- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Kendimde gece yatmadan iki tatlı kaşığı yiyorum süt bayağı farkediyor bilginiZ olsunNeden, tahin ? Yetiskin icin bile ağır degil mi?
Tahin ve keciboynuzu ozu karisimi yillardir benim nutellam olmustur:) emzirme donemindede gidip gelip kasikliyorum tatli ihtiyacimi bastirabilmek icin:) keske sadece yatmadan iki kasik yiyebilsem:)Kendimde gece yatmadan iki tatlı kaşığı yiyorum süt bayağı farkediyor bilginiZ olsun
Beni bayıyor ya zorla yiyorum ben :)Tahin ve keciboynuzu ozu karisimi yillardir benim nutellam olmustur:) emzirme donemindede gidip gelip kasikliyorum tatli ihtiyacimi bastirabilmek icin:) keske sadece yatmadan iki kasik yiyebilsem:)
İnşallah gideceğiniz yerde de iyi insanlarla karşılaşırsınız.. çabuk alişirsıniz.. belki yine birgün buraya dönmek nasip olur..Slm kizlar nasilsiniz?
bizi sorcak olursaniz bizde iyiyiz.
Bu aralar baya yogunduk.
Konu komsu davetleri nikah daveti esimin okul seminerleri derken vakit hizli gecti.
Bu arada tayin olarak istedigim 2 yerde acildi.ikisi de ilce.fakat malatyadaki ilce gelirse merkezde oturacaz.diger ilce gelirse orada oturacaz.
Ikisini de yazdik.sonuclar pazartrsi aciklanacak.
Bi yandan nasil tasinacaz sevecek miyiz burasi gibi diye düsünürken bi yandan da buradan gidecegim icin üzülüyorum.
5 yil oturdum burda ve ayni evde.
Cevrem arkadaslarim komsularim var.hatta bütün bi ilceyi taniyorum.kim kimin dıdısı hangi markette kimler var.dükkân sahiplerine kadar.her gittigimiz yerde güler yüzle karsilaniyoruz.herkes tanidik bildik.coğu yerde esimin öğrencileri calisiyor.
Hele metehana ölüyorlar.
Sitemizin cocuklari da metehana aşık.kapiyi calip metehani asağı indirebilir misiniz diyorlar cimcimeler.bahceye iner inmez kosup metehani öpuyorlar.basini oksuyorlar.ne tatlı cocuk bu.siz bi daha doģurun bunu bize verin diyorlar.cogu zaman da eve gelip metehanla oynuyorlar.
Ortamimiz komsularimiz cok iyi burda.
Metehan da kardesi olmamasina rağmen cocuklara yabanci kalmiyordu.onlarin yaninda cok mutluydu.
Komsularim da gitmemi istemiyor.hele birisinin esi demiski esime.siz giderseniz esim cok aglar.üzülüyor demis.
Bende uzülecem belki aglayacam ama iste gitmemiz gerekiyor.
Kapının önüne kamyon gelince ben oturur hüngür hüngür ağlarım.hic hayal etmek bile istemiyorum.bu evi hayatimin en güzel günlerini burda bırakıp gitmek zoruma gidiyor.
O kadar cok isterdim ki burali olmayi.oturdugum evi satin alirdim.bide araba.mutlu mesut yasardik.
Burasi cok güzel.havasi mis gibi.suyu tatli ve soguk.
Insani da sicak kanli.
Her aksam kapimizin önünden gecen koyun keci sürülerinin kokulari burnumda tütecek.sabah ve aksamlari pencereyi acinca mis gibi cicek kokularını cok aricam.
Ah ah ...
Tsk ederim canim.esim de zaten ziyarete geliriz diyor.o da seviyor burayi.İnşallah gideceğiniz yerde de iyi insanlarla karşılaşırsınız.. çabuk alişirsıniz.. belki yine birgün buraya dönmek nasip olur..
Ne guzel anlatmissin. Hakkinizda hayirlisi olsun.Slm kizlar nasilsiniz?
bizi sorcak olursaniz bizde iyiyiz.
Bu aralar baya yogunduk.
Konu komsu davetleri nikah daveti esimin okul seminerleri derken vakit hizli gecti.
Bu arada tayin olarak istedigim 2 yerde acildi.ikisi de ilce.fakat malatyadaki ilce gelirse merkezde oturacaz.diger ilce gelirse orada oturacaz.
Ikisini de yazdik.sonuclar pazartrsi aciklanacak.
Bi yandan nasil tasinacaz sevecek miyiz burasi gibi diye düsünürken bi yandan da buradan gidecegim icin üzülüyorum.
5 yil oturdum burda ve ayni evde.
