Biz 5'e geçeli epey oldu, hatta sıkıyor mu diyerek 6 aldım yeni paketleri (goon külot bez)Ya 4+ almistik indirim varken. Kac aydir duruyor orda.
Artik alt bezlemek cok zor. Boga guresi yapiyoruz sanki. Ama popo yikamak kolay. Lavaboda ayakta duruyor.
Normal oturma düzeninde anakucagina artik sigmiyo zaten o sekilde yatarak gezmektende hoşlanmıyor arabadada oto koltuguna gectigimiz icin ana kucağı bitti bizim icintravel sistem bebek arabasında gezdirirken; anakucağını mı takıyorsunuz yoksa yoksa normal oturma düzeninde mi ?
Benimki 8.5 aylik ama 8 kg degil daha. 13 kg a kadar diye daha oto koltugu da almadım..Normal oturma düzeninde anakucagina artik sigmiyo zaten o sekilde yatarak gezmektende hoşlanmıyor arabadada oto koltuguna gectigimiz icin ana kucağı bitti bizim icin
Tatlı da kesiyor, biraz da yeme alışkanlığı yok.. Videolarda izliyorum, 2.5 yaşındayken kendi kaşıkla pilav falan yiyor.. Sonra bir boşluğu oldu, sütten kesince yemek de yemeyi bıraktı.. Babaanne devreye girdi orada, hiç bilmediği şekerlemelere alıştı, avuç avuç lokum yedi. Bu sefer karnı acıktıkça babaanneye koştu, durduramadım.. Karnını böyle saçma şeylerle doyurmaya alıştı. Şimdi normale döndüremiyorum.Anladim malesef.Demek cidden seker istahini etkiliyor.Hicbiri olmasa acaba 2-3 gune aciktikca dener mi en azindan yemegini 3-4 kasik yese yeter.Insallah okulla fln degisir gordukce,gun icinde yiyebildikleri degistikce
Benimki seftali yemedi bile.. meyveleein asidik ozelligi var, ben bu artisi dişe bağlıyorum..az once eczaneden hametan krem aldim..Bizde de pişik arttı. Değişik bir şey mi yedirdim diye düşünüyorum, şeftaliyi bol yedi, pişik yapar mı ki... Meyveyi iyi yerse kaka da yapıyor, kaka zorladığı için kızarıklık artıyor.. Döngü..
Kolumu beline doluyorum. Akan suyu elime alip eski usul yikiyorum. Giydirmek zor ama biz bir aydir sadece body giyiyoruz. Disari cikarsa bi de sort. Ben de dusakabinde yokayamam. Kendim islanirim.Nilsibel plojovic alt degistirmek bizim icin de cok zor ya, giydirmek de oyle. Dun banyo sonra esim giydirmeye calisti, 20dk falan gecti bi baktim ciplak getirmis cocugu. Bence giydirmeye gerek yok efil efil boyle daha iyi diyor kan ter icide kalmisti becerememis
Ben de kulot bez aldim ama onda da sanki gobeginde cok iz oluyor, icim rahat etmedi. Goon ve sleepy 4 numara kulot bez denedim 5 mi denemeliyim acaba bilemedim. Oglumun aman aman bir kilosu yok gerci.
Lavaboda nasil yikiyorsunuz ya? Acaba bizim lavabo mu kucuk. Ben dusa kabinde yikiyorum anca
Uyuyacaksa ana kucagi, bakinacaksa normal duzen. Genelde arabayi ben, bebegi babasi kucakta gezdiriyor. Hahay.travel sistem bebek arabasında gezdirirken; anakucağını mı takıyorsunuz yoksa yoksa normal oturma düzeninde mi ?
Bizde bazen o sekil geziyoruz :))Uyuyacaksa ana kucagi, bakinacaksa normal duzen. Genelde arabayi ben, bebegi babasi kucakta gezdiriyor. Hahay.
Biz 6. Aydan beri bebek arabasinda anakucagini kullanmiyoru. Doktor cikarin kullanmayin desteksiz oturmasi daha cabuk olur dedi biz de ogunden sonra kullanmadik. Buna ragman 7. Ayin sonlarona dogru desteksiz oturabilditravel sistem bebek arabasında gezdirirken; anakucağını mı takıyorsunuz yoksa yoksa normal oturma düzeninde mi ?
Ben zaten genelde sortla giriyorum, ama uzerimde uzun birsey varsa onu cikarip giriyorum. Boylece islanmiyorum. Lavabo daha pratik olur ama o da bana zor geldi simdi anlatinca. Akan suyun altinda yikamak daha kolay benim icinKolumu beline doluyorum. Akan suyu elime alip eski usul yikiyorum. Giydirmek zor ama biz bir aydir sadece body giyiyoruz. Disari cikarsa bi de sort. Ben de dusakabinde yokayamam. Kendim islanirim.
Benimkide 10 günü gecti oyleKiz bugun 5 kere mi ne kaka yapti. Hepsi kabiz gibi sonuncu yumusakti. Poposu da kizarmis. Bir sey alerji mi yapti acaba. Son zamanda 3 gun kurali uygulamadim.
Yenidogan gibi bez harciyoruz resmen bizde :) ben test te yaptirdim temiz ciktiNilsibel anabelgunes oglum da epeydir gunde 4-5 kaka yapiyor.ama dolu dolu yediginden diye dusunuyorum ben.cunku az yedigi gunler daha az kaka yapiyor.
hergun 100 gr kiymadan kofte yapiyorum ona.ocagimiza incir agaci dikti
masallah valla..Nilsibel anabelgunes oglum da epeydir gunde 4-5 kaka yapiyor.ama dolu dolu yediginden diye dusunuyorum ben.cunku az yedigi gunler daha az kaka yapiyor.
Masallah. Helali hos olsun. Ben kiymalari kucuk kucuk toplar yapmistim. Bugun 3 kiyma bir bebek patates 1 tk yulaf ezmesi yarim soganla kofte yaptim. Firinda. 1 taneyi yedi. Ama uykusu vardi. Keyifli ani bulmak lazim.Nilsibel anabelgunes oglum da epeydir gunde 4-5 kaka yapiyor.ama dolu dolu yediginden diye dusunuyorum ben.cunku az yedigi gunler daha az kaka yapiyor.
Ben simdiye kadar hep yagsiz cift cekilmis kuzu kiyma kullandimArkadaşlar kuzu kıymamı alıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?