- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Damaklar hafif sisti sonra beyaz bi tabaka olustu bizde cikmadan önceBen anlamiyorum da kv yegenlerini buyutmus hep, o anlar, yok diyor. Ates falan da yok.
plojovic Ne islerine yarayacak ki, ilginc. Ben de ne facebook, ne twitter ne instagram var. O konuda kafa rahat..
Buyuk ihtimal sicaktan uyaniyordur. Ankara bu aralar fena degil haziran sonuna kadar boyle gidecekmis galiba, temmuzdan korkmaya basladim.
Bizde de durum ayni. Bugun o kadar sacma bir sey icin agladi ki. Evde yerleri supuren bi temizlik robotumuz var onu calistirdim, oglum onu cok seviyoru ama o calisirken oglumu yere biraksam robotun calismasini engelliyor cunku tutup yemeye calisiyorben de kucagimda oglum robotu takip ediyorum bi yerden sonra yoruldum hadi iceri gecelim oyuncaklarla oynayalim dedim robot gorus acisindan cikinca bir aglamaya basladi ama sanirsin kolunu bacagini kesmisim hatta biryerine birsey oldu sandim korktum megerse derdi robotmus.
Bizim girmemesi gereken bir odamiz var icerde kedilerin kumu mamasi vs var oyuzden kapiyida kapatamiyorum. Oraya bi cit almayi dusunuyorum ben de kapi niyetine kediler gecsin ama oglum gecemesin. Acaba bir sure sonra citi de devirebilir mi bilemedim. Sadece kapinin onune bir iki cit koymak istiyorum sanki itince devrilir gibi geliyor
Ben de sosyal medyayi cok kullanmiyorum ama siki takipciyim:) ozellikle instagram bircok konuda ise yariyor gercekten, suan ilgi alanim cocuk oldugu icin doktor sayfalari, ekgida sayfalar, anne sayfalari vs. Bircok sey ogreniyorum.
Hangi doktorlar onlar merak ettim:) gerci glutenle ilgili biraz konusmustuk birini tahmin edebiliyorum oyuzden:)Gercekten var.Ben cok takip etmiyorum kafa karistiriyor :) Ama cok begendigim 2 doktor favorim mesela.Cidden guzel bi etken.
Cok yararini gorduklerim var.
Hangi marka aldiniz?
Pilsan handyHangi marka aldiniz?
6-6.45 arasi 45 dk bile ise yarar..7 de evden cikiyorum 5 te kalkip yarim saat memede duruyor iyice dalmasini bekliyorum soyle boyle derken 6 oluyor zaten
Kızım 2-3 ay öncesine kadar her gece 23:15 gibi gece uykusuna geçiyordu. Bütün kış o saatte yattı diyebilirim. Biraz daha büyüyüp hareketlenince, yorulup daha erken uyumaya başladı. Şimdi 21:00-21:30 gibi uykusu geliyor. Daha erken uyursa 22:00 gibi uyanıp 1 saat kadar uyanık kalıyor. Gün içinde de 3 kere uyuyor hala.. 13 gün sonra 8 aylık olacak. Çok fazla müdahale etmiyorum uykusuna, kendisi düzenliyor ihtiyacına göre.. Çalışmadığım için ona uyum sağlıyorum :)Calisirken gec yatmasi ve gece cok sık uyanmasi ne zormus megersem cok zorlaniyorumgunduz 2 defa uyutup gunduz uykusunu 4 te bitirsin aksamda 9 da yatsin ama bunu nasil saglicam bilmiyorum 9 aylik bi bebek icin 11 cok gec bi saat
Halinin ustune ortu bosta kalan yerlere oyun mati dosedim ama yemek masasina dogru gidiyor o tarafa cit dusundumZarar verecek bisy yoksa gerek var mi?
