2018 Ekim Anneleri

Yaaben cok farkli dusunmusum.Onceki mesaji yazdim ama.
Sut kabizliga sebep olmuyor mu?
Soguk cay,dondurma uzun vadede bagimlilik yapan seyler bideAh bu bidiklar.
Keske en azindan cocuklar icin bazin seyelr daha kolay ve dusunceli uretilse.
Dönem dönem böyle çok saçma yiyor, ona bozuluyorum. Süt en az 2 kere (1 sade, 1+ meyveli veya kakaolu hazır süt) içiyor günde. Her gün düzenli büyük tuvaletini yapıyor çünkü katı beslenme yok, çok fazla sıvı alıyor, kabız olmaya fırsat kalmıyor. Soğuk çayı kontrollü vermeye çalışıyorum. Gazlı içeceklere alışmaması için ona müsade ettik. Aslında ayran çok sever ama satın alma olanını tercih ediyor.. Yani arada detoks usulü mevsim meyveleri ve çiğ sebze takılsa da, çok fazla zararlı şey de yiyor (şekerleme v.s.), içiyor..
Edit: dondurma da sıcak havalarda yedirmeye özen gösteriyorum. Her gün yememesi için çaba sarf ediyorum, yerse de abartmasın diye uğraşıyorum..

Son düzenleme:
Nilsibel ben oyumu dolunay ve dişten yana kullanıyorum Simay da gündüz oyundan emmeye vakit ayırmaz, sütler akar.. Gece zırt pırt ağlayarak uyanır, vakum gibi yapışır. Gündüz daha çok eline bir şey vereyim diye bakar. Emerek vakit kaybedemez küçük hanım, oynanacak o kadar çok oyun var ki ama gece sanki bir sıkıntısı varmış gibi, açlık emmesi böyle olmuyor...

Ve benim adet yerini buldu bulacak :)
Şaşmadı ilk kizimda oldugu gibi 9.ayda geldi.
Haziran'in gobeginde havuz plani yaparken ustelik
Boşver arkadaşım haftaya gidersin :) ben ikinciyi geçirdim ve inanır mısın can simidi yarıya indi, gitti gidiyor.. Çektiğim PMS ağrıları ve gerginliğini saymazsak, şişkinliği giderdiği için minnettarım kendisine
Şaka bir yana, nedir bu ergenler gibi halen adet gerginliği çekmek? Var mıdır bunun bir püf noktası? Sakinleşmek mümkün değil midir?

Sizin buyuk cocuk, benim cocuklugum gibi..cilek ve gül receli disinda et, sut, yumurta vs asla yemedim,bolca recel yerdim..ekmek minicik ama..hep recel, annemi cildirtirdim :)) gene iyi sabirliymis, simdi de tatli sevmem, nasil yediysem cocukken, yiyesim yok. Hala herseyi yemem, birine ama cikolara biskuvi evime girmez, abur cubur yok..sebze, meyve seviyorum. Tabi her sebzeyi değil, lahana, bakla, enginar vs evime girmedi evlendigimizden beri..

Yaa ne güzel ben hala ve hala olmadım sıkıntılarım bitmiyor çok bunalıyorum

Belkide calistigim icin bilmiyorum 5 ogun ek gida yazdi 4 une uyuyorum 1ine daha baslayamadim. Gecede uyanmazsa gunde 4 kere emiyor

Ve benim adet yerini buldu bulacak :)
Şaşmadı ilk kizimda oldugu gibi 9.ayda geldi.
Haziran'in gobeginde havuz plani yaparken ustelik
Ben de olsam ya artik, yazi atlatsam diyordum ama artik rahatsizlik vermeye basladi. Kac gundur yumurtaliklarimda bir agri var, belim, bacaklarim agriyor. Sanki adet oluyormusum gibi tepki veriyor vucut ama ne gelen var ne giden
Bizim de temmuz sonu tekrardan bir tatil planimiz var bende bu sans olduktan sonra kesin o ara olurum ben de

Belkide calistigim icin bilmiyorum 5 ogun ek gida yazdi 4 une uyuyorum 1ine daha baslayamadim. Gecede uyanmazsa gunde 4 kere emiyor

5 ogun mu? Ben 2 ogunu zor veriyorum ya, bize doktor kahvalti+yogurt+meyve+sebze puresi yada corbasi seklinde 4 ogun yap demisti ama bunun ikisini yapabilirsem bugun iyi yedi ya diyorum

5 ogun mu? Ben 2 ogunu zor veriyorum ya, bize doktor kahvalti+yogurt+meyve+sebze puresi yada corbasi seklinde 4 ogun yap demisti ama bunun ikisini yapabilirsem bugun iyi yedi ya diyorum
Az az sik sik yediriyor heralde bizim doktor. Kahvalti meyve sebze yogurt aksamda corba muhallebi tarzi şeyler hic verdirmedi

Sizde dis var miydi?
Topigin kizlari cok hareketli masallah.

Ben eskiden adet oldugumda kendimi yerden yere atardim. Olsem de kurtulsam derdim. Kilo aldikca azaldi. Dogum yaptiktan sonra tamamen gecti. Anlamiyorum bile artik.

Cocukken doymussun sekere demek ki.

Aslinda bizim de 5 gibi. Kahvaltiyi 2 kerede veriyorum. Gece bi suru emdigi icin ac olmuyor. Corbasi, yogurdu, meyvesi. Bazen duz veriyorum. Bazen karisim yapiyorum.
Aslinda sanslisin. Calisiyorsun ve gece kalkmiyor. Ben okula giderken 'bugun hic uyumadiaaam' diyen arkadaslari tokatlamak istiyordum.

Sana mmmm yapa yapa yedigi bi tarif vereyim. 1 tk yulaf ezmesi az hasla suyunu suz. Ceyrek elma rendele. 1 ceviz icini dov. azicik da pekmez kat. Hem kahvalti hem meyve. Bu sabah buna lor da kattim biraz.

Cok uyutan muhallebi yaptim yedirdim. Sonuc 2 saat sonra uyandi.
aksam 8 civari yemegi ya da muhallebiyi iyi yese bile bazen belli olmuyor.gecenlerde 9bucuk gibi uyudu.biz tv izliyoruz.11de biz de uyuyalim dedik.tam girdik yataga cocuk uyandi bagira cagira.esim sinirlendi cocuk bi uyutmadin aglama diyor kendi kendine.ben de kizdim ona.bisey yapmaacaksan soylenip bi de benim moralimi bozma cok uyumak istiyosan git cocuk odasindaki yatakta yat dedim.o gunden beri cocuk gecenin ortasinda aglasa da esim uyuyo numarasi yapiyo.iyi oldu boyle oh.desteginiz yok kostek olmayin bari :)

Dun gece yine 2:30-5:00 arasi uyaniktik. Isik da acmiyorum eline oyuncak vs de vermiyorum, yattigi odadan da cikarmiyorum, 2,5 saat birlikte karanlikta oturduk o surekli bababababa diye bagirdi ben de surekli ssss ssss ssss yaptim belki uyur diye bi sure sonra telefondan actim zaten.. sssss sss yapmaktan agzim uyustu resmen. En son esim uyandi o uyuttu zaten. Ben basaramadim.
Oglum fiziken ayni dayi. Umarim huyu ona cekmez. En azindan bazi huylari cekmez:) Annem anlatirdi kardesim 6 yasina kadar her gece uyanir 2 saat oyun oynar oyle yatarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…