2018 Ekim Anneleri


Bizde cogu sey elinde/önünde artik.(9 ay bitiyor cuma gunu)En basta ilk tadimlara boyle baslamadik ama.Yumurta degil bide.Kahvaltida onu ben veriyorum haslamaysa.Omlet gibi yaptiysam onune koyuyorum.
Yani Eylul'u sne biliyorsun hazir degilse anliyorsundur bence.Ama verdikcede alisiyor gormedigi biseyede alisamaz oyle de dusun.En basit ve yumusaklardan yaninda olarak deneyebilirsin.Acele etmek istemiyorsanda zaten yakinda ister istemez oyle olacak uzuuuunca sure :)
 
Merhaba güzel anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum minikler nasıl en tatlı dönemlerindeler gerçi biz annelere her zamsn tatlıdır evlatları bizim tostos iyi Allah’a çok şükür bir ara öksürük vardı oda geçti çok terliyor sürekli elim sırtında zor oluyor bu sıcaklarda sizlerde emekleme başladımı bizim oğlan emeklemeye niyeti yok ama uzun süre desteksiz oturuyor çok rahat her tarafa dönüyor ama canı isterse daha çok hoplamalı zıplatmalı sevmemize bayılıyor öyle böyle günlerimiz geçiyor işte
Nilsibel bir mesajda nilikoya yumurtayı omlet şeklinde veremediğinden bahsetmişsin ben deniyorum omlette verdim ama evde yaptığım labne peyniriyle veya lorda olur karıştırıp tavada az tereyağında pişirdim çok yumuşak kıvamlı oldu denemek istersin belki
 
Mama sandalyesini hic sevmiyor bizimki, önüne ne koysam yere atiyor.Kayisi vs meyveler vs koydum kaç kere, asla agzina goturmuyor, direkt yere atiyo..ek gida 0. Yarın dr a gidecez.. Ev pislendi iyice, temizlikci de tatilde, gündelikçi de bulamadik, herkes dolu. Halilar hali yikamaya gitti bugun. Gelince de sermeyecem.
 
O kadar canım sıkkın ki kaç ay oldu alerji mamasına başlayalı annem keçi yoğurdu mayalamis az önce bir buçuk çay kaşığı falan verdik yoğurt değen yerler hemen kizardi bir on dk sonra falan geçti devam etsem mi yarın etmesem mi bilmiyorum çok üzüldüm
 

Bizim ki genelde masaya eslik ettigi icin sanirim seviyor :) hepimiz atistiriyoruz gibi oluyor buyugude olunca.
Bide balkonda oluyoruz cogunlukla.
Once atiyor ama zamanla alacak.
Bide bu suan olmasada 2-3 aya zaten yapacak hic dert etme.Masada sizinle oldugunda mama tepsidini cikarip masaya yakin olmasini sagla.

Ah sorma bizde de malum durum :)
Biliyor musun hala alanlari sınırlı.Buyudukce daha fazla oluyor o kir ve daginiklik :) Hele kendi yapacagina inanmaya basladiginda :))))

Genel olarak mama sandalyesininde altina silkelenebilecek bisy serebilirsin ucanlari tutmasada dusenleri topluyor :)
 
Keşke benim kızım da anneanne, teyze, dede görerek büyüse 7.5 aylık oldu, henüz göremediler birbirini.. 'Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak' modundayım
 
Aa evet mesela donencenin vs zararli oldugunu biliyordum ama camasir makinesinin da ayni hesap oldugu hic aklima gelmedi. Cok tesekkurler gerçekten. Artik daha dikkatli olacagim
Cok renkli ve isiklilaryani buna eline aldiginiz oyuncaklardan surekli isiklari yana döne hic susmadan zihin dolduranlarda dahil.Zaten ışıklı bisy bebeğe neden yaparlar ki?
 

Kakasini yapinca daha net belli olacaksa onu bekle istersen.
 
Sagol canim. Bugun haslanmis yumurtayi ev yapimi lora kattim. Iki kerede yedi. Ama her gun kasmiycam. Sinirleniyorum cunku. Ne gerek var.
Bizde emekleme degil de ziplayarak ilerleme ve sepetin icine oturttugumuzda tutunarak kalkma basladi. Gece de uyaninca kalkip oturuyor. Cok komik.
E exelanss blw sayilmaz ama biz yerken onune salatalik, biber, sogan falan koyuyoruz. Yemekten ziyade oynuyor. Bogazina kacirmasindan degil de pislik ve daginiklik hic benim tarzim degil. Bogazina kacmiyor ya oksurup cikariyor. Zaten gozun hep ustunde olacak.
 
Ben de sizi dusunuyordum. Idrar tahlili falan demisti bi doktor. Ne yaptiniz diye.
 
Aa evet mesela donencenin vs zararli oldugunu biliyordum ama camasir makinesinin da ayni hesap oldugu hic aklima gelmedi. Cok tesekkurler gerçekten. Artik daha dikkatli olacagim
Tabi 5 10 dk oyalansa bir sey olmaz. Bizim doktor donenceye 20 dk falan baktirabilirsiniz goz takibi icin iyi demisti.
Bu arada ben camasir makinesi izlemeyi cok severim.
 

3 ekim dogumlu kizimda bide simdi bu sekilde baslamadik kahvalti ogle aksam guzel yiyor cok sukur birden bire cocugun eline versem parmak gidalari ac kalmaz mi?
Misal salatalik versem? Kopartir diye korkuyorum altta 2 dis cikti cunku 5 aylikken gayet guzel isiriyor kopariyor cogu seyi :)
 

Acele etmek degilde korkuyorum aslinda kimisi goruyorum pide bile veren varda iste ben tirsak bu konuda:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…