Guclendikce emeklemeye baslayacak oyle deneye deneye canim.Zaten alisincada emekleye emekleye gezeck❤
Haftada 4 gune ayarlamis oldun di mi işi?Ne guzel olmus
Hayir demekten ziyade ilgisini baska yere cekmeyi deneyebilirsin.Simdiden inatlasmayin cunku cocuklar bu konuda fazla iyiler
Yani sureklide seni strese sokabilir.
Ama ilgilerinin en azindan cabuk kaydigi zamanlardalar yumusak gecislere alismasi daha kolay olabilir ikisiniz icinde,ilerisi icinde.
Suç sosyal medyada değil elbette.. Bu ortamı bulan klavye kahramanları, boş beleş külhan beyleri, bol keseden atıp tutmaya meraklı vasat insanlar burada coşuyor, kendini kaybediyor.. Yüz yüzeyken yapamayacağı her şeyi burada yapıyorlar.. Her şey serbest nasılsa..Amaç ne cok garip bide.Insanlar suçu sosyal medyaya atiyor ama sonucta bu kişilik işi
bizim de cogu zaman geciyor o miktarlari.sabah 1 yumurtanin satisi, oglen 3-4 kofte ve yarim kase sebze corbasi, aksam yarim kase sebze corbasi ve aksam evde ne yemek varsa ondan da yarim kase.bazen ekstradan yarim kase muhallebi oluyor.cogu gunumuz boyle.bi sıkıntı olsa kusardi diye dusunuyorum.Kızlar gunluk ek gıda 2 bilemedin 2,5 caybardagi olsun diyor ya doktorlar, kahvaltı çorba yoğurt meyve derken bu sınırı geciyoruzdur biz
Mesela sizler çorba yoğurt yarım kase mı tam kase mi veriyorsunuz?siz de durumlar nasıl?
tam 8 ayligiz biz.
Valla bizimkide geçiyordur. Hatta ben yiyemem heralde o kadarKızlar gunluk ek gıda 2 bilemedin 2,5 caybardagi olsun diyor ya doktorlar, kahvaltı çorba yoğurt meyve derken bu sınırı geciyoruzdur biz
Mesela sizler çorba yoğurt yarım kase mı tam kase mi veriyorsunuz?siz de durumlar nasıl?
tam 8 ayligiz biz.
bizim de cogu zaman geciyor o miktarlari.sabah 1 yumurtanin satisi, oglen 3-4 kofte ve yarim kase sebze corbasi, aksam yarim kase sebze corbasi ve aksam evde ne yemek varsa ondan da yarim kase.bazen ekstradan yarim kase muhallebi oluyor.cogu gunumuz boyle.bi sıkıntı olsa kusardi diye dusunuyorum.
Benimki ek gida yemiyor diş cikarma donemi ama bizim dr hic sınır vermiyor, yedigi kadar diyo..2.5 cay bardagi olayini ilk kez duydum.. ne kadar yerse olmali bence..Kızlar gunluk ek gıda 2 bilemedin 2,5 caybardagi olsun diyor ya doktorlar, kahvaltı çorba yoğurt meyve derken bu sınırı geciyoruzdur biz
tam 8 ayligiz biz.
Temmuz başı eeg çekilecek eeg verilen tarihe doktora randevu bulamadık ardından İstanbul'a geldik ailemin yanına derken temmuza kaldı.geranio ne yaptın arkadaşım? eeg çekilecekti? İnşallah iyidir sonuçlar...
Takip için doktor buldun mu? Hangi hastaneyi tercih ettin?
Benimki de böyle. Çok nadir ağzına götürdüğü. Bı öğün ben veriyosam bı öğün ona bırakıyorum acelesi yok ne zaman ağzına götürüp yemeye karar verirse.bugun mama sandalyesine oturtturdum, çeşitli meyveler de tepsiye...ağzına götürmek yerine sinirlendi. hepsi yerde. ben de israrla alip yıkayıp yıkayıp tekrar tepsisine koydum. yine yere attı. yine yikayip koydum.. boyle boyle..
sabrim sonsuz ama ağzına hic götürmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?