2018 Ekim Anneleri

Bizimki 1 çay bardağı bile yemiyor. Yoğurt çorba hep bı kaç kaşık sadece.

Ooo bugün iyi yedi dediğim gün olursa tüm gün 1 çay bardagidir. Hiç zorlamıyorum istediği kadar hep. Bazen kendi yiyor haslama ve omlet yapıp koyuyorum bazen ben yediriyorum.

Hayırlı olsun işin. İlk başladığımda uykusuzluk beni mahvetti ama sonra alışıyorsun normal geliyor bana artık :) Bizim kızda erkenden uyurdu şimdi belli olmuyor 9, 11 gece yarısını bile buluyor bazen. Ramazanda 7.30ta uyumaya başlamıştı ne güzel.

Yemek konusunda ben çok ağırdan alıyorum. Daha 1 haftadır kuzu etini hasladi blendirdan geçirdim çorbalarına koymaya başladım. Kıyma deneyeceğim birde bu şekilde. Sadece sebze meyve ve yoğurt veriyorum günde ne kadar yerde bazen hiç bazen 1 çay bardağı en fazla.
Şu bebek gıdası satan yerlerden sebzeli şehriye, keçiboynuzu özü falan almayı düşünüyorum biraz daha genişletmek adına menüsünü.

Benimki ek gida yemiyor diş cikarma donemi ama bizim dr hic sınır vermiyor, yedigi kadar diyo..2.5 cay bardagi olayini ilk kez duydum.. ne kadar yerse olmali bence..

Bu dönem emzirme ya da formül mama ağırlıklı hala devam ettiği için ek gıda fazla verilip onların önüne geçilmesin diyor uzmanlar.1/3 ek gıda 2/3 emzirme ya da formül mama

Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..

Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..

Gecmis olsun cok korkmusunuzdur neyseki bisey cikmamis

Çok geçmiş olsun şükür bişey çıkmamış.

Allah korusun canim. Okurken bile korktum.

Cok gecmis olsun, birsey cikmamasina cok sevindim.

Ya bebeğim dönmeye başladığından beri (5 aylıkken falan yuvarlanmaya başlamıştı) uykusunda kendini çok uyandırıyordu. 8 aylık oldu düzelme beklerken daha kötü hal aldı gece uykusuna geçince 10-13 kez kalkıyor. Napabilriim var mı böyle olan

İyi olmanıza sevindim, iyi tatiller size

Çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun

Dönünce yatagin kenarina mi yapisiyor annemlerde park yatak var onda yattigi zaman donunce carpip uyandiriyo kendini 60*120 ölçüleri evdeki besigi 90*140 yatagin her yerinde yatiyor. Belki yeri dar geliyodur

Neden, tahin ? Yetiskin icin bile ağır degil mi?
Yok değil keçiboynuzu özü ve tahin karıştırıp bir çay kaşığı her gün veriyorum biliyorsunuz alerjisi vardı her şeye ben sadece zeytin ekmek yiyordum kilo alamamıştı vs vs kalsiyum için ve bağışıklığı için veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…