2018 Ekim Anneleri

Tahin pekmez gibi baskın lezzetleri sevdiyse kabak ve havuca tenezzül etmez tabii :) ben hiç ikinci kez denemedim yemediklerini. Kendim de yemiyorsam hiç zorlamıyorum. Benim sevdiğim şeyleri yiyor daha çok. Meyveciyiz bariz şekilde, kahvaltı çok gıdım gıdım tadıyor.. Acelem yok, açlıktan ağlamadığına göre sıkıntı yok şu an :)

ben çok özendim kanguruya ama hiç kullanamadım. ergonomik yok elimizde, evdeki de benim kuzuyu taşımadı, hep tombikti kızçem

Selam kızlar nasıl gidiyor bebişler büyümüştür bizde emekleme yok hala,kimlerin bebişleri emekliyor merak ettim :)
Merhabalar,
Benim kız daha 1 hafta oldu dönmeyi öğreneli. Şu an oturur halden dizleri üzerine geçmeye çalışıyor. Epey çaba var ama tombik olunca çok zorlanıyor. Sürünmeye çalışıyor ama o da göbek ekseninde dönmeden öteye gidemedi daha. Bana tutunup çektiriyor kendini kalkmaya çalışıyor ama onda da sonuç yok 7 ay 12 günlük

Selam kızlar nasıl gidiyor bebişler büyümüştür bizde emekleme yok hala,kimlerin bebişleri emekliyor merak ettim :)

Simaycik emekliyor.Heryere tutunup kalkiyor.Evi dolasiyor.
Bide emeklemeye baslarken ayaklarinin ustunde dizleri yere degmeden totisi tamamen havaya kaldiriyor cok komik :) Yurumeye baslarken yaparlar ya oyle.
Birakilmiyor artik hic.Heryer tehlile oldu :)
21 Eylul dogumlu

Tahin pekmezde sevmedi ama sürekli deniyorum bir çay kaşığı yeterli zaten alerjiden dolayı bağışıklığı güçlü tutmam lazım tabii normaldede bağışıklık güçlü olsunda :) bir tek pekmezle tahinde ısrar ettim başka hiçbir şey yemiyor bugün kiraz denedim sevdi ama eline almak istiyor onu da veremiyorum tabi kayısı şeftali sevmedi armut seviyor

bizdede emekleme yok karninnin ustunde 1 2 surunmeye calisiyo oyuncağını almak için bakiyo gidemiyo yuvarlana yuvarlana gidip aliyo. 1 2 gundur de walker a tutunup kalkmaya çalışıyor ama kafasina geciyo onuda beremedi.

Karninin uzerinde surune surune tum evi turluyor, arada durup dort ayak uzerine geciyor sonra tekrardan yere yigiliyor Henuz ayaga kalkma cabasi yok. Zaten duzgun bir sekilde oturmaya daha bu hafta basladi. Ayakta durmasi da oturmasi gibi gec olacak gibi geliyor bana.
17 ekim dogumlu

İnşaallah. Bişy çıkmaz kuzuda sadece annesinin sabrını deniyordur diyelim benimki gibi haklısınız en yakın zamanda en azından denemeliyim bir süre yoksa güzel havayı kaçıracak kızım babasını beklerken
Yulaf nasıl koyuyorsun bende bi kaç kes denedim gerçi ama pek yemedi bizde de skıntı kaka
Benim kızımda 17 Eylül doğumlu emekliyor hatta sizin tarif ettiğiniz gibi dizlerini koymadan gidiyor gideceği yere gören herkes şaşırıyor bu emekliyor mu yürüyor mu diyorlar bnde hiç görmemiştim aslında ve evet şuan heeşey tehlike kaç
Kere düştük gözüm üzerinde kısıtlamakta istemiyorum ama özellikle buluyor sanki tehlikeli yerleri

Purpplee merabaaa... oglum emeklemiyor hatta dönmuyor bile.henuz kanepeden yataktan dusecek kivama gelmedi desteksiz oturuyor.oturarak oyuncak oynamayi cok seviyor.nen nen mam mam mem mem de de ba ba ge ge gibi heceler soyluyor.yuzustu durmaya yeni yeni alisiyor.fiziksel olarak biraz tembel anliycaginiz :) 2 ekim dogumlu.

Bir bardak suya bir kasik yulaf koyup kaynamasina yakin seftali rendeleyip muhallebi yaptim. Aslinda yulaf hemen eriyor. Sonra da katilabilirmis. Ben irnik gibi dusunmustum. Bu muhallebiyi iki gunde yiyor. Miktari azaltabilirsin. Yogurduna bir cay kasigi falan katabilirsin. Yemegine pirinc veya bulgur koyuyorsan onun yerine koyabilirsin.
Bu sabah babasi cevizi biraz zeytinyagiyla ezip verdi. Bana cevizin tadi agir gelir. Sade yiyemem. Hapir hupur yedi.
Biz bu ara 3 gun kuralini hic uygulamiyoruz. Bir kac gundur cok yeni seyle tanisti. Insallah sikinti olmaz.

Masallah tatlisa. Seninkinin de cenesi dusuk olacak desen e.

Merhaba kızlar ben de ekim annesiyim bebeğim bugün itibariyle 8 aylık oldu. Size danışmak istediğim bebeğim baş parmağını emiyor ve ne yaptıysam vazgeçiremedim. Diş damak yapısını bozmasından korkuyorum sizce ne yapmalıyım.

Sen bi ara yaziyordun buraya. Hosgeldin tekrar. Konuna yardimci olamiycam. Sadece selam vermek istedim.

Kirazın çekirdeğini çıkarıp minik lokmalara bölüm önüne koysan? O direk yutmaz zaten, ağzında geveler onu. Salatalık bile veriyorum ben kızımın eline. Tek yapman gereken yanında olup izlemek.Büyük gelirse çıkarır, boğazını rahatsız ederse öğürür zaten. Ben oğlumu sürekli korumaktan bu hallere geldim (5 yaşında, kaşık tutmayı bilmez, yemek düşmanı), kızıma veriyorum ne isterse.. Şeftaliyi de cam rendeden geçirip sulu kısmını verince sevdi benimki. Kavun minik minik parçaları ağzına verince yiyor. Eline versem ezecek, suyu çıkacak komple diye vermiyorum :)

Geç kaldım zannımca, artık tutunup kalkmak istiyor, çok hareketli kanguruda durmaz :)
Ben eskiden kanguruya koyar tum isimi yapar ustune tv falan izlerdim ayakta da olsa, hatta 6-6,5 ay arasi sirtimda tasidim okadar rahatti ki sirtta tasimak:) ama simdi 5dk bile durmuyor icinde, artik emerken bile durmuyor gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…