2018 Ekim Anneleri

plojovic Ne islerine yarayacak ki, ilginc. Ben de ne facebook, ne twitter ne instagram var. O konuda kafa rahat..

Bende de bi instagram var onu da burdan arkadaslarla birbirimizi kaybetmemek adina acmistik biti buraya giremezse diye :) Gerci sonra biz gorustuk gorusuyoruz ama instagram kaldi.Face gibi degil cok temiz geliyor bana.Zaten sadece tanidiklarim ve beni taniyanlar var yakinen.
O yuzden daha da ilginc geldi durum.

Gercekten var.Ben cok takip etmiyorum kafa karistiriyor :) Ama cok begendigim 2 doktor favorim mesela.Cidden guzel bi etken.
Cok yararini gorduklerim var.

Gercekten var.Ben cok takip etmiyorum kafa karistiriyor :) Ama cok begendigim 2 doktor favorim mesela.Cidden guzel bi etken.
Cok yararini gorduklerim var.
Hangi doktorlar onlar merak ettim:) gerci glutenle ilgili biraz konusmustuk birini tahmin edebiliyorum oyuzden:)

Calisirken gec yatmasi ve gece cok sık uyanmasi ne zormus megersem cok zorlaniyorum gunduz 2 defa uyutup gunduz uykusunu 4 te bitirsin aksamda 9 da yatsin ama bunu nasil saglicam bilmiyorum 9 aylik bi bebek icin 11 cok gec bi saat
Kızım 2-3 ay öncesine kadar her gece 23:15 gibi gece uykusuna geçiyordu. Bütün kış o saatte yattı diyebilirim. Biraz daha büyüyüp hareketlenince, yorulup daha erken uyumaya başladı. Şimdi 21:00-21:30 gibi uykusu geliyor. Daha erken uyursa 22:00 gibi uyanıp 1 saat kadar uyanık kalıyor. Gün içinde de 3 kere uyuyor hala.. 13 gün sonra 8 aylık olacak. Çok fazla müdahale etmiyorum uykusuna, kendisi düzenliyor ihtiyacına göre.. Çalışmadığım için ona uyum sağlıyorum :)

Halinin ustune ortu bosta kalan yerlere oyun mati dosedim ama yemek masasina dogru gidiyor o tarafa cit dusundum

Amaç ne cok garip bide.Insanlar suçu sosyal medyaya atiyor ama sonucta bu kişilik işi
Suç sosyal medyada değil elbette.. Bu ortamı bulan klavye kahramanları, boş beleş külhan beyleri, bol keseden atıp tutmaya meraklı vasat insanlar burada coşuyor, kendini kaybediyor.. Yüz yüzeyken yapamayacağı her şeyi burada yapıyorlar.. Her şey serbest nasılsa..
Söylenecek çok şey var aslında.... Sadece sosyal medya da değil, TV programları da cozuttu.. Gelin evi, yemekteyiz gibi akıllara zarar programlarda eve gelen sözde misafirler akrepten ve zehirli yılandan hallice laflar sokuyor, kavgada edilmeyecek sözler ediyor, sonra da puanlama esnasında 'Misafirperverliğini beğenmedim ' diyor sen misafir ol da önce
Bu tarz programları izleye izleye de, laf sokmayı meziyet zanneden, gittiği evde gördüğü her şeyi eleştirmeyi kendine hak gören insanlar ortaya çıkıyor.. Biz böyle değildik yahu

Kızlar gunluk ek gıda 2 bilemedin 2,5 caybardagi olsun diyor ya doktorlar, kahvaltı çorba yoğurt meyve derken bu sınırı geciyoruzdur biz
Mesela sizler çorba yoğurt yarım kase mı tam kase mi veriyorsunuz?siz de durumlar nasıl?
tam 8 ayligiz biz.

bizim de cogu zaman geciyor o miktarlari.sabah 1 yumurtanin satisi, oglen 3-4 kofte ve yarim kase sebze corbasi, aksam yarim kase sebze corbasi ve aksam evde ne yemek varsa ondan da yarim kase.bazen ekstradan yarim kase muhallebi oluyor.cogu gunumuz boyle.bi sıkıntı olsa kusardi diye dusunuyorum.

Valla bizimkide geçiyordur. Hatta ben yiyemem heralde o kadar

Sabah 1 yumurta sarısı ve lor peyniri muhakkak oluyor.degisiklik olsun diye bisküvi meyve eklediğim oluyor.hepsini karıştırarak ya da ayrı ayrı veriyorum hep aynı olmasın diye.
Çorbasini severse 1 kase bile bitirir yarım kase civarı veriyorum.yogurt da aynı şekilde.yogurdu bazen sade bazen meyveli veriyorum.
biz meme+mama gittiğimiz için bir yandan emzirme bir yandan da eğer emmiyorsa 1 kez akşamları mamayla kapanışı yapıyoruz.

Benimki ek gida yemiyor diş cikarma donemi ama bizim dr hic sınır vermiyor, yedigi kadar diyo..2.5 cay bardagi olayini ilk kez duydum.. ne kadar yerse olmali bence..

geranio ne yaptın arkadaşım? eeg çekilecekti? İnşallah iyidir sonuçlar...
Takip için doktor buldun mu? Hangi hastaneyi tercih ettin?
Temmuz başı eeg çekilecek eeg verilen tarihe doktora randevu bulamadık ardından İstanbul'a geldik ailemin yanına derken temmuza kaldı.

Doktor için de Tınaztepe Hastanesi'ne gidiyoruz Nagihan Katipoğlu doktorumuz. Bı kere gittik gayet iyiydi şu an ona devam edeceğiz gibi görünüyor canım.

Kızım iyi cok sukur bı daha tekrarlamadi zaten sikayetimiz. İçimiz rahatlasin diye gidicem sadece. Çok sağol hatırladığın için

Benimki de böyle. Çok nadir ağzına götürdüğü. Bı öğün ben veriyosam bı öğün ona bırakıyorum acelesi yok ne zaman ağzına götürüp yemeye karar verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…