- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Kasikla zorladim da, agliyor ve 5 dk durmaksizin..agzina ne versem ayni sonuc..elimi yikayip parmagimla veriyorum, acmiyor agzini..eline verdiklerimi de firlatiyor, ne versem goturmuyor agzina.. dr yurtdisindan w.apptan yazdi simdi. Idrar yoluna baktir laboratuvarda diye..Benim birkac kez yaptigim bir sey var. cok dogru birsey degil taktir size kalmis. Tum gun kasigi reddettigi oluyor mesela kahvalti sifir-meyve yogurt yok ama kasiga tepkili biliyorum kasikta ne oldugunu bile bilmiyor, tadini bile bakmiyor. Ben de gun sonunda bazen dayanamayip sadece ilk kasik icin agzini zorla acip kasigi iceri sokuyorum. Yada su veriyor gibi yapiyorum agzini aciyor hop kasigi sokuyorumtadini aldiktan sonra bazen yiyor bazen yemiyor ama tadini en azindan alsin gerisine kendi karar versin istiyorum. Dogrulugu tartisilir tabi.
Bu arada hic eline vermeyi denediniz mi? Muz-yumusak bir seftali yada haslanmis kabak vs bunlari kolaylikla yiyebiliyorlar. Bir lokma alir geri yere atar belki ama bir lokma bir lokmadir
Emzik emse ah...Ben uyanmadan yakalarsam emziğini verip pışpışlıyorum, başını okşuyorum falan, 1-1,5 saat daha idare ediyor.
Sık emzirmek çok yorucu oluyor, hele gece.. Neyse ki uykuyu seviyor benim sıpagündüz iyice yorulup, yatmadan da banyo yapmışsa iyi uyuyor. Gün içinde ek gıda almışsa (öğün başına 2-3 kaşık da olsa), gece daha sakin oluyor sanki.
Ama Niliko hareketli bebek, bizimki daha o raddeye gelmedi. Gelse yedikleri yetmez kesin
Istahsiz insan bile gunde bir kere yer degil mi? Insallah care bulursunuz.Kasikla zorladim da, agliyor ve 5 dk durmaksizin..agzina ne versem ayni sonuc..elimi yikayip parmagimla veriyorum, acmiyor agzini..eline verdiklerimi de firlatiyor, ne versem goturmuyor agzina.. dr yurtdisindan w.apptan yazdi simdi. Idrar yoluna baktir laboratuvarda diye..
Gayet uyumludur başak ve boğa :) ikisi de titizlenir var gücüyle
Baslarda bende zorladim oyle elimle ağzıni buzup kasigi sokmuslugum var ve tabi hemen doktora ispiyonladi esim beni. Doktorda kizdi daha cok tepki verir beslenme terapisine gondermek zorunda kalırım dediBenim birkac kez yaptigim bir sey var. cok dogru birsey degil taktir size kalmis. Tum gun kasigi reddettigi oluyor mesela kahvalti sifir-meyve yogurt yok ama kasiga tepkili biliyorum kasikta ne oldugunu bile bilmiyor, tadini bile bakmiyor. Ben de gun sonunda bazen dayanamayip sadece ilk kasik icin agzini zorla acip kasigi iceri sokuyorum. Yada su veriyor gibi yapiyorum agzini aciyor hop kasigi sokuyorumtadini aldiktan sonra bazen yiyor bazen yemiyor ama tadini en azindan alsin gerisine kendi karar versin istiyorum. Dogrulugu tartisilir tabi.
Bu arada hic eline vermeyi denediniz mi? Muz-yumusak bir seftali yada haslanmis kabak vs bunlari kolaylikla yiyebiliyorlar. Bir lokma alir geri yere atar belki ama bir lokma bir lokmadir
Umarim bir sey cikmaz ve gecici bir surectir, yemeyen cocuk zor gercekten allah kolaylik versinKasikla zorladim da, agliyor ve 5 dk durmaksizin..agzina ne versem ayni sonuc..elimi yikayip parmagimla veriyorum, acmiyor agzini..eline verdiklerimi de firlatiyor, ne versem goturmuyor agzina.. dr yurtdisindan w.apptan yazdi simdi. Idrar yoluna baktir laboratuvarda diye..
Baslarda bende zorladim oyle elimle ağzıni buzup kasigi sokmuslugum var ve tabi hemen doktora ispiyonladi esim beni. Doktorda kizdi daha cok tepki verir beslenme terapisine gondermek zorunda kalırım dedi
Teşekkürler, evdekileri yemiyo diye bi umut marketten farkli markalardan cesit cesit meyve pureleri, muhallebi vs aldim kavanozdakilerden..1 cay kasigi bile yediremedim..hayirlisi artik :))Umarim bir sey cikmaz ve gecici bir surectir, yemeyen cocuk zor gercekten allah kolaylik versin
Ben acmadigi zaman kasigi bulayıp eline veriyodum. Oyle tadina bakiyodu yada elimde azcik bisey veriyodumBiliyorum yaoyuzden cok yapmiyorum tum gun agzini kasiga kitlediyse gun sonunda bir kasik zorluyorum cunku tadina baktiktan sonra genelde yiyor. Zaten baska numaralarla actiriyorum genelde ama bazen o numaralar da sokmuyor.
