2018 Ekim Anneleri

Canim benimki iki ayliktan beri aksam ezaniyla uyuyup sabah ezaniyla kalkiyor. Hala da oyle. Bu gece 10da yatti. 11e kadar defalarca kalkti. 4e kadar kac kere emzirdim bilmiyorum. 4ten sonra babasina birakip baska odaya gittim. Ara ara agladigini duydum. Sabahtan beri de bi simdi uyuyor. Onceden gunduz uyumazdi ama gece sadece bi kere uyanirdi. Ya da 7de yatar 1e kadar uyurdu. Nerde o gunler. Ben evde oldugum icin internetten kahvalti yemek veya uyku mamasi tarifleri bakip degisik yapiyorum. Calissam ugrasamam ama. 1 yasindan sonra patlicanli yemekler haric her yedigimizden yedircem.

Canim neler koydun koftenin icine?
Bir bebek patates, kucuk soganin yarisi, 3 top kuzu kiyma (onceden hazirlayip buzluga attim), 1 tatli kasigi yulaf ezmesi. Firin tepsisine biraz zeytinyagi dokup yarim cay bardagi da su koydum. Su koyunca kofteler dagiliyor biraz. Yumurta koyabilirsin. Benimki sabah yumurta yedi diye koymamistim. Dun cok kaka yaptigi icin baska malzeme katmadim ama cesitlendirilebilir.

Gecmis olsun canim. Her donemin bir sikintisi var. Bizde daha ates yok da cok sicak ben ne zamandir sadece bodyle yatiriyorum. Bizimki de gece 50 kere kalkiyor.

Gecmis olsun canim. Her donemin bir sikintisi var. Bizde daha ates yok da cok sicak ben ne zamandir sadece bodyle yatiriyorum. Bizimki de gece 50 kere kalkiyor.
bizim burda akşamları serin geçmeye başlayonca bende pijama ve tshirt giydiriyordum hatta karnını penye battaniyesyle örtüyordum ama 2 gecedir atletle yatırıp karnını örtüyorum sadece canım

Bugun bana is yok sut iznimi cuma ya aldim bütün gun beraberiz atlasla herseye aglamaya basladi bisey isteyince aglayarak yaptirmaya basladi korkuyorum gelecekten simdiden hayir demek lazim mi daha kucuk mu. Bide komando gibi geziyor her yeri artik eve cit almanin zamani geldi sanırım

Ayni seyi dusunuyorum biliyor musun? Biz bu cocuga hic terbiye veremiycez...

Benim kızımda uzun zamandır gece sık kalkıyor önceden akşam 8 de yatar sabah 6 da kalkardı ben sadece kendim yatmadan 12 ya da 1 gibi alır uyurken emzirir geri yatırırdım sanırım iki aydır sürekli kalkıyor saat başı bazen 3 bazen 4 kere bende uyanınca uyuyamıyorum bi yerde bayılacağım artık :)))

Calisirken gec yatmasi ve gece cok sık uyanmasi ne zormus megersem cok zorlaniyorum gunduz 2 defa uyutup gunduz uykusunu 4 te bitirsin aksamda 9 da yatsin ama bunu nasil saglicam bilmiyorum 9 aylik bi bebek icin 11 cok gec bi saat

Zarar verecek bisy yoksa gerek var mi?
Guclendikce emeklemeye baslayacak oyle deneye deneye canim.Zaten alisincada emekleye emekleye gezeck❤

Haftada 4 gune ayarlamis oldun di mi işi?Ne guzel olmus

Hayir demekten ziyade ilgisini baska yere cekmeyi deneyebilirsin.Simdiden inatlasmayin cunku cocuklar bu konuda fazla iyiler
Yani sureklide seni strese sokabilir.
Ama ilgilerinin en azindan cabuk kaydigi zamanlardalar yumusak gecislere alismasi daha kolay olabilir ikisiniz icinde,ilerisi icinde.

Calisirken gec yatmasi ve gece cok sık uyanmasi ne zormus megersem cok zorlaniyorum gunduz 2 defa uyutup gunduz uykusunu 4 te bitirsin aksamda 9 da yatsin ama bunu nasil saglicam bilmiyorum 9 aylik bi bebek icin 11 cok gec bi saat

Erken kalkiyorsa olur aslinda.Ilk zamanlar zorlasada alisir.Gunduz uykulari 15er dk oynatilabilir cekecegin saate dogru.
Yani birebir kural uygulamak istiyorum dersen yapabilirsinde.
Ama bu surec seni daha fazla yorabilirde.Cok kabullenip basla derim :)
Gun icindeki uykular degistikce degisebilir durumda.Ya da bazen fazla yoruldugunda aksam uyuyakalabilir vs

Insallah sever:) kuzu kusleme de iyi fikir aslinda yumusak oluyor. Kuslemeyi siz mi yaptiniz yoksa hazir mi? Evde hic kusleme yapmadim da merak ettim nasil yapilir acaba

Izgara ya da firinda daha yumusak olur cok pismeden.Firinda cam kapakli borcamin varsa kucuk kendi buhariyla iyi olur

38i gecmiyorsa korkutmasin.
Banyo yaptirdigin leğenine ılık su koyup oynatabilirsin gunduz hem su sakinlestirirde.
Insallah cabuk cikarirda rahatlar.
Camilia diye bi urun kullandi kuzenim yurtdisindan,iyi geldi dedi ama icerigi fln ne bilmiyorum arastirirsan.
Bide Tetagil kullanan var cok.
2sini biliyorum.Ama tekrar soyluyorum kullanmadim :) sen doktoruna ya da eczaciya danis istersen.

Yok canim degil ki zaten tanidiklarim var sadece.Her zaman gizli hesap.Dün bisy denemek icin acmistik ne olduysa o zaman oldu
Gıcıksa keske benimle ugrasmak yerine hic gormese bile, kendinede iyilik etmis olur

Buyuk ihtimal sicaktan uyaniyordur. Ankara bu aralar fena degil haziran sonuna kadar boyle gidecekmis galiba, temmuzdan korkmaya basladim.

Bizde de durum ayni. Bugun o kadar sacma bir sey icin agladi ki. Evde yerleri supuren bi temizlik robotumuz var onu calistirdim, oglum onu cok seviyoru ama o calisirken oglumu yere biraksam robotun calismasini engelliyor cunku tutup yemeye calisiyor ben de kucagimda oglum robotu takip ediyorum bi yerden sonra yoruldum hadi iceri gecelim oyuncaklarla oynayalim dedim robot gorus acisindan cikinca bir aglamaya basladi ama sanirsin kolunu bacagini kesmisim hatta biryerine birsey oldu sandim korktum megerse derdi robotmus.
Bizim girmemesi gereken bir odamiz var icerde kedilerin kumu mamasi vs var oyuzden kapiyida kapatamiyorum. Oraya bi cit almayi dusunuyorum ben de kapi niyetine kediler gecsin ama oglum gecemesin. Acaba bir sure sonra citi de devirebilir mi bilemedim. Sadece kapinin onune bir iki cit koymak istiyorum sanki itince devrilir gibi geliyor

plojovic Ne islerine yarayacak ki, ilginc. Ben de ne facebook, ne twitter ne instagram var. O konuda kafa rahat..
Ben de sosyal medyayi cok kullanmiyorum ama siki takipciyim:) ozellikle instagram bircok konuda ise yariyor gercekten, suan ilgi alanim cocuk oldugu icin doktor sayfalari, ekgida sayfalar, anne sayfalari vs. Bircok sey ogreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…