Bizimki 1 çay bardağı bile yemiyor. Yoğurt çorba hep bı kaç kaşık sadece.Kızlar gunluk ek gıda 2 bilemedin 2,5 caybardagi olsun diyor ya doktorlar, kahvaltı çorba yoğurt meyve derken bu sınırı geciyoruzdur biz
Mesela sizler çorba yoğurt yarım kase mı tam kase mi veriyorsunuz?siz de durumlar nasıl?
tam 8 ayligiz biz.
Hayırlı olsun işin. İlk başladığımda uykusuzluk beni mahvetti ama sonra alışıyorsun normal geliyor bana artık :) Bizim kızda erkenden uyurdu şimdi belli olmuyor 9, 11 gece yarısını bile buluyor bazen. Ramazanda 7.30ta uyumaya başlamıştı ne güzel.Hepinize selam, ise basladigim icin cok vaktim kalmiyor ay evde olmak ne rahatlikmis oysaki :) eylus sabah gec uyandigi zmnlar bende onunla uyuyup hic degilse gecenin uykusuzlugunu telafi ediyordum ama simdi 5 te memeye kalkiyor bende bidaa uyumuyorum
Gece uyanmalar ne alemde kizlar? Bizimki bazen saat basi bazen 2 kez ama bu ara cok gec uykuya geciyor 10 bucuk 11 gibi ve bu kdr gec uyumasi hosuma gitmiyor saglik acisindan da iyi degil kendisi icin sizde de bu durumlar var mi?
Bebek arabasi sorulmus etiket yapamadim ben oturmaya basladigindan beri kalkdirdim ana kucagini cunku cok rahatsizdi bu sekilde karsiya donuk izlemeside eglenceli oluyor
Yemek konusunda da hep ayni seyleri yapiyorum instagramda da takip ettigim sayfalara bakiyorum hep ayni sebze corbalari balikta veriyorum sizler neler yapiyosunuz
Benimki ek gida yemiyor diş cikarma donemi ama bizim dr hic sınır vermiyor, yedigi kadar diyo..2.5 cay bardagi olayini ilk kez duydum.. ne kadar yerse olmali bence..
Gecmis olsun cok korkmusunuzdur neyseki bisey cikmamisGeçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
Çok geçmiş olsun şükür bişey çıkmamış.Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
Allah korusun canim. Okurken bile korktum.Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
Cok gecmis olsun, birsey cikmamasina cok sevindim.Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
İyi olmanıza sevindim, iyi tatiller sizeTemmuz başı eeg çekilecek eeg verilen tarihe doktora randevu bulamadık ardından İstanbul'a geldik ailemin yanına derken temmuza kaldı.
Doktor için de Tınaztepe Hastanesi'ne gidiyoruz Nagihan Katipoğlu doktorumuz. Bı kere gittik gayet iyiydi şu an ona devam edeceğiz gibi görünüyor canım.
Kızım iyi cok sukur bı daha tekrarlamadi zaten sikayetimiz. İçimiz rahatlasin diye gidicem sadece. Çok sağol hatırladığın için
Çok geçmiş olsun..Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
Geçmiş olsunGeçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
Dönünce yatagin kenarina mi yapisiyor annemlerde park yatak var onda yattigi zaman donunce carpip uyandiriyo kendini 60*120 ölçüleri evdeki besigi 90*140 yatagin her yerinde yatiyor. Belki yeri dar geliyodurYa bebeğim dönmeye başladığından beri (5 aylıkken falan yuvarlanmaya başlamıştı) uykusunda kendini çok uyandırıyordu. 8 aylık oldu düzelme beklerken daha kötü hal aldı gece uykusuna geçince 10-13 kez kalkıyor. Napabilriim var mı böyle olan
Benim kızda yemedi :))) genel olarak yemiyor zaten kahvaltıyı seviyor ama peynir tahin devam :))) bir de kendimize yaptığım şeyleri yiyor ona yaptığımı yemiyor tuz istiyor galiba :)Evet, ama yese bi de :))
Neden, tahin ? Yetiskin icin bile ağır degil mi?Benim kızda yemedi :))) genel olarak yemiyor zaten kahvaltıyı seviyor ama peynir tahin devam :))) bir de kendimize yaptığım şeyleri yiyor ona yaptığımı yemiyor tuz istiyor galiba :)
Yok değil keçiboynuzu özü ve tahin karıştırıp bir çay kaşığı her gün veriyorum biliyorsunuz alerjisi vardı her şeye ben sadece zeytin ekmek yiyordum kilo alamamıştı vs vs kalsiyum için ve bağışıklığı için veriyorumNeden, tahin ? Yetiskin icin bile ağır degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?