Canim benimki iki ayliktan beri aksam ezaniyla uyuyup sabah ezaniyla kalkiyor. Hala da oyle. Bu gece 10da yatti. 11e kadar defalarca kalkti. 4e kadar kac kere emzirdim bilmiyorum. 4ten sonra babasina birakip baska odaya gittim. Ara ara agladigini duydum. Sabahtan beri de bi simdi uyuyor. Onceden gunduz uyumazdi ama gece sadece bi kere uyanirdi. Ya da 7de yatar 1e kadar uyurdu. Nerde o gunler. Ben evde oldugum icin internetten kahvalti yemek veya uyku mamasi tarifleri bakip degisik yapiyorum. Calissam ugrasamam ama. 1 yasindan sonra patlicanli yemekler haric her yedigimizden yedircem.Hepinize selam, ise basladigim icin cok vaktim kalmiyor ay evde olmak ne rahatlikmis oysaki :) eylus sabah gec uyandigi zmnlar bende onunla uyuyup hic degilse gecenin uykusuzlugunu telafi ediyordum ama simdi 5 te memeye kalkiyor bende bidaa uyumuyorum
Gece uyanmalar ne alemde kizlar? Bizimki bazen saat basi bazen 2 kez ama bu ara cok gec uykuya geciyor 10 bucuk 11 gibi ve bu kdr gec uyumasi hosuma gitmiyor saglik acisindan da iyi degil kendisi icin sizde de bu durumlar var mi?
Bebek arabasi sorulmus etiket yapamadim ben oturmaya basladigindan beri kalkdirdim ana kucagini cunku cok rahatsizdi bu sekilde karsiya donuk izlemeside eglenceli oluyor
Yemek konusunda da hep ayni seyleri yapiyorum instagramda da takip ettigim sayfalara bakiyorum hep ayni sebze corbalari balikta veriyorum sizler neler yapiyosunuz
Bir bebek patates, kucuk soganin yarisi, 3 top kuzu kiyma (onceden hazirlayip buzluga attim), 1 tatli kasigi yulaf ezmesi. Firin tepsisine biraz zeytinyagi dokup yarim cay bardagi da su koydum. Su koyunca kofteler dagiliyor biraz. Yumurta koyabilirsin. Benimki sabah yumurta yedi diye koymamistim. Dun cok kaka yaptigi icin baska malzeme katmadim ama cesitlendirilebilir.Canim neler koydun koftenin icine?
Gecmis olsun canim. Her donemin bir sikintisi var. Bizde daha ates yok da cok sicak ben ne zamandir sadece bodyle yatiriyorum. Bizimki de gece 50 kere kalkiyor.kızlar merhaba diş ateşleri başladı mı bizim 2 gecedir 38 lere kadar çıkyıor doktor; dolven ve diş jeli yazdı,muayenede bişey çıkmadı şükür ama ateş beni çok korkutuyoır sadce atletle ve beziyle uyutuyorum emziriyorum ama geceleri çok zorlanıyor yavrum uykudan ölüyor ama uyuyamıyor
tecribeli anneler neler önerirsiniz
bizim burda akşamları serin geçmeye başlayonca bende pijama ve tshirt giydiriyordum hatta karnını penye battaniyesyle örtüyordum ama 2 gecedir atletle yatırıp karnını örtüyorum sadece canımGecmis olsun canim. Her donemin bir sikintisi var. Bizde daha ates yok da cok sicak ben ne zamandir sadece bodyle yatiriyorum. Bizimki de gece 50 kere kalkiyor.
Ayni seyi dusunuyorum biliyor musun? Biz bu cocuga hic terbiye veremiycez...Bugun bana is yok sut iznimi cuma ya aldim bütün gun beraberiz atlasla herseye aglamaya basladi bisey isteyince aglayarak yaptirmaya basladi korkuyorum gelecekten simdiden hayir demek lazim mi daha kucuk mu. Bide komando gibi geziyor her yeri artik eve cit almanin zamani geldi sanırım
Benim kızımda uzun zamandır gece sık kalkıyor önceden akşam 8 de yatar sabah 6 da kalkardı ben sadece kendim yatmadan 12 ya da 1 gibi alır uyurken emzirir geri yatırırdım sanırım iki aydır sürekli kalkıyor saat başı bazen 3 bazen 4 kere bende uyanınca uyuyamıyorum bi yerde bayılacağım artık :)))Hepinize selam, ise basladigim icin cok vaktim kalmiyor ay evde olmak ne rahatlikmis oysaki :) eylus sabah gec uyandigi zmnlar bende onunla uyuyup hic degilse gecenin uykusuzlugunu telafi ediyordum ama simdi 5 te memeye kalkiyor bende bidaa uyumuyorum
Gece uyanmalar ne alemde kizlar? Bizimki bazen saat basi bazen 2 kez ama bu ara cok gec uykuya geciyor 10 bucuk 11 gibi ve bu kdr gec uyumasi hosuma gitmiyor saglik acisindan da iyi degil kendisi icin sizde de bu durumlar var mi?
