2018 Ekim Anneleri

Koparinca ogurup atiyor kendisi.

Nilsibel de demis ogurupnatar cok buyuk olunca ama ben bazen cok buyuk parcalari parmagimla agzindan cikariyorum. Oyle de yapabilirsiniz.
Aclik konusunda ise ek gidaya baslarken ben de blw ile basladim oglum eline alip yiyordu ama blwde cesit cok sinirli oluyor ve benim oglum icin konusuyorum cok az yiyordu genelde oynuyordu. Sonra ben kasik ve blw karisik gittim hala da oyle yapiyorum. Tamamen parmak gidaya gecmek yerine karisik giderseniz ac kalma konusunda iciniz de rahat olur. Ben en cok eline meyve vermeyi seviyorum. Cunku meyveyi seviyor oynamaktan cok yiyor. Omlet-sebze vs verdigimde genelde oyun oluyor.

bugun mama sandalyesine oturtturdum, çeşitli meyveler de tepsiye...ağzına götürmek yerine sinirlendi. hepsi yerde. ben de israrla alip yıkayıp yıkayıp tekrar tepsisine koydum. yine yere attı. yine yikayip koydum.. boyle boyle..
sabrim sonsuz ama ağzına hic götürmedi..

Oyuncaklari da masadan asagi atip duruyorlar degil mi? Sandalyede oturmayi sevmemekten veya atmayi kesfetmekten olabilir mi? Kardesim bebekken her seyi atip attiii derdi. Bi de yere ortu serip deneyin bakalim napcak.

Oyuncaklari da masadan asagi atip duruyorlar degil mi? Sandalyede oturmayi sevmemekten veya atmayi kesfetmekten olabilir mi? Kardesim bebekken her seyi atip attiii derdi. Bi de yere ortu serip deneyin bakalim napcak.
Tabi, m. sandalyesine ne koysam yerde..
Bizimki gündüz burda.. yerde minderde..

Eklentiler

• 20190618_213551.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 59
tam olarak blw sayilmasadz kahvaltida artik tabak hazırliyorum yumurtayi fln elimle ezip veriyorum ama ekmek salatalik domates fln birazını atıp birazini yiyor. Genelde ekmege bayiliyor cok yumusatirsa o tarafinini alip sert tarafını veriyorum

Doktor bize 8. Ayda olacakları anlatirken, eşyaları alip atmalarinın derinlik algisi oluşmaya başlamasından olduğunu söylemişti..

Sabah dr kontrolune gittik. 1 ayda hic kilo almamis. Dr normal dedi..cevizi öğütüp verebilirsin dedi.Ek gida yemiyor dedigimde sakın zorlama dedi..
birkac defa muhallebilerine yogurduna robottan gecirip koymustum ceviz.saglikli olsun da kilo onemli degil.ilkokula baslarken 17 kiloydum.okula giderken biraz sert ruzgar esse yuruyemezdim.liseye kadar kürdan gibi kizdim.sonra ergenlik abur cubur derken kilo aldi basini gitti.

Ic tarafi cekeledikce agzina gidiyor Simay'in.
4e bolup uzun veriyorum eline.Yaridan 2ye bolurekte veriyorum yine .
Simay'da kopariyor canim dis olmadigi halde.Buyuk parca olunca cikariyor ya da agzinda geveliyor.Ya da en son ben aliyorum.
Yani ogrendikce onlar bile cigneyemeyip kuculmeyince yutmayi denemiyorlar

Gelisimlerinin bi parcasi aslinda.Yani yesede atabilir,yerde olsa attigina yine gider mesela.
Ellerinde hicbisy tutamazken olan hallerinden sonraki aşamalar :)❤

Gelisimlerinin bi parcasi aslinda.Yani yesede atabilir,yerde olsa attigina yine gider mesela.
Ellerinde hicbisy tutamazken olan hallerinden sonraki aşamalar :)❤
Bi de yenmiycek her seyi agizlarina goturup, eline seftali verince igrenir gibi bakmalari yok mu...

dun aksam sogan salca patates ve bonfileden yaptigim tavuk soteden yedi.bugun de sogan domatesle taze fasulye.bizle sofraya oturcak heralde :)
Maşallah kuzucuğa
Benim 5 yaşındaki eşşek sıpası daha yemiyor bunları.. Yemeğin tadına bakmadan tipine bakıp karar veriyor. Kötü bu diyor, yemiyor... Kızım da meyveci oldu çıktı.. Gün geçtikçe umudum tükeniyor, abisi gibi o da yemeyecek sanki

Bi arkadaşım yemeyen cocuk cok zor derdi..anladim şimdi onu, annem de hep derdi. Senden ne çektim diye, onu da anladim :)))

Bi arkadaşım yemeyen cocuk cok zor derdi..anladim şimdi onu, annem de hep derdi. Senden ne çektim diye, onu da anladim :)))
Annem yıllardır anlatır, 9 yaşındayken ilk defa acıktım demişim.. Ne çekmiş kadıncağız...
Bayramdan beri saldım, yemezsen yeme diyorum.. Yemiyor tabi ki.. Bütün gün süt içiyor, soğuk çay içiyor, öylece geziyor... Sadece dondurma yiyor katı olarak... Şok oluyoruz eşimle, hiç mi acıkmaz bu çocuk... Arada oturtuyorum sofraya ama nafile... Dün yarım sigara böreği ile kahvaltı ettikten sonra tüm günü içecekle geçirdi. Öğlen 1 dondurma.. Akşam da babası telefonu almasın diye 3-4 kaşık pilav cacık yedi (bebek doymaz yediğiyle). Bugün kahvaltı etmedi, sütle geçiştirdi. Öğlen 1 havuç yedi, aradan 2 saat geçti yarım dilim ekmek üstü labne yedi (kardeşine örnek olmalısın diye ısrar ettiğim için). Şimdi 1 tane dondurma yedi. Muhtemelen akşama da yemez... Kızıma odaklanamıyorum hiç

Bi de yenmiycek her seyi agizlarina goturup, eline seftali verince igrenir gibi bakmalari yok mu...
Bende bugün ilk defa eline şeftali tutturdum..herseyi ağzina attigi icin bunuda atar sandim oyle bakti bi seftaliye bi bana.. bu ne der gibi.. sonra ben götürdüm ağzina bu seferde ısircak gibi koca parçayı soktu ağzina kilitledi çenesini ödüm koptu zor çıkardım :)

dun aksam sogan salca patates ve bonfileden yaptigim tavuk soteden yedi.bugun de sogan domatesle taze fasulye.bizle sofraya oturcak heralde :)
Dün bizde de tazefasulye vardı ama domates tuz olduğu için vermedim.doktorumuz salça domates tuz şeker 1 yaşa kadar yok dediği için hep ayrı şeyler yapiyorum ben

Dün bizde de tazefasulye vardı ama domates tuz olduğu için vermedim.doktorumuz salça domates tuz şeker 1 yaşa kadar yok dediği için hep ayrı şeyler yapiyorum ben
bizde yemekler hep az tuzlu olur.salca ve domatesi daha once denemistim farkli sekillerde.sıkıntı olmayinca yemeklerden de tatsin dedim.bu aralar yoruldugumu hissettim ayri yemek yapmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…