2018 Ekim Anneleri

Gunduz sadece 1 kez 45 dk civarı uyuyor..

Banyo da etkendir muhakkak ama zamanla uyku saatlerini kendi ayarlıyor bu bıdıklar. Belli ki günde 2 kere uyuyacak bundan sonra. Tabii arada 3 de olur ama yavaş yavaş oturacaktır düzen

Doğduğundan beri var. Hep emdi emzik de kabul etmiyor

Aparat ne kadar ise yarar bilmiyorum.Biraksin istiyorsan denemeye deger ama bu zamana kadsr bi ogrenmislik var sonucta ilk zamanlar zor olabilir

Soganida deneyip kullandigin malzemeleri corba ya da yenek gibi yaparak dene.Kullanabilecegin baharatlarda var.
Yabi bunlarda tat veriyor biraz daha istahli olabiliyorlar.Tam bugday unu ile sebzeleri firi da mucver gibi yapabilirsin.
Yumurtasinda da sebzeleri kullanabilirsin.
Sebze meyve karistirabilirsin.
Cok ucsuz bucaksiz bi is aslinda :)

Boyle gecislerde buyudukce gunduz uykusunu azaltabilir,degistirebilir ya da dedigin gibi banyonun etkiside olabilir.Bazi bebekler ataklarida uyuyarak gecirebilir.
Senin bebis biarada boyle uyuyordu galiba di mi seviyor :) masallah.
Bizde 2 uyku var.

Ya kızlar bayramdan beri şehirdisindayiz.kizimla yapisigiz resmen yerde durmuyor kimseye gitmiyor eve donunce de böyle olursa yandım

Genelde 2 3 uyku oluyor bizim.cok erken kalkarsa 4. Ama tabi bı tanesi uzun uyku diğerleri kısa hep

Ya kızlar bayramdan beri şehirdisindayiz.kizimla yapisigiz resmen yerde durmuyor kimseye gitmiyor eve donunce de böyle olursa yandım
Tam 8.ayda misiniz?
Ilk basladigi zamanlarda oluyor cok.
Yani keyfi yerindeyken bile durmuyorsa muhtemelen mesafeleri anlamis bulunuyor :)
Artik bi seslenince senin kucaginda olabilecegininde farkinda :)
Zaten artik cogu seyi daha net anliyorlar.
Kus,top,kopek bizde cok net mesela.
Elinize aldiginiz gordugunuz herseyin ismini soyleyin.
Velhasil gecici ama bu anneye odakli yasam her zaman var yine de cok beklentiniz olmasin :)
Yoksa wc kapisinda kim bekleyecek bu bebeler olmasa :)))))))))
Sizi gormediginde daha fazla durup durmadigini deneyebilirsiniz.

20sinde tam 8 aylık olacak.yere koyup ağlatmak istemiyorum ama dediğin gibi wc ye gitmek bile dert oldu yanındayım ağlıyor illa kucakta olacak hanımefendi

Dun gunduz bir kere yarim saat. Bugun guzduz bir kere iki saat. Her gun ayri takiliyor.

Bugun yumurtayi omlet gibi yaptim yine sevmedi.
Sanirim peynire katip kandirip yedircem ne yapayim. Oyle olunca yiyor.

Aklınızda olsun yanınızda çocuk olduğu için bu tarz yerlerde öncelik isteyebilirsiniz. Yurtdışında bile pasaport kontrol noktasında beklemeden hemen geçmiştik. Yine müze girişlerinde engelli girişlerinden sıra beklemeden geçmiştik. Tabi biz gidip sormuştuk.

Bizimki gunduz ananeyle cok guzel duriyo aksam huysuzluk yapıyor akşam odadan cikinca arkamdan ciglik atıyor sinirli sinirli

Teşekkür ederim canım birde soğanla birlikte deneyeyim bir kez sebzelerle çorba yapmıştım ama o zaman da beğenmedi sürekli mem mem diyor az az emiyor memeler açık büfe gibi dolaşıyorum ek gıda hiç sevmedi kayısı veya muz gibi tatlı meyveleri bile istemiyor yüzünü ekşitiyor yerken istemeyince de kafasını aşağıya eğiyor kesinlikle kaldırmıyor

20sinde tam 8 aylık olacak.yere koyup ağlatmak istemiyorum ama dediğin gibi wc ye gitmek bile dert oldu yanındayım ağlıyor illa kucakta olacak hanımefendi ☺

Bunlar hep doyum.Bebegim zor cok zorlaniyorum fln diye dusunme hic.Gecici diyemem ama degisiyor.Emekledigi icin suan bile durmuyor Simay kucakta.Inip karistirma pesinde :)))

Bugun yumurtayi omlet gibi yaptim yine sevmedi.
Sanirim peynire katip kandirip yedircem ne yapayim. Oyle olunca yiyor.

Sende hamilelikte tiksinmismiydin yumurtadan merak ettim?
Hicbi haliyle istemiyorsa bi secimide olabilir demek ki vucudunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…