Bebek arabasi sorulmus etiket yapamadim ben oturmaya basladigindan beri kalkdirdim ana kucagini cunku cok rahatsizdi bu sekilde karsiya donuk izlemeside eglenceli oluyor
Yemek konusunda da hep ayni seyleri yapiyorum instagramda da takip ettigim sayfalara bakiyorum hep ayni sebze corbalari balikta veriyorum sizler neler yapiyosunuz
Canim benimki iki ayliktan beri aksam ezaniyla uyuyup sabah ezaniyla kalkiyor. Hala da oyle. Bu gece 10da yatti. 11e kadar defalarca kalkti. 4e kadar kac kere emzirdim bilmiyorum. 4ten sonra babasina birakip baska odaya gittim. Ara ara agladigini duydum. Sabahtan beri de bi simdi uyuyor. Onceden gunduz uyumazdi ama gece sadece bi kere uyanirdi. Ya da 7de yatar 1e kadar uyurdu. Nerde o gunler. Ben evde oldugum icin internetten kahvalti yemek veya uyku mamasi tarifleri bakip degisik yapiyorum. Calissam ugrasamam ama. 1 yasindan sonra patlicanli yemekler haric her yedigimizden yedircem.
Bugun bana is yok sut iznimi cuma ya aldim bütün gun beraberiz atlasla herseye aglamaya basladi bisey isteyince aglayarak yaptirmaya basladi korkuyorum gelecekten simdiden hayir demek lazim mi daha kucuk mu. Bide komando gibi geziyor her yeri artik eve cit almanin zamani geldi sanırım
Calisirken gec yatmasi ve gece cok sık uyanmasi ne zormus megersem cok zorlaniyorumgunduz 2 defa uyutup gunduz uykusunu 4 te bitirsin aksamda 9 da yatsin ama bunu nasil saglicam bilmiyorum 9 aylik bi bebek icin 11 cok gec bi saat
Insallah sever:) kuzu kusleme de iyi fikir aslinda yumusak oluyor. Kuslemeyi siz mi yaptiniz yoksa hazir mi? Evde hic kusleme yapmadim da merak ettim nasil yapilir acaba
Sosyal medya icat olundu, mertlik bozuldu
Evet, ama yese bi de :))Arkadaşlar kuzu kıymamı alıyorsunuz ?
kızlar merhaba diş ateşleri başladı mı bizim 2 gecedir 38 lere kadar çıkyıor doktor; dolven ve diş jeli yazdı,muayenede bişey çıkmadı şükür ama ateş beni çok korkutuyoır sadce atletle ve beziyle uyutuyorum emziriyorum ama geceleri çok zorlanıyor yavrum uykudan ölüyor ama uyuyamıyor
tecribeli anneler neler önerirsiniz
Cevap veriyorum evet insanlarin gercekten hic isi yok:) bos bos seylerle ugrasan okadar cok insan var ki sasiyorum. Cok amacsiz birsey. Ama takipci sayisi cok bir hesaba sahipsen belki takipci kasmak icin yapilmistir. Yada gicik olan biri yapmistirAnlam vermek zor gercekten
Diş geliyor mu ki.Kiz bugun 5 kere mi ne kaka yapti. Hepsi kabiz gibi sonuncu yumusakti. Poposu da kizarmis. Bir sey alerji mi yapti acaba. Son zamanda 3 gun kurali uygulamadim.
Ben anlamiyorum da kv yegenlerini buyutmus hep, o anlar, yok diyor. Ates falan da yok.Diş geliyor mu ki.
Buyuk ihtimal sicaktan uyaniyordur. Ankara bu aralar fena degil haziran sonuna kadar boyle gidecekmis galiba, temmuzdan korkmaya basladim.Gecmis olsun canim. Her donemin bir sikintisi var. Bizde daha ates yok da cok sicak ben ne zamandir sadece bodyle yatiriyorum. Bizimki de gece 50 kere kalkiyor.
Bizde de durum ayni. Bugun o kadar sacma bir sey icin agladi ki. Evde yerleri supuren bi temizlik robotumuz var onu calistirdim, oglum onu cok seviyoru ama o calisirken oglumu yere biraksam robotun calismasini engelliyor cunku tutup yemeye calisiyorBugun bana is yok sut iznimi cuma ya aldim bütün gun beraberiz atlasla herseye aglamaya basladi bisey isteyince aglayarak yaptirmaya basladi korkuyorum gelecekten simdiden hayir demek lazim mi daha kucuk mu. Bide komando gibi geziyor her yeri artik eve cit almanin zamani geldi sanırım
Ben de sosyal medyayi cok kullanmiyorum ama siki takipciyim:) ozellikle instagram bircok konuda ise yariyor gercekten, suan ilgi alanim cocuk oldugu icin doktor sayfalari, ekgida sayfalar, anne sayfalari vs. Bircok sey ogreniyorum.plojovic Ne islerine yarayacak ki, ilginc. Ben de ne facebook, ne twitter ne instagram var. O konuda kafa rahat..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?