2018 Ekim Anneleri

Ya 4+ almistik indirim varken. Kac aydir duruyor orda.
Artik alt bezlemek cok zor. Boga guresi yapiyoruz sanki. Ama popo yikamak kolay. Lavaboda ayakta duruyor.
Biz 5'e geçeli epey oldu, hatta sıkıyor mu diyerek 6 aldım yeni paketleri (goon külot bez)
Giymemek için direniyor aynen ayakları güç bela sokup, ayağa kaldırıp yukarı çekiyorum, külot olması avantaj

travel sistem bebek arabasında gezdirirken; anakucağını mı takıyorsunuz yoksa yoksa normal oturma düzeninde mi ?
Normal oturma düzeninde anakucagina artik sigmiyo zaten o sekilde yatarak gezmektende hoşlanmıyor arabadada oto koltuguna gectigimiz icin ana kucağı bitti bizim icin

Anladim malesef.Demek cidden seker istahini etkiliyor.Hicbiri olmasa acaba 2-3 gune aciktikca dener mi en azindan yemegini 3-4 kasik yese yeter.Insallah okulla fln degisir gordukce,gun icinde yiyebildikleri degistikce
Tatlı da kesiyor, biraz da yeme alışkanlığı yok.. Videolarda izliyorum, 2.5 yaşındayken kendi kaşıkla pilav falan yiyor.. Sonra bir boşluğu oldu, sütten kesince yemek de yemeyi bıraktı.. Babaanne devreye girdi orada, hiç bilmediği şekerlemelere alıştı, avuç avuç lokum yedi. Bu sefer karnı acıktıkça babaanneye koştu, durduramadım.. Karnını böyle saçma şeylerle doyurmaya alıştı. Şimdi normale döndüremiyorum.
İnşallah okulda 1 öğün de olsa normal yemek yemenin faydasını görür

Kızlaarrr çookk mutluyum kızım 4 gündür yumurta yiyor çok şükür bir şey olmadı ilk gün biraz tepkisi oldu kızardı vücut ama ikinci gün yine verdim bugünde omlet yediii .. İlk gün mercimek kadar ikinci gün nohut kadar üçüncü gün bir sarının yarısını ve bugünde omlet yaptım peynirli çoğu çöpe gidiyor ama olsun alerji yok artık bin şükür ..

Benimki seftali yemedi bile.. meyveleein asidik ozelligi var, ben bu artisi dişe bağlıyorum..az once eczaneden hametan krem aldim..

Kolumu beline doluyorum. Akan suyu elime alip eski usul yikiyorum. Giydirmek zor ama biz bir aydir sadece body giyiyoruz. Disari cikarsa bi de sort. Ben de dusakabinde yokayamam. Kendim islanirim.

travel sistem bebek arabasında gezdirirken; anakucağını mı takıyorsunuz yoksa yoksa normal oturma düzeninde mi ?
Biz 6. Aydan beri bebek arabasinda anakucagini kullanmiyoru. Doktor cikarin kullanmayin desteksiz oturmasi daha cabuk olur dedi biz de ogunden sonra kullanmadik. Buna ragman 7. Ayin sonlarona dogru desteksiz oturabildi

Kolumu beline doluyorum. Akan suyu elime alip eski usul yikiyorum. Giydirmek zor ama biz bir aydir sadece body giyiyoruz. Disari cikarsa bi de sort. Ben de dusakabinde yokayamam. Kendim islanirim.
Ben zaten genelde sortla giriyorum, ama uzerimde uzun birsey varsa onu cikarip giriyorum. Boylece islanmiyorum. Lavabo daha pratik olur ama o da bana zor geldi simdi anlatinca. Akan suyun altinda yikamak daha kolay benim icin

Kiz bugun 5 kere mi ne kaka yapti. Hepsi kabiz gibi sonuncu yumusakti. Poposu da kizarmis. Bir sey alerji mi yapti acaba. Son zamanda 3 gun kurali uygulamadim.

Nilsibel anabelgunes oglum da epeydir gunde 4-5 kaka yapiyor.ama dolu dolu yediginden diye dusunuyorum ben.cunku az yedigi gunler daha az kaka yapiyor.
hergun 100 gr kiymadan kofte yapiyorum ona.ocagimiza incir agaci dikti
Yenidogan gibi bez harciyoruz resmen bizde :) ben test te yaptirdim temiz cikti

Nilsibel anabelgunes oglum da epeydir gunde 4-5 kaka yapiyor.ama dolu dolu yediginden diye dusunuyorum ben.cunku az yedigi gunler daha az kaka yapiyor.
hergun 100 gr kiymadan kofte yapiyorum ona.ocagimiza incir agaci dikti
Masallah. Helali hos olsun. Ben kiymalari kucuk kucuk toplar yapmistim. Bugun 3 kiyma bir bebek patates 1 tk yulaf ezmesi yarim soganla kofte yaptim. Firinda. 1 taneyi yedi. Ama uykusu vardi. Keyifli ani bulmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…