2018 Ekim Anneleri

Kendimde gece yatmadan iki tatlı kaşığı yiyorum süt bayağı farkediyor bilginiZ olsun
Tahin ve keciboynuzu ozu karisimi yillardir benim nutellam olmustur:) emzirme donemindede gidip gelip kasikliyorum tatli ihtiyacimi bastirabilmek icin:) keske sadece yatmadan iki kasik yiyebilsem:)

Slm kizlar nasilsiniz?
bizi sorcak olursaniz bizde iyiyiz.

Bu aralar baya yogunduk.
Konu komsu davetleri nikah daveti esimin okul seminerleri derken vakit hizli gecti.
Bu arada tayin olarak istedigim 2 yerde acildi.ikisi de ilce.fakat malatyadaki ilce gelirse merkezde oturacaz.diger ilce gelirse orada oturacaz.
Ikisini de yazdik.sonuclar pazartrsi aciklanacak.
Bi yandan nasil tasinacaz sevecek miyiz burasi gibi diye düsünürken bi yandan da buradan gidecegim icin üzülüyorum.
5 yil oturdum burda ve ayni evde.
Cevrem arkadaslarim komsularim var.hatta bütün bi ilceyi taniyorum.kim kimin dıdısı hangi markette kimler var.dükkân sahiplerine kadar.her gittigimiz yerde güler yüzle karsilaniyoruz.herkes tanidik bildik.coğu yerde esimin öğrencileri calisiyor.
Hele metehana ölüyorlar.
Sitemizin cocuklari da metehana aşık.kapiyi calip metehani asağı indirebilir misiniz diyorlar cimcimeler.bahceye iner inmez kosup metehani öpuyorlar.basini oksuyorlar.ne tatlı cocuk bu.siz bi daha doģurun bunu bize verin diyorlar.cogu zaman da eve gelip metehanla oynuyorlar.
Ortamimiz komsularimiz cok iyi burda.
Metehan da kardesi olmamasina rağmen cocuklara yabanci kalmiyordu.onlarin yaninda cok mutluydu.
Komsularim da gitmemi istemiyor.hele birisinin esi demiski esime.siz giderseniz esim cok aglar.üzülüyor demis.
Bende uzülecem belki aglayacam ama iste gitmemiz gerekiyor.
Kapının önüne kamyon gelince ben oturur hüngür hüngür ağlarım.hic hayal etmek bile istemiyorum.bu evi hayatimin en güzel günlerini burda bırakıp gitmek zoruma gidiyor.
O kadar cok isterdim ki burali olmayi.oturdugum evi satin alirdim.bide araba.mutlu mesut yasardik.
Burasi cok güzel.havasi mis gibi.suyu tatli ve soguk.
Insani da sicak kanli.
Her aksam kapimizin önünden gecen koyun keci sürülerinin kokulari burnumda tütecek.sabah ve aksamlari pencereyi acinca mis gibi cicek kokularını cok aricam.
Ah ah ...

İnşallah gideceğiniz yerde de iyi insanlarla karşılaşırsınız.. çabuk alişirsıniz.. belki yine birgün buraya dönmek nasip olur..

İnşallah gideceğiniz yerde de iyi insanlarla karşılaşırsınız.. çabuk alişirsıniz.. belki yine birgün buraya dönmek nasip olur..
Tsk ederim canim.esim de zaten ziyarete geliriz diyor.o da seviyor burayi.
Uzülüyor aslinda.
Esim benden önce 3 sene kalmisti burda.sevmiyordu.cehennem gibi geliyordu.evlendikten sonra sevmeye basladi ve gitmeyi istemiyor.

Ne guzel anlatmissin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ne guzel anlatmissin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Amin canim.niliko nasil bu arada?disi cikmamis demissin.metehanda da gelen giden yok ama bi huzursuz ki sorma.cocuk hep bi mızmız.
Agzimizin tadiyla bi yere gitsek burnumuzdan getiriyor.
Bebek arabasinda alin beni diye agliyor.aliyoruz kuacgimizda durmuyor.bi saga bi sola.kucagimizdan atlicak sanki.yere koyuyoruz basiyor yaygarayi.
Bu siralar metehan cekilmez oldu.
Gündüz uykularimiz da gitti.bi o vardi.simdi en fazla yarim saat uyuyor.günde 2 yada 3 kere.ama benle babasini bitirdi yani.
Dün nikaha gittik herkes diyorki bu cocugun nesi var.ordan markete gectik.yolda bebek arabainin önune sarkmis duruyordu.markette hafif geri aldım ama bi bagirdi.megersem uyuyormus.kendini yırtıyor resmen.apar topar ciktik bisey alamadan.ordan balik ciftligine gectik.orda da durmadi.bende kendimi kaybettim.kes artik dedim bagirarak.ne yiyor ne iciyor ne duruyor.
Yeni oyuncaklar aldik.ilginiyoruz sürekli.sımardi iyice.tepeme cikti desem yeri.
Oturdugum yerde bana tirmaniyor.almasam agliyor.alsam yine ayni.
Yedi beni
Bi daha cocugum olursa Allah izin verirse böyle sımartmicam.

