- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Siz daha önce yulaf ezmesi yazinca deneyim dedim, heves edip aldim. Elma, muz,pekmez vs de ekledim.yemedi. arkadasim bi de cici bebe dene dedi. Nasilsa her gun verecek degilim, bi deneyim dedim. Yediii, ben şok :))Ben hic bebe biskuvisi yedirmedim. Elma, ceviz, biraz yulaf ezmesi, biraz pekmez karistirin. Umarim sever.
Bebe bisküvisi inanilmaz sut yapiyor.ben aliyorum.2 tane metehana kullaniyorum.sonra geri kalani ben yiyorum.icinde 12 vitamin ve mineral oldugu icin heraldeSiz daha önce yulaf ezmesi yazinca deneyim dedim, heves edip aldim. Elma, muz,pekmez vs de ekledim.yemedi. arkadasim bi de cici bebe dene dedi. Nasilsa her gun verecek degilim, bi deneyim dedim. Yediii, ben şok :))
Yillar olmus yemeyeli, cay yaptim. Ben yiyorum simdi 1 tane :))
Ben de saydım şimdi sen yazınca, üniversite yıllarında kaldığım yurtlar dahil, şu an yaşadığım (gelin geldiğim) ev 12. evimU Umudumbitmedi_ ayy cok tatli cikmis metehan ve diger cocuklar masallah.gidiceginiz yere de alisirsiniz oranin da kendine gore guzellikleri olur.hem su anki yer kisin soguk gidilcek bi yer yok diye bunaliyordun.havasi ve sosyal imkanlari daha iyi olan bir il daha iyi gelir zamanla.28 yasindayim sanirim 12. evimde oturuyorum.daha da allahbilir.alisiliyor canim hic uzulme.:)
Iyi bari yemesine sevindim. Baska sey yemiyorsa ne yiyorsa onu vereceksiniz. Ben de sevmedigi sebzeleri yogurtla kandirip veriyorum. Yogurda abarti duskun.Siz daha önce yulaf ezmesi yazinca deneyim dedim, heves edip aldim. Elma, muz,pekmez vs de ekledim.yemedi. arkadasim bi de cici bebe dene dedi. Nasilsa her gun verecek degilim, bi deneyim dedim. Yediii, ben şok :))
Yillar olmus yemeyeli, cay yaptim. Ben yiyorum simdi 1 tane :))
Gecen bi kitapta okudum...bebekler asiri aglayinca huysuz vs olunca anne de şaşkına dönüyor, ne yapacagini bilmez halde, stres vs olduğunda..hemen bi yan odaya geçip biraz sakinlessin bebek o ara aglamaya devam eder.. ama anne biraz kendine gelirmiş...
Çok geçmiş olsun. Acaba ağır ev isi vs mi yaptiniz ki?Kızlar sabahtan beri berbat bir omuz ağrısı çekiyorum. Resmen kilitledi beni bütün gün. Koluma yayılıyor, dirsek-bilek şeklinde vuruyor. Nedir bu durduk yere.. Başına gelen var mı?
Son 3-4 hafta bi sey yemedi ya, o 1 adet cicibebe onun ödülü olsun :))E elaelif123 Hipp'te kotu bi fikirmis :) bilmiyordum.Baktimda simdi.
Yakin arkadasim psikolog. Dedigi şey, "cocuklarimin o inat anlarinda, sessiz kalıyorum cunku bir konuda o an inatlasiyorsa konusma fayda etmek yerine pekişiyor, iyice inatlasiyor, konusmayi o anda degil de aradan zaman gecince yapiyorum, o anlarda ne desen anlamiyorlar" demisti kendi cocuklari icin. Aklinizda olsun..Evet ona yogunlasip susturmaya calismamak gerek.
Ben uzaklasmam sarilirim genelde ama susturmak icin degil sadece beklerim.O an bi amaç dusunmeden.
Cidden insan kendi kendini uslandiriyor :)
Hersey elbette mukemmel olmasin olamaz zaten ama cicibebe yerine icerigi daha sakin bisy deneyebilirsin.Hangisi iyidir bilmiyorum ama hipp olabilir mi ki?
Fikir olsun umarım yanlış anlasılmam ama❤
Kendine pisirdiklerinden versen daha iyidir :)
Buarada 5 yaş deyince dikkatimi cekti :) Resmen bambaska bir cocuk oldu Sezen.
Yani hem kucuk ama hem buyuk.
Gecen arkadasinin dogum gunune gittik.Sonradan baska cocuklar gelince digeri odaya girip siz bekleyin demis kaoida tutmus.Bizi almiyorlar fln dediler.Bende oyle yapacam dedi.Onceden anlatinca dogru der yumusardi Bu kez sende onun gibi yaparsan onu uzmus olursun,bak sen uzuldun iyi hissettiriyor mu dedim.Beni uzeni bende uzerim anne dediben şok.Yani her yasin mutlaka cok farkli halleri var ama 5in bu kadar dik gelecegini dusunmemistim.Onu yaparsan şöyle olabilir dedigime 'sen nerden biliyorsun' diyor Sen bilsende ben deneyecem diyor
Guzel yanlarida bambaska tabii.
Ama zor cidden.Bugun Sezen atesliydi,Simay 2 disi birden patlatiyor.Damağı açmış.Ben ilk reglAllah güc kuvvet versin herkese.
Herkesin hikayesi bambaska.
Herkesin zorluklari bambaska.