Cevrem arkadaslarim komsularim var.hatta bütün bi ilceyi taniyorum.kim kimin dıdısı hangi markette kimler var.dükkân sahiplerine kadar.her gittigimiz yerde güler yüzle karsilaniyoruz.herkes tanidik bildik.coğu yerde esimin öğrencileri calisiyor.
Hele metehana ölüyorlar.
Sitemizin cocuklari da metehana aşık.kapiyi calip metehani asağı indirebilir misiniz diyorlar cimcimeler.bahceye iner inmez kosup metehani öpuyorlar.basini oksuyorlar.ne tatlı cocuk bu.siz bi daha doģurun bunu bize verin diyorlar.cogu zaman da eve gelip metehanla oynuyorlar.
Ortamimiz komsularimiz cok iyi burda.
Metehan da kardesi olmamasina rağmen cocuklara yabanci kalmiyordu.onlarin yaninda cok mutluydu.
Komsularim da gitmemi istemiyor.hele birisinin esi demiski esime.siz giderseniz esim cok aglar.üzülüyor demis.
Bende uzülecem belki aglayacam ama iste gitmemiz gerekiyor.
Kapının önüne kamyon gelince ben oturur hüngür hüngür ağlarım.hic hayal etmek bile istemiyorum.bu evi hayatimin en güzel günlerini burda bırakıp gitmek zoruma gidiyor.
O kadar cok isterdim ki burali olmayi.oturdugum evi satin alirdim.bide araba.mutlu mesut yasardik.
Burasi cok güzel.havasi mis gibi.suyu tatli ve soguk.
Insani da sicak kanli.
Her aksam kapimizin önünden gecen koyun keci sürülerinin kokulari burnumda tütecek.sabah ve aksamlari pencereyi acinca mis gibi cicek kokularını cok aricam.
Ah ah ...
Küçük yerlerin samimiyeti, sıcaklığı bambaşkadır. Arada geziye gidin, görüşün derim.. Kopmayın o güzel yerden, dostlarınızdan.. İnşallah yeni görev yerini de sever, alışırsın.. Allah güzel kalbine göre versinBaharda cekilmis bi resim Eki Görüntüle 2281112 bu.
Amin canim.niliko nasil bu arada?disi cikmamis demissin.metehanda da gelen giden yok ama bi huzursuz ki sorma.cocuk hep bi mızmız.Ne guzel anlatmissin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Tsk ederim canim.ins.Küçük yerlerin samimiyeti, sıcaklığı bambaşkadır. Arada geziye gidin, görüşün derim.. Kopmayın o güzel yerden, dostlarınızdan.. İnşallah yeni görev yerini de sever, alışırsın.. Allah güzel kalbine göre versin
Suç sosyal medyada değil elbette.. Bu ortamı bulan klavye kahramanları, boş beleş külhan beyleri, bol keseden atıp tutmaya meraklı vasat insanlar burada coşuyor, kendini kaybediyor.. Yüz yüzeyken yapamayacağı her şeyi burada yapıyorlar.. Her şey serbest nasılsa..
Söylenecek çok şey var aslında.... Sadece sosyal medya da değil, TV programları da cozuttu.. Gelin evi, yemekteyiz gibi akıllara zarar programlarda eve gelen sözde misafirler akrepten ve zehirli yılandan hallice laflar sokuyor, kavgada edilmeyecek sözler ediyor, sonra da puanlama esnasında 'Misafirperverliğini beğenmedim' diyor sen misafir ol da önce
Bu tarz programları izleye izleye de, laf sokmayı meziyet zanneden, gittiği evde gördüğü her şeyi eleştirmeyi kendine hak gören insanlar ortaya çıkıyor.. Biz böyle değildik yahu
Kızlar gunluk ek gıda 2 bilemedin 2,5 caybardagi olsun diyor ya doktorlar, kahvaltı çorba yoğurt meyve derken bu sınırı geciyoruzdur biz
Mesela sizler çorba yoğurt yarım kase mı tam kase mi veriyorsunuz?siz de durumlar nasıl?
tam 8 ayligiz biz.
Geçen hafta benim kızımda gece uyandı huzursuzdu ve kustu.. sonra uyutmaya çalişirken bembeyaz oldu yüzü kireç gibiydi ne oluyo demeye kalmadan baygın gibi bişey oldu kendimizi hastaneye zor attık ne olduğunu da anlamadik..oraya varinca iyiydi.. doktor biseyi yok ama yarin çocuk nörolojiye goturun dedi..bizde gittik kontrol amacli eeg cekildi.. bir kasik şurup verdiler ve meme emip uyudu.. bi saat cekimde uyanmadı neyseki.. çok şükür bisey çıkmadı.. kendi doktoru reflü nedeniyle olmuş dedi boğazinda aft gördüm dedi.. neyse böyle attlattik inşallah birdaha yaşamayız Allah korusun evlatlarımızı..
