2018 Ekim Anneleri

O mu bu mu derken bu huy gecip baska bisy cikiveriyor zaten
Ahh Niliko aceleleri var bu bebelerin

Anladim malesef.Demek cidden seker istahini etkiliyor.Hicbiri olmasa acaba 2-3 gune aciktikca dener mi en azindan yemegini 3-4 kasik yese yeter.Insallah okulla fln degisir gordukce,gun icinde yiyebildikleri degistikce

Oncesi benimde fenaydi cidden.Garip bi gerginlik.Hormonlar diyelim :)
Belki rahatlatici 1-2 cay fln etkiler.Onun disinda aklima uyumak dinlenmek geliyor tabii ama ne mumkun :))

Uzun zamandir benimde oldum olacak gibiydi sizim sizim,once ara ara sonra daha sık ve surekli basladi.1 ayı gecmistir boyleydim.Hala tam oldum sayilmaz ama oncedende oldugu gibi basladi iste.
Belki senesinde belki daha sonra olursun belli olmaz.Biraz emzirme ile biraz kisisel tabii.
Belki seninde yakindir.

Oyy o da zormus.
Benim buyugu cok sık uyanirdi bayaa acilirdi uykusu sonra bide dalmaya ugrasirdi.Hala sevmez.Huy

Ya 4+ almistik indirim varken. Kac aydir duruyor orda.
Artik alt bezlemek cok zor. Boga guresi yapiyoruz sanki. Ama popo yikamak kolay. Lavaboda ayakta duruyor.

Bende lavaboda aliyorum soluğu.Oynayacak diye duruyor bide aynaya sırıtıyor
Kulot bez aliyorum sadece onu da ayakta giydiriyorum ancak.Sirtini bana yasliyor oyle debeleniyoruz.

Evet. Emek' e arabayı biraktik. Ara sokaklardan 7 de ciktik..değişiklik oldu.. Ali arabalara bayiliyor, bi cafeye oturduk. Caddeyi izledi...
Masallah :) deniz de arabalari cok dikkatli izliyor ama maksimum 5dk sonra masayi kemirmek masadaki seylere uzanmaya calismak benim sacimi cekip yuzumu dislemek daha cok ilgisini cekiyor

Gece uykusu cok değişken hic uyanmadigi da oluyo 3 4 kere uyandigida ama cok zorda kalmadikca ve ac oldugunu dusunmedikce emzirmemeye calisiyorum ki aliskanlik yapip meme icin uyanmasin. Su aralar gunde 7 8 kere kaka yapma problemimiz var gecede yapiyo basiyo yaygarayi altını degistirirkende etrafinda ne varsa uzanip alıp oynamaya başlıyor gece en son esim uyanmis altini degistirirken eline geceni atiyodu oynamasin diye :)

Nilsibel plojovic alt degistirmek bizim icin de cok zor ya, giydirmek de oyle. Dun banyo sonra esim giydirmeye calisti, 20dk falan gecti bi baktim ciplak getirmis cocugu. Bence giydirmeye gerek yok efil efil boyle daha iyi diyor kan ter icide kalmisti becerememis
Ben de kulot bez aldim ama onda da sanki gobeginde cok iz oluyor, icim rahat etmedi. Goon ve sleepy 4 numara kulot bez denedim 5 mi denemeliyim acaba bilemedim. Oglumun aman aman bir kilosu yok gerci.
Lavaboda nasil yikiyorsunuz ya? Acaba bizim lavabo mu kucuk. Ben dusa kabinde yikiyorum anca

Kakalarda mukus yok dimi?

Sizde dis var miydi?
Topigin kizlari cok hareketli masallah.
Diş daha çıkmadı bizim. Aylardır salyası aktı, yumruğunu sinirle ısırdı falan, ha çıktı çıkacak diye baktım.. Son 1 aydır salya akmıyordu, diş ilerlemesi durdu dedim kendi kendime.. Bir haftadır tekrar başladı, hem salya hem huzursuzluk..

Ben eskiden adet oldugumda kendimi yerden yere atardim. Olsem de kurtulsam derdim. Kilo aldikca azaldi. Dogum yaptiktan sonra tamamen gecti. Anlamiyorum bile artik.
Aynen gençlikte çok çektim ben de. Hatta kilo almak bile kurtarmadı beni. Hiç bir ağrı kesici işe yaramazdı. Okul yıllarında Mediko'ya gidip ağrı kesici iğne yaptırırdım, anca o şekilde ayakta durabiliyordum. Yıllarca her adetin ilk günü okula gidemedim, rapor kullandım hep.. Evlendim yine ağrı devam etti. İlk doğumdan sonra azaldı, ikinci doğumdan sonra da; ilkini çok az hissettim, ikinci de olmadan önceki gün gaz sancısı gibi sıkıntı verdi bütün gece..
Benim esas sorunum aşırı sinirli hallerim. Gölgemle kavga ediyorum, bırak peşimi diye...

travel sistem bebek arabasında gezdirirken; anakucağını mı takıyorsunuz yoksa yoksa normal oturma düzeninde mi ?

1 diş cikti, 2. diş yolda. Inanilmaz pişik ve kizariklik var. Mustelayi bolca sürüyorum her seferinde. Diş çıkarma döneminde artarmış pişik
Bizde de pişik arttı. Değişik bir şey mi yedirdim diye düşünüyorum, şeftaliyi bol yedi, pişik yapar mı ki... Meyveyi iyi yerse kaka da yapıyor, kaka zorladığı için kızarıklık artıyor.. Döngü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…