- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Neden oyle yapti? Artik oyle mi olmasi gerekiyormus? Hala %75 anne sutu almasi gerekiyor ya.
Yok yok dolunay olsa 3 gun surer. 10 gundur boyle. Tarsus cehennem gibiydi. Orda misil misil uyuyordu. Burda her gece kurulmus saat gibi 9da yatip 11 1 3 bucuk 4 bucuk 5 bucuk 6 da kalkiyor. Susasa da sulugundan icmiyor. Kucakta avunmuyor. Karni doymak degil de gunduz oyundan anlamiyor belki daha cok meme istiyor dedim. Disini kontrol eden buyukler daha yok diyor. Ben anlamam ki.
Zaten sebebi ne olursa olsun yapacak bir sey yok herhalde. Haha.
Ya 4+ almistik indirim varken. Kac aydir duruyor orda.Sleppy kullanan arkadaşlar, 4 ile 4+ arasinda bi fark yok gibi...
Sebze yemekleri yemiyor diye daralıyorum be gülüm. Sırf şekerli gıda nereye kadar... İlle de ekmek yesin, löp löp et yesin derdinde değilim asla. Haftada 2-3 kere ekmek tüketir oğlum, hiç sorun değil. Canı isterse koparıp yavan yiyor. Ama Kahvaltı da dahil bir lokma ekmek yemeden kalktığı çok olur, yemesin mühim değil. Ama yumurtasını bari yesin(zaten her gün vermiyorum), zeytin, domates falan yesin.. Bu nasıl çılgın bir detokstur, karpuzla besleniyor birkaç gündür
evet ben de dun 4+ aldim kayda deger bir buyukluk yok.5 alicaz heralde yakinda.bezlerin ustundeki kilo araligi da bir tuhaf.cocuk 8500 kilo belki var yok.4 numara kucuk gelmek uzere.Sleppy kullanan arkadaşlar, 4 ile 4+ arasinda bi fark yok gibi...
Boşver arkadaşım haftaya gidersin :) ben ikinciyi geçirdim ve inanır mısın can simidi yarıya indi, gitti gidiyor.. Çektiğim PMS ağrıları ve gerginliğini saymazsak, şişkinliği giderdiği için minnettarım kendisine
Şaka bir yana, nedir bu ergenler gibi halen adet gerginliği çekmek? Var mıdır bunun bir püf noktası? Sakinleşmek mümkün değil midir?
5 alıp denedim, o da büyük geldi.evet ben de dun 4+ aldim kayda deger bir buyukluk yok.5 alicaz heralde yakinda.bezlerin ustundeki kilo araligi da bir tuhaf.cocuk 8500 kilo belki var yok.4 numara kucuk gelmek uzere.
Ben de olsam ya artik, yazi atlatsam diyordum ama artik rahatsizlik vermeye basladi. Kac gundur yumurtaliklarimda bir agri var, belim, bacaklarim agriyor. Sanki adet oluyormusum gibi tepki veriyor vucut ama ne gelen var ne giden
Bizim de temmuz sonu tekrardan bir tatil planimiz var bende bu sans olduktan sonra kesin o ara olurum ben de
Dun gece yine 2:30-5:00 arasi uyaniktik. Isik da acmiyorum eline oyuncak vs de vermiyorum, yattigi odadan da cikarmiyorum, 2,5 saat birlikte karanlikta oturduk o surekli bababababa diye bagirdi ben de surekli ssss ssss ssss yaptim belki uyur diye bi sure sonra telefondan actim zaten.. sssss sss yapmaktan agzim uyustu resmen. En son esim uyandi o uyuttu zaten. Ben basaramadim.
Oglum fiziken ayni dayi. Umarim huyu ona cekmez. En azindan bazi huylari cekmez:) Annem anlatirdi kardesim 6 yasina kadar her gece uyanir 2 saat oyun oynar oyle yatarmis
Ya 4+ almistik indirim varken. Kac aydir duruyor orda.
Artik alt bezlemek cok zor. Boga guresi yapiyoruz sanki. Ama popo yikamak kolay. Lavaboda ayakta duruyor.