Çok oldu uğrayamadım buraya..iznim de bitti yogun günler başladı.. drların verdigi ilaçlar işe yaramadı zaten bıraktım sürmeyi ama, bi gün pişik kremini denedim sabaha cok az kalmıştıBananek_ mesajın dikkatimi çekti kızım alerjik bir bebek kullandığın ilaçlara dikkat et lütfen kortizon olabilir doğal şeyler dene
Malesef, ben de tayin istedim, istemeye istemeye.. yaşadıgım yere cok uzak bir yere, annem babam burda. Eşimin ailesi orda.. pazartesiyi bekliyoruz hayırlısıyla, zor olacak, düşünmek bile yoruyor bazen. İyi ki çocuklarımız var, teselli...Slm kizlar nasilsiniz?
bizi sorcak olursaniz bizde iyiyiz.
Bu aralar baya yogunduk.
Konu komsu davetleri nikah daveti esimin okul seminerleri derken vakit hizli gecti.
Bu arada tayin olarak istedigim 2 yerde acildi.ikisi de ilce.fakat malatyadaki ilce gelirse merkezde oturacaz.diger ilce gelirse orada oturacaz.
Ikisini de yazdik.sonuclar pazartrsi aciklanacak.
Bi yandan nasil tasinacaz sevecek miyiz burasi gibi diye düsünürken bi yandan da buradan gidecegim icin üzülüyorum.
5 yil oturdum burda ve ayni evde.
Cevrem arkadaslarim komsularim var.hatta bütün bi ilceyi taniyorum.kim kimin dıdısı hangi markette kimler var.dükkân sahiplerine kadar.her gittigimiz yerde güler yüzle karsilaniyoruz.herkes tanidik bildik.coğu yerde esimin öğrencileri calisiyor.
Hele metehana ölüyorlar.
Sitemizin cocuklari da metehana aşık.kapiyi calip metehani asağı indirebilir misiniz diyorlar cimcimeler.bahceye iner inmez kosup metehani öpuyorlar.basini oksuyorlar.ne tatlı cocuk bu.siz bi daha doģurun bunu bize verin diyorlar.cogu zaman da eve gelip metehanla oynuyorlar.
Ortamimiz komsularimiz cok iyi burda.
Metehan da kardesi olmamasina rağmen cocuklara yabanci kalmiyordu.onlarin yaninda cok mutluydu.
Komsularim da gitmemi istemiyor.hele birisinin esi demiski esime.siz giderseniz esim cok aglar.üzülüyor demis.
Bende uzülecem belki aglayacam ama iste gitmemiz gerekiyor.
Kapının önüne kamyon gelince ben oturur hüngür hüngür ağlarım.hic hayal etmek bile istemiyorum.bu evi hayatimin en güzel günlerini burda bırakıp gitmek zoruma gidiyor.
O kadar cok isterdim ki burali olmayi.oturdugum evi satin alirdim.bide araba.mutlu mesut yasardik.
Burasi cok güzel.havasi mis gibi.suyu tatli ve soguk.
Insani da sicak kanli.
Her aksam kapimizin önünden gecen koyun keci sürülerinin kokulari burnumda tütecek.sabah ve aksamlari pencereyi acinca mis gibi cicek kokularını cok aricam.
Ah ah ...
artik dugun mevsimi de başladı. fotografcilar da gelip çekiyor ya düğünlerde flashli. yeni dogan icin risk flash. simdi 8-9 ay icin dr görüşleri nedir ki?dun aksam bir dugune gittik.bir iki kucak gezdi.sonra da mercimek koftesi ve tavuktan yedire yedire 2 saat durduk dugunde. :)
hic aklima gelmedi flas konusu.3 dugune gittik dogdugundan beri.birinde cektirdik fotograf hatira.dugunun sonuna kadar kalmiyoruz bebegi bahane edip.iyi oldu :) mansur yavas geldi nikah sahidi.millet gelini damadi bosverip onunla ilgilendi.artik dugun mevsimi de başladı. fotografcilar da gelip çekiyor ya düğünlerde flashli. yeni dogan icin risk flash. simdi 8-9 ay icin dr görüşleri nedir ki?
alt sinirla ust sinir arasindaysa dert etme canim.alt sinir 6500lerde olmasi lazim.saglikli olsunlar da onemli degil.Kızlar kilo durumunuz oğlum 29 unda 9 aylık olacak daha sekiz kilo yokuz
ayniyiz. 9 aylık olacak 8 kilo degil kuzum.. aman saglikli olsunlar da :)))Kızlar kilo durumunuz oğlum 29 unda 9 aylık olacak daha sekiz kilo yokuz
ilk aylar riskli diye okudum nette. fotografcilarin ki daha guzel cikiyo. dr a danisip cektireyim biraz.hic aklima gelmedi flas konusu.3 dugune gittik dogdugundan beri.birinde cektirdik fotograf hatira.dugunun sonuna kadar kalmiyoruz bebegi bahane edip.iyi oldu :) mansur yavas geldi nikah sahidi.millet gelini damadi bosverip onunla ilgilendi.
Biz biraz tombiğiz ama sorun etme hiç canım sağlıklı olsun da kilo sonradan alınıyor büyük kızım 2 yaşına girerken 12-13 arası değişiyordu sonra bir hızlandı şimdi de az daha zayıf olsa diyorum. Boy olarak nasıl bizimki 74 cm olmuş geçen hafta ölçmüşlerdiKızlar kilo durumunuz oğlum 29 unda 9 aylık olacak daha sekiz kilo yokuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?