Tsk ederim canim.ins.
Arada gelicez zaten.komsum kardesim gibi zaten.burdan her giden üzülüyor.burasi baska cidden.

Iste herseyin tek noktasi kisilik.Bu da malesef ev hayati.Anne baba davranislari.Tutarsiz sozler belki acilar belki birsuruu etken.
Yine de herkes suclanabilir ama kisilik sadece insanin kendini iyilestirebilecegi kendini duzeltebilecegi ve baskasini suclayamayacagi yegane serveti.Allah merhameti eksik etmesin yureklerden..
Programlara gelince tvden duzgun bisy cikacagini dusunmek zatrn bastan yenilgi olur.

Simay 9 aylik.Hergun hem yogurt hem meyve vermiyorum ben.Gun gun farkedebiliyorda kendi istegi dogrultusunda.Bebege gore de degisebilir.Cogalttiktan sonra azaltmak daha zor olabilir.Sen bebisine gore ilerle :)

Son düzenleme:

Allah korusun cok gecmis olsun

Tutunup kalkmaya,oturmayada baslayinca daha zor oluyor uykusuna cevirmek.Alistikca duzelir.Biraz da aylari itibariyle normal olabiliyor dis vb sebeplerden.Onun disinda susuyor olabilir ya da acikiyor olabilir enerji daha cok harcadiklari icin artik.

Sakin ol arkadasim geneli boyle.Daha buyudukce zor hele bi yurusunler kafalarina koyduklarii yere gidecekler.Bebek arabasini mumla arariz :))))
Tasindiginiz yerde insallah guzel olur.Alisana kadar daha da ozlersin belki simdiki yeri.Yine de alislanlik seneler gecmis hep ozlenir.Biz ilk evlendigimizde oturdugumuz,ilk kizimizin dogdugu evi hala konusur guleriz

Bence Metehan komşu çocuklarını istiyor yani alışmış onların ilgisine, oynatmasına. Sizinle kalınca yırtınması ondandır :) arkadaşlarımı getirin bana isyanıdır o :)

metos zor bi bebekti.her gecen gün düzelir diyorum ama zorlasiyor evet.
ben bu eve gelin geldim.cocugumu bu evde doğurdum.bu ev benim yuvam oldu.tatillerde hep evimi özledim.evime gelince sükrettim.2 yıl öne de tayinimiz cikmisti ama ben ısınamadim.oraya.cok üzülmüstüm.tayini iptal ettirmistik.alişmak cok zor belli bi yasran sonra.ergenken baska yerler guzel gelirdi.üniversiteye gitmek baska bi sehirde yasamak heyecan vericiydi ama simdi korkutucu.

Bence Metehan komşu çocuklarını istiyor yani alışmış onların ilgisine, oynatmasına. Sizinle kalınca yırtınması ondandır :) arkadaşlarımı getirin bana isyanıdır o :)
Olabilir canim.zaten komsularin kizlari da aşık oğluma.eve gelen mi dersin sokaka görünxe kosup cocugun üstüne atlayan mi dersin.bide hepsi birbirinden güzel.markette de güzel genc kizlar var.onlara bi cilve yapiyor bi kollarini uzatiyor ki görme.ilgi delisi olmus artik.hergün 3 5 kıza göz kırpıyoruz:)
Ne yapsak onlari da mi götursek her gittigimiz yere:)

U Umudumbitmedi_ ayy cok tatli cikmis metehan ve diger cocuklar masallah.gidiceginiz yere de alisirsiniz oranin da kendine gore guzellikleri olur.hem su anki yer kisin soguk gidilcek bi yer yok diye bunaliyordun.havasi ve sosyal imkanlari daha iyi olan bir il daha iyi gelir zamanla.28 yasindayim sanirim 12. evimde oturuyorum.daha da allahbilir.alisiliyor canim hic uzulme.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…