Masallah :) deniz de arabalari cok dikkatli izliyor ama maksimum 5dk sonra masayi kemirmek masadaki seylere uzanmaya calismak benim sacimi cekip yuzumu dislemek daha cok ilgisini cekiyorEvet. Emek' e arabayı biraktik. Ara sokaklardan 7 de ciktik..değişiklik oldu.. Ali arabalara bayiliyor, bi cafeye oturduk. Caddeyi izledi...
Gece uykusu cok değişken hic uyanmadigi da oluyo 3 4 kere uyandigida ama cok zorda kalmadikca ve ac oldugunu dusunmedikce emzirmemeye calisiyorum ki aliskanlik yapip meme icin uyanmasin. Su aralar gunde 7 8 kere kaka yapma problemimiz var gecede yapiyo basiyo yaygarayi altını degistirirkende etrafinda ne varsa uzanip alıp oynamaya başlıyor gece en son esim uyanmis altini degistirirken eline geceni atiyodu oynamasin diye :)Aslinda bizim de 5 gibi. Kahvaltiyi 2 kerede veriyorum. Gece bi suru emdigi icin ac olmuyor. Corbasi, yogurdu, meyvesi. Bazen duz veriyorum. Bazen karisim yapiyorum.
Aslinda sanslisin. Calisiyorsun ve gece kalkmiyor. Ben okula giderken 'bugun hic uyumadiaaam' diyen arkadaslari tokatlamak istiyordum.
Gece uykusu cok değişken hic uyanmadigi da oluyo 3 4 kere uyandigida ama cok zorda kalmadikca ve ac oldugunu dusunmedikce emzirmemeye calisiyorum ki aliskanlik yapip meme icin uyanmasin. Su aralar gunde 7 8 kere kaka yapma problemimiz var gecede yapiyo basiyo yaygarayi altını degistirirkende etrafinda ne varsa uzanip alıp oynamaya başlıyor gece en son esim uyanmis altini degistirirken eline geceni atiyodu oynamasin diye :)
Doktora gittik sorun görmüyorum dedi gecmeyince tahlil istedi gaita mikroskobisi adanovirus ve norovirus norovirus haric sonuclar çıktı temiz mukus yok kan yok ama gecmiyor. Disten olma ihtimali var oda cikmazsa metobolizma hizina bakilicakKakalarda mukus yok dimi?
Diş daha çıkmadı bizim. Aylardır salyası aktı, yumruğunu sinirle ısırdı falan, ha çıktı çıkacak diye baktım.. Son 1 aydır salya akmıyordu, diş ilerlemesi durdu dedim kendi kendime.. Bir haftadır tekrar başladı, hem salya hem huzursuzluk..Sizde dis var miydi?
Topigin kizlari cok hareketli masallah.
Aynen gençlikte çok çektim ben de. Hatta kilo almak bile kurtarmadı beni. Hiç bir ağrı kesici işe yaramazdı. Okul yıllarında Mediko'ya gidip ağrı kesici iğne yaptırırdım, anca o şekilde ayakta durabiliyordum. Yıllarca her adetin ilk günü okula gidemedim, rapor kullandım hep.. Evlendim yine ağrı devam etti. İlk doğumdan sonra azaldı, ikinci doğumdan sonra da; ilkini çok az hissettim, ikinci de olmadan önceki gün gaz sancısı gibi sıkıntı verdi bütün gece..Ben eskiden adet oldugumda kendimi yerden yere atardim. Olsem de kurtulsam derdim. Kilo aldikca azaldi. Dogum yaptiktan sonra tamamen gecti. Anlamiyorum bile artik.
Bizde de pişik arttı. Değişik bir şey mi yedirdim diye düşünüyorum, şeftaliyi bol yedi, pişik yapar mı ki... Meyveyi iyi yerse kaka da yapıyor, kaka zorladığı için kızarıklık artıyor.. Döngü..1 diş cikti, 2. diş yolda. Inanilmaz pişik ve kizariklik var. Mustelayi bolca sürüyorum her seferinde. Diş çıkarma döneminde artarmış pişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?