- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Gunduz sadece 1 kez 45 dk civarı uyuyor..Gündüz kaç uykuya yatıyor bebisler kızlar , bizim bu ikinci uykumuz banyo yapmıştık ondan mı çok uzun uyudu hala uyuyor şuan bir buçukta uyudu saat dört şuan, normalde beşte üçüncü uykuya yatardı artık uyutmam herhalde tekrar akşam dokuzda yatıyordu bugün sekizde yatırırim artık
Banyo da etkendir muhakkak ama zamanla uyku saatlerini kendi ayarlıyor bu bıdıklar. Belli ki günde 2 kere uyuyacak bundan sonra. Tabii arada 3 de olur ama yavaş yavaş oturacaktır düzenGündüz kaç uykuya yatıyor bebisler kızlar , bizim bu ikinci uykumuz banyo yapmıştık ondan mı çok uzun uyudu hala uyuyor şuan bir buçukta uyudu saat dört şuan, normalde beşte üçüncü uykuya yatardı artık uyutmam herhalde tekrar akşam dokuzda yatıyordu bugün sekizde yatırırim artık
Canım üç kez uyuyor bizimki toplama en az üç buçuk saat uyuyorGunduz sadece 1 kez 45 dk civarı uyuyor..
Oh ne güzel.benimki öyle uyusa tövbe uyanirdirmam.yatarim bendeCanım üç kez uyuyor bizimki toplama en az üç buçuk saat uyuyor
Doğduğundan beri var. Hep emdi emzik de kabul etmiyor
Merhaba kızlar uzun zamandır giremedim bebeişleriniz büyümüştür geriye dönüpte okuyamadım da son zamanlar hastalıklar görümcemin düğünü düğünde olaylar falan çıktı derken ek gıdaya da gereken özeni gösteremedim 8 ay 9 günlük olduk ve şu zamana kadar 3 gün kuralıyla meyveleri havuç kabak patates yoğurt yumurta bal kabağı ıspanak tarhana avakado brokoli denedik bunların çoğunu sevmedi ağzını açmak istemiyor neyi nasıl yapacağımı da bilmiyor genelde iki sebzeyi haşlayıp havuç+kabak, kabak+patates, bal kabağı vb.zeytin yağı ile veriyorum ama sevmiyor siz nasıl ve neler yapıyorsunuz bana tarif konusunda yardımcı olur musunuz
Gündüz kaç uykuya yatıyor bebisler kızlar , bizim bu ikinci uykumuz banyo yapmıştık ondan mı çok uzun uyudu hala uyuyor şuan bir buçukta uyudu saat dört şuan, normalde beşte üçüncü uykuya yatardı artık uyutmam herhalde tekrar akşam dokuzda yatıyordu bugün sekizde yatırırim artık
Genelde 2 3 uyku oluyor bizim.cok erken kalkarsa 4. Ama tabi bı tanesi uzun uyku diğerleri kısa hepGündüz kaç uykuya yatıyor bebisler kızlar , bizim bu ikinci uykumuz banyo yapmıştık ondan mı çok uzun uyudu hala uyuyor şuan bir buçukta uyudu saat dört şuan, normalde beşte üçüncü uykuya yatardı artık uyutmam herhalde tekrar akşam dokuzda yatıyordu bugün sekizde yatırırim artık
Tam 8.ayda misiniz?Ya kızlar bayramdan beri şehirdisindayiz.kizimla yapisigiz resmen yerde durmuyor kimseye gitmiyoreve donunce de böyle olursa yandım
20sinde tam 8 aylık olacak.yere koyup ağlatmak istemiyorum ama dediğin gibi wc ye gitmek bile dert olduTam 8.ayda misiniz?
Ilk basladigi zamanlarda oluyor cok.
Yani keyfi yerindeyken bile durmuyorsa muhtemelen mesafeleri anlamis bulunuyor :)
Artik bi seslenince senin kucaginda olabilecegininde farkinda :)
Zaten artik cogu seyi daha net anliyorlar.
Kus,top,kopek bizde cok net mesela.
Elinize aldiginiz gordugunuz herseyin ismini soyleyin.
Velhasil gecici ama bu anneye odakli yasam her zaman var yine de cok beklentiniz olmasin :)
Yoksa wc kapisinda kim bekleyecek bu bebeler olmasa :)))))))))
Sizi gormediginde daha fazla durup durmadigini deneyebilirsiniz.
