2018 Ekim Anneleri

Bizimki gunduz ananeyle cok guzel duriyo aksam huysuzluk yapıyor akşam odadan cikinca arkamdan ciglik atıyor sinirli sinirli

Gormeyince daha bi ılımlılar :)
Butun naz anaya :)
Ama bu demek oluyor ki güven ve sicaklik❤
Özlemde gideriyordur minik :)
Bulmus guzelim anneyi naapsin

Bizimkide hic caktirmadan dudaklari kapatiyor oyle guluyor oyle agliyor hala kasik elimdeyse cok komikler ya.
Önüne koyuyorum o zaman ne varsa hic ustelemeden.
Corba dedigim mesela ben cok sulandirmayip sebzeleride lokma lokma kalacak sekiode bazen bulgur koyup fln yapiyorum.
Cok standart dusunme cok denemeye acik gidalar.Ne ile ne tuketirsen iyi olur onu öğrenmeye calis yeter.

Sende hamilelikte tiksinmismiydin yumurtadan merak ettim?
Hicbi haliyle istemiyorsa bi secimide olabilir demek ki vucudunun.
Yok canim. Her gun bir yumurta yerim senelerdir. Hic de bi seyden tiksinemedim. Tiksinsem belki 20 kilo almazdim. Haha...
Ceviz yiyo. Onun yerini doldurur belki omega 3 bakimindan diyorum.

anabelgunes
Ben yokken ayakta sallayip uyutuyorlarmis mesela. Ben daha hic rastlamadim. Ben ayakta sallasam dönüp atliyor. Ya da ben varsam ek gidayi bazen yemiyor. Illa meme istiyor. Ben yokken cesit cesit yiyormus. Cok uyaniklar mi ne...

Bunlar hep doyum.Bebegim zor cok zorlaniyorum fln diye dusunme hic.Gecici diyemem ama degisiyor.Emekledigi icin suan bile durmuyor Simay kucakta.Inip karistirma pesinde :)))

Aslında benimle olmak istemesi bağ kurduğunun göstergesi ama bari yanındayken otursun uzansin dönsün yuvarlansın kucak nereye kadar

Bunlar hep doyum.Bebegim zor cok zorlaniyorum fln diye dusunme hic.Gecici diyemem ama degisiyor.Emekledigi icin suan bile durmuyor Simay kucakta.Inip karistirma pesinde :)))
Benimki emeklemediği halde inip karıştırmak istiyor mutfakta kucağımda veya mama sandalyesinde otururken hemen kayıp yere inmek istiyor.. abisinin oynadığı her oyuncağı almak için çabalıyor hareketler arttıkça kendi kendine oynamayı da keşfetti, böylece yerde daha uzun zaman geçiriyor çok şükür

KV çocuğu sevmeye gelince, koşa koşa yarım kalan ev işlerimi halletmeye giderim. Kızım başta biraz mızıklanıp sonra sakin sakin duruyor babaannesiyle.. Bir müddet sonra çıkardığı seslerden hoşnutsuz olduğunu anlıyorum ama ağlamıyor da.. Yine de dayanamayıp gidiyorum yanına, beni görünce hemen ağlamaya başlıyor. 'Niye geliyorsun ağladı seni görünce' diyor babaanne.. Halbuki çocuğun sesine geldim, güzel güzel oynasa gelmem.
Demem o ki, annesi onun dilinden en iyi anladığı için her zaman derdini anneye 'anlatmayı' tercih ediyor bıdıklar.. Naz da işin ekstrası

Bizimki de kucak kusuydu. Simdi kendi kendine yerde 1 saatten fazla oynuyor. Zamani gelince hepsini yapiyorlar.

Sizin minnak ne kadarlık canım?
Biz 3 haftadır evde değiliz.evde ya da anneanneye gidince (doğduğundan beri anneanne dede teyze görüyor) duruyor.yarin annem ve kardeşim bulunduğumuz yere gelecek.bakalim onlarla duracak mı

8 ekim dogumlu. Bizimki dogdugundan beri herkeste duruyor masallah. Ama kucaktan asla inmiyordu. O mizac biraz. Geceleri bana bagimli bu kiz. Meme olmadan asla geri uyumuyor. Dun gece 10 saat uyudu mesela ama 5 kere mi ne emzirdim. Mal gibi oluyorum sabah.

biz bayramda kaynpeder gorumce filan 9 kisiydik.acikma harici beni aramamisti.ama gorus alanina girersem bakip mizildaniyor agliyor.gormedigi surece sorun yok.evde tek olunca yapisiklik hali bu aralar var bizde de.2 ekim dogumlu.

