E elaelif123 ay basi dr gidecegiz ekmek isini bi sorayim bakayim.
Blw deneyen var mi? Yani dusunuyorumda sabah kahvaltisi ve ogle aksam yemekleri hep pure veya catalla ezilmis vaziyette. Hani girissem bu blw isine nasil yapicam hic bilmiyorumda. Ben hala Eylulun eline bisey verip kemirmesine musade etmiyorum cunku korkuyorum henuz erken gibi geliyor bana.
Mama sandalyesini hic sevmiyor bizimki, önüne ne koysam yere atiyor.Kayisi vs meyveler vs koydum kaç kere, asla agzina goturmuyor, direkt yere atiyo..ek gida 0. Yarın dr a gidecez.. Ev pislendi iyice, temizlikci de tatilde, gündelikçi de bulamadik, herkes dolu. Halilar hali yikamaya gitti bugun. Gelince de sermeyecem.Bizde cogu sey elinde/önünde artik.(9 ay bitiyor cuma gunu)En basta ilk tadimlara boyle baslamadik ama.Yumurta degil bide.Kahvaltida onu ben veriyorum haslamaysa.Omlet gibi yaptiysam onune koyuyorum.
Yani Eylul'u sne biliyorsun hazir degilse anliyorsundur bence.Ama verdikcede alisiyor gormedigi biseyede alisamaz oyle de dusun.En basit ve yumusaklardan yaninda olarak deneyebilirsin.Acele etmek istemiyorsanda zaten yakinda ister istemez oyle olacak uzuuuunca sure :)
Aa evet mesela donencenin vs zararli oldugunu biliyordum ama camasir makinesinin da ayni hesap oldugu hic aklima gelmedi. Cok tesekkurler gerçekten. Artik daha dikkatli olacagimCanim camasir makinesi gibi donen seylere cok baktirmazsan iyi olur.
Mama sandalyesini hic sevmiyor bizimki, önüne ne koysam yere atiyor.Kayisi vs meyveler vs koydum kaç kere, asla agzina goturmuyor, direkt yere atiyo..ek gida 0. Yarın dr a gidecez.. Ev pislendi iyice, temizlikci de tatilde, gündelikçi de bulamadik, herkes dolu. Halilar hali yikamaya gitti bugun. Gelince de sermeyecem.
Keşke benim kızım da anneanne, teyze, dede görerek büyüseSizin minnak ne kadarlık canım?
Biz 3 haftadır evde değiliz.evde ya da anneanneye gidince (doğduğundan beri anneanne dede teyze görüyor) duruyor.yarin annem ve kardeşim bulunduğumuz yere gelecek.bakalim onlarla duracak mı
Cok renkli ve isiklilarAa evet mesela donencenin vs zararli oldugunu biliyordum ama camasir makinesinin da ayni hesap oldugu hic aklima gelmedi. Cok tesekkurler gerçekten. Artik daha dikkatli olacagim
O kadar canım sıkkın ki kaç ay oldu alerji mamasına başlayalıannem keçi yoğurdu mayalamis az önce bir buçuk çay kaşığı falan verdik yoğurt değen yerler hemen kizardi bir on dk sonra falan geçti devam etsem mi yarın etmesem mi bilmiyorum çok üzüldüm
Keşke benim kızım da anneanne, teyze, dede görerek büyüse7.5 aylık oldu, henüz göremediler birbirini.. 'Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak' modundayım
Sagol canim. Bugun haslanmis yumurtayi ev yapimi lora kattim. Iki kerede yedi. Ama her gun kasmiycam. Sinirleniyorum cunku. Ne gerek var.Merhaba güzel anneler uzun zamandır girip okuyamıyorum minikler nasıl en tatlı dönemlerindeler gerçi biz annelere her zamsn tatlıdır evlatları bizim tostos iyi Allah’a çok şükür bir ara öksürük vardı oda geçti çok terliyor sürekli elim sırtında zor oluyor bu sıcaklarda sizlerde emekleme başladımı bizim oğlan emeklemeye niyeti yok ama uzun süre desteksiz oturuyor çok rahat her tarafa dönüyor ama canı isterse daha çok hoplamalı zıplatmalı sevmemize bayılıyor öyle böyle günlerimiz geçiyor işte
Nilsibel bir mesajda nilikoya yumurtayı omlet şeklinde veremediğinden bahsetmişsin ben deniyorum omlette verdim ama evde yaptığım labne peyniriyle veya lorda olur karıştırıp tavada az tereyağında pişirdim çok yumuşak kıvamlı oldu denemek istersin belki
Ben de sizi dusunuyordum. Idrar tahlili falan demisti bi doktor. Ne yaptiniz diye.Mama sandalyesini hic sevmiyor bizimki, önüne ne koysam yere atiyor.Kayisi vs meyveler vs koydum kaç kere, asla agzina goturmuyor, direkt yere atiyo..ek gida 0. Yarın dr a gidecez.. Ev pislendi iyice, temizlikci de tatilde, gündelikçi de bulamadik, herkes dolu. Halilar hali yikamaya gitti bugun. Gelince de sermeyecem.
Tabi 5 10 dk oyalansa bir sey olmaz. Bizim doktor donenceye 20 dk falan baktirabilirsiniz goz takibi icin iyi demisti.Aa evet mesela donencenin vs zararli oldugunu biliyordum ama camasir makinesinin da ayni hesap oldugu hic aklima gelmedi. Cok tesekkurler gerçekten. Artik daha dikkatli olacagim
Allah kimseyi sevdiklerinden ayirmasin.Keşke benim kızım da anneanne, teyze, dede görerek büyüse7.5 aylık oldu, henüz göremediler birbirini.. 'Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak' modundayım
idrar kultur 2 gun sonra ciktigindan yarin alacam sonucu.tesekkurler :))Ben de sizi dusunuyordum. Idrar tahlili falan demisti bi doktor. Ne yaptiniz diye.
ben bastan beri blw yapiyorum 1ekim doğumlu bebegim. 6.ayda basladim ek gidaya ama ben vermeye çalışınca agzini kilitliyodu, direk eline veriyodum parmak gıdaları. şimdi yavaş yavaş ogreniyo gibi onune konulanı yemeyi. birkaç defa oyle yedirmeye çalışıp uğraşmışımdır hep kendi önünden toplayip kemirip yiyor. kesinlikle guzel bişey, özellikle uzun vadede. yedigi sirada çaktırmadan surekli gozum üstünde tabi, buyuk bi parca vs koparmaya çalıştığı an sakince müdahale ediyorum. allah korusun riskli çünkü bebeklerde ilk yardim egitimi almadan blw onermiyolar zaten.
Bizde cogu sey elinde/önünde artik.(9 ay bitiyor cuma gunu)En basta ilk tadimlara boyle baslamadik ama.Yumurta degil bide.Kahvaltida onu ben veriyorum haslamaysa.Omlet gibi yaptiysam onune koyuyorum.
Yani Eylul'u sne biliyorsun hazir degilse anliyorsundur bence.Ama verdikcede alisiyor gormedigi biseyede alisamaz oyle de dusun.En basit ve yumusaklardan yaninda olarak deneyebilirsin.Acele etmek istemiyorsanda zaten yakinda ister istemez oyle olacak uzuuuunca sure :)
aslında erken değil de biz korkuyoruz. Akşamları nette ilk yardım vs izlememiz gerekiyor..İlk yardım bilgisi her daim lazım.
Iyi seyler ciksin insallah.idrar kultur 2 gun sonra ciktigindan yarin alacam sonucu.tesekkurler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?