Dun gunduz bir kere yarim saat. Bugun guzduz bir kere iki saat. Her gun ayri takiliyor.Gündüz kaç uykuya yatıyor bebisler kızlar , bizim bu ikinci uykumuz banyo yapmıştık ondan mı çok uzun uyudu hala uyuyor şuan bir buçukta uyudu saat dört şuan, normalde beşte üçüncü uykuya yatardı artık uyutmam herhalde tekrar akşam dokuzda yatıyordu bugün sekizde yatırırim artık
Bugun yumurtayi omlet gibi yaptim yine sevmedi.Soganida deneyip kullandigin malzemeleri corba ya da yenek gibi yaparak dene.Kullanabilecegin baharatlarda var.
Yabi bunlarda tat veriyor biraz daha istahli olabiliyorlar.Tam bugday unu ile sebzeleri firi da mucver gibi yapabilirsin.
Yumurtasinda da sebzeleri kullanabilirsin.
Sebze meyve karistirabilirsin.
Cok ucsuz bucaksiz bi is aslinda :)
Aklınızda olsun yanınızda çocuk olduğu için bu tarz yerlerde öncelik isteyebilirsiniz. Yurtdışında bile pasaport kontrol noktasında beklemeden hemen geçmiştik. Yine müze girişlerinde engelli girişlerinden sıra beklemeden geçmiştik. Tabi biz gidip sormuştuk.Ah sık gelecez de yakin değil..Mavibahçe avm ye gittik.avm sevmeyiz, ne kadar güzel park gibi..
-Efes e gittik mi, 1.5 saat kuyruk bekledik mi :))) 15 dk esim 15 dk ben..
-kemeraltinda kahveciler var ya, her gittigimde ugruyorum oraya, bi mutluluk benim için :))) seviyorum İzmir' i..
Bizimki gunduz ananeyle cok guzel duriyo aksam huysuzluk yapıyor akşam odadan cikinca arkamdan ciglik atıyor sinirli sinirliTam 8.ayda misiniz?
Ilk basladigi zamanlarda oluyor cok.
Yani keyfi yerindeyken bile durmuyorsa muhtemelen mesafeleri anlamis bulunuyor :)
Artik bi seslenince senin kucaginda olabilecegininde farkinda :)
Zaten artik cogu seyi daha net anliyorlar.
Kus,top,kopek bizde cok net mesela.
Elinize aldiginiz gordugunuz herseyin ismini soyleyin.
Velhasil gecici ama bu anneye odakli yasam her zaman var yine de cok beklentiniz olmasin :)
Yoksa wc kapisinda kim bekleyecek bu bebeler olmasa :)))))))))
Sizi gormediginde daha fazla durup durmadigini deneyebilirsiniz.
Teşekkür ederim canım birde soğanla birlikte deneyeyim bir kez sebzelerle çorba yapmıştım ama o zaman da beğenmedi sürekli mem mem diyor az az emiyor memeler açık büfe gibi dolaşıyorum ek gıda hiç sevmedi kayısı veya muz gibi tatlı meyveleri bile istemiyor yüzünü ekşitiyor yerken istemeyince de kafasını aşağıya eğiyor kesinlikle kaldırmıyorSoganida deneyip kullandigin malzemeleri corba ya da yenek gibi yaparak dene.Kullanabilecegin baharatlarda var.
Yabi bunlarda tat veriyor biraz daha istahli olabiliyorlar.Tam bugday unu ile sebzeleri firi da mucver gibi yapabilirsin.
Yumurtasinda da sebzeleri kullanabilirsin.
Sebze meyve karistirabilirsin.
Cok ucsuz bucaksiz bi is aslinda :)
Ben bi ara dusundum ama sonra cokta gerekli olmadığına karar verdim:)Güzel anneler acaba makarnavitma dan alışveriş yaptınız mı ek gıda il ilgili olarak
20sinde tam 8 aylık olacak.yere koyup ağlatmak istemiyorum ama dediğin gibi wc ye gitmek bile dert olduyanındayım ağlıyor illa kucakta olacak hanımefendi ☺
Bugun yumurtayi omlet gibi yaptim yine sevmedi.
Sanirim peynire katip kandirip yedircem ne yapayim. Oyle olunca yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?