Bizimki buara ev aletlerine takmis durumda:) ozellikle camasir makinesi
Mama sandalyesinin tepsisini cikarip camasir makinesinin karsisina oturturuyorum tuslara da yetisebiliyor boylece. 10dk falan o tuslara basa basa oynuyor. Ah hele birde camasir makinesi calisiyorsa sesini duyar duymaz ciglik atiyor yanina gitmek istiyor. Oturup camasir makinesi izliyoruz birlikte

8. Ayi dun bitirdik, ruh hali inisli cikisli:) bazen kucagima aliyorum yeri istiyor, yere birakiyorum kucagimi istiyor, bir gun cok guzel yiyor bir gun agzini kitliyor, bazen gecede bir kez emip geri uyuyor bazen 8573874 kez emiyor:) bazen gece 2-3 gibi bir uyaniyor 2saat uyumuyor. 3-5 nobeti tutuyoruz gece resmen:) yerde hizli bir sekilde surunuyor ama hala dort ayak uzerinde ilerleyemiyor. Busabah alcak bir yere tutunup ayaga kalkti saskinlikla izledim:) cok hizli degisiyorlar gercekten.

ilk 3 ay asla buyumeyecekmis gibi geliyordu. Gunduz uykulari ve bazi gece uykulari hep kucagimda gecmisti o aylarda. Buyusede yataginda uyusa diye gun sayiyordum. Simdi kucagimda uyuyakaldi, yatagina birakmam lazim ama bu defa da ben birakamiyorum :)

biz bayramda kaynpeder gorumce filan 9 kisiydik.acikma harici beni aramamisti.ama gorus alanina girersem bakip mizildaniyor agliyor.gormedigi surece sorun yok.evde tek olunca yapisiklik hali bu aralar var bizde de.2 ekim dogumlu.

Aynen bayramda görünce ağlıyordu diğer türlü duruyordu babaannesindeyken.simdi dayısına geçtik burda daha çok yapisti bana.

E elaelif123 ay basi dr gidecegiz ekmek isini bi sorayim bakayim.

Blw deneyen var mi? Yani dusunuyorumda sabah kahvaltisi ve ogle aksam yemekleri hep pure veya catalla ezilmis vaziyette. Hani girissem bu blw isine nasil yapicam hic bilmiyorumda. Ben hala Eylulun eline bisey verip kemirmesine musade etmiyorum cunku korkuyorum henuz erken gibi geliyor bana.

ben bastan beri blw yapiyorum 1ekim doğumlu bebegim. 6.ayda basladim ek gidaya ama ben vermeye çalışınca agzini kilitliyodu, direk eline veriyodum parmak gıdaları. şimdi yavaş yavaş ogreniyo gibi onune konulanı yemeyi. birkaç defa oyle yedirmeye çalışıp uğraşmışımdır hep kendi önünden toplayip kemirip yiyor. kesinlikle guzel bişey, özellikle uzun vadede. yedigi sirada çaktırmadan surekli gozum üstünde tabi, buyuk bi parca vs koparmaya çalıştığı an sakince müdahale ediyorum. allah korusun riskli çünkü bebeklerde ilk yardim egitimi almadan blw onermiyolar zaten.

aslında erken değil de biz korkuyoruz. Akşamları nette ilk yardım vs izlememiz gerekiyor..İlk yardım bilgisi her daim lazım.

Canim camasir makinesi gibi donen seylere cok baktirmazsan iyi olur.

Yok canim. Her gun bir yumurta yerim senelerdir. Hic de bi seyden tiksinemedim. Tiksinsem belki 20 kilo almazdim. Haha...
Ceviz yiyo. Onun yerini doldurur belki omega 3 bakimindan diyorum.

Doldurur tabii doldurmaz mi.
Illa tek biseyi yemiyor diye yoksun kaldi denemez.Ne guzel ki bir vitaminin mutlaka baska yiyecekten alinma imkanida var.

Evet :)) gezinince buyugun etkiside fazla oldu.Onun pesinde dolaniyor :)
Her zorlugun arkasindan bi kolaylik geliyor❤

Aynen oyle :)
Zaten anneye yaptiklari normal gelisim.Bide kim var ki kime ne yapsinlar anne dururken ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…