Eline biberon veriyoruz. Oynaya oynaya uyuyor. Ama bugun biberonu bitti uyumadi. Ustune bi de meme emdi. Dun 1 bucukta aglamasina uyandim. Baktim yanimda yatiyor. Ama esim de ben de besikten alip yanima yatirdigimizi hatirlamiyoruz. Sabaha kadar 4 kere mi 5 kere mi ne kalktim. Ezandan sonra bi ara aglamasini duydum ama vucudum kalkmadi. Esim de kalkamamis. Kendi kendine aglamis aglamis uyumus. Eskiden ne guzel 5 6 saat kesintisiz uyurdu. Bi de hareketlenince yorulur uyur derlerdi.
Ben uyutursam memede, esim uyutursa emzikle. Ben uyuttugumda memeden cekerken emzik veriyorum. Cok sukur gece cok uyanan bir cocuk degilKizlar aksam nasil uyutuyorsunuz bebisleri? Bizimki malum memede uyuyor fakat yatagina koyunca cingar kiyamet al bidaha uyut bidaha dalsin bidaha koy derken 1 saat geciyor
Neyse 1 ay fazladan mamaya para vermedik. Kismet. Simdi mamaya gerek yok hep evdeyim ama veriyoruz. Gece 5 kere kalkiyorsa birinde babasi mama veriyor ben kalkmiyorum. Arabada da pusetinde otursun diye biberonu eline veriyoruz.Ah ah ben sana demistim:)o kadar uyuyunca yat uyu bacim süt sağma dedim hatirliyor musun?
O yatmalar gitti simdi:)sende saatleri heba ediyorum demistin:)
Nasilsa stoklar birgün bitip mama iceceklerdi.ben hic gece kalkip süt sağmadim.zaten benim bıdik 2 saat yatip kalkiyordu.hiç uğraşamazdim.
Ciks. Her gun bir kac kere disarda takiliyor. Bunun ne yaparsak uyuyasi yok bence.[/QUOTE]Aslinda cok fazla yorulmalari daha zorlastirir.
Temiz hava uykuda en buyuk etken bence :)
Biraz.. zor olacak, artık gidersem ordan yazarım imdat diyeEsinin baskisi var galiba.aslinda ailenin yaninda olman senin daha cok yararina.esin ailesi her zaman yardımci olmayabiliyor.
Hakkiknda hayirlisi olsun.belki cikmayadabilir.bizim.icin dr oyle.2 tercih yaptik.belki cikar belki cikmaz.
Günaydın arkadaşımgunaydin kizlar.gecen cok sevdigim bir akrabamla konusuyordum.kendisi emekli ogretmen 3 cocuk ve 5 torun sahibi.bana artik oglumu hala anneanne babaannede 3-4 saat durmaya alistirmamin iyi olucagini, bi isin olur cocuk alissin ilerde sikinti yasama gibi seyler soyledi.ben de bugune dek her isimi oglumla yaptigim icin boyle bir ihtiyac hissetmedim.yani kuafore markete avm ye arkadasla bulusmaya her ne yapiyorsam yanimda oluyor.bir sorun da yasamiyoruz.sizce alistirmali miyim artik.yoksa acil bi durum olsa biraksam oyle birden 3-4 saatligine zorluk mu ceker bebegim? emin olamadim.
Ne guzel bakiyorsun bebegine masallah. Ben de oyle hayal ederdim ama hic beceremedim.gunaydin kizlar.gecen cok sevdigim bir akrabamla konusuyordum.kendisi emekli ogretmen 3 cocuk ve 5 torun sahibi.bana artik oglumu hala anneanne babaannede 3-4 saat durmaya alistirmamin iyi olucagini, bi isin olur cocuk alissin ilerde sikinti yasama gibi seyler soyledi.ben de bugune dek her isimi oglumla yaptigim icin boyle bir ihtiyac hissetmedim.yani kuafore markete avm ye arkadasla bulusmaya her ne yapiyorsam yanimda oluyor.bir sorun da yasamiyoruz.sizce alistirmali miyim artik.yoksa acil bi durum olsa biraksam oyle birden 3-4 saatligine zorluk mu ceker bebegim? emin olamadim.
Hayirlisi olsun canim.aksama dogru aciklanir diyorlar.bizde de heyecan var.ins pisman olmayiz.Biraz.. zor olacak, artık gidersem ordan yazarım imdat diyehakkımızda hayırlısı olsun..
