- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Köfteyi nasıl yaptınız peki içine bir şey koydunuz muBen simdiye kadar hep yagsiz cift cekilmis kuzu kiyma kullandim
Bildik güvendik yerden köy tavuğu olursa denemeyi düşünüyorum benTavuk verenler nasil veriyor gogus haslasak cok sert olur mu acaba
Hergun kofte vermiyim arada tavuk balikta vereyim istiyorum onceden sebzesinin icine pure halinde veriyodum da bütün olarak nasil yapsak daha kolay yer acabaBildik güvendik yerden köy tavuğu olursa denemeyi düşünüyorum ben
Ben kofteden kucuk kucuk koparip agzina elimle verdim. Damaginda ezip yedi. Firinda pisirdim.Hergun kofte vermiyim arada tavuk balikta vereyim istiyorum onceden sebzesinin icine pure halinde veriyodum da bütün olarak nasil yapsak daha kolay yer acaba
Tavuk verenler nasil veriyor gogus haslasak cok sert olur mu acaba
Arkadaşlar kuzu kıymamı alıyorsunuz ?
Tavuk verenler nasil veriyor gogus haslasak cok sert olur mu acaba
Tavugu cok severim, hergun verseler hergun yerim ama buna ragmen eve almiyoruz tavuk malum sebeplerdenTavuk verenler nasil veriyor gogus haslasak cok sert olur mu acaba
Aslinda net bi tarifim yok o an aklima ne eserse onu koyuyorum:) yazayim ben siz kafaniza gore degistirinKöfteyi nasıl yaptınız peki içine bir şey koydunuz mu
Cevap veriyorum evet insanlarin gercekten hic isi yok:) bos bos seylerle ugrasan okadar cok insan var ki sasiyorum. Cok amacsiz birsey. Ama takipci sayisi cok bir hesaba sahipsen belki takipci kasmak icin yapilmistir. Yada gicik olan biri yapmistirBiri instagramimi kopyalamaya calismis bide gonderilerden bayaa foto ve paylasimi kopyalamis.Ne ilginc.Ne komik.
Yani milyon isim konabilir ve fotografsizda kullanilabilir bisy sonucta.Amac ne anlamadim.Hikayeye kadar kopyalamis hatta paylasmis.Goruntu kırık fln.
3 tane bide az da degil.
Gereken yapilacak bakalim.Yine de insanlarin hic işi yok mu diye dusunuyor insan.
Gizli degil mi canim?Biri instagramimi kopyalamaya calismis bide gonderilerden bayaa foto ve paylasimi kopyalamis.Ne ilginc.Ne komik.
Yani milyon isim konabilir ve fotografsizda kullanilabilir bisy sonucta.Amac ne anlamadim.Hikayeye kadar kopyalamis hatta paylasmis.Goruntu kırık fln.
3 tane bide az da degil.
Gereken yapilacak bakalim.Yine de insanlarin hic işi yok mu diye dusunuyor insan.
Pirzolası daha iyi olur sanki yumuşak sarma da diyorlar açtırırsanız minik minik köfte gibi verebilirsiniHergun kofte vermiyim arada tavuk balikta vereyim istiyorum onceden sebzesinin icine pure halinde veriyodum da bütün olarak nasil yapsak daha kolay yer acaba
Aaa amaç ne acaba insanlar iyice tuhaflaştı adına sahte hesap falan mı açmışBiri instagramimi kopyalamaya calismis bide gonderilerden bayaa foto ve paylasimi kopyalamis.Ne ilginc.Ne komik.
3 tane bide az da degil.
Teşekkürler bugün deneyeceğim bende kuzu küşleme vermiştim minik minik baya sevdi elime uzandı kendisi tekrar tekrar vereyim diye çorbasına kıyma koydum sevmedi :) bugünde köfte deneyim inşallah severTavugu cok severim, hergun verseler hergun yerim ama buna ragmen eve almiyoruz tavuk malum sebeplerdenogluma da hic vermedim haliyle. Guvendiginiz bir tavuk varsa su asamada en iyisi corbaya katmak gibi duruyor. Diger turlu cok sert olur.
Aslinda net bi tarifim yok o an aklima ne eserse onu koyuyorum:) yazayim ben siz kafaniza gore degistirin
Dereotu yada maydanoz
Taze sogan yada kuru sogan rendesi
Bazen cok az kimyon
Bir markanin sebze cesnisi var elimde (bebekler icin) bazen ondan ekliyorum
Ve bir un (ben yulaf
unu yada nohut unu kullaniyorum)
Un daha yumos olmasini sagliyor daha rahat yiyor oglum
Insallah sever:) kuzu kusleme de iyi fikir aslinda yumusak oluyor. Kuslemeyi siz mi yaptiniz yoksa hazir mi? Evde hic kusleme yapmadim da merak ettim nasil yapilir acabaTeşekkürler bugün deneyeceğim bende kuzu küşleme vermiştim minik minik baya sevdi elime uzandı kendisi tekrar tekrar vereyim diye çorbasına kıyma koydum sevmedi :) bugünde köfte deneyim inşallah sever
Sosyal medya icat olundu, mertlik bozulduBiri instagramimi kopyalamaya calismis bide gonderilerden bayaa foto ve paylasimi kopyalamis.Ne ilginc.Ne komik.
3 tane bide az da degil.
Canım bende evde yapmadım uzun yola çıkmıştık biz yerken çok heyecanlanıyor bizim yediklerimizden yemek istiyor diye kızımada küşleme yaptırdık :) bebek yiyecek diye söyledik sade bir şekilde ızgarada pişirmişlerInsallah sever:) kuzu kusleme de iyi fikir aslinda yumusak oluyor. Kuslemeyi siz mi yaptiniz yoksa hazir mi? Evde hic kusleme yapmadim da merak ettim nasil yapilir acaba
Ben kofteden kucuk kucuk koparip agzina elimle verdim. Damaginda ezip yedi. Firinda pisirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?