Benim kızım ek gıda almıyor diye gece sürekli emmeye devam ediyor herhalde diyordum ama ondan değil sanırım saat başı memede benimkide ne yapsam yemiyor kahvaltıda peynir ve tahin pekmez yiyor sadece bugün havuçla kabakta haşladım yanına ama oynadı attıDun nilikonun yedikleri
3/4 yumurta sarisi bir kup peynir
Mercimekli yogurtlu kabak 2 yk
2 kayisi 1 erik
4 yk yogurt
2 yk yulafli seftalili muhallebi
Uykusu:
9 uykuya dalis
12 uyanma meme
2 uyanma 50 ml mama
4 uyanma meme
5 uyanma 40 ml mama
6 uyanma meme
7.30 gune baslangic
Uyusun diye mama veriyorum yine uyumuyor. Geceleri bir kere kalkardi. 6 7 arasi uyurken ruyamda 4 disi cikmis gordum. Simdi kontrol ettim. Yok bi sey.
Gunduz 1 bucuk saat disardaydim fizik tedavi icin. Butun gun ya kucagimdaydi ya yanimda.
Atak haftasi da degil bildigim kadariyla.
Bizim ev 4.kat ve asansör yok bebek arabası iptal eşim olmadan çıkaramıyorum kanguruyuda güvenmedim bi kaç kere niyet ettim almaya ama arabada kullanamıyorum hal böyle olunca eşim geç gelince geriliyoruzEk gida benimki de yemez, agzini kitliyor.
-Ben tek çıkıyorum, kanguruda market, avm geziyoruz.
İdrar yolunda bişy yoktur bnce başka belirtilerde olurdu demişti doktor bana bi ara baya takmıştım enfeksiyon var mı diye geceleri hiç uyumuyordu diş geliyormuş meğer belki siZinde öyledir diş dönemi iştahsız olur diyorlarKasikla zorladim da, agliyor ve 5 dk durmaksizin..agzina ne versem ayni sonuc..elimi yikayip parmagimla veriyorum, acmiyor agzini..eline verdiklerimi de firlatiyor, ne versem goturmuyor agzina.. dr yurtdisindan w.apptan yazdi simdi. Idrar yoluna baktir laboratuvarda diye..
Bebek biskuvisi yaptim, tam bugday unundan, netten 3-5 tarif izledim..sonuc, berbat ötesi:)) bi daha da yapmam..Allah bebislerimize bol bol istah versin diyorum o zaman :) hipp in organik bebek biskuvisinden aldim eline verdim yaliyor agzina gir cik yapiyor.dis yok tabi daha.oyalansin bakalim.
Ben biskuviyi hic gerekli bulmuyorum. Sadece yulaf koyuyorum kahvaltisina. O da kaka yapmiyor diye. Gercekten ise yaradi. Her gun yapiyor simdi. Bugun internetten tarif buldum. Corbasina bulgur koydum. Ona bile zor gitti elim. Cok faydali mi diye.Bebek biskuvisi yaptim, tam bugday unundan, netten 3-5 tarif izledim..sonuc, berbat ötesi:)) bi daha da yapmam..
ben de gerekli bulmuyorum, hicbirseyi kabul etmeyince bi de onu deneyim bari dedim. bi umut.sonuc, olumsuz, bir daha da yapmam. sarımsağı neden eklediniz, ben yediği donemde hic vermemiştim çorbasıyla..Ben biskuviyi hic gerekli bulmuyorum. Sadece yulaf koyuyorum kahvaltisina. O da kaka yapmiyor diye. Gercekten ise yaradi. Her gun yapiyor simdi. Bugun internetten tarif buldum. Corbasina bulgur koydum. Ona bile zor gitti elim. Cok faydali mi diye.
Bu arada cocuga sarimsak yedirince les gibi kokuuor.
As canim.benimkide emeklemiyor.dönmuyor bile.4.ayda zor bela bir iki kere döndü ondan sonra tövbe etti:)Selam kızlar nasıl gidiyor bebişler büyümüştür bizde emekleme yok hala,kimlerin bebişleri emekliyor merak ettim :)
Antibiyotik ya haftada bir koyuyorum.ben de gerekli bulmuyorum, hicbirseyi kabul etmeyince bi de onu deneyim bari dedim. bi umut.sonuc, olumsuz, bir daha da yapmam. sarımsağı neden eklediniz, ben yediği donemde hic vermemiştim çorbasıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?