Sende güzel bakiyorsun canim.bizimkiler biraz afacan ama yine de baktik bugüne getirdik.Ne guzel bakiyorsun bebegine masallah. Ben de oyle hayal ederdim ama hic beceremedim.
Ciks. Her gun bir kac kere disarda takiliyor. Bunun ne yaparsak uyuyasi yok bence.
Bence kısa süreli bırakın, alışsın. Kendiniz de evdeyken siz başka odaya geçerken yarım saat bırakacağınız kişiyle salonda dursun. Ara ara çaktırmadan kontrol edin mesela. zaten onu öyle alışmış, oyun oynarken vs gördüğünüzde sonraki günlerde bıraktığınızda içiniz rahat eder..gunaydin kizlar.gecen cok sevdigim bir akrabamla konusuyordum.kendisi emekli ogretmen 3 cocuk ve 5 torun sahibi.bana artik oglumu hala anneanne babaannede 3-4 saat durmaya alistirmamin iyi olucagini, bi isin olur cocuk alissin ilerde sikinti yasama gibi seyler soyledi.ben de bugune dek her isimi oglumla yaptigim icin boyle bir ihtiyac hissetmedim.yani kuafore markete avm ye arkadasla bulusmaya her ne yapiyorsam yanimda oluyor.bir sorun da yasamiyoruz.sizce alistirmali miyim artik.yoksa acil bi durum olsa biraksam oyle birden 3-4 saatligine zorluk mu ceker bebegim? emin olamadim.
bizimki aylarca bebek arabasinda dolastigi sure boyu uyudu.son birkac aydir uyanik kalip etrafini seyretmeye basladiOrda uyursa var bizde ama evde uyurken yok tabii gunduz oksijen almanin etkisi
Aksam parktaysak emip arabasinda iyi uyuyor.
Dalma problemi varsa surekliligi saglayacak bi tını,doku fln olabilir.
Boyle hep öneri yaziyoruz gibi oluyor ama olmayinca olmuyor inan biliyorum
Önce kucakta pışpışlama, sonra ayakta sallama, sonra kucakta evi turlama, sonra geri gelip oyun oynama, sonra tekrar ağlama, sonra tekrar kucakta pışpışlama,yine ayakta sallama, sonra kucakta evi gezerken uyuma..sonra beşiğe koyma, 10 dk sonra geri ağlama. tekrar kucakta gezme gezmeee... uyuma :)))Kizlar aksam nasil uyutuyorsunuz bebisleri? Bizimki malum memede uyuyor fakat yatagina koyunca cingar kiyamet al bidaha uyut bidaha dalsin bidaha koy derken 1 saat geciyor
gunaydin kizlar.gecen cok sevdigim bir akrabamla konusuyordum.kendisi emekli ogretmen 3 cocuk ve 5 torun sahibi.bana artik oglumu hala anneanne babaannede 3-4 saat durmaya alistirmamin iyi olucagini, bi isin olur cocuk alissin ilerde sikinti yasama gibi seyler soyledi.ben de bugune dek her isimi oglumla yaptigim icin boyle bir ihtiyac hissetmedim.yani kuafore markete avm ye arkadasla bulusmaya her ne yapiyorsam yanimda oluyor.bir sorun da yasamiyoruz.sizce alistirmali miyim artik.yoksa acil bi durum olsa biraksam oyle birden 3-4 saatligine zorluk mu ceker bebegim? emin olamadim.
Yardimci olmak istedigini biliyorum. Hepimiz seni cok seviyoruz. Cok guzel seyler ogrettin bize.Orda uyursa var bizde ama evde uyurken yok tabii gunduz oksijen almanin etkisi
Aksam parktaysak emip arabasinda iyi uyuyor.
Dalma problemi varsa surekliligi saglayacak bi tını,doku fln olabilir.
Boyle hep öneri yaziyoruz gibi oluyor ama olmayinca olmuyor inan biliyorum
ben sadece loru evde yaptım. Süzmeyi ve labneyi hazır alıyorum..Arkadaşlar labne yapan var mı süzme peynir yoktu sütte dün gelince lorla denedim olmadı .. Şimdi o lorla yapmayı denediğimi lor peynire çevirebilir miyim sütçü pazardan pazara geliyor çöp olmasın
Yardimci olmak istedigini biliyorum. Hepimiz seni cok seviyoruz. Cok guzel seyler ogrettin bize.
Canım hangi marka alıyorsun süzme ve labne peyniriben sadece loru evde yaptım. Süzmeyi ve labneyi hazır alıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?