Ya bebeğim dönmeye başladığından beri (5 aylıkken falan yuvarlanmaya başlamıştı) uykusunda kendini çok uyandırıyordu. 8 aylık oldu düzelme beklerken daha kötü hal aldı gece uykusuna geçince 10-13 kez kalkıyor. Napabilriim var mı böyle olan
Amin canim.niliko nasil bu arada?disi cikmamis demissin.metehanda da gelen giden yok ama bi huzursuz ki sorma.cocuk hep bi mızmız.
Agzimizin tadiyla bi yere gitsek burnumuzdan getiriyor.
Bebek arabasinda alin beni diye agliyor.aliyoruz kuacgimizda durmuyor.bi saga bi sola.kucagimizdan atlicak sanki.yere koyuyoruz basiyor yaygarayi.
Bu siralar metehan cekilmez oldu.
Gündüz uykularimiz da gitti.bi o vardi.simdi en fazla yarim saat uyuyor.günde 2 yada 3 kere.ama benle babasini bitirdi yani.
Dün nikaha gittik herkes diyorki bu cocugun nesi var.ordan markete gectik.yolda bebek arabainin önune sarkmis duruyordu.markette hafif geri aldım ama bi bagirdi.megersem uyuyormus.kendini yırtıyor resmen.apar topar ciktik bisey alamadan.ordan balik ciftligine gectik.orda da durmadi.bende kendimi kaybettim.kes artik dedim bagirarak.ne yiyor ne iciyor ne duruyor.
Yeni oyuncaklar aldik.ilginiyoruz sürekli.sımardi iyice.tepeme cikti desem yeri.
Oturdugum yerde bana tirmaniyor.almasam agliyor.alsam yine ayni.
Yedi beni
Bi daha cocugum olursa Allah izin verirse böyle sımartmicam.
Bence Metehan komşu çocuklarını istiyorAmin canim.niliko nasil bu arada?disi cikmamis demissin.metehanda da gelen giden yok ama bi huzursuz ki sorma.cocuk hep bi mızmız.
Agzimizin tadiyla bi yere gitsek burnumuzdan getiriyor.
Bebek arabasinda alin beni diye agliyor.aliyoruz kuacgimizda durmuyor.bi saga bi sola.kucagimizdan atlicak sanki.yere koyuyoruz basiyor yaygarayi.
Bu siralar metehan cekilmez oldu.
Gündüz uykularimiz da gitti.bi o vardi.simdi en fazla yarim saat uyuyor.günde 2 yada 3 kere.ama benle babasini bitirdi yani.
Dün nikaha gittik herkes diyorki bu cocugun nesi var.ordan markete gectik.yolda bebek arabainin önune sarkmis duruyordu.markette hafif geri aldım ama bi bagirdi.megersem uyuyormus.kendini yırtıyor resmen.apar topar ciktik bisey alamadan.ordan balik ciftligine gectik.orda da durmadi.bende kendimi kaybettim.kes artik dedim bagirarak.ne yiyor ne iciyor ne duruyor.
Yeni oyuncaklar aldik.ilginiyoruz sürekli.sımardi iyice.tepeme cikti desem yeri.
Oturdugum yerde bana tirmaniyor.almasam agliyor.alsam yine ayni.
Yedi beni
Bi daha cocugum olursa Allah izin verirse böyle sımartmicam.
metos zor bi bebekti.her gecen gün düzelir diyorum ama zorlasiyor evet.
Sakin ol arkadasim geneli boyle.Daha buyudukce zor hele bi yurusunler kafalarina koyduklarii yere gidecekler.Bebek arabasini mumla arariz :))))
Tasindiginiz yerde insallah guzel olur.Alisana kadar daha da ozlersin belki simdiki yeri.Yine de alislanlik seneler gecmis hep ozlenir.Biz ilk evlendigimizde oturdugumuz,ilk kizimizin dogdugu evi hala konusur guleriz
Olabilir canim.zaten komsularin kizlari da aşık oğluma.eve gelen mi dersin sokaka görünxe kosup cocugun üstüne atlayan mi dersin.bide hepsi birbirinden güzel.markette de güzel genc kizlar var.onlara bi cilve yapiyor bi kollarini uzatiyor ki görme.ilgi delisi olmus artik.hergün 3 5 kıza göz kırpıyoruz:)Bence Metehan komşu çocuklarını istiyoryani alışmış onların ilgisine, oynatmasına. Sizinle kalınca yırtınması ondandır :) arkadaşlarımı getirin bana isyanıdır o :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?