2018 Ekim Anneleri

Yağlı beyaz peyniri suda tuzundan arındırıp verdim birkaç kere. Az yedi, pek sevmedi. Bir sefer yumurta sarısıyla karıştırıp verdim, 2 çay kaşığı kadar yedi ama ikisinden de tiksindi zannedersem...
Zeytin 2 kere verdim. 1 tane zeytini biraz ezip suya koyuyorum, tuzu çıkınca kabuğunu soyup minik parçalara ayırıyorum. Bitiremese de gülümseyerek yiyor kızım.

Ben omlet yaptigim zaman sarisini beyazindan ayiriken biraz beyazi kaliyor yumurtanin ben de cok titiz davranmiyorum acikcasi yumurtanin beyazi konusunda. Az az yedi yani birkac kez

[/QUOTE]
Anladım canım. Benmde kaçıyor canım o kadar ama zaten yemiyor kızım rafadan verdin. Mi hiç peki D dooris123
Çok geçmiş olsun ikiz olsalar farklı tepkiler verebiliyor demek benimde sağolsun eşim o konuda fazla cesaretli Allah’tan ben yokken faln vermiyor ama o da verelim bişy olmaz kafasında bilemiyorum sarışını yemiyor esas protein beyazda belki yer denesem mi acaba

Cidden bazen olmadik seyler oluyor.
Gecen gun düsmede degil egilirken ablasinin ahsap küplü bir oyuncagi var.Küpün bir alnina batti resmen morardi.Ertesi gun uniteye tutunup kalkti inerken ya agini unitenin ayagina carpti
İçim gidiyor.Allah beterinden korusun.
Maşallah sizin minisede

Aparatlar var.
Eger hep emdiyse kendi birakmasi seneleri bulabilir.
Eger buara olduysa distende olabilir.Aparat disini kasimasinada yardimci olur.
Ama kullanmadim tabii bi bilene sormak daha iyi olur

Sade yemekten Simay'da sıkıldı buara.
Taze soğanlı favorisi insallah simdilik degildir :)
Yesillik mevsimi tam istedigini katabilirsin.
Zeytinyagi ile az kavurup yumurta sarisini ekleyip catalla hep ortaya toplaya toplaya pisiriyorum.Yumusak bi kivami oluyor.
Yani orasi oyle yiyende yemeyende buyuyor ama en azindan herseyi salmamak adina,hastaliklarda vuducun direnci adinada vazgecmemek anneliğin şanından galiba.
Ama vucut bi sure farkli seyler tuketip bi zaman sonra baska seylere yonelebiliyor.Yabi onlarda vucutlarinin sinyallerini diliyor diye dusunuyorum en cok.O zamanlarda zorlamam ama bi sure gectikten sonra tekrarlayip baska sekilde deniyorum bende.

Aslinda alerji sebebiyle boyle verilmiyor.
9ayla birlikte baslanabilir diyende var.
Durumunuza gore doktorunuz daha iyi anlatir.
Bazen bazi durumlari garantiye aliyorlar bence :)

Haslarsam seftali kivaminda veriyorum en yumusak ben

Kofte makarna baslayan oldumu. Bugün 8 aylik kontrole gittik baslayalin dedi doktor makarnayi nasil yicek hayal edemedim

Az miktarda eriste gibi yapabilirsin.
Yumurtali,yulaf unlu vb.Cesitlendirilebilir.
Sebzede kullanabilirsin.Guvenilir yerde bulursan sebze tozlarida oluyor.
Kendin kestiginde ona gore de ayarlayabilirsin.
Cok ince olmayan eriste seklinde kesmek kolaylik olabilir.

Allah yardimcin olsun,guc versin ikinizede.
Umdugundan cok daha iyi olur umarim❤

Bahsettiğim teknik olarak yemek ti cigneme yutma basarabilicek mi onune mi koysam tek tek agzina mi versem nasil denesem kafamda deli sorular

Bahsettiğim teknik olarak yemek ti cigneme yutma basarabilicek mi onune mi koysam tek tek agzina mi versem nasil denesem kafamda deli sorular

O tamamen suan ki durumunuzla alakali.Normalde yiyorsa tane gibi,çok yassı acmadan kesersin.
Alisiksa onda ekstra bi durum olmaz.Önüne koyabilirsin.Damaklar fena kuvvetli :)

Diger her seyi bayagi yiyor diye yumurtaya takilmadim. Omlet gibi su an yapamam cunku esim ve kayinbabam surekli ay ay ay bogazina kacacak modundalar. Kahvaltida eline salatalik biber veriyorum. Hop oturup kalkiyorlar. Onlar yokken bi denerim artik.

Benim kızımdaki sıkıntı büyük ısırıyor ve ağzını kitliyor alamıyorum beni panikletiyor açsa ağzını alsam parçayı sıkıntı olmayacak :)evet artık rahat bırakmam lazım önüne koyup geri alıyorum yine kendim yedirmeye çalışıyorum bugünden başlayım :))

sultan_gibi
Hic rafadan vermedim ben, sindirimi guc ve mikroorganizmalarin bulasma riski var diye. Ama kuzenim 1,5 yasindaki kizina genelde rafadan verdigini soylemisti.

Aslinda alerji sebebiyle boyle verilmiyor.
9ayla birlikte baslanabilir diyende var.
Durumunuza gore doktorunuz daha iyi anlatir.
Bazen bazi durumlari garantiye aliyorlar bence :)

Haslarsam seftali kivaminda veriyorum en yumusak ben
E
Evet haklısın beyaz meselesi tamamen öyle bakalım doktoru ne diyecek cahilliğime ver .seftali kıvamı nasıl oluyor bide diyorum acaba ben ek gıda zamanını mı ayarlayamıyorum çünkü kızım bazen çok güzel açarken ağzını bazen hiç taşına bile bakmıyor genelde ne zaman isterse emiyor beni sizin düzen nasıl ek gıda meme noktasında
sultan_gibi
Hic rafadan vermedim ben, sindirimi guc ve mikroorganizmalarin bulasma riski var diye. Ama kuzenim 1,5 yasindaki kizina genelde rafadan verdigini soylemisti.
Ever bnde öyle düşündüğüm işin vermedim bir daha benmde etrafımda var o şekilde yediren arkadasım daha çok seviyorlar diyorlar hatta

VosVos35 U Umudumbitmedi_ plojovic D dooris123
anabelgunes
ferhunde001
Teşekkürler kızlar paylaştığınız için.
Emeklemeden mi yürüyecek bilmem tutunup kalkma yok ama ayakta durdurun beni istiyor balkonun parmaklıklarına tutunup bakmayı çok seviyo.göbek üstünde 180 derece dönüyo sinirlene sinirlene:) tembel olacak sanki :)))
Anne,haydi,da da da da diyo bi de :)

Kızlar birkac gün sonra 8 aylık olacağız.zeytin hiç vermedim.gunde kaç tane vereyim yeşil siyah farkeder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…