun uyumusken sen de yemegini yap diyen bir insan:) kayinvaldemlerle ayni sehirdeyiz cok da severim onlari ama kayinvaldemin hep bir plani programi oluyor yada saglik sorunlari oluyor. Basta hem anneme hem de kayinvaldeme biraz kiziyordum beni cok yalniz biraktiklari icin ama simdi cok da umursamiyorum. Herkesin kendi hayati, boyle daha zor ama napalim.
Tek basina yikamak zor oluyor tabi, hatta isim bittikten sonra belim agriyor hep, ki ben kolay yorulan bir insan degilimdir. Ama mecbur kalinca insan yapiyor bir sekilde. Benim esim haftanin bazi gunleri sehir disinda oluyor durum boyle olunca onu bekleme gibi bir luksum yok malesef. Hatta bir keresinde hem benim hem de oglumun yikanmasi gerekti genelde oyle durumlarda onu uyutup dusa kabinin araligindan kamerayle oglumu izleyerek dus aliyorum ama bu sefer uyutamadim hal boyle olunca ikimiz birden dusa girdik once kendimi sonra onu yikadim baya zor oldu cunku duran bir cocuk degil ama basardim:) nasil hissettigini cok iyi anliyorum. Ozellikle esimin sehir disinda oldugu gunler yada is dolayisiyla gec geldigi gunler benim icin de inanilmaz zor oluyor. Keske babalar da dogumdan sonra bir sure izinli olsalar. Esim yanimdayken cok rahat ediyorum.

Kolsuz zibinla yatirip ustune tulbent ortuyorum. Cam kapi acik. Su veriyoruz icmiyor. Illa meme ya da mama istiyor. Bir anlasam derdini.

Canim 2de 90 verdim 50 ml icip uyudu. 5te 60 verdim 40 icip uyudu. Eline biberonu veriyorum. Oynaya oynaya icip uyuyor. Acaba uyuyunca uyandirip bitirene kadar uyutmasam mi? Hemen uyuyor tekrar. Ah bir emzik alsa. Aslinda mama da meme de hikaye. Emme durtusuyle uyaniyor sanki. Sence?
Esim kucaginda ugrasiyor uyumuyor.

Ben diyeyim Allah kolaylık versin inşaallah benimde eşim evdeyken maddi manevi daha rahat ediyorum.bide ben maalesef tek başıma dışarı çıkaramıyorum Kızımı eşime bağlıyım o olmayınca daha çok gözüme batıyor

Su istemiyor canim. Su icip aglamaya devam ediyor.
Ben uyanmadan yakalarsam emziğini verip pışpışlıyorum, başını okşuyorum falan, 1-1,5 saat daha idare ediyor.
Sık emzirmek çok yorucu oluyor, hele gece.. Neyse ki uykuyu seviyor benim sıpa gündüz iyice yorulup, yatmadan da banyo yapmışsa iyi uyuyor. Gün içinde ek gıda almışsa (öğün başına 2-3 kaşık da olsa), gece daha sakin oluyor sanki.
Ama Niliko hareketli bebek, bizimki daha o raddeye gelmedi. Gelse yedikleri yetmez kesin

Aslinda evin cevresi musaitse bebek arabasiyla bir tur bile atsaniz havaniz degisiyor. Ben bazen yorgunluktan useniyorum ama 10dk bile olsa cikmak iyi geliyor

Yemeyen cocuga ne pisirsen fayda etmiyor. Bizde hicbir öğün yok. Sabah peynir yumurta sarisi avokado vs asla agzini acmiyo..oglrn corba deniyorum..acmiyo, çöp.. yogurt yiyordu artik onu da yemiyo..muhallebi yerdi, onu da yemiyor. Yaptigim hersey %100 çöp..kilo alimi geç, kilo vermiş. Doktor yurtdisinda, bu hafta konusacaz gelince bakalim.bebek yemiyorsa hele agzini acmiyorsa, kitliyorsa, kasiga sinirlenip vuruyorsa yapacak birsey yok, üzücü

Eşiniz sansli

Ben de şu zamana kadar oğluma yapıp yemediğini çöpe atılmasın diye kendim yedim.. Tabi bu bana kalıcı 3-4 kilo olarak döndü... Şimdi kızımın yemediği şeylerin de bir çoğunu ağzıma atıyorum. Zayıflamak hayal :) Bir zamanlar S - M beden giyerken şimdi L'ye sığsam şükür ederim.. XL sabit oldu

[/QUOTE] Ayni sehirde farkli yerlerdeyiz, annem de saglik sorunlari nedeniyle gelemiyor. Sehirdisindan kisa sureligine, babanne geldi, rahat ettim..tek bakmak cok yorucu..

Son düzenleme:
Hayatta her iliskide es, aile, cocuk farketmez..
beklenti=hayalkırıklığı

Ek gida benimki de yemez, agzini kitliyor.
-Ben tek çıkıyorum, kanguruda market, avm geziyoruz.

Benim birkac kez yaptigim bir sey var. cok dogru birsey degil taktir size kalmis. Tum gun kasigi reddettigi oluyor mesela kahvalti sifir-meyve yogurt yok ama kasiga tepkili biliyorum kasikta ne oldugunu bile bilmiyor, tadini bile bakmiyor. Ben de gun sonunda bazen dayanamayip sadece ilk kasik icin agzini zorla acip kasigi iceri sokuyorum. Yada su veriyor gibi yapiyorum agzini aciyor hop kasigi sokuyorum tadini aldiktan sonra bazen yiyor bazen yemiyor ama tadini en azindan alsin gerisine kendi karar versin istiyorum. Dogrulugu tartisilir tabi.
Bu arada hic eline vermeyi denediniz mi? Muz-yumusak bir seftali yada haslanmis kabak vs bunlari kolaylikla yiyebiliyorlar. Bir lokma alir geri yere atar belki ama bir lokma bir lokmadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…